|
Post by Tsuki Itazura on Nov 8, 2009 0:01:21 GMT 1
-Hát jó.-mondtam Yuzurunak,majd Arisáékra néztem.-Egy pillanat és itt leszek.-mondtam nekik,majd elindultunk Yuzuruval a folyosó egy picit messzebbi pontjára ahol nem volt senki sem.-Mond..Mi az?-kérdeztem Yuzurutól majd neki dőltem a falnak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 8, 2009 0:09:57 GMT 1
'- Elmondtad már valakinek mi történt pontosan ? - kérdezte Yuzuru. '- Ha nem mondtad el ne is tedd ... mert nem csak Matsu fog szívni hanem Sacuky is és ő sokkal jobban mint az aki tegnap ezt tette veled - mondta Yuzuru komolyan én pedig csak magam elé néztem majd GD-re. - Megmondanád Tatsuyának hogy ... ma kiiratkozok a suliból mivel haza megyek ? - kérdeztem halkan. ~ Ez egy hülye kérés ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 8, 2009 0:15:50 GMT 1
-Nem...még nem mondtam el senkinek és nem is terveztem,mert gondoltam hogy ezzel bajba sodornám Sacukyt és magamat is mert Matsu megölne.-mondtam neki komolyan.-Amúgy Sacuky tényleg kiiratkozik?-kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 8, 2009 0:29:26 GMT 1
'- Hát igen ez is benne van ... egy jó tanács ha találkozol véletlenül Matsuval minél hamarabb kerüld el és ne dühítsd fel - mondta Yuzuru. '- Igen kiiratkozik ... amúgy hidd el hogy Sacuky nem akart téged bajba sodorni neki sem egyszerű ... szóval lécci ne viselkedj úgy vele mint ha direkt csinálta volna még mindig elégé le van Tomoyo miatt is - mondta Yuzuru komolyan.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 8, 2009 12:17:08 GMT 1
-Oké.Majd ha össze futok vele elkerülöm.-mondtam kedvesen. -Nos akkor...oké..Ha Sacuky így döntött akkor...ez van..-mondtam,de nem tudtam erre mást mondani mert örültem is neki meg nem.-Amúgy tudom hogy nem direkt csinálta.-mondtam kedvesen.-És kösz a tanácsot.-mondtam mosolyogva majd megöleltem Yuzurut és visszasétáltam Arisáékhoz.Ott leültem a padra és nézelődtem.
|
|
|
Post by Aya on Nov 8, 2009 12:44:50 GMT 1
- Okés. - mondtam Tsukinak.Mivel nem tudtam mit csinálni elkezdtem nézelõdni a folyosón.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 8, 2009 13:17:02 GMT 1
'- Hát akkor köszönöm - mondta Yuzuru majd Ayaka sétált oda hozzá. "- Gondolom ti is vissza mentek - mondta halkan. '- Igen de Matsu nem hiszem ... Sacuky miatt nem fog .... tudja hogy Sacuky most már nem bízik benne - mondta Yuzuru. "- Hát nem csodálom ... azért remélem Ichirounak és Takedának nem megy neki .... mert ők biztos nem fognak rá hallgatni - mondta Ayaka. '- Hát remélem - mondta.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 8, 2009 22:10:02 GMT 1
Kimy az A folyosóra jött én pedig követtem. - Kimy várj beszélnünk kellene - mondtam komolyan. '- Mond - mondta halkan közben a földet nézte. - sajnálom tényleg szemét dolog volt ... csak nem akartalak megbántani de így jobban megbántottalak aszem mintha elmondtam volna ugye ? - kérdeztem kedvesen. '- Már mindegy nem ? - kérdezte. - Nem mindegy ... ne mond ezt ... tényleg sajnálom ... nálam csak jobbat találhatsz - mondtam kedvesen. '- Hát kösz ez tényleg király - mondta Kimy szomorúan. - Jaj ne csináld ez lécci - mondtam halkan. '- Most sem mondod ki .... csak ide jössz és beszélsz össze vissza - mondta Kimy. - Ne haragudj ... igazad van ... szakítani szeretnék veled - mondtam halkan Kimy pedig elsietett. ~ Na pont ezzért nem akartam mondani ~ sóhajtottam és csak ekkor vettem észre GD-éket. ~ Na jó a vesztembe rohantam ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 16:54:29 GMT 1
