|
Post by Aiko Ninie on Mar 27, 2010 22:35:09 GMT 1
Elõször kezdtem egy kicsit félni, hogy valami olyan fog történni amit egyáltalán nem akarok. Aztán végül is félig megtörtént, mert lassan végigfutott rajtam a keze. Egészen véletlenül néztem bele pontosan GD szemébe, gyorsan el is kaptam a tekintetem, viszont a következõ pillanatban már valaki fogta a kezem és húzott elfele. Pár sor emeltebb hangvétel csendült el, aztán leültettek. Valami miatt annyira bepánikoltam, hogy egy erõs rosszullét krnyékezett. Valaki rátette a kezét a combomra aztán megszólalt. Fel is ismertem a hangját. GD szólt hozzám. -Egy kicsit... rosszul vagyok. De nem kell hazavinned, majd valahogy hazakerülök, maradj csak. Mondtam halkan, majd elõrre dõltem a homlakunk majdnem összeért, viszont ekkor felálltam. De arra nem számítottam hogy egy lépés után összecsuklik alattam a lábam, nem estem el csak rátámaszkodtam a hozzám legközelebb esõhöz. GD vállát fogtam, talán egy kicsit túl erõsen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 27, 2010 22:35:56 GMT 1
- Rendben ahogy akarod - mondtam egyszerűen majd elővettem a telefonomat és bekapcsoltam elég sok nem fogadott hívásom volt így felálltam és elsétáltam egy kicsit csendesebb helyre és felhítam Johnt. - Szia .... bocs .... nem lesz semmi bajom nyugi ..... hát ő hol ? ...... buliban ...... persze hogy tudom de .... Shantal Club aszem .... nem kell lécci - mondtam majd letettem és vissza indultam útközben elkaptam Mulan kezét és maggamal húztam majd vissza ültem GD-ékhez. - Bocs csak telefonom volt - mondtam kedvesen majd Mulanhoz fordultam. - Mizujs ? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 22:43:59 GMT 1
Aiko hirtelen felállt de valószínűleg megszédült és majdnem rám esett. A vállamra támaszkodott és elég erősen meg is szorította. A csípőjére tettem a kezem és csupán egy aprócska lökéssel visszaültettem az ülőhelyre. -Semmi-Mondtam Sayunak. -Hello Mulan...-Köszöntem neki majd közel hajoltam Aikohoz. -Sajnálom. Megölöm azt a barmot ha még egyszer hozzád ér.-Mondtam dühösen.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Mar 27, 2010 22:46:23 GMT 1
Váratlanul "le csaptak" rám. Nem akartam GD-ékhez menni, de ez van, így is jó. - Semmi különös- mondtam ,és kicsit szédültem is. - Veletek?- kérdeztem,és ekkor már forgott körülöttem a világ.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 27, 2010 22:50:33 GMT 1
Nem igazán értetem mi történt így nem szóltam bele de azért aggódtam Aioko miatt. - Hozzak vízet ? - kérdeztem Aikotól általában az kicsit segít bár nem tudom. - Ne hülyéskedj Aiko így nem mész sehova egyedül ... ha akarod megtanulom mi merre van bár jobb ha hívok egy taxit vagy felhívom az egyik ismerősőmet és eljön érted .... szívesen elkísérlek bár lehet attól is jobban lennél ha kicsit kiülnél a levegőre .... szívesen kimegyek veled - mondtam aggódva hát már megint túl sokat beszéltem. - Oh hát itt sem sok Aiko kicsit rosszul van - mondtam Mulának.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 27, 2010 22:54:27 GMT 1
