Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 7, 2009 14:26:24 GMT 1
Oda jött hozzám két ember akit nem is ismertem.Eléggé kedvesek voltak,de mivel én nem szoktam megszólalni,csak bólintottam leültem az egyik padra és vártam Suet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 14:38:19 GMT 1
'- Látom nem vagy túl beszédes kedvedben - mondta Ayaka. - Valami baj van ? - kérdeztem kedvesen páran elég furán néztek ránk hogy egy ilyen lánnyal beszélgetünk. "- Hé Sacuky mi van rád támadt az a csaj ? - kérdezte az egyik fiú nevetve . - Hogy mondtad ? - kérdeztem majd oda sétáltam hozzá. "- Nem téged piszkállak nyugi ... - ezt épp hogy kimondta kapott egy pofont. - Meg mondtam hogy nem töröm ha az osztályon belül piszkálják egymást ugye ? - kérdeztem ridegen majd vissza sétáltam a lányhoz a fiú pedig elment sértődötten. '- Vá te aztán tartod a fegyelmet - mondta Ayaka. - Tartja a frász csak nem szólnak vissza és nem is ütnek vissza utálom ez ... mindenki úgy viselkedik mintha ááá ... mindegy - mondtam halkan. '- Örülj neki - mondta Ayaka. - Nem örülök de mindegy ha haza megyek ott nem lesz ilyen - mondtam kedvesen.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 7, 2009 14:51:21 GMT 1
Sue már régóta ot állt és hallgatózott az ajtónál.A lány kérdése után besétált és oda jött hozzánk.-Nos..ööö...-mondta nyögve. Tulajdonképp ma délután Maya piszkálta azért mert...Goth...-suttogta nekik úgy hogy ne halljam.Eléggé felidegesítette mert már 3 hónapja nem szólt senkihez semmit és most már a 10. plázacica idegesítette fel aznap és aztán jött ő is és eléggé begurult és le is kevert neki egy hatalmasat.-mondta.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 17:07:59 GMT 1
- Értem ... hát majd Mayát leállítom - mondtam kedvesen közben az igazgató sétált el a folyosón. "- Szép jó reggelt lányok - mondta majd ránk nézett és tovább sétált. '- Sacuky most komolyan lesz szíved itt hagyni az igazgatott ? - kérdezte viccelődve. - Lesz - mondtam mosolyogva. '- Jaj de gonosz vagy - mondta nevetve. - Hát itt a nagy lehetőség Ayaka .... csapj le rá - mondtam nevetve. '- Ha ha ha nagyon vicces ... én ugyan nem,.... nem az estem és öreg is hozzám - mondta mosolyogva
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 7, 2009 17:22:51 GMT 1
-Nos akkor köszönjük.-súgta oda nekik Sue,majd elindultunk az udvarra. //Iskola/Udvar//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 17:30:02 GMT 1
Leültem a padra és Ayaka is . '- Fáj még a kezed ? - kérdezte. - Most nem - mondtam kedvesen. '- Legalább ezen a héten maradj még - mondta Ayaka. - Ki szeretnék már maradni ebből az örökös veszekedésből tök szar hogy a barátaim veszekednek én mindegyikekül nagyjából jól elvagyok és azt kell néznem hogy egymást hogy akarják kinyírni ... a másik pedig hogy nekem is vannak rossz akaróim vagy csak pont ezért mert jobban vagyok velük felhasználnak vagy megfenyegetnek .... én ezt nem bírom ... nem csak simán fenyegetőznek meg is teszik amit mondanak .... nem szeretném hogy több ember kerüljön miattam bajba .... engem már nem érdekel ki mit csinál csak engem hagyjanak ki belőle - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 7, 2009 18:38:44 GMT 1
Bementem a folyosóra.Olyan voltam akár egy díva.Megláttam azt a Góth lány és oda mentem hozzá.-Nocsak nocsak....hova készülsz menni?-kérdeztem tőle nem épp kedvesen.-Gondolom színesebb és trendibb ruhát venni és megcsináltatni a hajad..-mondtam,majd felnevettem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 18:52:46 GMT 1
Maya elé álltam. - Akkor ezt most befejezed - mondtam komolyan. - Már mondtam nem tűröm hogy valaki tönkre tegye az osztályt világos ? - kérdeztem komolyan közben Ayaka is oda jött hozzám. - És mielőtt még fenyegetőznél ezt én teszem meg .... ha még egyszer az osztályból bárkit kritizálsz ... elintézem hogy kirúgjanak - mondtam. '- Én a helyedben hallgatnák Sacukyra - mondta Ayaka.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 7, 2009 19:30:10 GMT 1
He?!..Ó...Hogy rá gondolsz a "tönkre tegye az osztályt"alatt..Én is így gondolom.Hiszen..Egy Goth..A sok színes és sexy lány közt...Egyet értek..-mondtam lenézően.-Amúgy meg miért zavar ez?Hiszen ez csak egy kis móka.Neked nem volt gyerekszobád?-kérdeztem Sacukytól,közben csípőre tettem a kezem és felhúztam a szemöldököm.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 19:38:15 GMT 1
Nevetni kezdtem közben páran oda jöttek az osztályunkból. - Nem volt - mondtam nevetve. "- Sacuky valami baj van ? - kérdezték páran. - Á semmi semmi - mondtam . - Ha nem tetszik elkerülöd remélem érted ... vagy garantálom hogy az egész osztály rád száll - mondtam kedves mosollyal.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 7, 2009 19:44:20 GMT 1
~Na végre!Már mindenhol kerestem.~ - gondoltam miután megpillantottam az osztálytársai között.Odamentem hozz. - Szia Sacuky. - kszöntem neki távolabbról. - Nem tudod hogy hol leszünk? - kérdeztem mikor odaértem mellé. - Jujjj....mi történt a kezeddel? - kérdeztem aggódva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 19:56:48 GMT 1
- Szia nem tudom hol leszünk - mondtam kedvesen. - Á semmi érdekes csak elestem és kicsit rosszul - mondtam kedvesen. - Hogy vagy ? - kérdeztem mosolyogva. '- Szia ! - köszönt Ayaka Arisának.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 7, 2009 20:02:02 GMT 1
-Jaj kérlek..Ez csak vicc...De ha te nem érted a viccet.-mondtam cinikusan,majd elindultam. //Iskola/Kert//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 7, 2009 20:08:41 GMT 1
- Jol...ma veszek egy kiskutyát... - mondtam mosolyogva - ....és te? - kérdeztem kedvessen. - Szia.Gondolom te vagy Ayaka....én Arisa vagyok. - köszöntem kedvesen. - Ez ki volt? - kérdeztem tőlük.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 20:11:24 GMT 1
- Miylen kutyád lesz ? - kérdeztem mosolyogva. - Hát fogjuk rá hogy jól bár kicsit fáj a kezem - mondtam mosolyogva. '- Igen te pedig Arisa - mondta kedvesem. - Jaj Maya te nem érted itt a viccet ha te viccelsz én miért ne tehetném ? ... vagy így már koránt sem olyan vicces ? - kérdeztem cinikusan miközben elsétált. - Jah Arisa ma kiiratkozom a suliból .... mert elköltözünk ... pár lehet hogy még a héten leszek - mondtam kedvesen.
|
|