|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 15:22:08 GMT 1
Tudtam hogy Maya ezt válaszolja még is elég szarul éreztem magam és csak a földet néztem. - Értem - mondtam alig halhatóan. ~ Nem tudom hogy most mit csináljak.... Most már nem tudok Tatsuval sem beszélni .... Maya biztos nem most találkozott először Tatsuyával mert akkor nem csókolta volna meg ~ gondoltam.Akartam valamit mondani de nem tudtam mit így egy ideig csöndben voltam. - Tatsuya ... igazán kedves és ..... - nem tudtam folytatni inkább nem is tettem mivel nem akartam ilyen egyszerűen elengedni bár tényleg jobban járna olyannal aki nem veri át és nem bántja meg de mint már bebizonyosodott elég önző tudok lenni.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 15:39:01 GMT 1
-Mi a baj?-Miért vagy ilyen letört?-kérdeztem kedvesen mivel látszott rajta hogy nem túlságosan boldog.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 15:43:04 GMT 1
- Semmi - mondtam halkan. ~ Na jó nem adom ilyen hamar fel ~ gondoltam. Halványan elmosolyodtam majd Mayára néztem. -Hát sok szerencsét Tatsuyához.- mondtam kedvesen majd egy kis szünetett tartottam. - De nem fogok olyan könnyen lemondani róla - mondtam halvány mosollyal. ~ Ahhoz túlságosan is szeretem hogy ilyen hamar lemondjak róla ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 15:45:49 GMT 1
-Kösz mondtam kedvesen,de egyre inkább elment a kedvességem. -Ezt hogy érted?-kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 15:54:09 GMT 1
- Úgy értem hogy Tatsuya az én barátom és ahhoz túlságosan szeretem hogy ilyen egyszerűen lemondjak róla még ha most valószínű meg is bántottam - mondtam kedvesen. ~ Ha ő sem adja fel jobban kell igyekeznem ... tényleg nem vagyok normális és előttem smárolnak és ezt figyelembe sem veszem ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 16:00:31 GMT 1
-Hát..én sem adom fel de szerintem nem igazán van esélyed.-mondtam,aztán vissza mentem Tatsuyához újra megcsókoltam amit még mindig nem ellenzett és elindultam az udvarra. //Udvar//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 16:09:41 GMT 1
- Maya én ebben nem lennék biztos - mondtam de mikor ismét megcsókolta Tatsuyát nem kicsit lehet dühös. ~ Nem hagyom hogy Tatsuyát is vegyék tőlem ! ~ gondoltam elég feszültem ezt persze Ayaka is látta és rögtön oda jött hozzám. '- Sacuky miért hagyod ?! - kérdezte. - Nem hagyom ! .... de nem fogok vele leállni .... ebben aszem csak Tatsuya tudd dönteni ... ha őt válasza kénylételén leszek feladni de akkor már nem lesz miért maradnom sem ..... viszont ha nem akkor meg hiába játssza meg magát ..... de amíg van esély arra hogy Tatsuya nem utált meg örökre addig nem adom fel - mondtam komolyan Ayaka pedig megrázta a fejét és el sietett először csak figyeltem merre megy de mikor az udvarra indult utána siettem. // Udvar //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 16:54:38 GMT 1
- Unalmas volt. - mondtam. - Nem tudom...azt nem mondták meg. - mondtam grimaszolva. - Akkor menjünk. - mondtam majd megfogtam a kezét és elindultunk.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 17:06:10 GMT 1
- Hát az nem túl jó - mondtam kedvesen majd elindultunk ki de én hirtelen megálltam és elengedtem Arisát mivel megszólalt a telefonom és felvettem egy ideig csak hallgattam. - Jó de nem szívesen ..... tudom, persze - mondtam halkan. ~ Király más már nem is hiányzott még sem tudok ebből kimaradni ~ gondoltam majd magamhoz húztam Arisát és hosszan megcsókoltam. - Szóval ott jártunk hogy kutya .... és hagyod hogy megvegyem neked igaz ? - kérdeztem sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 17:41:26 GMT 1
- Nem. - mondtam határozottan. - Megvesszük közösen a kutyát. - mondtam a közösent jól kihagsúlyozva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 18:06:54 GMT 1
~ Hát legalább holnap nem kell bejönnöm a suliba ~ gondoltam. - De akkor tartozol .... szal ... jobban jársz ha hagyod hogy megvegyem - mondtam kedvesen de mielőtt válaszolni tudott volna megcsókoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 18:09:02 GMT 1
- Igen ezt már egy prszor elmondtad....de akkor se fogom hagyni hogy egyedül vedd meg. - mondtam a csók után. - Szegény kutyán veszekszünk...már biztos csuklik. - mondtam nevetve. - Amúgy ki hívott? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 18:14:01 GMT 1
- Hát te tudod - mondtam nevetve. - Hát igen szegény kutya - mondtam kedvesen. ~ Na erre most mit mondjak Arisa úgy tudja hogy már nem vagyok ebben benne .... nem mondhatom neki hogy ismét GD-ék miatt hívtak ~ gondoltam. - Csak az egyik Ichirou hívott hogy adjak át egy üzenetet holnap a barátnőjének mivel nem jön be... csak nem valami szívesen beszélek vele mert lerázni pedig nem lehet - mondtam kedvesen és elég hihetően mivel ebben már elég jártas voltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 18:49:56 GMT 1
- Oké. - mondtam. - Akkor megyünk? - kérdeztem. - Megvesszük közösen. - mondtam nyomatékot adva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 18:53:49 GMT 1
- Hát te tudod ... de akkor tartozol - mondtam mosolyogva. - Felőlem indulhatunk - mondtam kedvesen. ~ Megint átverem Arisát ... de ha elmondom neki azzal tényleg veszélyben lesz ... remélem nem lesz neki gyanús hogy pár napig nem jövők iskolába ~ gondoltam. //Shibuya/Omotesandō Hills//
|
|