|
Post by Tatsuya on Dec 9, 2009 18:43:52 GMT 1
Azonnal követtem a lányt főleg,hogy a lövéseket is halottam.Csak reménykedtem,hogy egy ismerősöm sincs azon a folyosón. Nem lenne jó ha megsérülnének. Megragadtam Sacuky kezét és egyenesen a tető felé vettük az irányt. Akárcsak jó páran akik kitudtak menekülni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 9, 2009 18:53:13 GMT 1
Waku elindult a folyosón mindenki félre állt az útjából és próbáltak egyre távolabb maradni ő és pár barátja elindultak fel a lépcsőn. - Tatsuya GD-ék ugye nincsenek a suliban vagy arra ? - kérdeztem aggódva ekkor észre vettem hogy egy fegyveres csaj szembe megállt velünk a folyosó végén és épp lőni készült a földre rántottam Tatsuyát. '- Nicsak az egyik kis sztár - mondta a lány mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 9, 2009 18:54:03 GMT 1
Egyszer csak egy őrült pszichopata jött be a folyosóra , és elkezdett lövöldözni. Az egyik golyó pont mellettem suhant el. Mivel épp hogy kikerültem , és meg is ijedtem a földre estem. Kúszva próbáltam felfelé menekülni. Elég nehéz volt észrevétlenül elmenni onnan , de reménykedtem , hogy sikerül , de ekkor elindultak felfele a fegyveresek. ~ Jajj anyám... így hogy menekülök majd ki?!! ~ kérdeztem magamban , majd felálltam , és fel akartam osonni a lépcsőn.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 19:02:05 GMT 1
Nem akartam közbe avatkozni mivel bebizonyosodott hogy tényleg Nathali ötlete volt ez az egész mivel engem kikerültek a támadok lesétáltam a lépcsőn ahol még 5 fegyveres férfi állt. 3- Hé ti 2-n .... azt ajánlom meg ne mozduljatok ! - szólt Chora és Niyának én pedig a falnak dőltem és figyeltem ki mit csinál. ~ Na most mit csináljak ? ~ kérdeztem magamban majd oda sétáltam a támadokhoz hogy eltereljem a figyelmüket. - De jó fegyver megnézhetem ? - kérdeztem mosolyogva a támadó nem tudta mit tegyen mivel valószínű Nathali nem adott nekik arra engedélyt hogy megtámadjanak max ha tényleg elégé úgy viselkedek. Odaadta a fegyverét én meg direkt úgy fogtam meg hogy elsüljön pont az geyik lábát találta el erre az összes támadó rám nézett. ~ Remélem most ezt páran kihasználják ~ gondoltam. - Uh bocs kicsit bénán fogtam meg - sóhajtottam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 9, 2009 19:02:44 GMT 1
Mivel a C folyosón keresztül lehet csak feljutni a tetőre és engem mindenáron oda tereltek a többiek így arra mentem. Ekkor láttam meg Tatsuyat és Sacukyt. Meg egy fegyveres csajt. Nem álltam meg mert úgyse lő le ha már előttem állnak ketten úgyse talál el. Tatsuyaék mellé érve viszont megálltam és nyugodt arccal elmosolyodtam. -Nem mondták a szüleid,hogy ilyesmi kislányok kezébe nem való?-Kérdeztem. Persze Tatsuya olyan gyilkos pillantással nézett rám,hogy szerintem egy kanál vízbe bele tudott volna fojtani. Tipikus: Te nem vagy normális nézés volt.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 19:08:42 GMT 1
Azonnal felpattantam amint az a fiú belelőtt az egyik támadó lábába. Futni kezdtem de valaki kigáncsol, szerencsére nem estem fejre csak megbotlottam ez után megragadta a kezem és a falhoz lökött. -Hova hova kislány?-Kérdezte vigyorogva egy hapsi. Szerencsére pont egy szekrénysornak lökött így kinyílt egy szekrény. Gyorsan kikaptam egy könyvet a szekrényből és a fickó arcába nyomtam a könyvet. Mikor végre eltávolodott fejbe vágtam vele majd a lábára dobtam. Mivel éppen a "fájdalommal" volt elfoglalva újból lehetőségem volt a menekülésre.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 19:16:33 GMT 1
3- Ezt direkt csináltad ! - szólalt meg dühösen az a hapsi akit lelőttem. - Mondom véletlen volt - mondtam ártatlanul. 3- A frászt volt véletlen ! - mondta elég dühösen. - Miért lőnek én le bárkit is ... rosszul adtad oda .... nem mondtad hogy ki volt biztosítva - mondtam egyszerűen. 3- Azt hittem ennyi eszed van kölyök ! ..... idióta ! ... most egy csomóan leléptek ! .... utánuk ! - mondta majd a falnak támaszkodva felállt és kikapta a kezemből a pisztolyt. 3- Ez nálad túl veszélyes ! - mondta dühösen majd sétántikálva elindult. ~ Nem hinném ha meg sincs töltve ~ gondoltam sunyi mosollyal. Az egyik támadó Niyára célzott én pedig meglöktem így pont mellé lőtt . - Hopsz.... ne haragudj nem láttalak - mondtam halkan mintha bántana a dolog.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 19:21:18 GMT 1
