|
Post by Tatsuya on Nov 11, 2009 20:30:28 GMT 1
-El...elmész?!-Kérdeztem inkább cska úgy magamtól.Egy darabig nem tudtam mit mondani.Majd egyszerűen olyanná váltam amilyenné szoktam amikor megbántanak.Közvetlenné, mintha nem érdekelne. Mivel elég sokszor megbántottak már és kijátszottak..mert túl kedves vagyok néha... így inkább elzárkózom és mindenkivel undok vagyok. Ezért is ilyen a külsőm. -Ok..Pá.-Mondtam egyszerűen amdj hátat fordítottam Sacukynak és GD-ékhez sétáltam.Vissza sem néztem. Mintha ez így annyival is könnyebb lenne.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 11, 2009 20:40:22 GMT 1
~ Szóval tényleg igaza volt Matsunak ~ gondoltam majd a falnak dőltem és a földet néztem elég szarul éreztem magam de rájöhettem volna már hogy csak ártok az embereknek, szerettem volna oda menni Tatsuyához de csak álltam egy ideig majd lassan oda sétáltam. - Tatsuya kérlek ne haragudj - mondtam halkan majd ránéztem. - Vigyázz magadra ... kérlek ... és nagyon figyelj ne mászkálj egyedül- mondtam majd kedvesen rámosolyogtam pár egyáltalán nem volt kedvem mosolyogni. ~ Tényleg ilyen naiv vagyok ? .... ugyan miért haragudna ha tényleg igaza volt Matsunak .... de én ebben nem akarok hinni ~ gondoltam
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 12, 2009 11:18:56 GMT 1
- Te könnyen beszélsz Takeda.... miért te mit csinálnál ? - kérdeztem bár tudtam hogy abban igaza van hogy Matsu ellen nem sok esélyem lenne de még is hogy lehetnék nyugodt. Közben észre vettem hogy GD AJ - t piszkálja így oda sétáltam. - GD te nem birod ki hogy egyszer ne piszkálj mást ? .... nézhetnél néha tükörbe és gondolkozhatnál azón hogy ennek mi értelme van .... miért kell így viselkedned a húgoddal - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 12, 2009 15:34:28 GMT 1
Bementem az A folyosóra és körbenéztem.Nem láttam senkit akit ismertem volna.Aztán megláttam pár embert.Köztük 2 fiút és 2 lányt. oda akartam menni hozzájuk,de a nővérem Miya oda jött hozzám. -Szia húgi.Nem láttad Tanayt?-kérdezte kedvesen,de látszott rajta hogy nagyon keresi ugyanis egy fontos dolguk volt együtt. -Hát..legutoljára Nakasumival volt.-mondtam neki zavarodottan,mert Miya pontosan megkérte őt hogy felejtse el a bandázást mivel így is elég nagy bajban volt mert lenyanyázták az igazgató nőt aki pont abban a pillanatban fordult be a folyosóra és egyenesen Tanayék felé indult. -Nah..remek....Most Tanaynak annyi..-mondta Miya zavartan,és oda ment Tanayékhoz.Még épp oda ért mielőtt az igazgatónő oda ért volna és elé is állt..-Öhm...Jó napot igazgatónő.-mondta zavartan. -Jó napot Miya kisasszony.Kérem álljon el az útból.-mondta kicsit dühösen.-Nos.Igazgatónő..Ez egy hatalmas félreértés.-mondta. -És miért is?-kérdezte.-Nos csak mert.....mert...mert Yuzuki volt aki megfenyegette.-mondta ki végül az igazat.-Azt mondta hogy,ha ne mondja ezt magának akkor agyon veri.-mondta erre az igazgatónő nem is szólalt meg csak elindult Yuzuki felé és behúzta a fülénél fogva az igazgatóiba.~Huhh...Ez kínos volt..~-gondoltam aztán elindultam feléjük.Ha jól tudtam az egyik fiú neve Takeda volt. -Sziasztok.A nevem Ashita Hatsuko.A 11 F-be járok.Nem tudjátok hol lesz órám?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 12, 2009 17:36:19 GMT 1
- Ichorou kicsit feszült. - mondtam halkan Takedának mikor Ichirou elment. ~ Nem is kicsit. ~ - gondoltam majd odabújtam Takedához. - Szerinted hol lehet Matsu? - kérdeztem kedvesen. ~ De Matsu mér csinál ilyenekete? ~ - kérdeztem magamban.Majd odajött hozzán egy csaj. - Szia...Arisa vagyok. - mondtam mosolyogva. - Hát passz...mi se tudjuk hol lesz óránk. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 12, 2009 18:25:22 GMT 1
-Szia.Örülök hogy találkoztuk....Nos az gáz..-mondtam, aztán elővettem a telefonomat és küldtem egy SMS-t Miyanak:
..Szia.Látom Tanay túlélte,de Yuzuki nem. ;D Amúgy egyrészt jól tetted hogy elmondtad másrészt nem ;D Azért jó mert így Tanay megúszta azért rossz mert Yuzuki téged megöl XD....-elküldtem az SMS-t és neki dőltem a fának mivel így is voltak 3-an a padon és 3 még társaság de 4 már tömeg, és elővettem a vámpíros könyvem amit nagyon szerettem,és elkeztem olvasgatni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 12, 2009 18:56:42 GMT 1
