|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:12:57 GMT 1
Mivel az iskola elég nagy több folyosó is van rajta de csak 4 folyosót neveztek el ezek a főfolyosók amik a 4 emeleten vannak.
Az "A" folyosó egy elég nagy folyosó a 4 közül a legnagyobb. Itt találkató az ebédlő, az iskola kert, udvar és a parkoló bejárata is. És persze tantermek.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 13:51:02 GMT 1
Ayakával már elég korán bementünk az iskolába hogy a platátokat kitegyük a különböző eseményekről mint például a gólya bál, alapító fesztivál , versenyek és még sok minden mást is. '- Én felmegyek az emeletre és kiteszem ott a plakátokat jó ? - kérdezte. - Persze - mondtam kedvesen. "- Látom már kora reggel szorgoskodtok - mondta mosolyogva az igazgató. - Elnézést a gólya bál plakátjával kicsit elkéstem mivel most Pénteken lesz - mondtam halkan. '' - Nem késtél ... az elkésés az az ha az nap vagy utána teszed ki... szóval csak így tovább - mondta mosolyogva. - Köszönöm ... de Ayaka segített szóval inkább az ő érdeme hogy kész lett - mondtam. "- Senki nem mondta hogy egyedül kell csinálnod .... és igazán szépek is lettek szóval jó munkát végeztettek - mondta kedvesen majd a vállamra tette a kezét Ayaka pedig a lépcsőről figyelt majd lejött. '- Jó reggel igazgató úr - mondta közben az igazgató elengedett. "- Jó reggel - mondta majd tovább sétált. '- Néha úgy érzem hogy az igazgató egy pedofil - mondta nevetve. - Lehet - mondtam kedvesen majd elindultunk a lécsőn. // C folyosó //
|
|
|
Post by atake on Oct 27, 2009 16:12:13 GMT 1
~ Na végre itt legalább egyedül vok, mert már unni tom az embereket. Már csak ki kell nyomoznom, hol lesz leközelebb órám. Remélem kevés a légszám, nem akarok sok emberrel találkozni.
|
|
|
Post by Ryota on Oct 27, 2009 19:58:18 GMT 1
Az igazgatónő végig sétált a folyóson és meglátott egy lányt aki iskolai ruhában volt rögtön oda sietett hozzá. - Kislányom nem tudtad hogy ma bál van ? .... nincs ma tanítás - mondta szemre hányóan de még nem fejezte be. - Menj be te is a többiekhez - folytatta és megállt a lány előtt és várt hogy induljon a többiekhez a kezét csípőre tette és fenyegető tekintettel figyelte a lány igen mérges volt rá nagyon hisz az iskolában híres emberek voltak és ez a lány pedig nem volt megfelelően öltözve és meg sem jelent megnyítok.Ráadásul elég sok minden volt már Kiyoko számláján így nem kellet sok ahhoz sem hogy kirúgja az iskolából
|
|
|
Post by Cho Masaru on Oct 27, 2009 22:50:12 GMT 1
-Bementem az "A"folyosóra majd az iskola Stúdiója felé vettem az irányt.~A báttyám is ide járt.Ő is az "E"osztályba járt és ennek hála kimagasló szerepet töltött be az életében. Tehát ez is bizonyítja hogy az "E" osztály nekem is kiváló eredményeket nyújt majd. És egyszer még pici koromban elhozott ide és megmutatta a sulit.És megmaradt a fejemben hogy mi merre van.Ez is bizonyítja hogy jó ügyvéd lesz majd belőlem hiszen a kellő ész nekem megvan hozzá. Nem úgy mint egyeseknek.'-gondoltam majd elindultam a Studio felé. //Iskola/Studio//
|
|
|
Post by atake on Oct 28, 2009 11:27:44 GMT 1
Kiyoko mindenre számított csak arra nem, hogy az igazgatóval fut össze. - Elnézést kérek. Nem tudtam, hogy ma bál van. -mondta Kiyoko. ~ Csak tudnám, hogy nekem miért nem szol senki, hogy mi van. -gondolta a lány. - De ha ma bál van, akkor valamilyen másik ruhában kéne megjelennem, főleg ha híres emberek is vannak. Honnan fogok olyan rövid idő alatt találni megfelelő öltözéket? -kérdezte az Igazgatótól.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Oct 28, 2009 11:43:37 GMT 1
-Majd én segítek.Mondtam kedvesen. -Ha gondolod feljöhetsz a villánkba.Elviszlek autóval és adok egy ruhát -mondtam kedvesen, majd megvártam míg a lány megszólal.
