|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:16:12 GMT 1
Mivel az iskola elég nagy több folyosó is van rajta de csak 4 folyosót neveztek el ezek a főfolyosók, amik a 4 emeleten vannak.
"C" folyosó ez a 2 emeleti folyosó. Itt található a Szetár és a Studio és persze pár tanterem.
|
|
|
Post by atake on Oct 13, 2009 13:57:29 GMT 1
Kiyoko éppen a "C" folyóson sétált, mert keresi a tantermet ahol éppen órája lesz. ~ Senki nincsen ezen a folyóson, pedig valahol erre kéne lenni a tanteremnek. Ahh nem lenne jó, ha kések a tanóráról. - gondolta magában Kiyoko. A folyóson néma csend vonult végig. ~ Nincs mit tenni. Át kell mennem a másik folyósora. - Kiyoko ezután megindult a másik folyósó felé.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 18:01:56 GMT 1
~ Ehh remélem senki nincs itt nem szeretném hogy azt higyjék megöltem valakit ~ gondoltam ekkor észre vettem egy lány a folyóson vagyis nem vettem észre mivel épp eltakarta a fal így neki mentem. ~ Basszus nem igaz ~ gondoltam. - Öh ... bocs .... de meg ne haragudj te mi a frászt keresel itt ? ....kint kéne lenned - mondtam kicsit undokul de nem is igazán törődtem vele gyors megkerestem a szekrényem és elmentem átöltözni . ~ Ma nincs túl nagy szerencsém ~ sóhajtottam közben Nathali sétált hozzám. '- Most láttom ráérsz - mondta komolyan. - Hát pont nem - mondtam egyszerűen. '- Jobb lenne ha nem Sacuky után koslatnál ha nem végre megtennéd amit rád bízott apám - mondta komolya. - Á ez esetben te is segíthetnél mondjuk azt az új kölykött lekoptathatnád - mondtam egyszerűen. '- Vele ne törődj ő nem zavar .... engem GD érdekel szóval valahogy ... nem érdekel hogy de ... - még be sem fejezte már elindultam kifelé. - Jó vicc ... ha akkarsz valamit csináld magad - mondtam egyszerűen // Iskola kert; //
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 13:51:17 GMT 1
Anyum pont egy dedikálásra indult tehát elhozott a suliba. Miután kiszálltam a besötétített Jaguárból bejárati ajtó felé vettem az irányt. Felsétáltam a 2. emeltre a C folyosóra. Közben próbáltam nem törődni a sok bámuló emberkével. Most annyira nem is néztem ki durván. Csak 1 piercingem volt látható a másik a nyelvembe nem volt látható ugyebár... És egész normálisan voltam öltözve. Nah persze a fülbevalók, karkötők és pár nyaklánc kimaradhatatlan volt. Meg a jól beállított hajam. Ami hátul hosszú volt oldalt meg egy része le volt borotválva. Fekete hosszú ujjú garbós felsőt volt rajtam meg fekete nadrág. És fekete cipő. De valószínű ezek után,hogy csak azért néztek mert új vagyok. Miután elértem egy társalgót helyet is foglaltam és olvasni kezdtem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 13:58:39 GMT 1
Felsétáltam az emeletre Ichirou és Nathali társaságába.Ichirou szokásához hiven ismét nagyon bunkó volt és mindenkibe belekötött nekem meg valahogy semmihez sem volt kedvem ma. '- Jé nézzétek .... megint itt Drakula - mondta Ichirou de Nathali most rászólt. "- Fogd már be Ichirou - mondta egyszerűen. '- Aztán miért ? - kérdezte Nathalitól. "- Mert idegesítesz - mondta de engem meg az idegesített hogy egész nap veszekedtek de nem szóltam semmit elsétáltam Tatsuya előtt és rá sem néztem majd leültem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 14:07:03 GMT 1
Már végeztünk Ayakával hát igen ő kicsit gyorsabb volt nálam amég én végeztem 1 folyosóval ő végzett a többivel na jó de igazság szerint az A folyosó elég nagy. '- Sacuky kerüld el az igazgatott jó ? - kérdezte nevetve. - Ez nem vicces - mondtam de azért én is nevettem. '- Szerintem sem - mondta nevetve. - Akkor miért röhögsz ? - kérdeztem közben észre vette Tatsuyát és Takedáékat is. - Szia Tatsuya - köszöntem neki kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 14:16:27 GMT 1
Igazából nem figyeltem Ichiorura csak bemutattam neki és folytattam az olvasást. Mikor Sacuky köszönt ránéztem és szélesen elmosolyodtam. -Szia...-Mondtam majd mefogtam Sacuky kezét és megpusziltam. -Látom jó kedved van...-Mondtam neki és intettem a vele érkező személynek is.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 14:22:59 GMT 1
Átöleltem Tatsuyát. '- Szia - köszönt Ayaka mosolyogva. - Hogy vagy ? - kérdeztem kedvesen. '- Megcsalód az igazgatót Sacu nem szép dolog - mondta nevetve. - Simán - mondtam nevetve. '- Nem leszel a kedvence ha így folytatod - mondta viccelödve. - Hát majd leszel te - mondta mosolyogva. '- Kösz kihagyom - mondta kedvesen én pedig próbáltam nem törődni Takedával de elégé zavart.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 14:25:15 GMT 1