- Nem csoda - mondtam miközben Arisa hátát simogattam. - Hát igazából Matsu ezt nem direkt csinálja ... ezért is mondtam hogy ne mászkálj egyedül mert ki tudja ha véletlenül össze futsz vele mi lesz ... elég kiszámíthatatlan.....ezt Yuzuru mondta ő pedig mindig vele mászkál - mondtam halkan. - De hogy most hol van azt sajnos egyikünk sem tudja - sóhajtottam közben oda jött hozzánk Ashita. - Szia - köszöntem neki. - Takeda vagyok - mondtam kedvesen
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 12, 2009 19:17:14 GMT 1
Akkor jól tudtam hogy így hívnak.-mondtam nevetve. De azt is csak onnan hogy a nővérem Miya és az unokatesóm Maya mesélt rólad.-mondtam kedvesen,majd Arisához fordultam. -Te is a 11 F-be jársz?-kérdeztem kedvesen,közben jött egy üzenetem ...Hát igen..Ez van...De legalább a bátyád megúszta ;D ..Amúgy Yuzuki nem számít...Neki csak nagy a szája de ha az igazgatónő helyrerakja akkor beáll a szája ;D ..... Aztán vissza írtam.: ...Nem értem miért jó ha te mindig megmented ő meg téged soha...Ez olyan mint ha te lennél a fiú ő meg a lány. ;D XD
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 12, 2009 19:26:10 GMT 1
- Nem én a 11/E-be járok. - mosolyogtam Ashitára. - De szerintem a Ki Mit Tud! miatt közös óránk lesz. - mondtam kedvesen. - Amugy kezdődhetne már az óra. - mondtam majd ásítottam egyet.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 12, 2009 19:33:17 GMT 1
- Kezdődhetne de az én órám elmarad mivel a tanárunk megbetegedett - mondtam kedvesen majd figyeltem GD-éket. ~ Nem alakulnak túl jól a dolgok ... sőt elég rosszul ~ gondoltam majd megszólalt a csengő. - Hát sok szerencsét - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 12, 2009 19:50:33 GMT 1
Mikor megszólalt a csengő az osztály főnők oda hívott magához egyáltalán nem volt kedvem oda menni de hát muszáj volt. '- Sacuky tudnál szólni a többieknek hogy a tanárok kicsit késnek megbeszélés miatt ? - kérdezte kedvesen. - Persze - mondtam kedvesen majd oda sétáltam az osztálytársaimhoz és szóltam nekik majd Arisáékhoz sétáltam. - A tanárok kicsit késni fognak valami értekezlet miatt addig menjünk be a terembe - mondtam nekik majd az osztályba indultam. // "A" termek //
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 12, 2009 19:57:26 GMT 1
Az jó.-mondtam kedvesen Arisának.-De neked jobb-mondtam Takedának,majd csöngettek és elraktam a könyvem.-Kösz.-mondtam kedvesen.-De az is jó hogy késnek.Legalábbis szerintem.-mondtam nevetve.-De tőlem mehetünk.-mondtam kedvesen,majd elindultam a terembe. //"A" termek//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 12, 2009 20:05:09 GMT 1
- Ti csak tanuljatok .... mi meg majd ezt sajnos bepótoljuk mivel lassan érettségi így nem igazán lehet kihagyni az órákat - mondtam kedvesen. - Szóval nektek jobb nekünk már majd 2 hete nincs tanárunk szal nem olyan jó - sóhajtottam. - Nah sicc órára - mondtam majd megcsókoltam majd elengedtem Arisát. // igazgatói //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 12, 2009 20:25:59 GMT 1
- Te mázlista. - mondtam majd a csengőszónál egyből kivirultam. - Na végre...köszi meglesz. - mondtam Takedára nézve majd odajött hozzánk a Sacuky. - Na már csak ez hiányzott. - mondtam sóhajtva. - Hát ez igaz...de neked legalább ez az uccsó éved. - mondtam kedvesen majd viszonoztam a csókját.Felálltam és elindultam Sacukyék után a terembe.
//"A" tantermek//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 12, 2009 21:24:02 GMT 1
-Mi van?-kérdeztem Ichiroutól és mielőtt még akárki is lefoghatott volna el löktem. De megütni már nem tudtam mert azonnal lefogtak. -Kinyírlak.-Mondtam dühösen. Leráztam magamról a fiúkat akik elfogtak. -Még találkozunk...csak,hogy közhelyes legyek.-Mondtam majd emgigazítottam a felsőm és intettema fejemmela többieknek. Ők mitn aze ngedelmes kiksacsák felsorakoztak. Még egy pillanatra farkasszemet néztem Ihcirouval. Azzal a bizonyos acélos tekintettel még is győzedelmesen.100%-ig biztos voltam benne,hogy már is nyertem. Majd elsétáltam.. ahogy AJ mellet sétáltam el megráztam a fejem majd elmosolyodtam. //A tantermek//
|
|