Egy erõs és határozott mozdulattal vissza lettem ültetve a fenekemre. Értettem amit mondott nekem GD még sem tudtam válaszolni neki hirtelen. Hátradõltem egy kicsit és lehunytam a szemem, viszont még így is forgott velem az egész világ. -Lehet, hogy a levegõ jót tenne, de miattam nem kell felborítani az egész estét... Talán még is jobb lenne ha hazamennék, vagy legalább is gyorsan keríteni kellene egy ágyat ahol vízszintesbe kerülhetek. Kinyitottam a szemem és próbáltam lassan közelebb hajolni GD-hez. -Nem kell bántani õt... férfibõl van... viszont azt hiszem jobb lenne ha lepihennék valahol egy kicsit. Súgtam halkan a fülébe, mert elszállt minden erõm viszont már nem voltam annyira rosszul. Így már rájöttem, hogy az elõbb egy erõs pánikroham jött rám nem egy egyszerû rosszullét.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 23:00:39 GMT 1
-Oké...a limuzin egész nagy ott le tudsz feküdni.-Mondtam majd azonnal felhívtam a sofőrt, hogy álljon be a hátsó udvarba. Felálltam majd megfogtam Aiko kezét és felsegítettem. -Mindjárt jövünk.-Mondtam a lányoknak. -Yomi jó fiú. Ő vigyáz rátok.-Mondtam. Yomi bólintott és már is beszélgetni kezdett a lányokkal. Átkaroltam Aikot és a hátsó ajtó felé mentem vele. Kinyitottam majd kisétáltunk. A sofőr kinyitotta nekünk az ajtót. Segítettem beszállni Aikonak és utána és beszálltam. A szemben lévő ülésre ültem és Aikot figyeltem. Lefeküdt az ülésre miután a sofőr becsukta az ajtót és elsétált egy kicsit messzebbre. -Remélem jobban leszel.-Mondtam halkan.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 27, 2010 23:08:38 GMT 1
Felsegített GD aztán lassan elindultunk. Érdekes módon mindenki félreállt elõlünk így rövid és egyenes utunk volt kifelé. Mikor kiléptünk az ajtón felfrissültem egy kicsit a levegõn, viszont rögtön ezután egy limuzinhoz léptünk és beszálltunk. Kocsihoz képest elég tágas és kényelmes volt, bár a limuzinok errõl szólnak hogy tágasak sok ember elfér bennük és elég kényelmesek is. Megpróbálkoztam a lehetetlennel mégpedig azzal, hogy kényelmesen elhelyezkedek. Viszont ebben a helyzetben sehogy sem kényelmes. Végül a hasamra feküdtem és kinyújtóztam. -Azt hiszem így elfog múlni, hogy nincsenek körülöttem sokan. Mondtam halkan majd GD fele fordítottam a fejem, de nem néztem rá. -Nyugodtan visszamehetsz, bulizni jöttél nem azért hogy mellettem ücsörögj.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 27, 2010 23:08:54 GMT 1
Bólintottam majd néztem ahogy elmennek és Mulanra néztem. - Te jól vagy ? - kérdeztem tőle mivel ő sem festett túl jól igazából nem értettem miért isznak ennyit ha egyszer nem bírják bár nem az én dolgom volt ez sem beszéltem pár szót Yomival bár nem igazán tudtam mit mondani így inkább Mulanra hagytam a beszélgetést én pedig hátra dőlve figyeltem a többieket örültem hogy végre nyugtom van itt legalább nem volt annyi szemét alak mint a suliban és reméltem hogy ennek nem az volt az oka hogy eddig GD-vel voltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 23:11:30 GMT 1
-Dehogy is. Az én hibám, hogy rosszul vagy. A legkevesebb, hogy itt maradok amíg jobban nem leszel.- Mondtam határozottan még is gyengéd hangon. Hátradőltem az ülésben és az ablakon bámultam kifelé. Az alkarjaimat a combjaimra raktam és az egyik gyűrűmmel kezdtem el játszani miközben kémleltem az ablakon kívül történő dolgokat.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 27, 2010 23:18:20 GMT 1
