|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 21:16:27 GMT 1
- Szia - köszöntem Geinek. ~ Rokonok ? .... na jó miért lep meg ~ gondoltam. - Igen szokott sajnos házi lenni - mondtam kedvesen. ~ Az mellékes hogy nem szoktam csinálni ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 21:24:09 GMT 1
-Hmm..hát nembaj..majd GD rám szól,hogy csináljam meg...-Mondtam megbökve GD-t. Nem messze ült tőlünk két fiú és feltűnt,hogy az egyik nagyon bámul. -Pillanat...-Mondtam Sacukynak és GD-nek majd odasétáltam a fiúkhoz. -Hello...-Mondtam neki majd amikor rám nézett szélesen elmosolyodtam.Megvillantottam azt a csodás hófehér, gyöngyfogsort amit mi csak sztármosolynak hívunk. -Leülhetek?-Kérdeztem de mielőtt még válaszolt volna leültem a két fiú közé és hátradőltem. -Fúúú..piszok durva cucc ez a magassarkú...nem bírom...-Mondtam sóhajtva majd előredőltem és a cipőimre néztem mosolyogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 21:26:34 GMT 1
-Persze majd pont én..nagyon rá fogok én érni erre...-Mondtam AJ-nek a szemeimet forgatva.Miután Aj elszelelt Sacukyhoz fordultam. -Tatsuya ma csak 2. órára jön be elintézni valója akadt...-Mondtam Sacukynak. -Kért,hogy mondjam meg neked...
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 21:37:34 GMT 1
'- Persze nyugodtan ... én Ichirou vagyok - mondta mosolyogva Ichirou közben felálltam és intettem egy másik csajnak a folyóson aki rögtön oda jött majd elment én közben vissza ültem a lány pedig Harunával jött vissza. "- Sziasztok - köszönt kedvesen. "- Ichirou tényleg ráérsz ? ... most szólt a barátnőm hogy hívtál - mondta mosolyogva. '- Én .... most ? ... persze ... rá - mondta dadogva majd rosszallóan rám nézett.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 21:40:41 GMT 1
- Rendes testvér vagy Satayu ... hogy segítesz a húgodnak... mert biztos lesz rá időd ugye ?- mondtam mosolyogva - Oké ... kösz hogy szóltál - mondtam kedvesen. - Amúgy mi volt a bajod ? - kérdeztem halkan. ~ Remélem nem lesz mérges hogy faggatom ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 21:47:07 GMT 1
-Tudom,hogy rendes tesó vagyok..nem kell alátámasztani...-Mondtam mosolyogva. -Hát..asztma.De nem az a normális hanem valami gázabb..nem is tudom...nem jegyeztem meg a latin nevét...de nem is érdekel. Mindenesetre az orvosok szerint öngyilkosság,hogy 5 órás koncerteket tartok meg ilyenek. Szart.Azt mondták kidöglök egy 100 méteres futásba. Na persze...szánalmas. Utálom a dokikat. Anyámmal se tudtak mit kezdeni.Szart se érnek.-Mondtam eléggé dühösen közben elindultunk egy társalgó felé és mikor odaértünk le is ültünk egy asztalhoz. -Tatsuya mindig túl aggódja a dolgokat...bent akartak tartani a kórházban.Tiszta gáz...
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 21:53:50 GMT 1
-Menj csak Ichioru megvárlak...-Mondtam Ichirounak.Miután ő elment felkeltem a padról majd Takedara néztem. -Na és téged,hogy hívnak szépfiú?-Kérdeztem mosolyogva majd egy kicsivel közelebb hajoltam Takedahoz. A fiú combjaira tettem a kezeimet majd végighúztam rajta az ujjaimat. Utána fel a mellkasán közben az ölébe ültem majd a nyakánál kötöttek ki az ujjaim. Közel hajoltam Takedahaz már összeértek az ajkaink. Éreztem ahogy kirázza őt a hideg. "Bizsergett" a bőre. -Nem is annyira fontos...-Leheltem az ajkaira a szavakat majd megcsókoltam Takedat. Óh hát persze nem akárhogy. Egyszerűen forrón lesmároltam, nem mintha ő nem lett volna benne a játékban...
