|
Post by Arisa Ikina on Nov 10, 2009 18:58:28 GMT 1
Takeda gyorsan válaszolt igy én is megprobáltam gyorsan visszaírni. " ... Mi az hogy csak próbálsz nem elcsábulni? ....Haaa?... Tessék szépen nem probálni csak hanem meg is valosítani hogy ne csábulj el... És ahogy elnézem akad társaságod igy biztos csak hazudsz hogy hiányzok neked... " Miután megirtam küldtem a melette lévő csajnak egy barátságtalan pillantást majd újra a könyvembe felejtkeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 10, 2009 19:20:14 GMT 1
Elolvastam az üzenetet és vissza írtam majd megvártam amég elolvassa Arisa közben Kimyvel beszéltem. .... Szóval így gondolod ? .... Jó hát ha te így látod biztos igazad van ... mivel már is elcsábultam - Bocs Kimy mindjárt jövők. - mondtam kedvesen majd lassan oda sétáltam Arisához aki elégé belemerült az olvasásba elvettem tőle a könyvet bár azon sem csodálkoztam volna ha hirtelen nem tudja kiveszi el tőle - Tényleg ezt hiszed ? - kérdeztem tőle kedvesen majd majd felhúztam a padról és átöleltem. - Akkor most személyesen mondom el hogy hiányzol te kis butus - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Arisát. - Kimy meg csak azért van velem mert Ichirou kicseszett vele - mondtam kedvesen. - Am sziasztok - köszöntem a többieknek utólag.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 10, 2009 19:55:03 GMT 1
Kis híján tényleg elaludtam persze Ayaka rögtön oda jött hozzám amit eljöttem GD-éktől - Szia Takeda - köszöntem. '- Nem tudlak rá venni hogy ne menj el legalább az alapító fesztiválig ? - kérdezte Ayaka persze tudta hogy mit válaszolok. - Már mondtam hogy nem tudok .... ne haragudj - mondtam kedvesen persze az hogy jó kedvem van azt csak megjátszódtam mert egyátalán nem volt kedvem haza menni de ehhez az egészhez még úgy sem volt kedvem. '- Ne már - mondta halkan. - Ugyan legalább nem kell eljátszanod hogy annyira jobban vagyunk - mondtam kedvesen. '- Ezt hogy érted ? - kérdezte komolyan. - Tök nyilvánvaló hogy Takeda miatt vagy velem kedves ... mint ahogy az is hogy azért mondod hogy maradjak mert ő mondta neked - mondtam mosolyogva majd a földre néztem Ayaka pedig hirtelen felállt. '- Komolyan mondom jól bevághattad a fejed ! .. ekkora hülyeséget hogy mondhatsz ?! ... igaz hogy Takeda is megkért hogy marasztaljalak de nem miatta csinálom - mondta dühösen. - Akkor most miért vagy ilyen mérges ? - kérdeztem nyugodtan még mindig a földett nézve. '- Azért mert ez nem volt egy kedves megjegyzés ..... soha nem barátkozom érdekből .... nem vagyok Takedáék bábja hogy ha mondanak valamit megtegyem - mondta komolyan. - Bocs de én már tényleg nem lepődők meg semmin - mondtam közben a kötést néztem a kezemen. '- Hülye .... már mondta Yuzuru is hogy Matsu szeret még mindig ... szerintem még a saját húgát sem szerette jobban - mondta halkan Ayaka közben vissza ült. '- Miért nem hiszed el ? - kérdezte halkan. - Ayaka te sem hinnél már benne ha .... ezt ne itt beszéljük meg .... túl sokan vannak itt - mondtam egyszerűen. '- Oks - mondta. - Arisa bocs hogy zavarlak titeket .. csak egyik szünetbe rá érsz ? .... tudnál majd nekem segíteni ? - kérdeztem tőle kedvesen
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 10, 2009 20:10:25 GMT 1
Éretem hogy csörög a mobilom az sms miatt de tovább olvastam.Hirtelen valaki elvette a könyvem igy egyszerre ijedtem és lepődtem meg.Hagytam hogy megöleljen. - Jó lehet féltékeny vagyok...de hát olyan jól elvagy vele... - mondtam. - Nem ugy volt hogy csak suli után talizunk? - súgtam a fülébe majd Sacukyra koncentráltam. - Persze...ráérek és szivesen segítek neked. - mosolyogtam rá.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 10, 2009 20:14:04 GMT 1
- De ha egyszer ilyen féltékeny vagy nem hagyhatlak egyedül - mondtam neki kedvesen. - Persze ha zavarlak .... el is mehetek - mondtam kedvesen majd elengedtem Arisát. ~ Sacuky csinálja itt a jelenetet megint király ~ gondoltam
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 10, 2009 20:14:32 GMT 1
Mikor beértem a suliba GD-ékhez sétáltam.Sacukyt nem láttam mert őt pont takarták GD-ék. persze engem is megbámultak. Elég csúnya zúzódások voltak az arcom egyik felén...mint ha elestem volna az aszfalton és csúsztam volna pár métert. -Hello.-Köszöntem a fiúknak .
