|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 23, 2009 19:42:39 GMT 1
-Miért nézel ennyire?-kérdeztem Sacukytól értetlenül mivel gőzöm sem volt semmiről.Még ha azt is tudtam volna miért is néz így rám Sacuky akkor egy fokkal jobb de így...na mind1 most rákérdeztem majd csak kiderül.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 23, 2009 21:04:18 GMT 1
- Ezt va kérdést viccnek szántad ? - kérdeztem komolyan és ennél többet nem is mondtam mert szerintem nyilván való volt hogy féltetem tőle Tatsuyát és nem akkartam alul maradni vele szemben főleg mivel Tatsuya volt az egyetlen aki velem maradt mert hát ha úgy nézünk Matsu akit bátyámként szeretem hátba támadott Takeda is elárúlt még rég most pedig Arisával van igaz hogy Yuzuruék még ott voltak de én már bennük sem biztam igazán és ez aszem elég nagy baj. A barátaim pedig hát így hogy tudják ki vagyok már egész máshogy viselkednek velem legalábbis Tsuki mindenkép.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 24, 2009 10:13:18 GMT 1
Elnevettem magam azon amit Aya mondott. -Milyen aranyos...-Mondtam. -Aya...Aya... majd akkor próbálj meg kioktatni az ilyen dolgokról ha elértél annyit az életben mint én. Ami valljuk be már most lehetetlen.-Mondtam egy csipetnyi gúnnyal a hangomban. -Tudod pont ezért... azt engedek meg magamnak amit akarok. Most istenem...egy kép...egy felvétel. Senkit nem érdekel. Ugyan már Aya akár milliókról is beszélhetünk.Milliók akiket ez nem érdekel. -Mondtam elmosolyodva. -Ébresztő angyalom.Még is szerinted a sikítozó lánytömegnek nem jönne be hogyha én éppenséggel megfeszült emberi létemben verekednék?!-Kérdeztem egyszerűen. -Segítek. De...nagyon is imádnák. Hiszen ha csak egy mozifilmet veszel alapul...bizony nagyon szeretik ha a kedvenc sztárjuk éppenséggel heves vitába keveredik valakivel. Vagy a rossz fiúkat...azt is nagyon szeretik. Óh Aya huszad annyit nem tudsz te erről mint ahogy képzeled. Hiába próbálod ennek az ellenkezőjét mutatni. De legalább jól érveltén. Annyira nem volt uncsi.Csak tiszta egyértelműek a válaszok. Lehet utálni. Épp elegen szeretnek szóval nyugodtan. Egy emberrel kevesebb vagy több...kinek számít...-Mondtam megrántva a vállam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 24, 2009 10:49:23 GMT 1
-Nagyon...nagyon gonosz vagy... szívtelen...-Mondtam neki majd viszonoztam a csókot. Így tudtam volna maradni akármeddig csak meg hallottam Aya-t. Elengedtem Ichirout és sóhajtottam egyet. Miért baszogatják folyton a bátyám?! Nem csodálom,hogy így viselkedett...ha mindenki őt támadja. Hogy a francba maradjon önmaga?! Senki még csak azt se tudja róla,hogy például, hogy viselkedik ha valaki előtte álla sorban. Vagy ha sokat kell várnia. Mindenki azt hiszi annyira ismeri...pedig csak az átformált, elég hirtelen haragú formáját ismerik. Ami miattuk tör elő olyan gyakran. Persze ezt senki nem képes megérteni. -Ezt nem hiszem el...-Mondtam a szememet forgatva. Talán inkább magamnak csak lezárva azt amiből már ennyire elegem van.Pedig csak pár napja vagyok itt...ő meg évek óta ezt tűri. A helyébe nem is tudom...már rég tele lenne a tököm ezzel az egésszel és húznék magántanulónak. Persze persze...iskola nem akarja elveszteni a hatalmas pénzügyi támogatóját. Meg apánk se akarja,hogy magán tanuljunk...hátha néha kedve szottyan hazaugrani kufircolni valami összeszedett nővel. Tökéletes apa példány...ehh. Anya meg a tökéletes választásai...
