|
Post by Ichirou on Nov 10, 2009 22:10:00 GMT 1
Vissza sétáltam az iskolába és Arisáékhoz sétáltam. - Takeda ... nem tudod merre lehet Matsu ? - kérdeztem elég feszülten persze nem igazán értette miért keresem de azt rögtön észre vette hogy a kezem vérzik amit én nem. '- Mit csináltál ? - kérdezte Takeda én persze nem mondtam semmit. - Léccives válaszolj .... tudod hol van ? - kérdeztem nem épp kedvesen közben Kimy is oda sétált hozzánk. "- Ichirou mi a baj ? - kérdezte kedvesen. - Chö semmi közöd hozzá .... ahogy senkinek .... csak azt mondja el valaki hol van az a szemét - mondtam dühösen Takeda persze mint mindig most is próbált lenyugtatni de nem sikerült neki Kimy pedig meg sem mert szólalni csak mikor észre vette a kezem. '- Kérlek mond el mi történt - mondta kedvesen majd elém állt de most egyátalán nem volt senkihez sem türelmem így félre löktem de Takeda elkapta.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 10, 2009 22:18:08 GMT 1
Mikor Ichirou oda jött hozzánk elengedtem Arisát nem igazán értettem mi történt. - Nyugi .... nem tudom hol van de miért ? - kérdeztem csak hogy pont ekkor jött Kimy aki még jobban feldühítette Ichirout de szerencsére elkaptam mielőtt elég fájdalmasan földet ért volna. - Ichirou ezzel semmit nem érsz el ... nyugodj már meg .. magyarázd el mi történt mit csinált Matsu ? .... vagy miért keresed ? - próbáltam nyugodtan kérdezni közben Arihát magam mögé húztam és Kimyt is. '- Nyugi nem bántom őket - mondta halkan Ichirou kicsit nyugodtabban. - Azért nem szeretném a véletlenre bízni - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 11, 2009 13:23:05 GMT 1
- Maradj itt....nem zavarsz. - mondtam mosolyogva majd odabújtam hozzá.Nemsokkal késöbb odajött hozzánk Ichirou. ~Elég idegesnek tűnik. - gondoltam majd Takeda maga mögé húzott. - Mi történt? - kérdeztem aggódva Ichiroutól.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 11, 2009 16:11:23 GMT 1
- Sachiyo kórházban van mert Matsu meg támadta - mondtam a földet nézve. - Mert Nao nem szólt nekem hogy keres .... elegem van ez a család nem normális ... miattam lehet meg is hal Sachiyo még az orvosok is azt mondták hogy szinte semmi esélye ... erre ők nem mondanak semmit csak hogy nem az én hibám nyugi ? .... Nem is érdekli őket .... hogy mondhatnak ilyet egyáltalán ? .... Nao pedig kijelentette hogy a huga nem olyan fontos mert hogy Matsu és én fontosabbak vagyunk .... de ha megtalálom komolyan mondom megölöm - mondtam dühösen. - Tényleg ... Sacuky biztos tudja hol van hisz olyan jobban vannak nem ? - kérdeztem egyszerűen de mikor oda akartam menni Takeda elém állt.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 11, 2009 16:16:34 GMT 1
~ Matsu tényleg komolyan veszi ezt az egészet viszont akkor jobb ha tényleg figyelek ... mivel én sem hallgattam rá azzal hogy Arisával vagyok ~ gondoltam miközben végig hallgattam Ichirout de mikor Sacuky is szóba került elé léptem. - Sacukyt hagyd ebből ki jó ? .... nem szeretném hogy ezt megtudja .... sajnálom Sachiyot de nem hagyom hogy most még ezzel is kikészítés Sacukyt nincsen vele jobban mivel őt és Tsukit is megtámadta ... nem véletlenül van bekötve a karja és Tsuki sem véletlenül néz ki úgy mint egy múmia - mondtam halkan hogy más ne hallja. - Arisa .... kérlek nagyon figyelj és innentől arra ne számíts hogy egyedül hagylak - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 11, 2009 16:53:54 GMT 1
Én inkább csöndben hallgattam a beszélgetésüket. - Én mindig figyelek és megtudom védeni magam...és egyébként is mindehova nem tudsz velem jönni. - mondtam durcásan és a magam elött keresztbefontam a karom. ~ Azt hiszi nem tudom magam megvédeni? ~ - tettem fel magamban a kérdést.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 11, 2009 18:18:34 GMT 1
