|
Post by Ryota on Mar 24, 2010 19:34:42 GMT 1
Shantal Club
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 19:40:01 GMT 1
Elég izgi volt az út mivel nem tudtam hova megyünk de azt azért megjegyeztem hogy a jelző lámpák nem kedveztek nekünk mert mindig pirosat kaptunk de végre megérkeztünk így kiszálltam remek mert azt sem tom ki hol van és ki kicsoda hát így tényleg izgi lehet jobb lett volna ha otthon maradok mert magamat ismerve bajba fogok keveredni.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 19:40:52 GMT 1
Egy kevés utazás után megérkeztünk egy épület elé. Biztosan jó helyre hozott én még életemben nem voltam sehol este. Nem nézné ki belõlem az ember, hogy ennyire informálatlan vagyok, pedig ez így van. Nem tudom mi hol van és ha kérdeznék hol van egy szórakozóhely nem tudnék segíteni. Megköszöntem a fuvart és kiszálltam. Várni kezdtem hátha jön valaki aki útba igazít, hogy "te szerencsétlen menj már be" ám végül nem jött senki én meg csak álltam ott és vártam a csodára, pedig nagyon jól tudom, hogy csodák nincsenek.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 19:49:05 GMT 1
Egy ideig csak nézelődtem és kerestem hátha találok egy nagyjából szimpatikus embert akitől megkérdezhetem hogy most konkrétan hol is vagyok ekkor észre vettem egy lányt // Aikot //és oda sétáltam. - Szia bocs ... most tudom hogy hülyének fogsz nézni - mondtam mosolyogva majd folytattam. - De nem tudod hoyg most hol is vagyok - ezt kimondva elég hülyén éreztem magam sokkal hülyébben hangzott mint ahogy gondoltam de ha már egyszer bele kezdtem inkább mondom mint sem elmegyek és még jobban hülyének néz. - Csak mert nem vagyok ide valósi - tettem hozzá mentegetőzve.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 19:54:10 GMT 1
Nagyon jót ácsorogtam ott magamnak egyedül és jó nagyokat hallgattam ám az egyik pillnatanban megszólalt mellettem valaki. Kissé zavarban volt vagy csak hülyének érezte magát, viszont én sem tudtam neki logikus választ adni hiszen én sem tudtam hol vagyunk most. -Hát.. igazából fogalmam sincs hol vagyunk. Nem szoktam ide járni. Mondtam a hozzám megszokott csendességgel. -De legalább te kitudod magad húzni a helyzet alól, mert nem itt laksz. Viszont én itt lakok a környéken még sem tudom hol vagyunk és merre kellene menni. Tettem a fülem mögé a hajamat beszéd közben, kezdtem magam enyhén kínosan érezni. Ekkora hülyét nem hordott hátán a Föld.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 24, 2010 20:02:50 GMT 1
Miután hazamentem és elkészültem a bulira elindultam a helyszínre. Egy kis idő múltán megjelent 2 ember akik a lányokat hozták. Intettem Minkanak , hogy hozza be őket. Kisétált és meg is találta a két lányt. '-Sziasztok!-Integetett Minka lelkesen. '-Te lennél Aiko? Te pedig Sayu?-Kérdezte Minka izgatottan. '-Sa már vár titeket. Gyertek.-Mondta Minka mosolyogva majd elindultak a bejárat felé. A két hatalmas fickó átengedte Minkat de Sayuék elé állt. Minka visszafordult és odaszólt nekik. '-Sataval vannak.-Mondta Minka mire a fickók azonnal beengedte a két lányt. Egy emelvényen voltak az üllőhelyek a tánctér fölé emelve. Mintegy Galéria. Az egyik részleg le is volt foglalva a VIP vendégek számára. Azon a részlegen ültünk mi is így Minka oda vezette a lányokat. Gyorsan felkeltem a helyemről majd üdvözöltem őket. -Sziasztok lányok.-Mondtam mosolyogva nekik. Majd elkezdtem egyenként bemutatni a társaságot. Ezután leültünk. -Rendeljetek valamit. Nem akartam a helyetekben rendelni...ti tudjátok mit szerettek.-Mondtam majd odaadtam nekik egy-egy itallapot.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 20:19:21 GMT 1
Kicsit lehangolt lettem mert már kezdtem azt hinni rossz helyen vagyok majd halkan felsóhajtotta. - Na mindegy majd kiderűl - mondtam mosolyogva majd észbe kaptam hogy még be sem mutatkoztam. - Terashima Sayu vagyok örvendek és azért köszönöm hogy megpróbáltál segíteni - mondtam kedves mosollyal. - Hát ami azt illeti már egy ideje itt vagyok de erre még sosem jártam .... bár ha jártam volna is sikerülne eltévednem - sóhajtottam ekkor kijött egy lány és hozzánk sétált. - Igen - mondtam komolyan majd utána sétáltam persze az a nagydarab fickó elém és Aiko elé állt de tájékoztatva lett hogy Satayuval vagyunk így beengedett. - Sziasztok - köszöntem na most tényleg hülyén éreztem magam mert senkit sem ismertem. - Öh rendben - mondtam majd az itallapott nézegetemm