|
|
|
Post by atake on Oct 28, 2009 12:21:33 GMT 1
- Köszönöm szépen a segítségedet. Akkor szívesen elmegyek veled. -mondta Kiyoko kedvesen, majd a lány után ment aki meszolította. - Egyébként az én nevem Atake Kiyoko. - mutatkozott be a lánynak. Azután megkérdezte, hogy ő ki. - És te ki vagy?
|
|
|
Post by Cho Masaru on Oct 28, 2009 12:26:23 GMT 1
-A nevem Cho Masaru.Általában otthon a szmélyzet Cho kisasszonynak hív de te hívj Chonak.-mondtam kedvesen majd odamentünk az autómhoz.-Szállj be.-mondtam kedvesen majd miután beült én is beültem a kormányhoz majd elindultunk. //Kita/Házak//
|
|
|
Post by atake on Oct 28, 2009 13:19:56 GMT 1
- Rendben Cho. Akkor mehetünk? -kérdezte Kiyoko, majd a lány után ment. - És hamar vissza érünk? Mert nem lenne jó, ha a végére érnénk vissza.
//Kita/Házak//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 0:03:53 GMT 1
Másnap az iskolába Yuzuruval mentem Ayaka rögtön hozzám rohant. '- Mi történt a kezeddel ? - kérdezte aggódva. - Semmi érdekel - mondtam kedvesen. - Csak szólni szeretnék hogy ma nap végén kiiratkozok mivel haza megyek - mondtam halkan. '- Ezt nem teheted ! .. Sacuky kérlek nem menj el ..... mi történt ami miatt így döntőtél ? .... nem mond hogy semmi - mondta Ayaka. - Tsuki majd nem meghalt miattam - mondtam halkan. '- Mert ? ... mi történt ? - kérdezte aggódva. - Hát Matsu nem igazán volt ön maga megfenyegetett és majd nem megölte Tsukit és megismerkedhetem közelebbről az egyik fallal - mondtam kedvesen. '- Hogy ? .... ugye csak viccelsz ? - kérdezte. - Ahha és ez a kötés is hobbyból van rajtam - mondtam viccelődve. '- Ez nem vicces ... ne menj el - mondta komolyan. - Ayaka nem szeretnék még több embert megöletni ... ha itt maradok csak bajba kerültök ... ezt Tsuki is megmondta .... ha nem állt volna velem szóba most nem lenne kórházban - mondtam kedvesen majd leültem hála a kezem már nem fájt annyira de ezt is csak a gyógyszereknek köszönhettem. - Ayaka ha valaki megkérdezi mi történt .... elestem világos ? - kérdeztem komolyan. '- Igen - sóhajtott.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 7, 2009 10:52:46 GMT 1
A folyosón sétáltam majd leültem egy padra és vártam Kenjit és Torat. Elmentek megkeresni AJ-t. Volt egy olyan sejtésem,hogy valami olyasmit csinált amit nagyon nem kellet volna. Az államat piszkáltam. Igaz,hogy le volt ragasztva...tegnap mint mindig kicsit elfajultak a dolgok és most be van varrva az állam. Meg a hátam is fájt egy "kicsit" de az legalább fele annyira sem volt feltűnő a ruha alatt. Ahogy így piszkáltam Kaya jött oda hozzám. '-Ne piszkáld már...-Mondtam és elvette onnan a kezem. Megrántottam a vállam majd karba font kézzel nekidőltem a falnak. Kérdőn néztem Kayara,hogy mi van. '-Képzeld mit halottam... A húgod és Ichirou...hát egész elvoltak az éjszaka...