|
Post by Ichirou on Nov 24, 2009 22:51:33 GMT 1
- Hát ez rajtuk múlik - mondtam közben a szabad kezemmel átöleltem Geit. - Aztán majd kinyír a bátyád ... már így is a fekete listáján vagyok - mondtam kedvesen majd közelebb húztam Geit és szenvedélyesen megcsókoltam. - Ugye tudod hogy gonosz vagy - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 24, 2009 22:55:48 GMT 1
-Én? Gonosz?!-Kérdeztem sunyi mosollyal. -És még is miért?-Kérdeztem ártatlan tekintettel. Majd közel hajoltam Ichirouhoz és újból megcsókoltuk egymást. A hosszú szenvedélyes csók után még beleharaptam egy picit Ichirou alsó ajkába. -Amúgy meg nyugi. Nem fog bántani. Megdumáltam vele...felhagyunk ezzel a szarsággal..persze a pozícióit nem dobja el...de már nem foglalkozik így vele. Ő is rájött,hogy túl messzire ment csak sodorták a dolgok....meg ilyesmi. De nyugi nálunk teljesen legál a dolog.Mármint te meg én... na persze nem mintha járnánk...csak...érted...-Mondtam mentegetőzve.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 24, 2009 23:03:29 GMT 1
- Na vajon miért ? - kérdeztem sunyi mosollyal. - Legalább egy emberrel kevesebb akart megölni - mondtam viccelődve közben kedvesen elmosolyodtam azon ahogy Gei mentegetőzőt. - Nyugi értem - mondtam kedvesen majd ismét megcsókoltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 24, 2009 23:06:35 GMT 1
-Huuu...Oké...-Mondtam meg könnyebbülve. -Fura az új igazgatónő nemde?-Kérdeztem egy kis grimasz kíséretében. -Ehh...-Mondtam a reménytelen arckifejezésemet vágva amikor is nem kicsit rányomult a bátyámra. Oké...lehet,hogy irigykedem? Hogy mindenki őt nézi? Mi van velem? Csaknem jobbnak látom saját magamnál? Azt hittem én vagyok a legjobb nő a világon..lehet,hogy tévedtem. Szörnyű.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 24, 2009 23:12:25 GMT 1
Eddig észre sem vettem az új igazgatót de valahonnan ismerős volt de nem jöttem rá honnan. - Hát elégé ... ha ilyen igazgatónk lesz aszem itt mindenki mindent meg fog úszni mert ahogy elnézem elégé szereti ha nézik - mondtam kedvesen. - De szerintem csak azért nézik ennyire mivel elégé ki van mindene abból a ruhából .... tiszta példa mutatót - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 25, 2009 11:55:09 GMT 1
-Remek..futamodj csak meg...tudtam,hogy ez lesz. Szánalmas egy kifogás de ahogy fogalmaztál mind1.-Mondtam Ayanak győzedelmes mosollyal. Ekkor érkezett meg egy igazán szemrevaló nő és lerendezte a fesztivált.Kiderült,hogy az igazgatónő.Vagy is az új igazgatónő. Tényleg nem rossz nő. Kicsit nyomult. Elmosolyodtam azon amit mondott de nem szóltam semmit. Persze a körülöttem lévő fiúk verték a nyálukat. Miután elment azonnal körém gyűltek. '-Te hülye vagy? Szólj már valamit. azt láááátad?!-Kérdezte az egyik. "-Micsoda segge van. "'-Elölről se rossz...-Mondták egymás után kórusba. -Uhh... hagyjatok már...-Mondtam a szemet forgatva. Erre megint azzal a fejjel néztek...hogy ez hülye?! -Csak egy nő.-Mondtam megrántva a vállam majd kitörtem végre közülük. Ekkor jött Takeda. Furcsálltam kicsit a kérdését de végül is rá bólintottam. Ekkor halottam meg vagy 20 lányból álló csapat kérdezgetését. Bizony nem mást kérdezgettek mint,hogy hol van GD. -Oké Takeda. Csak gyorsan ha lehet...mert...nem akarom,hogy széttépjenek...-Mondtam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 13:19:30 GMT 1
-Semmi...-Mondtam Sacukyank kedvesen. -Áhh..oké. Szép név.-Mondtam halvány mosollyal. -Jól vagy?-Kérdeztem Mayatól. Láttam rajta,hogy nincs valami jól.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 13:48:20 GMT 1