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 20:26:46 GMT 1
Rámosolyogtam a lányra, aztán én is bemutatkoztam neki. -Nagyon örvendek Sayu, engem Aiko Ninie-nek hívnak, és nagyon sajnálom hogy nem tudtam neked többet segíteni. De sajnos nem vagyok jártas ilyen dolgokban. Miután befejeztem a mondókámat odajött hozzánk egy számomra ismeretlen alak. Én nem válaszoltam csak bólintottam egyet, aztán a többiek után indultam viszont már a bejáratnál akadt egy kis gondunk, mert elénk álltak az õrök. Nem kellett nekik csak egy név és máris arébb álltak és bemehettünk. Elég fura hely volt, vagy csak nekem volt szokatlan nem tudom. A bemutatkozás érdekesre sikerült, mert már az elsõ bemutatott személy nevét elfelejtettem. -Helló. Köszöntem halkan és egyszerûen, majd a kezembe nyomtak egy itallapot. Elég hosszadalmasan nézegettem a kis összehajtható lapocskát, de végül úgy döntöttem hogy meghagyom a jó szokásomat és csak egy üdítõt kérek. -Azt hiszem nekem megfelel egy hideg narancslé is. Tettem le a lapot az asztalra, kezdett melegem lenni, vagy zavarban voltam vagy túl nagy volt körülöttem a tömeg.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Mar 24, 2010 20:42:19 GMT 1
Kíváncsi voltam milyen parti van itt, na nem mint ha egy akkora parti arc lennék, igazából nem is bírom őket, csak gondoltam benézek.A parti jó volt, de én inkább leültem egy padra. Nem sok mindenkit ismertem onnan , és a legtöbben érdekesen néztek rám. Aqua kék hosszú ruha volt rajtam, és a hajam fel volt tűzve. Ültem a padon , és figyeltem a többieket.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 20:44:59 GMT 1
Megvártam amíg Aiko rendelt így követtem a példáját és én is azt rendeltem amit ő nem utánozni akartam csak jobbat most hirtelen nem találtam. Egy ideig csak hallgattam a körölötünk lévők beszélgetését majd Aikora néztem. - Mesélj valamit - mondtam kedvesen. Szegény csaj most egy hülyével kell beszélgetnie persze ha egyátalán válaszolt mert lehet tényleg komplet hülyének néz az előző kérdésem óta ő legalább nem ment oda senkihez megkérdezni hol van jól van ez is rám vall csak én tom így beégetni magam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 24, 2010 20:47:46 GMT 1
"'-Akkor ezt kérjük meg 3 üveg pezsgőt. 2 Sex on the Beach koktélt. És 3 Gin Tonic-ot.-Mondta Tora. A pincérlány felvette a rendelésünket majd elsétált. Én pedig rágyújtottam egy cigire. Figyelmes lettem egy kisebb veszekedésre. Tara és Yomi között folyt. Mindig ezt csinálják mert exek. '-Melyikbe, amelyiket a legtöbbet használják?-Kérdezte Yomi a szemét forgatva. "-Olyan gyerekes vagy nem hiszem el. Fogd már be! '-Jah már megint rád jött a parancsolgatási mánia. "-Ezt nem hiszem el. Nicsak ki beszél. '-Pfff.. -Hééé. Gyerekek. Én csak annyit mondok, hogy mind a ketten miattam vagytok itt. És igazán leszarom, hogy ki járt kivel. Most éppenséggel nem erről van szó. Szóval az a gyík aki tovább folytatja az akár most azonnal fel is állhat.-Mondtam egyszerűen majd lepöccintettem a cigarettámról a hamut. Azonnal mind a ketten elhallgattak. Persze...megszoktam már. Mindig én rendezem le a konfliktusokat. Mint egy fajta csapatvezető akire felnéznek. Pedig tőlem aztán nem sok jót lehet tanulni. -Aiko meddig engedett el anyuci?-Kérdeztem mosolyogva. Közben kihozták a rendelést. A pincérlány még végignézett a társaságon majd rajtam állapodott meg a szeme. Egy darabig még vizsgálgatott majd mikor rá néztem rám kacsintott egy mosoly kíséretében és nagy nehezen elsétált. Ha már munka akkor munka.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 20:57:54 GMT 1
