|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 20:08:09 GMT 1
- Na de GD nem lesz mindig ott .... és Shin mit csinált hogy letámadta GD ? .... megcsalta Kithát ? - kérdeztem. - Persze .... de honnan veszed hogy bármire is készülünk ? - kérdeztem bár aszem Takedán mostanában elégé látszik hogy nem túl nyugodt. ~ Nem hiszem hogy ez rosszul sülne ki ... elvégre Matsu egyedül van .... bár igaz hogy ha Takeda bármit is csinál Matsuval Sacuky nem fogja neki megbocsájtani ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 20:12:34 GMT 1
-Konkrétan Shin elhitette Kithaval,hogy szereti..és erre másnap egy tök hülye csajjal enyelgett..csupán ennyi. Elég gerinctelen...-Mondtam félrehúzva a számat. -Ez igaz...de amíg tud addig megpróbál segíteni..ő már csak ilyen... -Jajj nemár..azt hiszed nem veszem észre...kilométerekről megérzem ha balhé készül. Épp elégben volt már részem. Nekem mind1 mit csináltok. Nem mondom,hogy ne menj meg ilyenek...csak azért nem darabokba szeretnélek vissza kapni... -Mondtam halvány mosollyal .Igenis aggódtam érte...bár gáz,hogy így kimutatom.De azért remélem nem veszi észre annyira.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 20:23:40 GMT 1
- Nem lehet hogy csak nem volt józan ? - kérdeztem bár kicsit azért ez úgy sült ki mintha védeném de nem szeretem GD-nek igazat adni ami nem csoda hisz ahogy ő bánt a barátnőjével az sem volt semmi. - Nyugi Takeda a közelbe sem fog engedni szerintem .... aztán majd mehetek a kórházba hozzá is - mondtam mosolyogva. - Viszont te meg figyelj mert kitudja hogy az az elmebeteg mit tervezz - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 20:27:00 GMT 1
-Hát engem tuti nem akar bántani...nem hinném legalább is...-Mondtam mosolyogva. -Mi? Miről beszélsz? Sose bánt rosszul egy barátnőjével sem..kivéve ha az illető nem csupán egy média fogás volt...amit a managger erőltetett rá...ennyi...-Mondtam. -Akkor miért nem mondja ezt? Ráadásul ahogy még ráfogja Kithara ,hogy kémkedett biztos nem egy ártatlan kedves kisfiú..gerinctelen alak..ennyi...
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 20:32:14 GMT 1
- Bocs de ha még így is van GD-nek nem fogok igazat adni - mondtam egyszerűen mivel nem igazán tudtam elfelejteni azt amit a folyosón csinált. ~ Viszont így hülyén jön ki mert Geinek sem adok igazat és ráadásul Shint nem is ismerem ~ gondoltam. - Hagyjuk ezt a Shin , Kitha ügyet - mondtam kedvesen. - Mert nincs kedvem össze veszni ezen - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 22, 2009 20:40:33 GMT 1
Azután hogy reggel egyedül keltem fel és Ryou hozott be a suliba elég dühös voltam Shinre persze nem nagyon látszott rajtam de miután megláttam, GD-ék társaságával azon belül Kithával legalább 1000-szer olyan Dühös lettem és ez már nem picit látszott rajtam. De ha még azt is tudtam volna hogy gőze sincs arról mi volt tegnap és azért volt az egész mert be volt rúgva képes lettem volna ölni is.Ráadásul ott volt mellette egy lány és már nem tudtam a jóra gondolni,szóval már úgy voltam vele hogy ott helybe megölöm magam de megpróbáltam kicsit lehiggadni ami nem ment ezért inább egy messzebbi padra ültem le.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 20:41:39 GMT 1
-Én se szeretnék ilyesmin összeveszni...-Mondtam majd Ichirou ölébe ültem és átöleltem őt. A vállára tettem a fejem és lehunytam a szemem. -Csak..vigyázz magadra..ok?-Kérdeztem nyomatékosítva a kérésem. Úgy el tudtam volna aludni. Ichirou illata annyira finom volt,hogy álomba tudott volna ringatni..simán. És nyugodtabb is voltam mellette. Nem csodálom,hogy ennyi "csaja" volt. Meg ennyi csaj imádja..és az sem csoda,hogy igenis féltékeny vagyok. és még mindig félek,hogy esetleg ugyanúgy él.Végül is nem vagyok a csaja...vagy is nem mondtuk ki,hogy járunk vagy ilyesmi. Úgyhogy nem valami biztató a helyzet. De most mit eröltesem.
