|
Post by Tsuki Itazura on Nov 9, 2009 17:49:59 GMT 1
Hát....Semmi különös.-mondtam Takedának ekkor oda jött Ayaka aztán valamit suttogtak és Takeda elrángatta őt.Atán kis idő múlva vissza jöttek.-Tudom.így sokra nem viszem.Majd Maya a brék tudásával.-mondtam nevetve de aztán eszembe jutott hogy nem kellett volna ezt mondanom mert Maya és Raina..hát..nem jönnek ki jól.-Raina te indulsz valamivel?-kérdeztem kedvesen.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 9, 2009 17:53:33 GMT 1
Igen már találkozunk.-mondtam kedvesen. Érdekes baleset...-mondtam ekkor egy pillanatra elmentek Takedáék. -Nem hiszem hogy indulok bármivel is.-mondtam majd a földet néztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 17:59:04 GMT 1
- Hát majd kiderül - mondtam kedvesen igaz hogy úgy tűntem mintha tök nyugodt lennék pedig egyáltalán nem voltam az de persze ez nem látszott most nagyon reméltem hogy egy ideig nem tűnik fel Matsu mert abból jó nem sülne ki egyikünk részéről sem. - Hát sok szerencsét nektek - mondtam kedvesen majd neki dőltem a falnak és írtam egy sms-t Arisának :
" Csók! ...Csak nem olvasgatsz megint ? XD ... Ügyes legyél ám ma ... Elég uncsi így nélküled szóval remélem hamar vége lesz a sulinak ... Szeretlek "
elküldtem az üzenetet majd leültem és úgy figyeltem mit beszélnek a többiek.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 9, 2009 18:08:21 GMT 1
Mikor elkezdett rezegni a telefonom előkaptam és megnéztem ki az. ~SMS?....Takeda...~ - gondoltam az olvasása közben.Féretettem a könyvemet és nekiálltam visszaírni: "Csók! ...Tán baj? Ha már unatkozok és te nem vagy itt ... de te is ... Hát igen...és még az első óra se kezdődött el.De ahogy látom társaságod már akadt két csajszival ... Imádlak!! " Majd elküldtem üzenetet és újra a könyvbe merültem de azért fél szemmel ránéztem Takedára hogy olvassa-e ami irtam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 18:22:43 GMT 1
Elolvastam amit Arisa írt majd elmosolyodtam és vissza írtam neki.: ....Ha már így rá kérdeztél igen XD.... Majd igyekszem .... Am csak nem féltékeny vagy ? XD ... Hát igen társaságom van de te attól még hiányzol . Imádlak ! ;D elküldtem Arisának az üzenetet. - Ayaka vedd rá Sacukyt hogy ne menjen el ... mindegy hogy - mondtam Ayakának. '- Hát ez nem lesz egyszerű .... nagyon nem ... szerintem most senkire nem hallgatna hogy maradjon - mondta halkan közben a földet nézte. - Akkor kérdezd meg tőle hogy ismét meghátrál mert kicsit bonyolultabbak lettek a dolgok ? - mondtam halkan. '- Jó majd megkérdeztem sóhajtott Ayaka. - Kösz - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Akira on Nov 9, 2009 18:54:11 GMT 1
A folyosóra érve odamentem az egyik padhoz ahol két lány ült. - Sziasztok.Kai vagyok.Hogy hogy 2 ilyen bájos lány egyedül üldögél itt? - kérdeztem kedvesen. - Melyik osztályba jártok? - kérdeztem tõlük. - Milyen könyvet olvasol? - kérdeztem a barna hajutól.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 9, 2009 19:07:03 GMT 1
Mikor megkaptam az új üzenetett gyorsan elolvastam és megirtam rá a választ: "...De jó neked xD...Egy kicsit igen ...Te jobban hiányzol nekem ...akkor délután megvesszük?....Szerelek Nagyon! (L) " Miután elküldtem az üzenetet egy fiú jött oda hozzánk. - Hali....Arisa. - mutatkoztam be. - Várjuk hogy becsöngessenek órára. - mondtam mosolyogva. - Én a 11.E-be járok....és te? - kérdeztem. - Charlaine Harristől a True Blood - Inni és élni hagyni-t. - mutattam meg a könyvborítót. - Leülsz? - néztem rá.