Miután leparkoltam a parkolóba a 2. emeltre sétáltam. Zsebre tett kézzel sétáltam végig a folyosón. És szinte mindenki köszönt nekem kivéve a félősebbeket vagy túl szerényeket.Közben összetalálkoztam Kenjivel aki azt mondta,hogy csak 5 percre jött be mert lemegy megvárni a többieket. Én meg mondta neki,hogy én nem megyek.Majd megkeresnek. -Képzeld új csaj jön a 12-be. Azt mondják kibaszottul jól néz ki...-Mondta Kenji izgatottan. Én meg csak megrántottam a vállamat tudván,hogy az enyémnél úgyse néz ki jobban. Közben odaértünk a társalgóhoz. Ahol ott volt Takeda,Nathali, Ichioru, Sacuky meg valami a haverja és Tatsuya is. Odamentem Sacukyékhoz Kenjivel együtt aki bőszen mesélt az új csajról bár még valójában nem is tudja,hogy néz ki. Csak mondták neki. Hogy így meg úgy. -Helllllo...-Köszöntem a Tatsuya asztalához tartozóknak. Kenji és lelkesen köszönt majd nekik is elkezdte újságolni az új csajt.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 14:30:21 GMT 1
'- Egyesek már kora reggel elveszik mások étvágyát - mondta Ichirou nevetve Nathali viszont nem szólt semmit csak csóválta a fejét - Egyet értek - mondtam egyszerűen '- Hé Sacuky ma is olyan kedves leszel mint tegnap ? - kérdezte Ichirou egyszerűen. - Szerintem nem ér rá ilyennek el törődni túl el van foglalva - mondta egyszerűen. '- Igaz ma mindenkit levegőnek fog nézni - mondta nevetve közben megjöttek GD-ék is. "- Ma is ezt fogjátok csinálni Ichirou ? .... hagyjátok már őket - mondta Nathali. '- Hozzájuk sem értem - mondta nevetve Ichirou
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 14:37:00 GMT 1
-Nahát már meg az igazgatóval csalsz...szégyelld magad...-Mondtam mosolyogva. -Szia GD-Mondtam GD-nek. -Jaj Kenji állj már le... jól van szép meg sexi meg minden de látod,hogy itt ez egyikünket sem érdekli?-Mondtam Kenjinek megrázva a fejem. "-Majd fog érdekelni ha meglátjátok...-Mondta Kneji. "-Az a Takeda meg piszok mázlista,hogy az ő osztályába jön..basszus...-Mondta Kenji durcázva. Én meg csak a szememet forgattam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 14:41:01 GMT 1
-Ez kész Kenji... nah majd meglátjuk és pontozunk..boldog leszel?-Kérdeztem féloldalas mosollyal. '-De még mennyire...-Mondta Kenji izgatottan. '-Úh mennem kell..majd jövünk fel...csak Kaya kinyír ha nem vagyok lent...hoztam neki cuccot..szal majd jövünk..csáá..-Mondta Kenji majd lerohant az udvarra.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 14:42:43 GMT 1
A folyosón megpillantottam a többieket.Mivel most nem volt kedvem veszekedést hallgatni igy leültem az egyik távolabbi padhoz. ~Majd késöbb megkérdezem GD-t hogy hol leszünk.~ Elövettem a könyvet és olvasni kezdtem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 14:48:09 GMT 1
- Sziasztok - köszöntem kedvesen Satayunak és Kenjinek. '- Sziasztok - köszönt Ayaka is. - Nem csallak meg csak őt .... amúgy csak Ayaka fantáziál - mondtam kedvesen. '- Jaj de udvariatlan vagyok ... Ayakának hívnak - mondta kedvesen . '- De megyek is - mondta mosolyogva. - Jaj Ayaka ennyire hiányzik az igazgató úr ? - kérdeztem viccelődve. '- Hehehe de vicces - mondta mosolyogva. '- Sziasztok - mondta kedvesen majd lesétált a lépcsőn közben észre vettem Arisát is de nem foglalkoztam vele.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 14:57:16 GMT 1
Ichirou nem igazán bírt magával így elsétált tőlünk. ''- Ez nem normális - mondta Nathali majd Ichirou után sétált. '- Sziasztok - köszönt egyszerűen Ichirou. '- Látom nagyon jól elszórakoztok Sacuky ... de nem az iskolában kéne nem ? - kérdezte cinikusan. ~ Ezzek nem normálisak ~ gondoltam majd felálltam a padról. ''- Ne haragudjatok .... ne is figyeljetek rá - mondta Nathali majd elhúzta onnan Ichirout. - Ingyen cirkusz kora reggel - mondtam egyszerűen. '- Nathali mi lenne ha te nem szólnál közbe ? - kérdezte kicsit undokul Ichirou. "- Mondjuk te már rég halott lennél .... mivel elég sokszor csinálod ezt és már az egész suli ki akar nyírni nem ? - kérdezte Nathali. '- De hogy is - mondta Ichirou majd észre vette Arisát és oda sétált. '- Szép jó reggelt - mondta nevetvet közben oda sétáltam Ichirou mögé. - Örülnék ha nem zaklatnád Arisát - mondtam komolyan. - Am szia - köszöntem kedvesen.
|
|