|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 16:33:33 GMT 1
-Tényleg furcsa. Most,hogy mondod. Tiszta hirtelen jelent meg..még csak ki se írták...-Mondtam furcsállva a dolgot. -Nah megyek órára... majd találkozunk ugyanitt...-Mondtam Ichirounak hosszan megcsókoltam majd elsétáltam a terem felé.
Órák után a táskámmal együtt elültem a padra és vártam Ichiroura... a kapuig együtt megyünk utána ők elmennek Takedaékkal. Én meg haza ballagok. Mikor ideért Ichirou a nyakába ugrottam és megöleltem. -Hiányoztál...-Mondtam neki mosolyogva és egyben ezért elég gyerekesen is. Nembaj. Akkor is hiányzott. Megfogtuk egymás kezét majd kisétáltunk az udvarra. //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 16:47:54 GMT 1
~ Átlátsz rajtam mi ? ... hát én is rajtad ~ gondoltam közben Tatsu a padra rántott és mikor kijelentette hogy elkíséri tényleg elégé látszott rajtam hogy féltékeny vagyok pedig próbáltam nem ki mutatni. ~ Elfogok rontani mindent .... de ha Maya kettesben marad Tatsuval biztos megint letámadja ..... viszont így Tatsu rám fog haragudni amiért így viselkedek .... de ő sem tenne mást ha egyszer .... vagy talán igen mert valószínű el is hagyott volna ha velem ugyan ezt teszik ~ gondoltam e közben a földet néztem mivel egyre inkább kezdtem úgy érezni veszíteni fogok. - Kísérjük el együtt - mondtam halkan igaz most legszívesebben engedtem volna Tatsuyának és azt mondtam volna hogy kísérje el de féltem hogy mi lesz ha Maya ismét letámadja.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 16:54:24 GMT 1
Az órák elég unalmasan teltek és egyfolytában az új igazgatóról beszéltek nekem pedig egyre inkább gyanúsa vált ez az egész. Végre kicsöngetek az utolsó óráról kisétáltam a teremből és kiindultam a suliból ekkor Gei a nyakamba ugrott. - Te is - mondtam mosolyogva majd átöleltem Geit pár csaj elégé féltékenyen nézte Geit ezt persze rögtön észre vettem és ők elsietek . - Na most féltékenyek rád - mondtam halkan, mosolyogva majd kiindultunk az udvarra. // Iskola udvar //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 25, 2009 16:57:32 GMT 1
Végigkövettem az új igazgato jelenetét, de nem igazán érdekelt. Szemem sarkából láttam hogy Takeda leül mellém de én csal levegőnek néztem. Mikor becsengettek mentem órára. Mikor az összes óránknak vége lett még a folyososón maradtam egy kicsit hogy ne kelljen látnom Takedát.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 25, 2009 16:58:38 GMT 1
-Nekem megfelel.-mondtam sunyin majd felálltam de vissza szédültem és Sacuky bánatára pont Tatsuya karjaiba.Elég rosszul voltam és lassan kezdtem lehunyni a szemem és kis időre nem voltam magamnál...
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 17:06:11 GMT 1
-Ajjaj...-Mondtam majd a karjaimba vettem Mayat. -Gyorsan vigyük az orvosiba. Gyere.-Mondtam Sacukynak majd Mayaval a karjaimban elindultunk az orvosi felé. //Iskola orvos//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 17:17:37 GMT 1
~ Ilyen nincs .... ez a csaj teljesen kikészít .... jól van nem fog érdekelni mit csinál amíg nem tesz olyat amit nem kéne ..... mert ha igen azt nem fogja megúszni .... nem fogom hagyni hogy szórakozzon velem ~ gondoltam majd Tatsuya után sétáltam. // Iskola Orvos //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 25, 2009 20:03:50 GMT 1
Mikor Arisa szó nélkül elment aszem még örültem is végtére is ha utál nem jön a közelembe és akkor nem sodrom veszélybe így egész nap nem is kerestem inkább Ichirouval voltam majd a suli előtt megvártam és elmentünk megbeszélni bár dolgot de ekkor Matsu üzenetet küldött Ichirounak akitől elvettem a telefont és én írtam vissza neki persze Ichirou rögtön el is tűnt így kénytelenek voltunk felhagyni a tervel és utána menni. //Kasai Rinkai Park/
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 26, 2009 16:09:39 GMT 1
Miután láttam egy ablakból hogy Takeda elhagyja az iskolát én is elindultam.
//Shibuya/Házak//
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 13:38:44 GMT 1
Elsétáltam mivel nem érdekelt ez az egész ekkor észre vettem Chot. ~ Pfff elég hülyén érzem magam ~- sóhajtottam és elsétáltam mellette az volt a legszarabb hogy már emlékeztem arra mit csináltam és ebből vissza lépni már nem lett volna szép dolog viszont nem tudom tudja e már hogy erre nem emlékeztem meg álltam az egyik ablaknál és kinéztem rajta.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 14:15:29 GMT 1
Észre vettem Shint ,és ahogy láttam ő is észre vett engem. Oda ment az ablakhoz és én is követtem de nem szóltam hozzá , mivel nem nagyon akartam. Én is nézelődtem az ablakon.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 14:25:46 GMT 1
Egy ideig egyikünk sem szólalt meg csak néztünk ki az ablakon. - Ne haragudj - mondtam halkan de még mindig nem néztem arra csak az egyik fát néztem az ablakon keresztül. - Amikor kinyomtam a telefont épp egy nem épp kedves beszélgetésem volt ünnepelt sztárral és a kis kémjével - mondtam.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 14:29:52 GMT 1
- Nem haragszom... Nem tudnék rád haragudni ez miatt . -mondtam egyszerűen , és néztem az eget az ablakon keresztül. - Csak nem tudtam , miért voltál itt a suliba. - mondtam majd az egyik kezemmel megtámasztottam a fejem.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 16:41:01 GMT 1
- Talán azért mert ide járok ? - kérdeztem majd az egyik padhoz sétáltattam és leültem majd elővettem e telom és elolvastam az sms-t amit kaptam majd válaszoltam rá.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 17:06:18 GMT 1
~ Most meg mi a baja?? ~ -kérdeztem magamban. - Azt én is tudom... Csak azt mondta az anyád tegnap a kocsiban , hogy aznap hagyd ki az iskolát Ezért kicsit meglepődtem. -mondtam Shinnek , ő közben elment onnan . Nem akartam után menni , mert gondolom volt annak valami oka , hogy nem jött oda hozzám csak elsétált mellettem és , hogy most innen is elment. Csak lehajtottam a fejem és a földet néztem.
|
|