- Itt lesz órád - mondtam kedvesen majd intettem Arisának köszönés kép Ichirou pedig nem is figyelt ránk. '- Takeda bocs hogy a nyakadon lógok .... a barátnőd remélem nem érti félre - mondta halkan. - Nyugi Kimy - mondtam kedvesen.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 9, 2009 17:01:55 GMT 1
-Kösz.-mondtam kedvesen. -Gondolom ő a barátnőd mivel vele láttalak a plázában és mivel azt mondtad hogy a barátnődel voltál ezért gondolom hogy ő...vagyis hát....Na!Tudod mire gondolok....-mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 17:09:00 GMT 1
- Igen értem ... és igen ő az - mondtam kedvesen. '- Arisa ? ... így hívják igaz ? - kérdezte Kimy. - Igen - mondtam kedvesen. '- Hát igazán szerencsések vagytok - mondta halkan. - Ha az szerencsés hogy miattam veszélyben van akkor inkább ne legyen ilyen szerencséje - mondtam halkan. '- Am Kimy vagyok - mondta Kimy Rainának.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 9, 2009 17:11:27 GMT 1
-Én Raina vagyok.örülök a találkozásnak.-mondtam kedvesen. ~Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a ki mit tud.~-gondoltam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 9, 2009 17:18:53 GMT 1
Megláttam Takedáékat és oda sétáltam hozzájuk.Már rég nem láttam Takedát és Raina is új volt gondoltam megismerkedek vele. -Sziasztok.Hogy vagytok?-kérdeztem kedvesen,majd Rainára néztem. -Szia.Tsuki vagyok de már találkoztál velem.-mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 9, 2009 17:39:58 GMT 1
Mikor megláttam Takedát két lány társaságába felvontam az egyik szemöldököm. ~Talán csak barátok...vagy osztálytársak...vagy nem tudom.~ - gondoltam és visszaintettem neki. ~Mivel ugysincs mit csinálnom így olvasok.~ - elővettem a könyvemet és kinyitottam ott ahol tartottam majd elkezdtem olvasni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 17:41:52 GMT 1
- Szia - köszöntem. '- Szia .. mi történt veled ? - kérdete Kimy kedvesen. ~ Jó hogy most nincs Matsu .... mivel Sacuky megint GD-éknél van ~ gondoltam közben Ayaka oda sétál hozzánk. "- Takeda te már tudod igaz ? - kérdezte úgy hogy csak én halljam én pedig elkaptam a karját és félre húztam. - Nem .. kurvára nem tudok semmit mivel mindenki össze vissza beszél ... szóval léccives magyarázd el - mondtam komolyan. "- Matsu kicsit bekattant és megfenyegette Sacuky-t Tsuki pedig rosszkor volt ott és hát Matsu őt használta hogy rávegye Sacuky-t arra hogy ne találkozgasson Tatsuyával ... így inkább haza megy - mondta Ayaka halkan. - Hogy ? ... Most komolyan Matsu miatt megy el ? ... mikor ? - kérdeztem. "- Azt mondta tanítás után kiiratkozik .... és eszt kívül állóknak lécci ne mond - mondta Ayaka . - Alig feltűnő a kötés a kezén és hogy Tsuki úgy néz ki mint egy múmia - mondtam egyszerűen. ''- Sacuky azt mondja azoknak akik túl kíváncsiak hogy elesett... Tsuki pedig azt mondta nem mondja el kitámadta meg - mondta Ayaka halkan. - Értem .... de biztos elmegy ? - kérdeztem. "- Én megpróbáltam itt tartani de nem tudtam ... azt mondta elege van abból hogy a barátai egyfolytában megakarják ölni egymást ... és abból is hogy megint bajba került az egyik barátja miatta .... ezt szerintem meglehet érteni ha jobban lennék GD-ékel meg veletek is lehet én is így látnám - mondta Ayaka majd vissza sétáltunk a többiekhez. - Hát így Tsuki sok hasznod nem lesz a ki mit tudon - mondtam kedvesen.
|
|