|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 21:45:40 GMT 1
Gondoltam hogy ezután mindenki felháborodik de Satayu is csak ember nem ? Tisztelem meg minden de nem szeretem ha másokat piszkálnak még ha nem is annak szánta úgy hangzott mindegy is nem sokáig foglalkoztam ezzel mivel Minka rávett az üvegezésre remek ebben mindig balszerencsém volt mindegy kis bátorságott vettem és megpörgettem közben válaszoltam GD-nek. - És kitől kérdezem meg hogy át e mehetek ? .... várj haza futtok és megkérdeztem jó ? - kérdeztem viccelődve hát elég sokáig tartana mire haza érnek az biztos bár feltalálták a telefont de biztos nem zavarnám apámat ilyesmivel van jobb dolga is.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 24, 2010 21:53:07 GMT 1
-Nos akkor csak rajtad múlik.-Mondtam Sayunak. //02:14// A buli most hágott a tetőfokára ahogy az általában lenni szokott. Volt már bennünk egy kicsi nem mondom. Enyhe füves cigi szag terjengett körülöttünk pedig esküszöm, hogy alig szívtunk belőle. Leültem Sayu és Aiko közé majd feltettem nekik egy kérdést. -Hogy érzitek magatokat?-Kérdeztem. Azt észrevettem, hogy mivel sikerült egy bizonyos mennyiségű alkoholt leeröltetnem Aiko torkán már sokkal jobban feloldódott. Sayut meg nem kellett nagyon unszolni ivott magától csak rendelnem kellett neki.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 21:56:42 GMT 1
Sikeresen le lettem itatva, igazából nem ittam sokat csak egy cseppet megütött. Forgott egy kicsit körölüttem a világ meg liftezett a gyomrom, arról nem is szólva hogy már a fejem is lüktetett a folyamatos zenétõl, de még sem éreztem magam rosszul. -Hát, egész jó. Csak mostmár azért nem beszélek mert félek, hogy nem lesz értelme a mondani valómnak. Dõltem rá Gd-re, de aztán visszadõltem a saját télfelemre. Nem való ez nekem. Már csak órák vagy talán csak percek kérdése mikor dõlök ki.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 22:06:49 GMT 1
- Én benne vagyok - mondtam. Nem volt tőlem kedves de kinevetem Aikot. - Látszik hogy nem szoktál inni na nem mintha én sűrűn iszogatok - mondtam mosolyogva majd GDnek is válaszoltam. - Én remekül - mondtam mosolyogva majd közelebb hajoltam GDhez. - Mellesleg kérdezhetek majd valamit ? - kérdeztem tőle halkan de azért úgy hogy meghallja már elégé érdekelt mire célzott Minka.Majd Aikora néztem. - Kérsz még inni ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Mar 26, 2010 20:00:39 GMT 1
Észre vettem GD-éket, de nem akartam oda menni, mert annyira nem is ismertem, és nem hinném ,hogy örülne nekem, ha csak úgy odamennék, mert egyszer beszélgettem vele, és a haverjának bejövök.Ez nem elég ok rá. Kezdtem unatkozni. Leültem a GD-ék mellett lévő asztalhoz,és kértem egy mojitot jéggel
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 21:21:30 GMT 1
-Persze csak nyugodtan.-Mondtam Sayunak mosolyogva. Tora jött oda hozzánk és Aikohoz fordult. '-Gyere Aiko táncoljunk egyet...-Mondta majd megragadta Aiko kezét és elhúzta a táncparkettre. Rágyújtottam egy cigarettára, mélyen beszívtam a füstöt majd lassan kifújtam. Hátradőltem az ülőhelyen majd intettem Mulannak. Lehunytam a szemem majd megszólaltam. -Mi lenne az a kérdés?-Kérdeztem teljesen érdektelenül.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 27, 2010 21:32:51 GMT 1
Megvártam amég Aikot elviszik. - Mi történt ? .... mire mondta az a lány hogy nem volt jó ötlet így eljönnöd ? - kérdeztem komolyan a lány nevét szokásomhoz híven elfelejtettem ezért is nem mondtam bár gondolkodtam rajta és volt egy tippem hogy hívják de nem akartam hülyét csinálni magamból ennél is jobban közben észre vettem Mulant és mivel gondoltam ő is ide jön gondoltam hogy nem kapok rendes magyarázatot így Aikoékat néztem vagyis azt hogy táncolnak fura de én soha nem szeretem igazán táncolni nem azért mert nem tudtam csak egyszerűen nem vonzott benne semmi.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 21:41:48 GMT 1
-Tényleg tudni akarod?-Kérdeztem majd kinyitottam a szemem és kissé kiegyenesedtem. -Majd megtudod ha kevesebb lesz rajtam a ruha...-Mondtam majd szélesen elmosolyodtam. -Nem hinném, hogy elmondom... kicsit nehezedre esne megemészteni.-Mondtam egyszerűen majd újból beleszívtam a cigarettába.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 27, 2010 21:46:20 GMT 1
