|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 19:28:53 GMT 1
-Nem tudom Sacuky. Nem mondok igent mert nem kell...de nemet se mondok...-Mondtam megrántva a vállam. -Majd meglátjuk. Sajnálom...de nem tudok most egy csapásra mindent elfelejteni....bocs...-Mondtam neki halkan. -Én is szeretlek...és pont ezért fájt ennyire...
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 21, 2009 19:29:42 GMT 1
'- Na jó én megyek - mondta kedvesen Kimy majd elsétált ezután Gei jött hozzám. - Szia - mondtam kedvesen. - Hol voltatok ? - kérdeztem és nem tudtam magam rávenni hogy elmenjek talán azért mert úgy gondoltam Matsu nem jár ide szóval nem is tudja meg ha Geivel beszélek de ez nem változtatott azon hogy ha egy kis esély is van arra hogy Matsu a közelben elkerülöm Geiéket egyszer már megszívtam és ezért a húgom fizetett meg.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 19:34:28 GMT 1
- Tudom .. elszúrtam .... nem kicsit .... de nekem sem volt könnyű - mondtam halkan. - Be bizonyítom hogy bizhatsz bennem és többször nem fordul ez elő - mondtam kedvesen. ~ Persze ... ez hülyeség volt ... ha mondanám neki ki is vagyok akkor biztos nem bocsájtana meg soha ... most mit tegyek ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 21, 2009 19:38:09 GMT 1
-Hawaiion!-Mondtam vigyorogva majd elvágódtam Ichirou mellé a padra. -Annnnnnyira jó volt!-Mondtam hatalmas lelkesedéssel. -Istenem. Egyszer el kell jönnöd oda.-Mondtam mosolyogva majd Ichiroura néztem. -Húúha mi a baj?Megzavartam valamit?-Kérdeztem tőle felvont szemöldökkel.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 20:02:25 GMT 1
-Rendben...alig várom...-Mondtam halkan. Sacuky szemébe néztem majd nagyon halványan elmosolyodtam. -Nehéz rád haragudni.Csak,hogy tudd.-Mondtam neki.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 21, 2009 20:05:30 GMT 1
- Nem zavartál meg semmit - mondtam kedvesen. - Hát örülök hogy jól érezted magad - mondtam. - Amúgy hogy vagy ? - kérdeztem mosolyogva. ~ Na jó most nem foglalkozok Matsuval ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 20:11:49 GMT 1
- Köszönöm - mondtam mosolyogva. - Hát pedig sokan tudnak rám haragudni - mondtam kedvesen. ~ Most legszívesebben semmisé tenném a múltamat ~ gondoltam. - Nagyon boldog születés napot ismét - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Tatsuyát .
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 21, 2009 20:16:11 GMT 1
-Barnán...-Mondtam mosolyogva. -Na és te?...Legalább hiányoztam?!-Kérdeztem elmosolyodva majd Ichirou mellkasára tettem az egyik kezem. Végigsimítottam és a nyakánál kötöttem ki. Azt is megsimítottam majd visszahúztam a kezem és nekidőltem a vállának. Sóhajtottam. -De alig aludtam... nemrég értünk földet a repcsivel...de nembaj megérte...-Mondtam mosolyogva és keresztbe vetettem a lábam. Majd egy gyűrűvel kezdtem el játszani.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 20:21:38 GMT 1
Akárhogy is de szerettem őt. Viszonoztam Sacuky csókját majd rámosolyogtam. -Én is olyan nap barnított lennék mint GD és AJ ha velük megyek Hawaii-ra. Egy napon születtem GD-vel...-Mondtam halkan. -De nem mentem el...ahogy ő mondja... ez volt az utolsó napunk gyerek ként de az első felnőtt ként. Nembaj. Másképp még valamelyik fűszoknyás kislány felejtetni akarta volna velem a bánatomat...-Mondtam elmosolyodva. -Biztos vagyok benne,hogy az unokatestvéreim kihasználtak minden vad alkalmat...velük elég..Durva bulizni...De szó szerint-Mondtam. -Úgyhogy lehet, hogy meg sem bántam,hogy nem mentem.-Mondtam megrántva a vállam. -Figyelj az a csaj..pedig nem is ismerem. És tényleg...nem tudtam reagálni.-Mondtam sóhajtva majd félrehúztam a számat.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 21, 2009 20:47:30 GMT 1
- Persze hogy hiányoztál - mondtam kedvesen. - Hát azért órákon ne aludj el órákon - mondtam majd átöleltem Geit. - Bocs ha kicsit kedvetlen vagyok csak a húgom már 4 napja kórházban van és még mindig nem tért magához - mondtam halkan közben ökölbe szorítottam a kezem egyre jobban utáltam Matsut.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 20:53:44 GMT 1
- Miért nem mentél ? - kérdeztem. - Hát most biztos GD-ék is utálnak - mondtam halkan. - Felejtsük el ...... csak figyelj mert a fejébe vette hogy megszerez - mondtam kedvesen. - Szeretlek - mondtam mosolyogva majd a mellkasára tettem a fejem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 21, 2009 22:40:51 GMT 1
-Nem fogok kapitány...-Mondtam mosolyogva majd adtam egy puszit Ichirounak. -Te is hiányoztál...egy csoki barna Hawaii kölyök sem olyan ...hmmm mint te szval..nyugi...-Mondtam mosolyogva. -Bááár...nem vagyok a csajod...még ha azt is hinném...ahogy mondani szoktad...-Mondtam sunyi mosollyal. -Oh. Izé..sajnálom...-Mondtam halkan és valahogy tudtam,hogy nem a nátha miatt került be. -Mi...GD-vel megbeszéltük,hogy...abbahagyjuk...vagy is...már nem akarjuk ezt csinálni.GD rájött,hogy túl messzire ment..és Matsu ellenség nélkül nem igen megy sokra...maximum Istenítheti magát,hogy győzött ha van olyan hülye...-Mondtam a szememet forgatva.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 21, 2009 22:51:36 GMT 1
- Matsu ezt nem fogja belátni .... nem lát az be semmit egyszerűen nem normális túl messzire ment már így is ..... elméletileg velünk van , volt erre minket támad - mondtam egyszerűen. - Szal lehet hogy ti abba hagytátok mi is ... de Matsu nagyon nem - mondtam halkan majd kedvesen Geire mosolyogtam. - A lényeg hogy jól érezted magad - mondtam nevetve. - Én pedig halálra untam magam - mondtam viccelődve nem mintha tényleg unatkoztam volna mert arra nem volt időm.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 21, 2009 22:56:39 GMT 1
Elsétáltam Tatsuyáék mellett persze eléggé be voltam ijedve elvégre mégis csak őt csókoltam meg.Mikor már messzebb voltam leültem egy padra és nézelődtem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 21, 2009 22:58:44 GMT 1
-Hát az már az ő dolga..akkor Matsu egy nagy kuki...-Mondtam megrántva a vállam. Láttam,hogy erre Ichioru elmosolyodik. -Legalább egy kis jókedvet kérnék..könyörgöm barnán még százszor jobban nézek ki és te még csak annyit sem mondasz,hogy basszuuuuus...ejnyebejnye...-Mondtam mosolyogva hátha jó kedvre tudom deríteni.
|
|