|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 21:24:38 GMT 1
Egy az , hogy te vagy a liba.... Kettő meg az . hogy a barátnője vagyok , de nem hiszem , hogy sokáig... -mondtam , majd meg sem vártam ,hogy válaszoljon kinyitottam az ajtót kiléptem az utcára , és becsaptam az ajtót. // Sumida / Házak 1 //
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 21:46:23 GMT 1
- Az az menj csak ..... vissza se gyere - mondta undokul Sayuuki. - fejezd már be ! - mondtam dühösen és Cho után indultam de Sayuuki nem engedett utána. - Shin ... nölj már fel ... ez nem egy játszótér hogy figyeld kinek mi a baja és rohangálj utánuk .... tudom hogy ilyen vagy és nehezen tudsz megsérteni embereket de .... fogd már fel hogy nem tudsz olyan lenni ahogy senki sem hogy néha ne sérts meg embereket .... ez lehetetten .... te is jól tudod - mondta Sayuuki komolyan. - Igazad van Sayuuki de a cseleteinkért felelöséget kell vállani .... nem játszótér igaz .... de ha megsértünk valakit tisztázni kell a dolgokat ... tudom hogy nem tudok úgy viselkedni hogy ez ne történjen meg hisz Kithát is megslértettem nem direkt..... de attól még nem leszek más mint most- mondtam majd kikerültem Sayuukit és Cho után siettem. //Sumida háza1 //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 16:24:06 GMT 1
"A" folyosón Egy elég ijesztő kinézetű ember (Waku ) lépet be az iskolába haverjaival akik szintén nem tűntek túl barátságosnak egy kis csoport pont őket beszélte ki Waku oda sétált majd a neki háttal álló lány karját elkapta és hátra csavarta ezzel térdre kényszerítve a lányt. 1- Még mindig olyan viccesnek találsz minket szívem ? - kérdezte dühösen majd hirtelen mindenki hátrálni kezdett mikor a fiú elő vett egy pisztolyt és a lány fejéhez fogta. 2- Sajnálom ! - mondta zokogva a lány láthatóan ez tetszett a férfinak. 1 - Fogd be ! ... ha csak megnyekkensz lelőlek- mondta gúnyosan közben még jobban hátra csavarta a lány kezét aki fájdalmasan felkiáltott. 2 - Sajnálom ! ..... Kérem hagyja abba ! - mondta a férfi elengedte a lány kezét és elmosolyodott majd meghúzta a ravaszt pár másodperc alatt káosz lett a folyosón mindenki sikítva rohant el 1- Pofa be és senki ne mozduljon meg ! - mondta dühösen Waku és mivel nem hallgattak rá társaival lövöldözni kezdtek pár embert el is találtak. Pont a lépcsőnél voltam mikor ezt történt de nem vettek észre. ~ Király .... jobb ha szólok a többieknek ..... ááá nem jó ha ez is Nathali ötlete ..... akkor csak baj lesz belőle ~ gondoltam közben egy lány Sacuky osztálytársa tőlem nem messze a földön ült a keze elégé vérzett észre vétlenül oda mentem hozzá és magammal húztam. - Szólj Tatsuyáéknak hogy minél hamarabb menjenek ki innen.... ha a tetőre felmentek onnan letudok menni ..... de ha lehet azt ne mondtam hogy ezt én mondtam mert még azt hiszik csapda....a C folyosón vannak - mondtam neki halkan a lány egy szó nélkül elindult fel a lépcsőn és oda sietett Tatsuyáékhoz. 3- Gyerek .... lent le lőttek pár embert .... nem tudom kik ..... de a tetőn át kimehetünk .... - mondta a lány kicsit sokkosan.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 17, 2010 8:48:52 GMT 1
