|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 0:08:04 GMT 1
Örültem hogy Satayu megjelent mivel nem igazán tudtam volna kiszabadulni a fiú szorításából. - Köszönöm - mondtam hallkan majd a földre néztem elégé zavart hogy már megint ez történt képtelen vagyok arra hogy megvédjem magam és mindig mások segítségére támaszkodom remek csak így tovább gondoltam. - Lehet jobb lenne ha haza mennék - sóhajtottam mivel nem volt kedvem több hasonló helyzetbe kerülni közben észre vettem Aikot láthatóan már jobban volt és eddig nem is gondolkodtam azon hogy lehetséges hogy ő és GD járnak már pedig meglehet. - Szegény Mulan - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 28, 2010 0:14:28 GMT 1
Ezzel a letámadással beindítottam egy aprócska fogaskereket GD-ben, aki elég hevesen kezdett el közeledni felém az elõzõhöz képest. Nem azt mondom, hogy nagyon rossz volt csak számomra túlságosan gyors. Csak néztem a kezeit, hogy éppen hová vándorolnak és mit csinálnak. A feje egyre lejebb haladt, engem pedig egyre gyakrabban rázott ki a hideg. Ám hirtelen megcsörrent a telefonja. Óvatosan visszahúztam a felsõm cipzárját miközben beszélt. -Bajban vannak? Kérdeztem félrehúzott szájjal, aztán lemásztam GD-rõl és azzal a lendülettel visszamentünk a clubba. Sayuék valóban bajban voltak, pár feltüzelt kan erõszakoskodott velük, viszont GD megjelenésével gyorsan lerendezõdött a dolog. Közelebb léptem Sayu-hoz és ránéztem. Nem akartam tõle kérdezni semmit, hiszen nagyon jól tudom hogy ilyenkor a legtöbb nõ nem akar beszélni csak lenyugodni egy kicsit.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 28, 2010 9:47:08 GMT 1
-Egyet értek.-Mondtam. '-Támogatva.-Mondta Yomi. '-Összeszedem a többieket.-Mondta Yomi. -Ok. Mond meg nekik, hogy nálunk folytatjuk.-Mondtam halvány mosollyal, belegondoltam, hogy holnap iskola. Meg abba is, hogy az orvosom milyen dühös lesz. Miután összeszedődött a csapat 10-en 10-en beültünk egy egy limuzinba és elindultunk Aikoék és utána Sayuék háza felé. -Sziasztok. Aztán legközelebb majd vigyázunk.-Mondtam nekik mosolyogva. Miután kiszálltak, mivel ragaszkodtak hozzá, hogy együtt mennek haza...gondolom beszélgetni akartak vagy valami ilyesmi. Elmentünk hozzám és azt hiszem még odacsődítettünk vagy 50 embert. Hát igen. Szokásomhoz híven reggel azt se tudtam mi van. Nagy nehezen elkészültem...a tükörbe nézve nyugtáztam, hogy egyáltalán nem látszik, hogy alig aludtam. Valahogy ilyen jó szervezetem volt. Sosem látszódott rajtam semmi. Tökéletes egy sztárnak. De kitudja meddig lesz így ha ilyen ütemben pusztítom a testem. //Iskola/"E" folyosó//
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 10:36:15 GMT 1
Elköszöntem Mulantól majd GD-ék után indultam elég szarul éreztem magam ettől az egésztől - Bocs hogy tönkre tettem az estéteket - sóhajtottam mikor kiszálltunk igazából nem akartam Aikoval beszélni csak nem akartam "egyedül" maradni Satayuval. - Hát akkor szia - mondtam Aikonak majd elővettem a telefonomat és pont ekkor szólalt meg John volt de nem igazán mertem felvenni de nem volt más választásom ám mire felvettem volna le is tette és ekkor vettem észre a kocsiát megállt az út szélén és kiszállt. - Szia Jo....