- Ez most nem játék Matsu veszélyes és nem egyedül van mivel ő sosincs egyedül és megtalálja a módját hogy ne tudj ellene védekezni - mondtam komolyan. ~ Ki tudja hogy most mit tervez remélem minket kihagy hisz Arisának nincs köze GD-ékhez ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 11, 2009 18:39:57 GMT 1
- Hát jó...de lesz egy-két hely ahova te nem jössz. - mondtam mosolyogva. - De egyébként mi is a baja veled meg velem? - kérdeztem. ~ Ha a tegnapot leszámitjuk akkor nincs miért kinyirnia. ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 11, 2009 18:44:57 GMT 1
- Jó én sem úgy terveztem hogy az árnyékod leszek - mondtam nevetve. - Amúgy nem tudom de nekem is magyarázta hogy nem kéne veled lennem .... gondolom mert jobban vagy GD-ékkel vagy nem tudom - mondtam sóhajtva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 11, 2009 19:12:38 GMT 1
- Az a problémája hogy néha beszélek velük? - vontam fel a szemöldökömet. - Amugy ő most hol van? - kérdeztem majd átöleltem és megcsókoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 11, 2009 19:47:59 GMT 1
- Nem tudom - mondtam kedvesen majd én is átöleltem Arisát és hosszan megcsókoltam majd elengedtem. - Ichirou nem lesz a húgodnak semmi baja .... nyugi ... azzal nem mész semmire ha Matsut megakarod ölni mert ő úgy sem lesz egyedül és ez csak fordítva fog elsülni - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 11, 2009 19:59:03 GMT 1
-És most mi lesz? -Kérdeztem tőle felvonva az egyik szemöldökömet. -Szerinted még is honnan tudom?-Kérdeztem halvány féloldalas sunyi mosollyal majd Momo felé intettem. -A "barátnődtől"-Mondtam mutatva a kezemmel a macskakörmöket majd újból karba font kézzel nekitámaszkodtam a falnak. -Még is mit képzeltél? Persze...majd valaki barátkozik veled? Esetleg csak azért mert sztár vagy...vagy mert a húgom vagy. De eleve mindenkinek meg van a véleménye rólad.-Mondtam elég lenéző stílusban.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 11, 2009 20:04:09 GMT 1
-Mi?-Kérdeztem halkan és döbbentem bámultam GD-re majd Momora. Eléggé kerülgetett a sírás úgyhogy fogtam magam és elindultam jobbra de GD elém állt. '-Hova hova? Még nem végeztünk.-Mondta GD egyszerűen. -De igen! Utállak! És soha többé ne érj hozzám...még is miért hívtál haza.Hogy legyen kit megalázni? Bocs nem leszek a következő első számú talpnyalód. A húgod vagyok. 1-2 év ide vagy oda. Nem érdekel.Nekem te soha nem parancsolhatsz! Fenyegess csak akármivel..ennél rosszabb nem lehet mint egy zsarnok bátyj...Vissza megyek Amerikába. Még ma!-Mondtam határozottan.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 11, 2009 20:08:49 GMT 1
-Semmiség. Egy kis balhé...-Mondtam megrántva a vállam majd kedvesen Sacuykra mosolyogtam. -Nahát..vigyázz magadra. Még a végén mindenhova követnem kell majd téged,hogy lovagiasan elkapjalak mielőtt elesnél.-Mondtam viccelődve. Bár az,hogy elhúzódott tőlem elég rosszul esett próbáltam nem mutatni de azért meg akartam nyugtatni. -Sacuky.Ha... azt hiszed,hogy...én nem vagyok benne. Ez GD ügye...semmi közöm hozzá...-Mondtam halkan de nem értem Sacukyhoz. Valami rossz előérzetem volt ami megakadályozott ebben. Mintha már nem szeretne...nem is tudom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 11, 2009 20:18:32 GMT 1
- Amilyen béna vagyok még neked is bajod esne - mondtam kedvesen. - Nem hiszem azt - mondtam kedvesen. - Csak fáj a kezem ne haragudj - mondtam halkan majd a földre néztem. - Tatsuya .... én ma kiiratkozom - mondtam halkan de most hogy Tatsuya itt volt sokkal nehezebb volt ezt mondanom. - Tatsuya szeretlek és tudom furcsán viselkedtem de nem véletlenül ... és nem azért mert azt hiszem közöd van ehhez - mondtam halkan.
|
|