|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 22:26:19 GMT 1
'- Semmi csak szerintem mond meg Takedának hogy ne hergelje ... mostanába ne ... és te se - mondta komolyan majd hozzám sétált. '- Tudtad hogy tegnap Matsu még egy csajt jutatot kórházba ? - kérdezte. - Hogy ? .... kit ? ... mikor ? - kérdeztem ledöbbenve. '- Nem tudom Arisa mondta - sóhajtott.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 7, 2009 22:31:43 GMT 1
- Igen...ő GD...és tényleg korházba jutott az a csaj...és nem mindenki...csak meg kell találni a normális embereket. - mondtam Ayának kedvesen. - Akikből kevés van. - mondtam sutogva de ugy hogy senki ne hallja.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 7, 2009 22:33:03 GMT 1
Bementem az A folyosóra és végig sétáltam egész Arisáékig egy ápoló kíséretében.A fejem egyik fele teljesen be volt kötve és a nyakam is. -Sziasztok.Köszöntem Arisáéknak.-Hogy vagytok?-kérdeztem kedvesen bár még mindig alig volt hangom.
|
|
|
Post by Aya on Nov 7, 2009 22:39:43 GMT 1
- Nem tudom elhinni. - mondtam és magam elé meredtem.Egy bekötözött fejü lány jött oda hozzánk. - Szia, Aya vagyok.Téged hogy hivnak? - kérdeztem töle. - Mi történt veled? - kérdeztem és aggodo arcot vágtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 22:43:53 GMT 1
'- Tsuki bejött ? - kérdezte Ayaka én egy másodpercre Tsukira néztem utána pedig a földre közben Yuzuru is vissza jött. "- Sacuky .... - kezdte de aztán észre vette Tsukit. "- Mit keres ez itt ? - kérdezte. - Nem tudom- mondtam halkan. "- Beszélned kell vele .... nem mondhatja el mi történt - mondta Yuzuru. - Persze könnyű mondani - mondtam halkan. "- Sacuky ha Matsu lebukik te is - mondta halkan. - Tudom .... de ha ezt megmondom akkor biztos hogy elmondja mindenkinek - mondtam halkan. - Amúgy miért jöttél ? - kérdeztem. "- Matsu felhívott és azt mondta adjam át hogy találkozni akar majd veled - mondta. - Mikor ? - kérdeztem elégé látszott rajtam hogy nem akarok vele találkozni. "- Majd elmondom - mondta.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 7, 2009 22:52:30 GMT 1
-Szia.A nevem Tsuki.-mondtam kedvesen. -öhm...Semmi különös.Csak egy kis baleset.-mondtam majd egy pillanatra lenéztem a földre és mikor felnéztem elkezdtem gyengéden harapdálni az alsó ajkam,majd mikor abba hagytam az ajkam harapdálását Ayára néztem.-Gondolom te vagy az új lány.Mármint Raina előtti új lány.-mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 7, 2009 22:56:42 GMT 1
A mozgáskultúra és ének tanár jött oda hozzánk és egy hátba vágással köszöntött. '''-Szerbusz fiacskám! remélem megint ti nyertek...-Mondta én meg próbáltam nem felordítani ,hogy anyád! 10 percig taglalta,hogy reméli,hogy mi nyerünk meg ilyenek. Miután elsétált legszívesebben pofán vertem volna. '-GD jól vagy?-Kérdezte Tora aggódva. -Kuvááára...-Mondtam elfojtott hangon. "-Nem vérzik.-Mondta Kenji dicsőséggel teli hangon. Fejbe is vertem érte. "-Ezt most miért?-Kérdezte a fejét simogatva. -Ezt most ilyen hangosan kellett?-Kérdeztem a szememet forgatva. "-Jóvanna..csak mondtam,hogy nem vérzik. -Kussmá...-Ordítottam le a fejét és inkább védekezett és befogta a száját. '-Nem kéne lemenni az orvosiba?-Kérdezte Tora. -Persze..és mit mondok? Véletlenül rálöktek egy üvegasztalra vagy mi? Hahaha jó vicc.-Mondtam a szememet forgatva.
