|
Post by Tatsuya on Nov 21, 2009 23:08:44 GMT 1
-Nem hinném,hogy utálnak.nem olyan fajták...csak furcsállják,hogy kihagyjuk egy fergeteges bulit.De biztos megértették.És kellett nekik egy kis beszélgetés...segítség nélkül...néha kell nekik... furcsa testvér pár... -Mondtam sóhajtva. Mayara néztem mikor elsétált előttünk.De nem dühösen csak úgy általánosan.Nem haragudtam rá..hiszen nem is ismertem.Görénység lenne elítélnem úgy, hogy nem ismerem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 23:27:02 GMT 1
Elég feszülten figyeltem Mayát és örültem hogy tovább ment. - Lehet én nem ismerem őket annyira - mondtam kedvesen majd hosszan megcsókoltam Tatsuyát. - Hiányoztál - súgtam neki kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 21, 2009 23:31:53 GMT 1
- Jó mag veszek magamon erőt - mondtam kedvesen majd megcsókoltam Geit. - És mesélj még milyen volt a Hawaiion ? - kérdeztem kedvesen. - Lehet ma be sem megyek órákra úgyis mind uncsi - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 21, 2009 23:37:15 GMT 1
Nem bírtam ki hogy ne nézzek rá Tatsuyára mert szerintem olyan helyes volt.Végig őt néztem de közben próbáltam uralkodni magamon hogy ne menjek oda de nem jött össze.-Sziasztok.-köszöntem nekik kedvesen mikor oda értem hozzájuk de aztán meg is bántam hogy oda mentem.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 22, 2009 0:10:54 GMT 1
Elmosolyodtam ekkor Maya jött oda hozzánk. -Szia...-Köszöntem neki még mindig mosolyogva. -Valószínű...-Válaszoltam Sacukynak még az előző kijelentésére.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 22, 2009 0:19:23 GMT 1
Nem kicsit letem megint feszült és féltékeny és ez most látszodott is. ~ Ilyen nincs ~ gondoltam és elég nehezen tudtam kedvesen hozzá szólni Mayához. - Szia - köszöntem kedvesen közben észre sem vettem de kicsit erősebben öleltem Tatsuyát.Közben Ayaka megállt az a folyosón és Mayát figyelte közben 2 barátnője oda sétált hozzá és beszélgettek de még így is félig Mayára figyelte.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 0:26:58 GMT 1
Visszacsókoltam Ichirounak majd megfogtam a kezét és azt kezdtem simogatni. -Hát..dzseckiztem...rohadt jó volt...meg egy csomót búvárkodtam. És buliztunk..minden este de nagyon durván...és kaptam fűszoknyás,kókuszdiós meg koszorús vagy mi az..ilyen egyenruhát..tökjó...meg ilyen kis bokacuccot...tökjó...-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 0:37:36 GMT 1
- Hmm biztos jól állt - mondtam mosolyogva. - Bár neked minden jól áll - mondtam kedvesen majd megfogtam Gei kezét és közelebb húztam majd megcsókoltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 22, 2009 10:07:31 GMT 1
Sacukyra néztem és felvontam a szemöldökömet. Rámosolyogtam,hogy megnyugtassam majd a nemrég érkezett lányra néztem. -Én Tatsuya vagyok.-Mutatkoztam be neki.Bár volt egy olyan érzésem,hogy tudja de azért próbáltam jelezni,hogy én még csak a nevét sem tudom. Elvégre körül belül 1-2 hete járok ide és addig csak GD-ékkel "lófráltam".
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 10:08:59 GMT 1
Viszonoztam Ichirou csókját majd hozzá bújtam. -Tényleg mi volt a "Ki mit tud?"-on? Nagyon megvoltak lőve? Eltudom képzelni a fejeket...úristen nincs GD? ...-Mondtam nevetve. -Elég gáz....
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 11:00:50 GMT 1
- Úgy hallottam elmaradt valami miatt de nem tudom ... a mi osztályunk nem vett ebben részt - mondtam kedvesen. - Meg ha részt is vettek volna én akkor sem hinném hogy ott lettem volna - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Aya on Nov 22, 2009 12:28:27 GMT 1
A folyosón gyorsan leültem az egyik padra és elkezdtem ismerõs után kutatni. ~ Ezért utûlok új suliba menni.Alig ismerek valakit ~ gondoltam.Elõvettem az egyik füzetett és abba kezdtem el rajzolni.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 22, 2009 13:11:35 GMT 1
Besétáltam az iskolába és leültem egy lány mellé. - Szia - köszöntem neki kedvesen majd észre vettem hogy épp rajzol. - Ez tök jó .... jó lenne ha én is így tudnék rajzolni - mondtam csodálkozva.
|
|
|
Post by Aya on Nov 22, 2009 14:03:11 GMT 1
Leült mellém egy srác. - Szia. - köszöntem vissza. - Ömmm...köszi...de szerintem nem olyan jó. - mondtam mosolyogva. - Aya vagyok...és te? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 22, 2009 14:55:35 GMT 1
- Te nem vagy normális ... mi az hogy nem olyan jó? .... szerintem nagyon jó - mondtam mosolyogva . - Shin vagyok - mondtam kedvesen.
|
|