Mivel az órarendemet még mindig nem tudtam az A folyosó elején leültem hátha találok valakit az osztályból persze nem volt szerencsém mert nem igazán láttam senkit akit ismernék a múltkori balhé óta hála békén hagynak a különféle perverz alakot bár kitudja lehet megint csak én szólom el. Kíváncsi voltam Reikoék már itt e vannak de nem akartam a nyakán logni vagyis inkább zavarni őket mert nem hinném hogy túlságosan örülnének így inkább maradtam pár perc múlva megszólalt a telefonom remek még jó hogy nem órán vagyok. - Szia John ... ma ? ... hát nem tudom aszem igen .... bár inkább holnap... én mindig vigyázok szia - mondtam majd letettem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on May 6, 2010 11:45:50 GMT 1
Észre vettem egy lányt az osztályunkból és oda sétáltam hozzá. - Szia hol leszünk ? - láthatóan nem szívesen válaszolt. - A C folyosón - alig hogy kimondta már ment is tovább remek nagyon közkedvelt ember lehetek. '- Szia szia - szólalt meg mögülem egy nálam jóval alacsonyabb lány azt hiszem talán ő lehet az osztályban a legkisebb ezért nem igazán szoktak vele foglalkozni konkrétan levegőnek nézik mivel őt nem izgatja sem Satayu sem pedig az hogy kinek milyen az új műkörme vagy ki hogy öltözik nem azt mondom hogy ő nagymama ruhát hordott vagy hogy nem foglalkozott azzal hogy néz ki csak egyszerűen számára ez a téma unalmas volt igazából számomra is. - Szia Misato - kedvesen rámosolyogtam ő pedig visszonozta ezt. '- Azt hittem mikor az osztályba kerültél hogy te is olyan nagy képű leszel mint pár lány főleg mikor megtudtam ki is vagy de örülök hogy tévedtem mert láttom nem igazán vagy te sem közkedvelt- mondta mosolyogva hát lehet hogy ő örült én visszont nem annyira. - Ennek azt hiszem kicsit más oka van - sóhajtottam hát ez remek eddig legalább nyugtom volt na igen ez a másik amiért nem beszélnek vele sokan mert 1 másodpercre nem tud csendbe lenni és ha beszél akkor is csak magához hasonlit mindenkit.Az osztályból egy fiú is feltűnt aki hozzánk sétált. - Sayu hol vagyunk ? - kérdezte majd a melletem álló lányra nézett elég lenézően miközben válaszoltam. Megfogta a csuklóm majd magával rántott. "- Akkor meg miért itt vagy ? - kérdezte mosolyogva majd elindult a C folyosó felé és én is mentem vele hisz sok választásom nem volt bár azt hiszem ha lett volna is vele mentem volna. - Hát nem sok emberrel vagyok jóban így jobbnak láttam ha ott maradok - mondtam halkan erre felnevetett. "- Sayu az hogy kb 5 lánnyal nem vagy jóban nem jelenti azt hogy a többiekkel nem csak épp kicsit ismerkedned kéne bár úgy nehéz ha GD-t követed mint gey kiskutya - azt hiszem ebben igaza volt észre sem vettem mennyire ráhagyatkoztam az utobbi időben. - Hát ebben lehet valami - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2010 11:55:40 GMT 1
Végre megszabadultam a tanár úrtól aki már is a terveivel zaklatott megálltam a folyosón mivel rögtön jött a második front is na hurrá rég nem látot osztálytársak aki kérdésekkel fárasztanak na van miről de nem válaszolok nekik hisz a hírekből mindent megtudhatak már nem igaz ? De mikor már a 200 kérdést tették fel megelégeltem. - Fogjátok már be ! - mondtam dühösen és rögtön hátrébb léptek az évek során már ismerhetek annyira hogy ha felidegesítenek jobb távol maradni. - Más részről pedig jővőhéten Halloweeni bál lehet készülni az új órarendet órán elmondom ahogy a fontosabb dolgokat is erre az évre - mondtam majd tovább indultam.
|
|
|
Post by Ryota on Oct 23, 2010 12:50:35 GMT 1
Nem válaszoltam a kérdésére mivel az emeletről egy elég éles sikításra lett figyelmes mindenki de utána folytaták amit eddig csináltak mondván Halloween van ez is hozzá tartozik dologhoz én viszont elengedtem Sacukyt és elindultam fel egyenest a tetőre. // Tető //
|
|