|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 17:24:53 GMT 1
- Igen és nem is voltam itt ..... nem rég jöttem be - mondtam majd eltettem a telefonomat. - Amúgy szerintem nem fog szeretni téged GD és Kitha - mondtam. - Elég vicces volt hogy GD oda jött pampogni hogy milyen szemét vagyok hogy átvertem a kis Kitháját .... tök jó nem ? ..... most képzeld el ha még jártam is volna vele ..... megölt volna ? .... nem normálisak aszem jobb is ha elkerülöm azt a csajt elég gáz - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 17:31:09 GMT 1
-Értem. -mondtam még mindig lehajtott fejjel. -Én sem szeretem őket , szóval ez az érzés kölcsönös.-mondtam. -Mégis mivel verted volna át? -kérdeztem , majd egy pillanatra felnéztem Shinre , aztán vissza.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 18:29:11 GMT 1
- Elakart menni, már mint elarat költözni és azt mondtam neki hogy maradjon mert fontos nekem .... igazából észre vettem hogy elégé szeretik egymást GD-vel de nem értettem hogy akkor miért nem járnak - mondtam kicsit elgondolkozva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 18:46:49 GMT 1
-Nyílván mert GD gazdagabb Kitha meg nem és GD szülei nem engednének belőle.-mondtam. - Így van ez velünk is. A te szüleid sem tartják ezt az egészet jó ötletnek. pontosabban az apád. -mondtam , közben kicsordult a könnyem , de még mindig a földet néztem , viszont elfordultam , hogy Shin ne lássa , hogy sírok.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 18:53:16 GMT 1
Mikor észre vettem hogy Cho sír felálltam és átöleltem Chot. - Apám mindig ilyen .... velem is így viselkedik .... de most kénytelen leszek jó pofizni vele - mondtam kedvesen. - Viszont elég nagyot csalódtam most Kithában ....kémkedik és rám uszítja a barátját .... mondhatom kedves .... holnap úgyis muszáj lesz átköltöznöm a másik házba - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 19:04:33 GMT 1
- Olyan jó , hogy vagy nekem. - mondtam kedvesen ,majd letöröltem a könnyeim és átöleltem én is Shint , de attól még bántott ez az egész. Például Shin apja , meg az is , hogy lehet , hogy Kitha bármikor megverhet. - De volna egy kérdésem. Tegnap be voltál rúgva , vagy magadnál voltál? -kérdeztem kedvesen Shintől.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 19:22:43 GMT 1
~ Nem kell tudnia hogy nem voltam teljesen józan .... ha már felajánlottam vissza nem léphetek...az már tényleg szemétség lenne - gondoltam majd megcsókoltam Chot. - Teljesen józan voltam - mondtam mosolyogva. - Miért kérdezed ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 19:27:27 GMT 1
~ Hmm... érdekes. ~ -gondoltam , majd viszonoztam Shin csókját. -Csak érdekelt. Az előtt az este előtt.....nem igazán voltunk jóba....és aznap csak úgy hirtelen.... -kezdtem ,de be is fejeztem. -De végül is mindegy. -mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 19:51:51 GMT 1
- Hogy aludtál ? - kérdeztem kedvesen majd elengedtem Chot ekkor Sayuuki- t vettem észre aki oda sétált hozzánk. - Mond csak Shin nem szeretnél ... vissza jönni ? - kérdezte hallkant ez az ami meglepett és igen aki nem tudja miről beszél az valószínű ezt félre értette.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 20:13:36 GMT 1
-Egész jól, de kicsit zavart , hogy egyedül keltem. -mondtam kedvesen. Ekkor oda jött egy lány és amit mondott elég félre érthető volt , és félre is értettem. Nem is volt csoda , hogy rögtön elengedtem Shint. - He?? -kérdeztem értetlenül , közben Shinre néztem.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 20:28:31 GMT 1
Cho reakcióján rögtön elmosolyodtam de nem adtam neki magyarázatot. - Sayuuki ne haragudj de erre nincs időm .... most így is rávettek egy forgatásra .... keres egy új tagot .... biztos találsz - mondtam kedvesen erre mivel Sayuuki nem tudta hogy Choval hogy állok rögtön átölelt. - De .... megigérted .... kérlek ... kérlek .... tök rég óta ismerjük egymást .... ne csináld már .... hol találok mást ? - kérdezte halkan. - De Sayuuki így sincs időm .... - sóhajtottam közben eltoltam magamtól - Akkor csak addig amég találok mást jó ? - kérdezte halkan. - Jól van de siess - mondtam megadoan majd magamhoz húztam Chot mivel láttam hogy elég féltékeny és a füléhez hajoltam. - Nyugi - súgtam neki kedvesen. - Ígérem ! - mondta lelkesen Sayuuki.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 20:44:47 GMT 1
~ Ez meg mi?? Egyáltalán ki ez a ... És mi az hogy nyugi?!!~ kérdeztem magamban elég dühösen aztán Shin magához húzott, de én eltoltam , és elmentem a folyosó másik végébe , de csak azért voltam ilyen , mert nem tudtam mi van.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 20:53:37 GMT 1
Értetlenül néztem Chora és aszem ezzel nem csak én voltam így hanem Sayuuki is így együtt utána sétáltunk. - Mi a baj ? - kérdezte Sayuuki mielőtt én megkérdezhetem volna tőle persze Sayuukinak már lesett hogy nem csak haverok vagyunk Choval viszont arra nem is gondolt hogy Cho a beszélgetésünket félre értette.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 21:00:54 GMT 1
-Még te kérdezed , hogy mi a baj? -kérdeztem dühösen. -Csak gondolkodj el , hogy ha te az én helyembe lennél , vajon mi lehetne a baj!! -mondtam dühösen , aztán leültem a földre , majd ráhajtottam a fejem a térdemre , és sírni kezdtem. Kurvára nem esett jól ez az egész. És nem csoda , hogy félre értettem.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 21:12:39 GMT 1
Sayuuki eddig tudott nyugodt lenni. - Most az a bajod hogy megkértem hogy Shin lépjen be addig a zenekaromba amég nem találok mást ?! .... komolyan mondom vizsgáltasd ki magad mert ez nem normális ! .... és az hogy megöleltem ahhoz semmi közöd gyerek korom óta ismerem nem fogok miattad 10 méterről beszélgetni ! .... képzeld nekem milyen .... ide jössz azt sem tudom ki vagy .... és rögtön neked áll feljebb minden ! - mondta dühösen. - Lécci nyugodjatok le kicsit ... aszem kicsit félre értettétek egymást ....- mondtam de Sayuuki közbe vágott. - Te most komolyan egy ilyen bizalmatlan libával akarsz maradni ? ... aki ennyitől féltékeny lesz ?! ..... te is tudod hogy a többiek ugyan így reagálnak ha meglátnak mint én .... szerinted ha ez a csaj ilyen féltékeny meddig bírja ez ? - kérdezte komolyan hát igen ebben tényleg volt valami de inkáb nem válaszoltam. - De hát ő is tudja hogy mi volt ... - mondtam halkan erre ismét közbe vágott. - Tiszta jó .... akkor még emlékeztessen is erre ugye ? ....pont hogy bíznia kéne benned ha már te magadban nem bízol Shin ... ahogy ezt én is teszem .... bízok benned mert tudom hogy amit megígérsz azt be tartod még ha nem is akarod akkor is - mondta halkan de még mindig dühösen.
|
|