|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 18:55:53 GMT 1
- Jó akkor menjünk. - mondtam és már tényleg elindultunk.
//Shibuya/Omotesandō Hills//
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 16:12:04 GMT 1
Mindkét alkalommal még csak reagálni sem volt időm a csajra. Persze egész nap ezzel baszogattak GD-ék,hogy húúú...meg hűűű. Meg ilyesmi. Mivel ma utaznak el nem akartam összeveszni velük. '-Gyere már velünk tesó. Nem hiszem el,hogy ilyen vagy. Apám egyszer vagy 18. És egyszer vagy 18 velem együtt...-Mondta GD oldalba bökve. -Nem kösz. "-Isteneeeem...de akkora buli lesz.Tuti szerzek egy fűszoknyát és surf-zünk egyet. Egész nap a tengerparton leszek és csoki barnára fogok barnulni. '-Vagy leégsz mint valami rák...-Mondta GD vigyorogva AJnek..aki erre leintette GD-t és rosszallóan nézett rá. Én csak megrántottam a vállam és próbáltam nem foglalkozni velük. Az elkövetkezendő 3 napban nem mentem be a suliba mivel GD-ék nyaraltak én csak otthon gubbasztottam. Jobb otthon lenni mint senkit sem ismerve lófrálni egyedül a suliban. Azonban 3 nap elteltével nekem is ugyanúgy iskolába kellett mennem. Így hát reggel már is az A folyosó egyik társalgójában foglaltam helyet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 16:59:50 GMT 1
Az A folyosóra sétáltam és pont szembe jött velem az egyik osztálytársam akivel beszélnem kellet. - Pont téged kereslek - mondtam kedvesen. '- Szia ... miért ? - kérdezte. - Az osztály főnök keres - mondtam kedvesen. '- Ja .. oké ... köszi - mondta majd tovább sétált. ~ Ez de kedves volt ... mint mindig ~ gondoltam ekkor észre vettem Tatsuyát és lassan oda sétáltam. - Szia - köszöntem halkan. - Nem voltál iskolában ... azt hittem valami bajod történt...... Ne haragudj... nem akartalak megbántani csak kicsit sok minden történt és akkor pont elégé rossz hangulatban voltam - mondtam halkan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 21, 2009 17:06:35 GMT 1
Miután visszaértünk rohadt jól éreztem magam.Kipihentnek. Szétcsajoztam az agyam de az istenért 18 lettem. Ezt így kell. Egyszer leszek felnőtt. Az utolsó napom gyerek ként és az első felnőtt ként is. AJ ahogy ígérte aranybarnára süttette magát a tengerparton.Úgyhogy ha lehet még ezer mérfölddel jobb nő lett mint volt. Sok mindent megbeszéltünk.Az Ichirou ügyet is..nagy nehezen. Úgyhogy végül is úgy döntöttünk,h cseszünk rá erre a maffiózós Takeda és Nathalia ügyre. Persze nem szállok ki belőle csak inkább másra fordítottam figyelmemet és csak úgy élek mintha nem lenen semmi ilyesmi. Elvégre felnőttem és jobb változtatni. Dolgokon...persze vannak dolgok amiken nem kell.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 17:11:32 GMT 1
-Nem. Csaka születésnapomat ünnepeltem.-Mondtam egyszerűen. -Azt hittem már elhúztál a suliból. De ezek szerint még nem....kár.-Mondtam megrántva a vállam undokul.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 17:18:00 GMT 1
- Boldog születés napot - mondtam kedvesen. - Nem mentem el ... de lehetnél kicsit te is megértőbb - mondtam halkan mivel elégé szarul esett az amit mondott. - Tatsuya én tényleg szeretlek - mondtam összintén. - Mit tegyek hogy elhidd ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 17:22:08 GMT 1
-Pfff.... na ne etess már megint ezzel a szöveggel...eléggé lejárt lemez már...-Mondtam leintve Sacukyt. -Hülyíts valami más pasit. Engem már egyszer hátba szúrtál...kösz nem kérem még egyszer...-Mondtam hidegen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 17:31:02 GMT 1
- Nem verlek át - mondtam halkan majd leültem. - Ha nem szeretnélek miért lennék még itt... és miért jönnék ide miközben egy másik csajjal smároltál ? .... miért kérnélek hogy bocsáss meg ? - kérdeztem szomorúan . - Igazad van megbántottalak és jogosan vagy velem ilyen.... de nem fogom feladni mondhatsz bármit - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 21, 2009 17:33:18 GMT 1