-Köszönöm. Mondtam halkan, aztán a kezét kezdtem el nézni. Furcsa volt, hogy eddig nem ismertem most meg itt ülök vele egy limuzinban. Lehunytam egy kicsit a szemem és kezdtem mély levegõket venni. Pár perc után sikeresen lenyugodtam és a rosszullétem is elmúlt, így lassan felültem. Vettem még pár mély lélegzetet majd GD-re néztem. Elgondolkoztam azon, hogy igazából miért védett meg a barátjától, hiszen nem is ismer még. Óvatosan megfogtam a kezét és nézegetni kezdtem a gyûrûit. Nem láttam még ennyi ékszert egy fiún, érdekes volt. Óvatosan végighúztam a mutató ujjam a tenyerén, majd elvettem onnan a kezem. -Fiú létedre finom bõröd van. Mondtam mosolyogva aztán kinéztem az ablakon.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 27, 2010 23:24:31 GMT 1
Ezen gondolkodtam mikor már meg is jelent az első elég részeg fiú aki elém állt. '- Kiscicám nincs kedved táncolni ? - kérdezte mosolyogva simán átlehetett látni rajta hogy van hátsó szándéka is válaszolni sem tudtam mire Yomi lekoptatta a fiú elment és a haverjaihoz sétált és valamin röhögni kezdtem majd vissza jöttek és a fiú ismét megkérdezte ugyan azt. - Kösz de nem - mondtam komolyan közben Yomit lefogták és páran elégé rászálltak Mulanra is én közben felálltam de a fiú vissza lökött és fölém hajolt sikerült kibújnom alóla de ezután le is fogott én pedig tökön rúgtam így elengedett . - Azt mondtam nem - mondtam komolyan majd hátrébb lépem mivel nehézkesen feltápászkodott úgy döntöttem most van itt az ideje hogy sürgősen lelépjek de kicsit későn gondoltam erre mivel valaki lefogott. ''- Mi lenne ha az este további részét inkább velünk töltenéd ? - kérdezte vigyorogva. - Azt mondanám hogy kösz de kihagynám - mondtam egyszerűen majd elengedett mivel az előző fickó már elégé össze szedte magát és hozzám sétált majd a falhoz szorított ezúttal sokkal jobban figyelt és vészesen közel hajolt én pedig nem tudtam elhúzódni tőle .
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 23:28:15 GMT 1
Elmosolyodtam erre a kijelentésre. -Kiskoromban sokáig mindenki kislánynak nézett...-Mondtam mosolyogva. Abból ahogy Aiko rám nézett erre a kijelentésre nevetnem kellett. Eléggé meglepett volt. -Bizony. Elég irónikus, hogy most pedig én vagyok a pasiideál.- Mondtam. Megfogtam Aiko kezét, ekkor lenézett rá. A másik kezemmel gyengéden az állához értem majd közel hajoltam és megcsókoltam őt. Éreztem a csuklójánál, hogy felgyorsult a pulzusa. Nem is kicsit. Abbahagytam a csókot majd egy picit hátrébb húzódtam. -Nyugi...nem kell félned.-Mondtam majd mellé ültem. Újból megcsókoltam de most úgy, hogy az ülésre döntöttem és fölé másztam. Azután áttértem a nyakára. Aprócska és nagyobb csókokkal halmoztam el a nyakát majd a kezemmel kezdtem elkalandozni. Előbb benyúltam a felsője alá egyre feljebb haladva de aztán észbe kaptam. Kihúztam a kezem abbahagytam a csókot és lemásztam Aikorol. Inkább visszaültem a vele szemben lévő ülésre így azért még is csak kisebb volt az esélye, hogy megint rámászok. -Bocs.-Mondtam Aikonok. Aki úgy nézett ki mintha most kapta volna meg azt amire életében mindig vágyott. Szóval egyszerűen csak hatalmas szemekkel bámult. Ez az GD hajrá! Ügyesen sikerül egyre jobban kikészítened.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 27, 2010 23:43:14 GMT 1
