|
Post by Aya on Nov 22, 2009 15:20:42 GMT 1
- De ez akkor se olyan jó...és vita lezárva. - mondtam mosolyogva. ~ Nem õ az aki tegnap elöttünk ült? ~ kérdeztem magamban - Nem te vagy az a srác aki tegnap Cho meg elöttem ült? - kérdeztem.Közben elpakoltam a tolltartómat meg a füzetemet.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 22, 2009 15:58:31 GMT 1
- Akkor sincs igazad - mondtam mosolyogva. - De én vagyok - mondtam kedvesen. - Remélem nem alszom el órán .... kicsit fáradt vagyok- mondtam nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 22, 2009 16:20:05 GMT 1
"-Hé GD..az nem aza a várjcsak mi is a neve...Shinich vagy mi...tudod aki miatt Kitha olyan szarul volt ...-Mondta Kaouru.Shinichire néztem egyáltalán nem kedvesen majd ördögien elmosolyodtam. -Most,hogy mondod tényleg az... igaz,hogy Kitha megtiltotta,hogy hozzá szóljak.De egy kis dorgálás sosem árt..úgyse tudja meg.-Mondtam elvigyorodva majd odasétáltam Shinhez. A vállára tettem a kezem majd nekilöktem a falnak. Közben a velem sétáló pár fiú Ayahoz sétált. Leültek mellé vagy cska figyeltek. -Hello..Shin. Hogy vagy a sötét kis barátnőddel? Nem akarok puritánul fogalmazni de ...játszod itt a jó kisfiút és közben mekkora egy szívtelen idióta vagy. ....pont mint a szüleid.
|
|
|
Post by Ren on Nov 22, 2009 16:29:03 GMT 1
Amikor beértem a suliba elsétáltam az A folyosóra ám GD-t láttam meg pont amikor odasétált Shinhez és nekilökte őt a falnak. Eléggé eldöbbentem és nem tudtam mit tegyek de aztán odasétáltam és megfogtam GD kezét. -GD...megígérted.-Mondtam halkan. Nem néztem Shinre...volt egy olyan érzésem,hogy azonnal elkapna a sírhatnék. -Kérlek...-Mondtam neki.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 16:33:50 GMT 1
-Áh értem... szóval elmaradt..akkor még is csak nyerünk...-Mondtam mosolyogva. Ekkor vettem észre GD-t és Shint. Megértettem a reakcióját. Mindig is meg akarta védeni Kithat... viszonylag ő volt az egyetlen nő az életében kit tényleg szeretett.És nem azért mert címlapsztorik lennének, vagy mert a managger így kívánja. És nagyon rosszul esett neki,hogy megbántották őt. Ha valaki hát akkor GD igazán tudja Kitha milyen érzékeny tud lenni. Főleg az ő kis szakításuk után. Elég szarügy.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 22, 2009 18:24:50 GMT 1
- Bagoly mondja verébnek - mondtam egyszerűen. - Mellesleg nem a barátnőm szóval nem tudom ... és mielőtt még úgy tennél mint aki tud bármit is gondolkozz jó ? - kérdeztem komolyan Kithára pedig direkt nem néztem mivel elégé utáltam ha valaki kémkedik utánam és ráadásul még azt sem tudja mit miért teszek. - Mellesleg nem tudom hogy neked mi közöd van ahhoz hogy én mit csinálok .. arról nem is beszélve hogy még kémkedtek is ... kár hogy kb a feléről lemaradtatok - mondtam majd ellöktem magamtól GD-t.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 18:31:14 GMT 1
- Hát sok sikert hozzá - mondtam kedvesen közben észre vettem GD-éket. ~ Ez már megint csinálja a fesztivált ~ gondoltam majd elengedtem Geit nem volt kedvem ahhoz hogy GD következő áldozata legyek legalábbis most nem max ha Matsu felszívódik. - A testvéred már megint ki akar valakit nyírni ? - kérdeztem bár ez aszem nyilvánvaló volt.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 22, 2009 18:40:19 GMT 1
~ Már megint balhéval .... mikor nincs ... mindegy nem is érdekel ~ gondoltam majd Ichirouhoz sétáltam. - Sziasztok - köszöntem. - Ichirou velem tudnál jönni ? - kérdeztem Ichirou bólintott majd felállt és utánam jött. - Elintézem Matsu-t ..... most már túl messzire ment - mondtam halkan. '- Megtámadta Arisát ? - kérdezte aggodva Ichirou. - Igen ... de jól van bár ez is csak azért mert Sacuky ott volt .... de nem fogok egyfolytában azon aggódni mikor támadja meg újra - mondtam halkan. '- Segítek .... és a többiek is biztos .... úgy is rég találkoztunk velük majd össze hívjuk őket - mondta Ichirou kedvesen. - Nem kell majd a saját mód szereimet használom - mondtam egyszerűen. - De majd ezt még megbeszéljük .... csak szólj ha látod jó ? - kérdeztem. '- Szólok - mondta Ichirou majd vissza sétált Geihez.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 22, 2009 19:00:20 GMT 1
-Nemár.Kitha ez egy aljas patkány...-Mondtam megrázva a fejem. -Mi van haver? Hülye vagy?! Kitha tényleg az a kémkedős típus...csak,hogy tudd az utóbbi 3 napban otthon sem volt...velünk volt Hawaii-on szóval biztos nem kémkedett..Tara mondta neki,hogy éppen a suli legsötétebb csajával enyelegtél..nem mellesleg egy hozzád illő beképzelt sznob csajjal...nem tudom mit képzelsz magadról..de ha megbántod Kithat...kinyírlak.Márpedig megbántottad,...-Mondtam dühösen és már emeltem volna ak ezem de azután meggondoltam magam. -Talán csak annyival vagyok jobb nálad,hogy nem hitetem el egy teljesen ártatlan lánnyal,hogy szerelmes vagyok belé..azután meg nem enyelgek egy másikkal. Én legalább tudatom,hogy ez csak testiség...mert van bennem ennyi.De hát a te fajtád..utolsó görény vagy. Nem érdekelne ha nem őt bántottad volna...tartsd magad távol Kithatól.Épp elég baja van te aztán tényleg csak egy púp vagy a hátán ezek után.-Mondtam elnézve Shint és nem kicsit voltam dühös rá.