Mikro visszaértünk tele voltam energiával. Ez a három nap egyszerűen fergeteges volt. Gyönyörű aranybarnára napoztam magam és annyit úsztam a tengerben,hogy a fele is sok. Gyömölcsöket kajáltam tonna számra..ittam a koktélokat és olyan fergeteges bulikban volt részem,hogy az eszméletlen.Ráadásul Kitha is velünk jött. Egy szobában voltunk és egyszerűen...a királynál is királyabb volt. A Hawaii pasikról nem is beszélve. De azért bevallom Ichirou hiányzott. Egy mini nadrágba és egy pánt nélküli felsőbe jöttem suliba. Boka sportcipővel és egyéb kiváló kiegészítőkbe. Egy hawaii kis szoknyás csajszi volt a nyakláncomon és az övemen pedig pálmafék. És rá volt írva,hogy "I love Hawaii Boys". Egyszerűen király volt. És ennek tetejében még totál jól is néztem ki..ha mondhatom dögösebb voltam mint valaha.Nagyon jól állt nekem ez az aranybarna. Szerettem is.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 17:37:15 GMT 1
-Hé az a csaj letámadott..Azt sem tudtam, hogy mi van.Azt sem tudom ki ő... szval ezért ne okolj...legalább tisztán látod,h bármelyik nőt megkaphatnám én még is téged..szerettelek...-Mondtam szándékosan múlt időben. -Nem is értem miért magyarázkodok itt neked. Hogy majd szólj Takedaéknak hogyan intézhetnek el..vagy, hogy én is benne vagyok meg ilyenek. Húúúha... -Sok szerencsét...-Mondtam hidegen Sacukynak.Még ha nekem is fájt eszem ágában sem volt újból visszaengedni magamhoz őt. Egyszerűen ...hátba szúrt.És nem akarom,h még egyszer megtegye.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 17:52:07 GMT 1
Egy ideig csak a földet néztem majd hirtelen átöleltem Tatsuyát. - Nem érdekel ebben már mindenki benne van .... nem fogok neki szólni és nem hagyom hogy bajod essen ..... és az sem érdekel ha ezért Matsu megöl .... mert veled akkor lenni ... ahhoz túl fontos vagy hogy elengedjelek .... még ha számodra én már nem is vagyok az - mondtam halkan majd úgy döntöttem inkább elmondom neki az igazat. - Tatsuya őszinte leszek ....igen kerültelek de csak azért kerültelek mert Matsu megtiltotta hogy veletek legyek .... és mivel először nem hallgattam rá Tsuki-t kis híján megölte és miatta sérültem meg ..... ezt eljátszotta Ichirouval is mert ő sem hallgatott rá ..... igen túl önző vagyok mivel nem érdekel hogy Matsu mit csinál .... azért akartam elmenni mivel féltetelek és elegem volt abból hogy a barátaim egymást akarják megölni .... nem vertelek át ..... tényleg szeretlek .... ha tényleg komolyan gondolod hogy menjek el .... akkor elmegyek ... elengedlek mert mindennél jobban szeretlek és azt szeretném hogy boldog légy - mondtam őszintén tudtam hogy ismét elutasít és ez elégé kétségbe ejtett így a földre néztem.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 19:06:47 GMT 1
-Még is mit vársz tőlem Sacuky?-Kérdeztem tőle és most először néztem rá azóta mióta megsértett. Eléggé össze voltam zavarodva. Az ismerőseim szerint nem olvasható valami túlzottan sok minden ki a szememből mivel fekete és ezért inkább olyan mint egy fekete lyuk.Így hát nem igazán tükrözi az érzelmeimet. Csak azok látják benne az érzelmeimet akik régóta és nagyon jól ismernek. -Én....nem tudom...már semmit nem tudok...-Mondtam halkan kissé dühösen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 21, 2009 19:14:25 GMT 1
Besétáltam a folyosóra és észre vettem AJ-ékat . ~ Jobb lesz ha inkább elkerülöm őket ~ gondoltam de ahelyett fogy elmentem volna leültem az egyik padra közben Kimy oda jött hozzám. '- Szia .... hogy vagy? - kérdezte kedvesen. - Mint láttod jól - mondtam kedvesen közben leült Kimy.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 21, 2009 19:21:57 GMT 1
Elmosolyodtam majd mikor GD közölte, hogy leugrik a büfébe mondtam,hogy én nem megyek.Miután elment odasétáltam Ichirouhoz és levettem a napszemüvegemet. -Hali.-Mondtam széles mosollyal majd kacsintottam is mellé. Attól,hogy lebarnultam a mosolyom még fehérebb volt.Még vakítóbb...ezért vagyunk mi sztárok.Külsőleg tökéletesek.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 19:24:48 GMT 1
Tatsuyára néztem. - Tatsuya adj még egy esélyt ..... nem bántalak meg .... megígérem - mondtam majd Tatsuyához bújtam. - Kérlek higyj nekem .... szeretlek - mondtam őszintén. ~ Ha nemet mond nem tudom mit fogok csinálni .... pedig elég szépen sikerült megsértenem szóval nem hiszem hogy hisze nekem ~ gondoltam.
|
|