- kezdtem de elkapta a karom és magával húzott elég ideges volt biztos megtudta mi történt. '- Most jól figyel Sayu baromira nem érdekel hogy a te hibád e vagy sem ez az egész .. - kezdte de közbe vágtam. - Nem lett gond GD segített - vágtam rá. '- Chö ne legyél már ilyen naiv ! ..... szerinted miért segített ? .... ne légy ennyire elvakult istenem ennyire belezúgtál vagy mi ? ..... örülnék ha távol maradnál tőle világos ? - kérdezte elég dühösen én pedig elégé lesokkoltam hogy mondhat ilyeneket azt hittem hogy kedveli Satayut. - Ennyi féltékeny vagy ? ..... csak hogy tud nem zúgtam bele vagy talán már haverkodni sem lehet nincs benne a forgató könyvben ? ... Ide jössz és úgy csinálsz mit az apám komolyan nem értelek .... magyarázd el kérlek miért kötsz mindenbe bele ?! - kérdeztem dühösen. '- Nincs bajom GD-vel ne érts félre csak szimplán ismerem a maga fajtát és max azért érdeklődik hogy .... - mondta de nem bírtam tovább hallgatni inkább elsétáltam persze lehet hogy igaza van sőt bízós ezt én is tudom de ő is tudja hogy nem vagyok olyan csak szimplán szeretem volna vele barátkozni az hogy egyáltalán szóba állt velem kész csoda számomra és nem fogom John miatt kerülni már otthon is ő volt a kedvenc énekesem, példa képem amíg én is énekeltem és most is az és most tényleg örültem a szerencsémnek hogy egy osztályba járok vele mert amúgy nem tudom ki segített volna.John rögtön utánam jött és elkapta a kezem de én elrántottam. - Miért teszel tönkre mindent ?! - kérdeztem tőle halkan még is dühösen. '- Ne haragudj csak nem szeretném hogy bajod essen és igazad van talán tényleg túl reagálom ezt az egészet - mondta. - Haza megyünk ? - kérdeztem miközben a földett néztem már megszokásból is így mondtam bár egy szállodát nem igazán nevenék így. '- Persze gyere - mondta majd vissza sétáltunk a kocsihoz. // Iskola - Iskola udvar //
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 28, 2010 18:03:56 GMT 1
Szép csendben ácsorogtam amíg a nagy tömeg zavartan próbálta megoldani a keletkezett bonyodalmat. Nem szerettem beleszólni ilyen dolgokba, különben sem voltam itt és nem tudom mi történt pontosan. Inkább csak követtem GD-t meg Sayut, hiszen csak õket ismertem ebbõl a társaságból. Természetesen hazavittek minket, én szokásomhoz híven csendben voltam és csak nézegettem össze vissza. Nem tudtam eldönteni, hogy Sayu miért nálunk száll ki a kocsiból, valószínûleg egy kis levegõre volt szüksége vagy csak unta már a nagy hangzavart. -Szia. Köszöntem vissza halkan aztán bementem az ajtón. Próbáltam csendben lenni, gyorsan lezuhanyoztam átöltöztem és lefeküdtem egy kicsit pihenni. Rám is fért... /Iskola/
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 10, 2010 20:38:29 GMT 1
A délutáni óráimra nem mentem be. Azt a fekete felsőmet vettem fel, aminek csak egy ujja van és hozzá egy szűk csípőfarmert húztam. A hajamat laza lófarokba fogtam. Nem csak én voltam egyedül. A pulthoz ültem és egy üveg sört rendeltem. Egyenlőre máshoz nem volt kedvem. A teremben két keverőpult volt felállítva. Még nem kezdték el a versenyt. Rengetegen voltak. A táncparkett is tele volt. Most kezdtem csak el sajnálni, hogy lemaradtam a nyitóbuliról.
|
|
|
Post by Ren on May 10, 2010 20:54:47 GMT 1
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem el megyek arra a bizonyos Dj versenyre. Végül is semmi rossz nem sülhet ki belőle..úgy hiszem. Miután bementem megláttam Reikot a pultnál. Jó feltűnő helyen ült. Odasétáltam hozzá és leültem mellé az egyik szabad bárszékre. -Hello. Miújság? Nagy nehezen idevergődtem.-Mondtam mosolyogva majd rendeltem magamnak egy italt.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 10, 2010 21:07:25 GMT 1
-Helló! Örülök, hogy végül eljöttél.- A dübörgő zenétől alig hallottam a saját hangomat. -Van újság, eszméletlen a hangulat. Állítólag minden résztvevő befutott, tehát nemsokára kezdik. Az ováció mértékétől függ, ki nyer.- Megittam a maradék sörömet. Odafordultam a pultoshoz: -Két tequila-t kérek! Erre a vendégem vagy. Igyuk meg és mennyünk táncolni.-Kedvesen elmosolyodtam.
|
|