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 10, 2009 20:21:39 GMT 1
Miután Momoval besétáltunk sóhajtottam egy nagyot mielőtt még odamentem volna GD-ékhez majd végül is odamentem hozzájuk.GD rám se nézett.Mintha ott se lennék.Biztos dühös.Ráadásul ő és Tatsu is úgy néztek ki mint akik a háborúból jöttek. De az volt a gáz,hogy nekik még ez is jól állt... szinte észrevehetetlen volt GD acélszürke tekintete és Tatsu ártatlan arcocskája mellett.persze kívülről másképp látták az emberek.Tatsu volt az ilyesztő GD pedig a tökély. Végül is még köszönni is csak halkan mertem. -Sziasztok...
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 10, 2009 20:30:42 GMT 1
- Nem zavarsz. - mondtam gyorsan Takedának. - Maradj itt. - mondtam neki kedvesen majd átöleltem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 10, 2009 20:41:43 GMT 1
- Köszönöm Arisa - mondtam kedvesen majd felálltam hogy megkeresem Yuzurut ekkor észre vettem Tatsuyát. ~ Most már érdekel mi történt velük .... azon kívül hogy verekedtek ~ gondoltam de nem igazán tudtam hogy oda e menjek vagy ne mert elég feszültnek tűnt a légkör arra szóval nem mentem sehova csak figyletem őket.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 10, 2009 20:44:37 GMT 1
- Na akkor most döntsd el - mondtam nevetve majd átöleltem Arisát. ~ Na együtt vannak ..... remélem most nem szállnak ránk persze inkább Ichiroura szállnak rá AJ miatt bár jobban bele gondolva lehet hogy az kicsit súlyosabb hogy elméletileg megakarjuk ölni GD-t ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 10, 2009 20:51:31 GMT 1
-Hello...-Mondtam Aj-nek egyszerűen de rá sem néztem. -Te Tatsuya..beszélned kéne Sacukyval...-Mondtam elég sejtető hangon. Ő nem értette de ezek szerint észre sem vette Sacukyt. -Szóval..Ichirou...-Mondtam már AJ-hez fordulva és egy pillanatra összetalálkozott Ichirouval majd Aj-vel is a tekintetem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 10, 2009 20:55:16 GMT 1
Amikor GD rám nézett szinte megfagyott az ereimben a vér. Annyira ijesztően szinte vágott a tekintete,hogy kirázott a hideg.Attól ahogyan nézni tudott azokkal az acélszürke szemeivel. Ijesztően hidegnek és tökéletesnek tűnt. -Igen...-Mondtam egy kis bátorságot véve magamon. Láthatólag Momo már elolvadt mellettem bárcsak ne lenen így minden nő.Mindenki azonnal szétcsúszik amint meglátja a tökéletes sztárt akivel még egy légkörbe lenni is nagy cucc. Bárcsak látnák néha a helyzet súlyát.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 10, 2009 20:57:49 GMT 1
-Óh...-Mondtam majd odasétáltam Sacukyhoz. A derekára tettem az egyik kezem majd megsimítottam a haját és az arcát. Picit rámosolyogtam...de inkább nem vittem túlzásba mert eléggé fájt volna. -Szia...-Mondtam neki halkan majd átöleltem őt a derekánál és közel hajoltam hozzá.Úgy hogy összeérintettem a homlokomat az övével amdj adtam neki egy puszit. -Mi történt a kezeddel?-Kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 10, 2009 21:06:18 GMT 1
- Szia - köszöntem mosolyogva magad átöleltem igaz csak az egyik kezemmel mivel a másik elégé fájt és megpuszitam. - Semmi érdekes csak elestem - mondtam mosolyogva de ekkor elég rossz érzés kerített hatalmába tartottam attól hogy Matsu feltűnik váratlanul így elengedtem Tatsuyát. - Mi történt veled ? - kérdeztem halkan majd óvatosan megsimogattam az arcát közben azon gondolkoztam hogy mondjam el neki hogy haza költözök mivel már elfelejtettem hogy mit is mondtam Arisáéknak és lehet hülyén sülne ki ha mindenkinek mást mondok.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 10, 2009 21:18:11 GMT 1
Egy ideig a falnak dőlve figyeltem a folyosón sétáló embereket és persze folyamatosan küldözgetem el azokat a csajokat akik túl rám szálltak mondván hogy most nem vagyok túl jól de nem mindegyiket hatotta meg a dolog ekkor megszólalt a telefonom felvettem apám hívott és végig hallgattam amit mondott de még be sem fejezte én elejtettem a telefont és csak magam elé néztem. '- Ichirou mi a baj ? - kérdezte 2 csaj egyszerre közben megint megszólalt a telefon felvettem nekik pedig nem válaszoltam. - Persze ... megyek ... sietek - mondtam majd eltettem a telefonomat és kiindultam amilyen gyorsan csak tudtam. //Chūō ... St. Luke Kórház //
|
|