|
|
|
Post by Aya on Nov 9, 2009 20:11:36 GMT 1
Elõvettem az órarendet és elkezdtem tanulmányozni. ~ Ehh...de jó órák ezek ~ - gondoltam.Láttam hogy Arisa elkezd olvasni egy könyvet és hogy telefonozik is.Nem sokkal késöbb odajött hozzánk egy srác. - Szia.Én Aya vagyok. - mondtam. - Én is az E-be. - mondtam. ~ Na nem is gondoltam volna hogy Arisával egy osztályba járok ~ - gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 20:40:37 GMT 1
Arisát figyeltem de úgy hogy ne vegye észre majd vissza írtam neki. .... Te is jól elvagy ahogy látom .. amúgy te jobban hiányzol .. aztán nem elcsábulni XD ... Szeretlek (L) elküldtem az üzenetet Arisának majd tovább beszéltem Ayakával
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 9, 2009 21:08:51 GMT 1
-Baleset? Abból mindig kijut...-Mondtam Sacukynak. -Csak a szokásos. Mindig verekedünk...-Mondtam Sacukynak egyszerűen.Kenjivel és Toravala falnak támaszodva mindannyian egy üdítőt fogyasztottunk. '-Mekkora szar...-Mondta Kneji még folytatva a beszélgetésünket. "-Egyet értek.-Mondta Tora a szemét forgatva. -Nemtom. Megnyerjük és kész.-Mondtam megrántva a vállam. Ekkor egy lány csoport jött el előttünk. '-Hello.-Mondta Kenji vigyorogva. Tora a homlokára csapott. "-Ezt nem hiszem el...-Mondta magában dünnyögve. Én csak halványan elmosolyodtam.Eleinte nem néztem rájuk csak bámultam ki a semmibe de aztán észre vettem,hogy mind integetnek és mosolyognak.És nem Kenjire. '-Mindig elveszed a nőket...-Mondta Kenji durcásan én meg csak megrántottam a vállamat nem is figyeltem rá majd miután Kenji kiitta az üdítőt egy kicsit messzebb lévő kuka felé dobott. Persze elcseszte. Sóhajtott Toraval meg egymásra néztünk és szó szerint kiröhögtük. Csak elintett minket majd odasétált a kukához és általános módon bedobta a fémdobozt.
|
|
|
Post by Akira on Nov 10, 2009 15:39:55 GMT 1
- Értem...kár hogy nem egy osztályba járunk. - mondtam mosolyogva. - Aha. -mondtam és leültem melléjük. - És mirõl szól? - néztem Arisára.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 10, 2009 16:22:18 GMT 1
- Csak vigyázzatok jobban magatokra - mondtam kedvesen hát igen ezt pont én mondom már csak az kell hogy valaki kombinálni kezdje hogy Tsuki én és Satayu is megvagyunk sérülve bár az már nem érint. - Hát akkor én megyek vigyázzatok magatokra - mondtam kedvesen majd elsétáltam Satayuéktól ekkor pár lány sétált oda hozzám az osztályból. '- Mi történt ? - kérdezték így megint elszavaltam hogy elestem. '- Jaj de így már 2 ember hátrányba vagyunk .... Tsuki sem tud semmit csinálni a ki mit tudom és most már te sem ... ennyi veszítettünk - mondta halkan. - Nem fogunk .... csak kitartás...adjatok bele mindent jó ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 10, 2009 16:30:17 GMT 1
Ismét kaptam egy üzenetet is gyorsan elolvastam majd visszairtam neki. "...Hát igen ...nem is...te nekem JOBBAN HIÁNYZOL ...látod? JOBBAN ...megpróbálom ...Én is (L) " Utána odafordultam Kaihoz. - Vámpíros könyv...szeretem az ilyen témájú könyveket. - mondtam majd rámosolyogtam.Odafordultam Ayához. - Szerintem ne nézegesd...attól nem fogsz rájönni hol kezdünk...én mindig arra veszem az irányt amerre a többiek mennek. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 10, 2009 16:55:45 GMT 1
Végre megszabadultam az osztálytársaimtól majd oda sétáltam Arisáékhoz. - Sziasztok - köszöntem kedvesen na nem mintha ma már nem köszöntem volna nekik majd leültem és megnéztem a telefonomon az időt. - Mindjárt elalszom - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 10, 2009 17:00:10 GMT 1
Elolvastam az üzenetet és válaszoltam is rá közben Kimy leült mellém.
... Hát akkor ez esetben én csak próbálok nem elcsábulni XD és amúgy is már mondtam te jobban hiányzol szal ennyi ;D (L)
'- Hogy hogy nem a barátnőddel vagy ? - kérdezte Kimy. - Csak suli után találkozunk - mondtam kedvesen. '- Akkor nem baj ha addig veled maradok ? .... nem szeretnék egyedül lenni ma - mondta halkan. - Felőlem - mondtam kedvesen.
|
|