-Hááát...fura egy nő. -Mondtam elgondolkodva. Vajon mi a fenét akarhat Takeda GD-től? Egyre furcsábbak a dolgok. -Nembaj...az előző túl szigorú volt...jó...velem nem...-Mondtam még az előző témához kapcsolódva habár már máson járt az agyam. -De azért valld be,hogy neked is tetszik...-Mondtam elmosolyodva majd felvontam a szemöldököm.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 25, 2009 15:55:21 GMT 1
-Kösz.-mondtam de még mindig nem voltam jobban. -Kicsit szédülök.-mondtam majd a fejemet fogtam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 25, 2009 15:59:20 GMT 1
Mikor a tanárnő megjelet rögtön tudtam ki az nem véletlen ez is Natjaliék tervének egyik réssze volt. ~ Nathaliék most már nem viccelnek ~ gondoltam. - Szerintem ma nagyon figyelj oda .... mert valoszinű kb 5 nap múlva este ... lesz pár hívatlan láttogatod - mondtam hallkan hogy az új igazgató ne hallja és reméltem nem vette észre hogy GD-vel beszélek. - És a helyedben elkerülném az igazgató nőt is - tettem hozzá az előző mondatomhoz. ~ Ha Nathaliék megtudják hogy figyelmeztettem annak nagyon nem lesz jó vége viszont ha Arisa és Sacuky megtudja hogy segítek abba hogy Nathaliék elkapják GD-t azt nem hiszem hogy megbocsájtják és akkor már inkább az első választás ~ gondoltam majd oda sétáltam Arisához és leültem mellé nem szóltam semmit mert nem tudtam mit mondjak neki főleg mivel nem voltam hozzá túl kedves a könyvtárban.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 16:04:10 GMT 1
Egyre inkább féltékeny lettem persze ez nem látszott rajtam. Mikor Maya mondta hogy nincs jól elengedtem Tatsuyát és felálltam. - Hát akkor elkísérlek e iskola orvoshoz .... jobb ha megvizsgál egy orvos - mondtam színlelt kedvességgel pedig egyáltalán nem volt kedven Mayához de így legalább távol tudnám tartani Tatsuyától persze senki nem jött volna rá hogy csak színleltem mivel teljesen hihetően sikeredett.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 25, 2009 16:21:52 GMT 1
Én is felálltam és oda mentem Sacuky mellé.-Átlátok rajtad.-súgtam a fülébe úgy hogy Tatsuya ne hallja majd vissza ültem.-Nem kell kösz.-mondtam de elég sápadt voltam és el is kellett volna mennem de ezzel bosszantani akartam Sacukyt mivel átláttam rajta és tudtam, hogy csak ezért akar elkísérni mert féltékeny volt Tatsuya miatt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 25, 2009 16:22:30 GMT 1
Végig hallgattam Takedat de nem mondtam semmit. Nem tudom hihetnéke neki. Még is mi lenne ez a hirtelen segítőkészség. Jobb ha figyelek...nem csak 5 nap múlva hanem lehetőleg folyton. Talán pont Takeda akar csőbe húzni ezzel. Nem tudom. Jobb lesz résen lennem mindenképp.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 16:22:53 GMT 1
- Hát nem rossz de van nála jobb is - mondtam kedvesen . - De vajon hol a régi igazgatónő ? ..... fura nem is mondta senki hogy új lesz .... különös mikor utoljára igazgatót váltottak azt beharangozták előre ... de most semmi - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 16:27:27 GMT 1
-Öhm..Maya elég sápadt vagy. Nem nézel ki valami jól. Tényleg el kéne menned az orvosiba...-Mondtam Mayanak aggódó tekintettel majd megragadtam Sacuky kezét és visszahúztam őt a padra. -Nyugi.-Mondtam neki elmosolyodva...-majd én elkísérem.-Mondtam Sacukynak és felkeltem a padról. Fogalmam sem volt arról,hogy ez az egész megint a féltékenység miatt volt. De amint Sacuky szemébe néztem megláttam az árulkodó jeleket. -Persze...amíg tudsz járni addig Sacuky is el tud kísérni...-Mondtam. Nem mintha ezzel sokat javítottam volna a helyzeten de azért...megpróbáltam.
|
|