|
|
|
Post by Aya on Nov 22, 2009 20:58:27 GMT 1
~ Ez se százas. ~ - gondoltam. - Gáznak nem gáz...csak az hogy a drága elkényeztetett sztárok ugy vannak vele ha már van befolyásuk meg pénzük akkor bármit megtehetnek. Nem csak verekedésel lehet egyrõl a kettõre jutni. - mondtam. - Jelen pillanatban nem az a célom hogy szeressenek vagy ne szeressenek. - mondtam mosolyogva. - Amúgy meg nekem egyenlõre csak az a problémám, hogy itt vagytok...Mármint nem tudom hogy vagy vele GD de ha mondjuk minden második srácnak neki mész az utcán...hamarosan nem lesz sok rajongód. - mondtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 22, 2009 21:00:57 GMT 1
- Akkor legalább egyett értünk - mondtam mosolyogva majd megsimogatam Gei arcát és magam felé forditottam és megcsókoltam. - Melesleg ha Matsu megakar ölni nyugodtan .... legalább egy szemétel kevesebb - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 22, 2009 21:07:11 GMT 1
-Mi van talán manager vagy? Vagy ügyvéd? Vagy csak azt hiszed tudod kezelni a rajongók helyzetét... hidd el,hogy kicsit több gyakorlatom van benne mint neked...-Mondtam Ayanak egyszerűen. -Tudod csak megvédem Kithat a barmoktól..ennyi. Nem szoktam nekiszaladni senkinek oktalanul.Hidd el. Ha te külső szemlélő ként ezt nem így látod az nem az én bajom...-Mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 22, 2009 21:11:51 GMT 1
-Te idióta. És akkor mi lesz a másik szeméttel?Itt hagynád?Elég gonosz dolog nem gondolod?-Kérdeztem Ichiroutól halvány mosollyal. -És a rajongóid is kikészülnének... az imádott "csajaid"...-Mondtam Ichirounak majd újból hozzá bújtam. És hátul a haját kezdtem piszkálni.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 22, 2009 21:33:31 GMT 1
-Mivel úgy láttam hogy Shinék nem vettek észre elsétáltam a folyosó sarkár és felhívtam Shint.Miután felvette bele szóltam a telcsibe.-Szia. Hol vagy? Kivel vagy?Mit csinálsz?-kérdeztem tőle ezt mind egymás után.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 23, 2009 15:57:14 GMT 1
- Másik szemét ? .... ugye most nem magadra gondolsz - mondtam kedvesen. - Hát ez igazán szomorú .... de nem érdekel hogy kikészülnek .... gonosz vagyok mi ? - kérdeztem majd átöleltem Geit és hosszan megcsókoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 23, 2009 16:17:59 GMT 1
Tatsuyára mosolyogtam igaz hogy nem nagyon de legalább egy kicsit megnyugodtam. ~ Maya most nem támadhatja le ... azt most nem fogom tétlenül nézni ~ gondoltam miközben Mayát figyeltem.
|
|
|
Post by Aya on Nov 23, 2009 18:09:37 GMT 1
- Azt hiszem nem érted...itt nem arról van szó hogy a rajongók hogy viselkednek...hanem az hogy egy híres sztár nem engedheti meg magának hogy így viselkedjen. - mondtam. - Ha a rajongóid megtudnák hogy ennyire...hogyis mondjam...azt hiszem a kiszámíthatatlan szó a legjobb...akkor amikor látni fognak téged ilyen állapotban...nem hiszem hogy többé a rajongóid lesznek. - mondtam gúnyosan. - Persze pénzel mindent el lehet érni...de ha már lesz kép vagy akár videó egy balhédról ami véletlen nyilvánosságra kerül... - mondtam mosolyogva a mondtatot befejezetlenül. - Nem hiszem hogy annak örülnél. - mondtam.
|
|