-Mondta Kaya felvont szemöldökkel. -Momo? '-Igen. -Remek. Azt hiszem előbb Ichirouval kezdem és ha AJ beleavatkozik akkor bebizonyosodik a dolog. Csak úgy kell intézni,hogy együtt legyenek...-Mondtam Kayanak aki sunyin elmosolyodott majd bólintott,hogy megoldja. -Tatsuya? -Senkinek nem beszélt..csak olyan mint akinek éppen meghalt a családja... szval ha mondhatom így még sötétebb mint lenni szokott...-Mondta Kaya. -Hát ez nem jó hír...ejnyebejnye Tatsuya..pedig még csak meg sem mondtam mit tegyél...-Mondtam megrázva a fejem. -De előbb elintézzük ezt a Matsu kölyköt... már ráállítottam Mikaruékat. Ha nekik nem sikerül...vagy elszámoltam valamit. Majd akkor már megint személyesen kell intézkednem...-Mondtam sóhajtva. ''-Fáj még? -Mi? '-Hát tudod... hátad, állad?-Kérdezte Kaya. -Jah hát annyira nem sok fájdalomcsillapítót kaptam... úgyhogy egy darabig nem fog....de szerintem nekik jobban fájt az intenzíven...-Mondtam elmosolyodva. '-Nos ez tény. De biztosan megfogják kérdezni mi történt. -Majd azt mondom,hogy baleset és kész... '-Jah mondjuk igaz... de én lépek még várom Kenjit és Torat.Ha jönnek ideküldöm őket...-Mondta Kaya majd miután bólintottam ő elsétált.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 13:55:17 GMT 1
Leültem az egyik padra Yuzuru és Ayaka velem jöttek. '- Hülyeség hogy vissza mész - mondta csalódottan Ayaka. "- Matsu egy ideig nem fog feltűnni szerintem - mondta Yuzuru nem is igazán bántam tudtam hogy nem direkt csinálta de aszem kezdtem tőle tartani. '- Tsuki hogy van ? - kérdezte Ayaka halkan. - Nem tudom ... remélem jobban - mondtam közben Kaiji is oda jött hozzám. "'- Mi történt veled ? - kérdezte aggódva. - Elestem - mondtam nevetve persze Kaiji pont egy olyan ember volt aki nem hitt el nekem semmit elsőre nem csoda miután mindig átvertem. "'- Ez annyira igaz mint amikor azt mondtad nyugi haza megyek ? ... és utána még órákig a szakadó esőben sétáltál? - kérdezte. - Nem ez tényleg igaz - mondtam mosolyogva. "'- Vigyázz jobban magadra - mondta kedvesen. - Vigyázni fogok - mondtam kedvesen. "'- Ígérd meg - mondta komolyan majd halványan elmosolyodott. - Ígérem - mondta mosolyogva "'- Remélem be is tartod - mondta kedvesen majd elsétált. "- Milyen hazudós vagy - mondta Yuzuru mosolyogva.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 7, 2009 14:14:59 GMT 1
-Bementem az "A" folyosóra és elég mérges voltam amiért a lány felidegesített.Általában nem tudnak kihozni a sodromból,de most sikerült neki.Leültem az egyik padra és azon gondolkodtam mit csináljak,mivel nem igazán ismertem még a sulit.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 14:21:16 GMT 1
- Ő lesz az új csaj - mondtam majd felálltam és oda sétáltam hozzá. - Szia ... Sacuky Nagashy vagyok ... ha valamiben segíteni kell szólj nyugodtan - mondtam kedvesen közben Yuzuru elsétált Ayaka pedig oda jött hozzánk. '- szia ... nekem is szólhatsz nyugodtan bár én nem a ti osztályotokba járok - mondta a lánynak.
|
|