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 24, 2009 10:53:44 GMT 1
-Héé...hölgyeim nyugalom.-Mondtam nekik. Persze mit is érek amikor éppen érzem,hogy Sacuky mindjárt Maya nyakának ugrik. Persze,hogy nem engedném. De nem értem mit kell így kétségbeesni.Habár per pillanat ha az ő helyzetét nézem van mire fel. Még épp hogy csak sikerült egy kicsit kibékítenie és közben egy másik csaj hajt rám. Vagy valami ilyesmi... szarügy. De ha nem mond nekem olyanokat akkor nem lenne ez. Amúgy se tudok valami sokat erről a csajról. De ha olyan lennék mint az unokatestvérem megoldanám annyival,hogy könnyedén elhagynám a csajom csak mert a másiknak például jobb a segge. Vagy csak mert újra vágyom és uncsi. Még jó,hogy nem ilyen a felfogásom. Nem tudom mi lesz....
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 24, 2009 14:16:30 GMT 1
Mikor Tatsuya szólt úgy döntöttem hogy bár igaz hogy egyáltalán nem akartam "lenyugodni" Maya miatt de Tatsuya miatt békén hagyom íg inkább nem néztem Mayára. - Okés ... én befejeztem - mondtam kedvesen és csak most tűnt fel hogy már sokkal erősebben öleltem Tatsu-t mint mielőtt ide jött volna Maya így kicsit gyengébben ötleteltem tovább. - Ne haragudj - mondtam kedvesen Tatsuyának.
|
|
|
Post by Aya on Nov 24, 2009 16:10:22 GMT 1
- Nem érted...na mindegy. - mondtam. Mivel Shin már elment igy nem akartam tovább 1 méternél közelebb lenni GD-hez igy felálltam és átballagtam egy másik padhoz.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 24, 2009 16:14:59 GMT 1
Miután Ichirou elsétált észre vettem hogy GD épp Ayával és Shinnel "beszél " noha kicsit hangosabb volt mint szimpla beszélgetés és GD-t ismerve nem baráti beszélgetést folytattak majd észre vettem Sacukyékat is bár elégé zavart hogy Tatsuyával van de kicsit örültem is hogy már nem olyan mint a könyvtárban viszont látszott rajta hogy Maya elégé zavarja ennek okát pedig nem tudtam. Oda sétáltam Ayáékhoz. - Bocs hogy megzavarom az oktatást de beszélni szeretnék veled Satayu- mondtam közben Aya elment.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 24, 2009 17:56:07 GMT 1
- Hát tudom .... ez van - mondtam mosolyogva. - Mert a bátyád elég brutálisan beszél meg dolgokat az emberekkel....mondjuk lehet nem örülnél te sem ha csak úgy feltűnne valaki és a falhoz lökne és téged oltogatna mert valamit hallott valakitől ... ezt lehet normálisan is .... főleg hogy ha azért jobban meg nézed GD sem különb nem ? ... minden csajjal össze áll .... most meg azt a kölyköt azért kapta el mert hazudott Kithának .... azért ha úgy nézzük az nem annyira nagy bűn van ennél rosszabb is .... ha meg eltaláltam és nem volt akkor józan mikor ezt csinálta .... szerinted elmondaná miután GD így letámadta ? .... és honnan tudjátok hogy tényleg más csajjal volt ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 24, 2009 19:08:54 GMT 1
A folyosón sok ismerős arcot láttam. De jóformán mindenki elvolt foglalva mással. Odamentem az egyik padhoz. Bár ültek rajta mások is de én még odafértem. Elővettem az MP4-met és zenét hallgattam rajta.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 24, 2009 19:35:17 GMT 1
Már sokan voltunk a folyosón.Alig kaptam levegőt mivel elég zsúfolt volt a tér.Kedvesen Tatsuyára mosolyogtam.-Szia én Sakura Maya Ayame vagyok.-mondtam kedvesen de mivel nem nagyon kaptam levegőt és szédültem is leültem a padra Tatsuya mellé.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 24, 2009 21:00:40 GMT 1