|
|
|
Post by Aya on Nov 22, 2009 19:01:29 GMT 1
~ GD-nek ez már a második alkalom. ~ gondoltam. - Nem tudom, hogy mi a problémátok fiúk, de szerintem ezt be kéne fejezni. - mondtam. - GD nem ez az elsõ eset, hogy igy látlak viselkedni. Nem tudtam hogy ez a viselkedés a sztárokhoz méltó. - mondtam ridegen.
|
|
|
Post by Ren on Nov 22, 2009 19:04:33 GMT 1
-Mi?-Kérdeztem halkan. Hát remek... persze én meg a kémkedés. Szuper GD miért nem ordítod ki az egész világnak,hogy egy légynek se tudok ártani?! Remek. -Megértem,hogy dühös vagy. De szerintem hagyd. -Mondtam GD-nek. És ekkor bizony mindenki engem nézett. Már nem olyan visszafogott hangsúlyban beszéltem ahogy előbb. - Félreismertem..ennyi. Ez az én szerencsém...semmi gond. Csak olyan álarcot visel mint te is. És a sznobság rád is érvényes. Sőt rád még inkább....de legalább tényleg nem teszel ilyet. De tök mind1...más az életstílusa.És most már kérlek. Hagyd... kérlek...-Mondtam GD-nek a végét halkan. -Nem ér ennyit...-Mondtam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 22, 2009 19:07:35 GMT 1
-Tőlem...-Mondtam Kithanak kelletlenül. -Igazán kislány? Talán annyira gáz, hogy meg akarom védeni azt akit szeretek.. a hozzád hasonló ártatlan kislányokat...az ilyen utolsó szemetektől...-Mondtam a végét egész dühösen. -Nem áll jól ez a rideg stílus..túl aranyos az arcod..ajánlom,hogy gyorsan válts stílust..ezt nem szeretika fiúk..hidj nekem...-Mondtam megrántva a vállam Ayanak.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 19:10:49 GMT 1
-Ichirou...szerintem nagyon is megérdemli Shin amit kap. Nem tudom,hogy lehet valaki olyan szemétláda,hogy pont egy ilyen lányt bánt meg.Ha még egy utolsó ringyó lenen az illető nem érdekelne...senkit sem. De Kitha tényleg egy annyira szeretetreméltó ember..nézd meg..még most se haragszik Shin-re mert nem tud....mindenért magát hibáztatja... tiszta hülye.Azért teszi tönkre az élet...-Mondtam miután vissza jött Ihcirou. Majd ránéztem és elmosolyodtam. -Kérhetek tőled valamit?
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 19:55:45 GMT 1
- Ha Kitha ennyire vak akkor megérdemli már bocs...de ha így viselkedik egyszerű áldozattá fog válni ... és most nem arra gondolok hogy kihasználják .... pár az is benne van de meg is ölhetik - mondtam halkan. - Hidd el már csak tudom hogy kiket lehet a leginkább rávenni bármire .... bár nem szokásom szegény kislányokat félre vezetni - mondtam mosolyogva. - Persze ... mit ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 20:00:46 GMT 1
-Tudom..de őt így nevelték... nem tehet róla,hogy ilyen kis aranyos.Azért próbálja megvédeni GD. Legalább ez a majom ne csesszen ki vele...-Mondtam undorodva. Azután elmosolyodtam majd Ichirou szemébe néztem. -Akármire is készültök..ígérd meg,hogy vigyázol magadra!-Mondtam Ichirounak. Hát igen elég könnyedén kitudom következtetni,hogy mikor miről van szó. Ahogy az arckifejezésükön láttam Takedaval nem éppen arról beszélgettek,hogy kinek van a legjobb segge a suliba.Vagy ilyesmi. Tuti balhé van...kilométerekről ki tudom szagolni.Épp elégben volt már részem.
|
|