Talán az enyhe részegségtõl vagy mástól lassult le ennyire az agyam, de alig fogtam föl a kérdéseket, mikor válaszoltam volna rájuk már egészen másról ment a beszélgetés. Végül nagy meglepetésemre valaki megfogta a kezemet és felrántott. Nem gondoltam semmi rosszra, esetleg csak arra hogy kivisznek megölni az egyik sikátorba, de talán ennyire elvetemült társaságba nem keveredtem. Végül kiderült, hogy csak táncolni akart velem az alak. Kicsit megvakartam a tarkómat és indultam volna visszafele, de ekkor ismét megfogta a kezemet és nem engedte, hogy elmenjek. Nagy nehézségek árán próbáltam keresni valami rutmusos mozgást, de egyenlõre nem jött össze a dolog, bár a csípõm az ringatózott mint a kishajó.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Mar 27, 2010 21:52:07 GMT 1
Vissza intettem GD-nek, de még mindig nem mentem oda. Valami vissza tartott.Kicsit fájt a fejem, nyilván nem voltam hozzá szokva a tomboló zenéhez. Megittam az italom, és nézelődtem össze vissza.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 27, 2010 21:53:12 GMT 1
GD kijelentésén kicsit meglepődtem nem értettem mi lehet az amit nem tudnék megemészteni. - De én kíváncsi vagyok - mondtam halkan majd rá néztem ésd közelebb hajoltam - Kérlek mond el - kérleltem bár nem szokásom de most tényleg kíváncsi voltam túlzottan is hogy bele nyugodjak egy ilyen válaszba de hamar észbe kaptam és vissza ültem majd hátra dőltem. - Igaz a te dolgod konkrétan én egy idegen vagyok szinte szal megértem hogy nem mondod el - mondtam majd halványan elmosolyodtam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 21:56:56 GMT 1
-Hát...ha te így érzed.-Mondtam megrántva a vállam. Elgyúrtam a cigarettát majd belekortyoltam a pezsgőmbe. Bekaptam egy rágót és Aikot meg Torat figyeltem. Elmosolyodtam a látványon majd Sayura néztem. -Gondoltam, hogy egész jól bírod a piát. Sokat bulizol?-Kérdeztem gyors témaváltással.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 27, 2010 22:10:48 GMT 1
Egy ideig nem szóltam semmit csak nézelődtem majd válaszoltam Satayunak. - Otthon elég sokat jártam - sóhajtottam majd halványan elmosolyodtam. - Ha nem mondod meg akk mutasd meg - mondtam mivel elégé furdalt a kíváncsiság és nem akartam ennyivel feladni. - Szóval elmondod ? - kérdeztem ismét bár lehet ez már idegesítő és már komolyan gondolkodtam hogy tényleg abba kéne hagyni a faggatolozást.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 27, 2010 22:14:12 GMT 1
A tánc az egész jól ment volna, ha az elõttem ácsorgó fickó nem nyomult volna annyira. Akárhogy szerettem volna hátrébb menni nem jött össze a dolog mert a nagy tömeg vagy visszalökött vagy egyszerûen nem is engedett hátrrébb, vagy még volt olyan lehetõségem, hogy az elõttem álló nem engedett messzebb magától. Kezdett kialakulni bennem az a tény, hogy ez az alak valamit akar tõlem viszont én eléggé tartózkodtam akármilyen kapcsolattól. Egy határozott mozdulattal hátrébb léptem, viszont az udvarlómátkarolt és magához rántott. -Azt hiszem... nem akarok már táncolni... Közöltem vele kíméletesen és próbáltam ismét szabadulni a karmaiból.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 27, 2010 22:23:56 GMT 1
-Csak keveset aludtam ennyi az egész...-Mondtam egyszerűen. Ha meg kell tudnia úgy is megtudja. Ha ott tartunk akkor pedig meglátja ennyi az egész. '-Ugyan már ne csináld...-Mondta Tora majd megragadta Aikot és közel húzta magához. Az egyik kezével Aiko derekát fogta a másik kezét elkezdte egyre lejjebb csúsztatni. Egy másodpercre néztem csak oda és pont elkaptam Aiko tekintetét. -Egy pillanat.-Mondtam Sayunak. Felkeltem az asztaltól majd a tömegben nagy nehezen odaverekedtem magam. Megragadtam Aiko kezét és elkezdtem húzni magammal az asztal felé. Tora viszont valahogy elénk került és elém állt. '-Hé te még is mit képzelsz?!... GD?-Kérdezte elsápadva mikor meglátta, hogy én húztam el tőle Aikot. -Takarodj előlem.-Mondtam határozottan. Tora úgy ugrott el az utamból mint akit megszúrt valami éles tárgy. Akadály nélkül az asztalhoz húztam Aikot majd leültettem. Úgy tűnt nincs valami jól. Leguggoltam elé és a combjaira tettem a kezem. -Aiko...figyelj. Jól vagy? -Ne vigyelek haza?-Kérdeztem. Úgy tűnt Tora egy darabig nem bukkan fel. Tudja, hogy most berágtam rá.
|
|