|
Post by Gei/AJ on Nov 12, 2009 21:29:48 GMT 1
-Meghibbantál?-Kérdeztem Ichiroutól felvont szemöldökkel. -Mi van meg akarsz halni? Mert nagyon jó úton haladsz felé...-Mondtam a szememet forgatva. Sóhajtottam egyet majd Momora néztem. '-Aj én.. -Nah jó..te aztán tényleg meg ne szólalj. Nem tudom,hogy tehetted ezt...-Mondtam dühössen. -Sajnálom.Én nem akartam. -Persze...és a nyuszi kék. Haggyukmááá -Aj. Nem tudom miért csináltam. -Mert ő GD,a bátyám. Tessék. Ennyi.Ezért...Csak mert olyan vagy mint mindenki. bepisilsz tőle...-Mondtam dühösen de mielőtt még Momo szóhoz jutott volna nemet intettem a fejemmel és azonnal sarkon fordultam majd elsétáltam. //A tantermek//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 12, 2009 21:48:09 GMT 1
- Jaj de félek … ajánlom menj el egy pchihologushoz mert ez már orvost igényel - mondtam egyszerűen miközben felálltam közben észre vettem hogy Kimy figyel de nem foglalkoztam vele igazából most valahogy semmi nem érdekelt. ~ Most nem érdekel GD … Most Matsu érdekel ~ gondoltam majd AJra néztem. - És ha igen mi van ? – kérdeztem egyszerűen. ~ Csak hogy egyáltalán nem GD által … bár ez hülyeség a frász akar meghalni … jah meg van Matsu …. ő megakar halni ~ gondoltam majd kiindultam a folyosóról ekkor Kimy jött oda hozzám. ’- Ichirou … sajnálom ... a húgodat … de kérlek ne keresd a bajt – mondta aggodva. - Miért ne ? – kérdeztem ridegen. ’- Mert ez hülyeség – mondta halkan. - Amúgy is nem értelek neked épp utálnod kéne nem pedig utánam rohangálni …. nem ? – kérdeztem egyszerűen. ’- És mi van … ha én nem adom fel ? – kérdezte halkan erre halványan elmosolyodtam. - Nem adod fel ? ….. hmm hát akkor ne tedd – mondtam sunyi mosollyal. - De most akkor is megyek – mondtam most már kedvesebben de Kimy elém állt. ’- Hova ? – kérdezte komolyan. - Megkeresni valakit – mondtam de mivel tudtam hogy nem fogja hagyni hogy csak így elmenjek hirtelen magamhoz húztam majd közel hajoltam hozzá. - Sietek vissza jó ? – kérdeztem mosolyogva majd megcsókoltam és utána elengedtem. - Amúgy nyugi nem csinálok semmi hülyeséget csak a húgomhoz megyek – mondtam egyszerűen. ’- Ichirou segítesz ma nekem ? - kérdezte. ~ Mikor lett Kimy ilyen akaratos ? …. ez is Takeda miatt van ~ sóhajtottam. - Ha szeretnéd … de miben ? – kérdeztem. ’- Hát gyere megmutatom – mondta kedvesen. - Most ? …. de...... Na jó... – mondtam megadóan. // Igazgatói iroda //
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 14, 2009 11:14:22 GMT 1
-Mikor csöngettek bementem órára,de előtte intettem Suenak hogy jöjjön és együtt indultunk el. //A tantermek//
|
|
|
Post by Aya on Nov 14, 2009 12:43:41 GMT 1
- Oké csak kicsit fura ez a Ki Mit Tud-os izé. - mondtam kedvtelenül.Elraktam az órarendet és odamentem az egyik ablakhoz és kinéztem rajta.Mikor becsöngettek megkerestem a tekintetemmel Arisát és elindultam arra amerre õ is.