|
|
|
Post by Aya on Nov 7, 2009 22:56:54 GMT 1
- Igen én vagyok az.Ez az elsõ napom így nem tudom ki az a Riana. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 7, 2009 23:03:15 GMT 1
- Szia....Esküszöm Tsuki én ahányszor látlak mindig meg vagy sérülve. - mondtam egy sohajjal. - De ugye nem súlyos?Ki volt az aki ezt tette?Mond meg és szétverem. - modtam felvillanyozodva és még fel is ugrottam a padról. - Le kéne vezetnem a feszültségemet. - ültem vissza egy sohajjal. ~ Ahhoz képest hogy csendes vagyok...kicsit megváltoztam. ~ - gondoltam majd mégegyszer sóhajtottam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 23:08:50 GMT 1
Felálltam és vissza sétáltam a többiekhez Tsukira nem néztem igazából senkire csak a földet néztem. '- Tsuki veled meg mi történt ? - kérdezte Ayaka. - Tudjátok már hol lesz óránk ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 7, 2009 23:15:38 GMT 1
Nos Raina egy 11/F-es úgyhogy mindegy is.Tudod a a Goth lány.Szerintem nem is olyan vészes.Egész aranyosnak néz ki csak szótlan.De szerintem még nem találkoztál vele.Ott áll az ajtóban.-mutattam rá nem feltűnően.-Nos ez velem jár.-mondtam nevetve Arisának.Nem igazán súlyos.Csak mínusz fél liter vér és egy látogatás a kórházba.-mondtam nevetve.-Na meg egy betört fej orr és elvágott nyak.-mondta a mellettem álló ápoló.-Nameg egy ápoló aki mindenhova elkísér és olyanokat tesz hozzá amiket nem kéne.-mondtam lelkesedés nélkül.-Ha te azt akarod hogy megint össze ess és elmenyen a pulzusod akkor itt hagyhatlak.-mondta a nővér.-Én nem ezt mondtam,csak azt mondtam hogy ne szólaljonmeg.-mondtam az ápolónak majd Arisára néztem.-Tulajdonképp nme olyan fontos hogy ki volt.-mondtam neki.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 23:30:11 GMT 1
"- Tsuki beszélhetnék majd veled ? - kérdezte Yuzuru én pedig GD-ekhez sétáltam. - Sziasztok - köszöntem kedvesen. - Hogy vagytok ? - kérdeztem persze nem túl bátran mivel észre vettem hogy nincs túl jó kedve GD-nek.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 7, 2009 23:39:15 GMT 1
-Seemi különös.Mondtam Ayakának majd Yuzurura néztem. Persze mondd.-mondtam neki persze én ezt úgy gondoltam hogy itt mondja el amit akar.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 7, 2009 23:45:32 GMT 1
"-Szia Sacuky...-Köszönt szinte egyszerre Kenji és Tora. -Helló...faszán.-Mondtam megrántva a vállam. -Te?-Kérdeztem. Egy minimális mosoly sem hagyta el a számat. Semmi. Csak teljesen komolyan álltam Sacukyval szemben. Közben persze késztetés fogott el,hogy piszkálni kezdjem az államon lévő kötést. -Mi történt veled?-Kérdeztem a kötésre utalva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 7, 2009 23:54:41 GMT 1
- Semmi érdekes csak kicsit béna voltam nem kicsit ... amúgy jól vagyok - mondtam kedvesen. ~ Lehet máskor kéne vele beszélni ~ gondoltam. - Veled mi történt ? - kérdeztem. ~ Lehet hallgatnom kellet volna Yuzurua és ma nem bejönni...de akkor még később mehetnék innen el~ gondoltam. '- Nem itt szeretnék veled beszélni ... meg szeretnélek kérni valamire - mondta Yuzuru komolyan.
|
|