Kicsit furcsán néztem GD-re mikor kijelentette, hogy õt lánynak nézték kiskorában. Nem tudtam, hogy nevethetek-e így inkább csendben maradtam. Viszont ezután megfogta a kezemet én természetesen reflexszerûen lenéztem, viszont õ felemelte a fejem és megcsókolt. Érdekes volt, odafigyelt mindenre én még is ugyan úgy pánikoltam mint az elsõnél. Könnyû azt mondani, hogy maradjak nyugodt, már most majd kiugrik a szivem a helyérõl. Ekkor viszont ismét megcsókolt és hátradöntött. Én természetesen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel csak lassan lehunytam a szemem. Viszont amikor a keze bekerült a fölsõm alá, a szívem teljesen felgyorsult. Próbáltam a kezéért nyúlni, de nem ment. Végül lemászott rólam és leült a másik ülésre. -Semmi gond... Mondtam halkan, aztán felültem. Erõsen elgondolkoztam azon hogy miért csinálja ezeket velem. Miért kezd bele valamibe és miért hagyja abba. Összeszedtem magam majd átültem mellé. Hallgattam azokra az ösztönökre amiket még nem teljesen ismertem ki. Egészen lassan közel halyoltam hozzá és megcsókoltam. Fogalmam sincs miért csináltam, vagy hogy jól csinálom-e csak egyszerûen belekezdtem. Óvatosan beleültem az ölébe aztán megfogtam a kezeit és a combomra tettem. -A letámadást tõled tanultam... Súgtam halkan a fülébe majd adtam egy puszit az arcára, majd eltávolodtam tõle.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 23:59:08 GMT 1
Visszarántottam Aikot majd újból megcsókoltam. Elég hevesen. A kezeimmel a combjait simogattam majd az egyik kezemmel a nadrágja peremét kezdtem simogatni a hasa alatt. Éreztem ahogy kirázza a hideg az ismeretlen még is jó érzéstől. Abbahagytam a csókot majd lehúztam a felsőjének a cipzárját. A nyakától elindultam lefelé a melléhez. Nem csókoltam meg csak beszívtam az illatát majd pár milliméterre a bőrétől kifújtam a felmelegedett levegőt. Tapasztalatból mondom az ilyesmi olyan hatással van egy nőre... csupán ez az apróság amire senki sem gondolna. Épp amikor elértem volna a melleihez megcsörrent a zsebembe a telefonom. Kicsit hátrébb hajoltam majd felvettem. -Igen?-Kérdeztem kissé idegesen. És igazán csodáltam, hogy nem remeg a hangom attól az izgalomtól ami általában ilyenkor felgyülemlik bennem. Igazán határozott tudtam lenni ilyenkor is. És miután megtudtam mi van jobb is, hogy most hívott. Mert ha akkor hívott volna amikor már bőven más állapotban vagyok nem tudom, hogy mentem volna oda. -Értem. Megyek.-Mondtam majd összecsuktam a telefont. -Sayuék bajban vannak.-Mondtam Aikonak majd miután leszállt rólam visszasétáltunk a clubba. Az asztalunknál már bőven ment a nyomulás. Aki Yomit fogta le épp háttal állt nekem megragadtam a felsőjét és félrelöktem. Yomi azonnal felpattant és Mulanhoz ment segíteni. Én szinte azonnal elkaptam a Sayut sakkban tartó fickó haját és a fejét az üllőalkalmatosság támlájához szorítottam. De olyan erővel, hogy éreztem ahogy összeroncsolja a szöveteit a kemény szövettel borított fa. A fickó hangosan könyörögni kezdett. '-Ne ne kérlek! Engedj el...-Mondta. Úgy engedtem el, hogy löktem rajta egyet így a földre ült. Megragadtam Sayu karját és magam mögé húztam. Yomi addigra már kiszabadította Mulant. A fickó nagy nehezen felállt a földről. Az arcának jobb felén egy elég csúnya elszíneződött zúzódás jött létre. '-Nem tudtam, hogy veled van...sajnálom.-Mondta a fickó esdekelve. Megvető pillantással néztem rá majd egyszerűen intettem a fejemmel jelezve, hogy húzzanak el. Azonnal pucoltak a helyszínről. A club szerencsére olyan zsúfolt és hangos volt, hogy csak a közvetlen közelünkben lévők vették észre az esetet. De ők is olyan részegek voltak, hogy nem igazán fogták fel.
|
|