//A tantermek//
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 16, 2009 20:26:26 GMT 1
Bementem a folyosóra és megláttam Tatsuyát aki szerintem nagyon helyes volt.Mikor Tatsuya kb. 3 méterrel lemaradt GD-éktől megragadtam az alkalmad és berántottam a folyosó sarka mögé.Ott hosszan megcsókoltam persze nem igazán ellenkezett aztán rákacsintottam jelezve hogy bejön nekem és elindultam a folyosón.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 16, 2009 20:44:35 GMT 1
Ayaka mosolyogva a folyosón várt ami elégé meglepett mivel azt hittem haragszik rám és együtt indultunk tovább ám aszem elégé megbántam hogy arra sétáltam amerre nem kellet volna csak álltam és nem igazán tudtam hogy mit is tegyek mikor észre vettem Tatsuyát és Mayát. '- Sacuky .... az nem ..... - kérdezte de mire befejezte volna én elsiettem onnan és a folyosó másik végén álltam meg a falnak dőlve. ~ Matsunak igaza volt .... én meg nem hallgattam rá .... hogy is lehettem ilyen naív ?! ~ kérdeztem magamban és pár legszívesebben elkaptam volna beszélgetni azt a csajt hogy ki is de nem volt hozzá merszem ami ritka talán még reménykedtem hogy ez valami félre értés de ezt nem hiszem hogy félre lehetne érteni közben Ayaka oda utánam sietett. '- Miért jöttél el ?.... menj vissza .... és kérdezd meg ki volt az a csaj ! - mondta Ayaka én pedig csak a földet néztem. - Nem vagyok rá kíváncsi ... elég nyilván való .... Tatsuya ..... - inkább nem folytattam csak leültem a földre. '- Hogy mondhatod ezt ? .... csak tudni akarod ki az ? - kérdezte. - Úgy sincs értelme - mondtam alig halhatóan. '- Jaj Sacuky tényleg nem pártól hozzád a szerencse - sóhajtott Ayaka de én erre már semmit sem mondtam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 16, 2009 21:19:53 GMT 1
-Mikor a folyosón sétáltam épp Sacukyék mellett mentem el.Nem tudtam,hogy Tatsuya az ő pasija ezért nyugodtam oda mentem hozzá. -Szia.-köszöntem neki kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 16, 2009 21:28:49 GMT 1
Mikor Maya megállt előttem ökölbe szorítottam kezem Ayaka pedig elég furcsán nézett Mayára, elég nehezen tudtam megállni hogy neki ne menjek , fel álltam és kedvesen rá mosolyogvat. - Szia - köszöntem neki kedvesen hát igen ehhez elég sok önuralom kellet hogy még kedves is legyek Ayaka pedig még furábban nézett ránk. - Hogy vagy ? - kérdeztem mosolyogva majd rögtön más felé vettem az irányt beszélgetés téren. - Tényleg nem sokára lesz az iskola alapító fesztivál .... gondolom te is jössz igaz ? ..... A fesztiválra legtöbben a barátjukkal jönnek .... gondolom te is a barátoddal jössz .... csak szólni akartam mielőtt elfelejtem csak az a baj hogy ez a fesztivál télen lesz és kicsit hideg van olyankor - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 16, 2009 21:33:55 GMT 1
-Jól vagyok.-mondtam kedvesen. És te?-kérdeztem mosolyogva. -Nincs barátom szóval azt hiszem nem megyek.-mondtam nevetve. -Te kivel mész?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 16, 2009 21:39:52 GMT 1
- Nekem muszáj mennem sajnos mivel ismét rendező vagyok - mondtam kedvesen. - De biztos van aki tetszik nem ? - kérdeztem mosolyogva. ~ Persze és csak hobbyból csókolództál Tatsuyával ?~ kérdeztem magamban. '- És ki volt az akivel láttalak nem rég ? - kérdezte Ayaka én pedig egy rosszalló pillantást vettetem Ayakára.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 13:14:55 GMT 1
A folyosó végén megpillantottam Takedát így odafutottam hozzá. Átöleltem majd meg is csókoltam. - Milyen volt a napod? - kérdeztem mosolyogva. - Kár hogy holnap elmarad a Ki Mit Tud. De így legalább jobban felkészülhetünk rá. - mondtam. - Akkor megyünk? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 14:38:40 GMT 1
Már egy ideje a folyosón vártam Arisát majd mikor oda jött hozzám átöleltem és viszonoztam a csókját. - Hát elég unalmas volt nélküled - mondtam kedvesen. - A tiéd milyen volt ? - kérdeztem mosolyogva. - És hogy hogy elmarad ? ... am mehetünk - mondtam kedevsen.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 14:59:30 GMT 1
-Van.-mondtam kedvesen,de mire Ayaka is megszólalt el ment a kedvem a beszélgetéstől.-Nem tudom kire gondolsz...-mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 15:05:36 GMT 1
'- Segítsek ? ... az osztálytársad ...tudod - mondta Ayaka én pedig a földre néztem - Ayaka léci menj előre - mondtam kedvesen. - Maya léci légy őszinte...szereted Tatsuyát ? - kérdeztem halkan. ~ Ilyen hülye kérdéseket is csak én tudok feltenni .... de ajánlom hogy ne próbálja tagadni viszont azt nem fogom mondani hogy Tatsuya az én barátom hisz már nem tudom ..... nem hiszem hogy szeret ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 15:11:10 GMT 1
Mikor Sacuky megkérdezte hogy szeretem-e Tatsuyát kirázott a hideg hiszen nem tudtam miért érdekli és azt sem hogy több mint a barátja ezért neheze4n de válaszoltam. -Igen...Szeretem Tatsuyát.-mondtam Sacukynak.
|
|