Sikerült elérnem a lépcsőkig innen már szabad lett volna az út...de ekkor visszafutottam és megragadtam Cho kezét majd behúztam a fal mögé. Pont közvetlen ezután golyók ütődését halottam a falba ahol voltunk. Kifújtam az eddig bent tartott levegőt majd Cho-ra néztem. -Gyere gyorsan...mielőtt még valaki megtalál minket-Mondtam Chonak suttogva. Előre engedtem őt és csak utána indultam el a lépcsőn.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 9, 2009 19:23:21 GMT 1
A lány nem sétált közelebb egyenesen GD-re nézett és rá is célzott majd meggondolta magát és inkább Tatsuyát vette célba. '- Nem hiszem hogy olyan helyzetben lennétek hogy viccelődj GD - mondta a lány mosolyogva. ~ Francba ... mit csináljak ? ..... ez a csaj nem normális ~ gondoltam majd átöleltem Tatsuyát. ~ Nem hagyom hogy lelője ~ gondoltam így direkt úgy öleltem át hogy Tatsuyát ne tudja lelőni a lány közben már ismét GD-t célozta meg nem igazán tudta eldönteni kit is löjjön le de végül GD mellett döntött legalábbis elsőre így meg is húzta a ravaszt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 9, 2009 19:26:48 GMT 1
Nagy szerencsémre a csaj nem célzott olyan jól mint amennyire beállította magát. Éppen mellettem lőtt el. Kihasználtam a pillanatnyi zavart és azonnal a lányhoz futottam. Körül belül 6 lépésből ott voltam. Ő még reagálni sem tudott amikor kiütöttem a kezéből a fegyvert megragadtam a kezét és hátracsavartam majd a nyakához raktam az egyik kezem. -Vigyázz kislány.-Mondtam neki.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 19:31:36 GMT 1
1- Komolyan mondom Takeda ha még egyszer közbe avatkozol te is célpont leszek világos ?! - kérdezte dühösen. - Nem direkt volt .... nem láttalak bocs - mondtam majd elsétáltam közben Kaiji berántott az egyik fal mögé. 4- Tudtam hogy benne vagy ebben - mondta komolyan és nem épp békésen. - Nem vagyok benne .... ha benne lennék miért próbálnám akadályozni őket ? - kérdeztem hallkan. 4 - Nem tudom ... áh jól van igazad van ..... de jó lenne ha ismét elterelnéd őket .... fel megyek az emeletre - mondta Kaiji én pedig vissza sétáltam az előző támadohoz. - Bocs leejtetted - mondtam ő pedig lenézett a földre közben Kaiji gyors fel futott a lépcsőn. 1- Mit ? - kérdezte. - Öh .... tévedtem - mondtam halkan. 1- Ne zavarj már ! - mondta kisé idegesen. - Jól van - mondtam majd elsétáltam és mikor nem figyelt oda mentem Niyáékhoz. - Jól vagytok ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 19:38:06 GMT 1
-Aha...viszonylag...-Mondtam Takedanak mivel Cho már feljebb volt gondolom nem hallotta ezért nem válaszolt. Szegéynke halálra volt rémülve, akárcsak én, akárcsak mindenki. -Csak éppen halálra vagyok rémülve...-Mondtam Takedanak. A kezem a mai korláton volt eléggé reszketett de próbáltam nem mutatni,hogy jól berezeltem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 9, 2009 19:41:04 GMT 1
- GD vigyázz ! - szóltam mikor észre vettem hogy még páran jöttek majd ismét ránk céloztak. '- Öljétek meg ! - mondta a lány közben a másik kezével megpróbálta lefogni GD-t. ~ Ez a csaj nem normális .... ha GD-t lelövik akkor őt is ~ gondoltam én pedig még mindig nem engedte el Tatsuyát ám észre vettem hogy az egyik terem nyitva és ha jól tudom ott van egy ajtó ami az alaksorba vezet de nem tudtam hogy juthatnák el addig hisz egy csomóan ránk céloztak ekkor Kaiji is feltűnt és a támadókra lőtt ezzel megzavarva őket én pedig megfogtam Tatsuya kezét és berántottam a terembe. - Tatsuya menj .... le ... - mondtam komolyan én pedig vissza mentem a lövöldözés már élkezdődőt kint de Kaijit nem találták el nem hiába hisz a szülei kivételesen jó rendőrök és hát ő is az akkar lenni szóval ez elvárható tőle meg álltam az ajtóban . "- Kösz kiscicám - mondta a lánynak az egyik támadó aki lefogta GD-t majd GDre pontosaban a csajra lött mivel GD mögötte volt
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 9, 2009 19:41:11 GMT 1
Oda jött hozzám Niya és ez volt a szerencsém , mert félre húzott , és ha nem teszi lelőnek. ~ Ez meleg volt 1 -gondoltam majd Niyára néztem. - Huhh.. köszi.. -mondtam lihegve. Kicsit tétováztam , hogy menjek e , de oda jött Takeda. - Fogjuk rá . -mondtam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 19:43:56 GMT 1
-Szívesen...-Mondtam Chonak. -Remélem most nem ránk fognak koncentrálni...-Mondta továbbra is suttogva Chonak. Nagyon reméltem,hogy így is van...
|
|