Egy elég kivívóan öltözőt lány sétált a folyosón a folyosón álló fiúk elégé nézték és nem csak ők senki nem tudta ki az. A lány megállt az egyik fiúnál és pofon csapta. - Gyere velem az igazgatóiba .... most ! - mondta parancsoló hangon a lány a fiú nem igazán értette mit akar. '- Nem megyek - mondta komolyan ekkor az igazgató úr is meg jelen és oda sétált hozzájuk. "- Történt valami Chizumi? - kérdezte az igazgató közben elégé feltűnően szemlélte a lányt. - Ez az iskola borzalom ... itt a diákok bármit megtehetnek ? ... Wataima ? - kérdezte a lány. "- Nem de hogy...bizonyára még nem ismerik önt ezért viselkednek így - mondta az igazgató. - Akkor jó - mondta mosolyogva majd a fiúhoz lépet. - Chizumi Kaitsyro vagyok az új igazgató mondta a lány erre a fiú ledöbbenve nézett rá. - Az előző igazgatónőt kirúgták mivel sok volt a panasz rá - mondta a lány majd megfordult és GDhez sétált. - No csak lehet még sem olyan rossz ez az iskola - mondta mosolyogva a lány. - Nem is tudtam hogy te is ide jársz - mondta mosolyogva a lány igaz ez a mosoly elég ravasz volt még mindig elég sokan nézték de látszodt rajta hogy nem zavarja. - Chizumi Kaitsyro vagyok az új igazgatónő - mondta széles mosollyal majd tovább sétált.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 24, 2009 21:52:36 GMT 1
-Nem különb... pont ez az,hogy ezerszer különb mint az a Shin fickó. Jólvan oké. Sznobok vagyunk... beképzeltek. De könyörgöm mennyivel többet ért el az életben mint az a kölyök. Ő nem azon kezdett el élősködni,hogy a szüleink kicsodák és mekkora vagyonuk van hanem felépítette a saját karrierjét. Akárcsak én. Persze...a szüleink rögtön ugrottak,hogy az én fiam meg az én lányom. De attól még nem ő általuk értük el azt amit.Egy kicsit más..mint ahogy ő is mondta ő legalább tudatja az illetővel hiszen ez eleve nyílt titok,hogy ő csak a testiségért van a nőkkel. És nem meséli be nekik,hogy így meg úgy szeretlek...-Mondtam a szememet forgatva. -Egyik sem jó. És furcsa tényleg,hogy elítéli ezt. De ha Kitharól van szó mindig harapós szokott lenni...-Mondtam legyintve. -Hát Kitha most Taranal lakik mert a családja visszament Koreaba. Tulajdonképpen Shin miatt maradt itt... a fickó rábeszélte.Erre egyedül hagyja...nem szép dolog.Na mind1 szóval Tara látta őket tök véletlenül. Szóval semmiféle kémkedés nem volt...-Mondtam újból a szemet forgatva.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 24, 2009 22:27:37 GMT 1
- És pontosan mit is látott ? .... azt hogy együtt mennek be ? ... úgy hallottam az a csaj elég szeszélyes .... mi van ha ő kezdte ? - kérdeztem. - Igazából aszem azért védtem Shint mert egyszer már én is porul jártam a jót akaró szomszéd csaj miatt és akkor még nem is voltam ilyen mint most csak elkísért az egyik osztálytársam haza bár tényleg észre vehetem volna hogy nem véletlenül a szomszéd csaj persze elég jobban volt a barátnőmmel és épp kint volt bár én nem láttam lényegtelen ..... az osztálytársam meg nos nem kicsit letámadott persze ezt külső szemlélőként nem lehetett látni hogy ő volt még reagálni sem volt időm és mire megtettem és eltoltam magamtól a szomszéd csaj már indult a telefonjáért és elmondta a barátnőmnek mit történt .... hát igen ezt nem tudtam lemosni főleg hogy a drága osztálytársam is azt mondta én kezdtem - mondtam mosolyogva - Szóval ezt inkább megkéne beszélni vele nem ?...mert lehet hogy az a csaj aki elmondta Kithának jót akart csak mint külső szemlélő félre értette a dolgot .... és ahogy hallatom Shin nem olyan aki fűvel fával össze áll.... legalábbis én ezt halottam egy vitám közben mikor az egyik csaj kedvesen kioktatott hogy miért nem tudok olyan rendes lenni - mondtam nevetve. - De most tényleg ne veszünk már ezen össze nem hiszem hogy ehhez nekünk sok közünk van nem ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 24, 2009 22:46:45 GMT 1
-Lehet... de szerintem erre Kithanak kell rájönnie. Ha fel akarja hívni akkor felhívja..ha nem...az ő dolga.-Mondtam majd bólintottam Ichirou megjegyzésére.Újból nekidőltem Ichirou mellkasának a fejemet az egyik vállához támasztva. Az egyik kezemet a mellkasára tettem a másikkal egymás kezét fogtuk. Közel hajoltam a nyakához majd aprócska puszikat adtam rá.
|
|