Érdekes módon Sayu is azt rendelt amit én, nem mintha zavart volna csak azt hittem õ egy kicsit azért bátrabb tõlem. Csenben figyeltem a nagy tömeget és próbáltam leszûrni, hogy kinek mi is a neve de az összes név kiszaladt a fejembõl. -Igazából, nem vagyok nagyon beszédes forma és elég halkan társalgok a többi emberrel. Pillantottam rá Sayura. A veszekedésbe senki nem akart belekeveredni, én olyan szinten kerültem a konfliktust, hogy rá sem néztem a két civakodó emberre. De végül GD leállította õket, viszont ezután felém érkezett egy kérdés amit cinkesnek találtam. -Öh... csak annyit kért, hogy ne reggel menjek haza. Válaszoltam enyhén vörös fejjel, tudtam hogy nagyon kínos fejet vágok így inkább levettem magamról a farmer kabátomat és az ölembe tettem és nézelõdni kezdtem nehogy szembe nézzek valakivel.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 21:08:38 GMT 1
- Értem - mondtam kedvesen közben 2-en össze vesztek és Satayunak kellet leállítani őket én inkább nem mondtam semmit egy mert nem tudom min vesztek össze 2 mert nem akartam belekeveredni tökéletesen megfelelt nekem az hogy csak ülök és hallgatom. Satayu kérdését enyhén köcsögségnek gondoltam de ennek nem adtam hangot előszőr amíg nem láttam hogy Aiko zavarba jött. - Szerintem ezt rendesen is meglehetett volna kérdezni - mondtam komolyan persze nem állt szándékomba senkivel sem össze veszni meg semmi csak szimplán megemlítettem majd Aoikora néztem aki csak maga elé bámult. - Merre felé laksz ? - kérdeztem tőle kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 24, 2010 21:25:54 GMT 1
'-Mi van?-Kérdezte Minka hülyének nézve Sayut. "-Ez most kioktatja Satat?-Kérdezte Yomi értetlenül. -Igazad van.-Mondtam röviden. Síri csend lett mindenki Sayut bámulta meg engem. Gyengén megköszörültem a torkom majd elvettem az egyik pezsgőt az asztalról és rutinos mozdulatokkal kinyitottam majd az asztalra raktam. Megfogtam a kupakot és Yomi homlokára pöcköltem. Mindenki nevetni kezdett majd újra beindult az élet a társaságunkba. A lányok viszont kicsit feszültek voltak Sayu és Aiko miatt. Mintha lenne mit félteniük. Minka Sayu mellett ült, Minka mellett pedig én. Sayu mellett pedig Aiko és stb. Minka odahajolt hozzám és kihasználva hangzavart a fülembe súgott. '-Jól vagy? Nem volt jó ötlet így eljönnöd.-Mondta Minka. Megráztam a fejem, hogy minden oké. Minka elhúzódott tőlem, ekkor láttam, hogy Sayu minket néz. Láttam rajta, hogy meghallotta és kíváncsi volt vajon miről is beszél Minka. Mivel hangzavar volt így hangosabban kellett beszélnie...Sayu pedig mellette ült. -Mond Aiko...szerinted eljöhetsz hozzám?-Kérdeztem teljesen komolyan. Persze az ismerősi körből mindenki röhögött. Tudták, hogy én már csak ilyen vagyok. Pont ezt a határozott közvetlenséget tartották vezető egyéniségnek. Többek között. -És te Sayu?-Kérdeztem ugyanolyan komolyan. De nem néztem rá egyikükre sem. Minka megfogott egy üres üveget és az asztal közepére fektette, hogy oldja a feszültséget. '-Üvegezzünk amíg nincs megnyitó. Csak éjfélkor lesz. Na?Sayu pörgetsz?-Kérdezte mosolyogva Minka majd megfogta Sayu kezét és az üvegre tette.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 21:41:59 GMT 1
Furcsa volt az a hatalmas csend ami a társaságra ülepedett egy pillanatra, de aztán ismét feloldódott a dolog. -Innen csak pér utcára lakom, ez furcsa hogy alig lakok innen pár lépésre és még egyszer sem voltam itt. Mondtam Sayu-nak majd a kezemet kezdtem nézni, majd elkezdtem szórakozni a karkötõkkel. Valahogy próbáltam elvonni a figyelmemet a külvilági témákról. Viszont ismét érkezett egy kérdés. -Biztos, jó ötletnek tartod? Kérdeztem vissza, nem akartam konkrét választ adni. Nekem ez már túl sok volt. Aztán egy üres üveg landolt az asztalon. Nem akartam magamról kiadni semmilyen információt így kerestem egy kibúvót. -Hol van itt a mellékhelység? Kérdeztem halkan aztán felálltam. Nagyon sürgõsnek éreztem, hogy elmenjek onnan. Nem ismerem õket annyira, hogy bármit is megtudjanak rólam így meg sem várva a választ csak elindultam az egyik irányba abban reménykedve, hogy kikötök a nõi részlegnél.
|
|