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 22:13:11 GMT 1
~ Ezzel most magammal szúrtam ki ~ gondoltam mikor Gei közelebb jött próbáltam nem foglalkozni vele de ezt ő nem hagyta. Próbáltam elhúzódni Geitől nem sok sikerrel de mikor megcsókolt viszonoztam a csókját és kicsit túlzásba is estem. ~ Ezt nem kéne .... nem fogom átverni Arisát ~ gondoltam így abba hagytam. - Takeda vagyok - mondtam majd a folyosón sétáló emberek figyeltem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 22:16:16 GMT 1
-Hm...AJ...-Mondtam széles mosollyal majd megragadtam Takeda felsőjét és közel húztam magamhoz Takedat. Megint majd nem összeért az ajkunk. -Tetszel nekem. Jobb ha tudod.-Mondtam majd egy aprócska puszit adtam Takeda ajkaira. Leszálltam róla majd kacsintottam és elsétáltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 30, 2009 22:20:41 GMT 1
Mikor a folyosora értem már elég sokan voltak ott.Kiszúrtam az egyik padon Takedát.Odamentem hozzá majd adtam neki egy puszit. - Szia. - köszöntem mosolyogva majd leültem mellé. - Milyen volt a hétvégéd?Ugye Nathali nem akart megölni? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 30, 2009 22:29:09 GMT 1
Megláttam hogy Gei megcsókolta Takedát ezért odamentem hozzá mikor még a padnál voltak.-Na idefigyelj te első nagyszájú gazdag ribanc-kiáltoztam az új csajjal,és erre mindenki rám figyelt. -CSak hogy tudd.Takedának van csaja és ha azt hiszed hogy a ronda külsődet el tudod takarni egy legyezővel....Hát tévedsz!Ha még egyszer meglátom hogy rámászol arra aki jár akárkivel...Szét rúgom a királyi hátsódat megértetted te vipera?!!-kérdeztem idegesen,majd odajött Arisa is.-Szégyeld magad!-szóltam neki utoljára.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 22:31:54 GMT 1
- Tsuki nyugi - mondtam kedvesen. ~ Jobb ha innentől figyelek ~ gondoltam közben Arisa leült mellé. ~ De jó hogy nem előbb jött ~ gondoltam. - Hát végre békés volt ... nem akart megölni - mondtam kedvesen majd átöleltem Arisát. - És a tiéd milyen volt ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 30, 2009 22:36:02 GMT 1
- A szüleim a városba költöznek. - vágtam egy grimaszt a végére. - Ez mi volt? - céloztam Tsukira meg az egyik csajra.Ránéztem és egyből leesett hogy ki ő. ~AJ~ - gondoltam. - Öhm...Tsuki szerintem nem éli meg a másnapot. - mondtam Takedának halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 22:43:28 GMT 1
~ Szerintem én sem ~ gondoltam. - Semmi- válaszoltam Tsuki helyett ~ Ha Arisa nem vette észre Tsuki fog lebuktatni ~ sóhajtottam mivel nem igazán hittem hogy Arisa jó szemmel nézné ha megtudná az előző kis incidenst amiben ráadásul én is benne voltam Ichiro közben vissza jött hozzánk. '- Ezt megjegyeztem - mondta majd leült. '- Rám szabaditott a csaj még te itt elvagy. - Volt a frász el - mondtam komolyan. '- Jól elbeszélgettetek - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 30, 2009 22:48:13 GMT 1
-Ez a Gésa boszorkány letámadta a pasid.Lesmárolta,majd megpuszilta.És most jön a legjobb.Takeda is visszapuszilt a boszorkánynak.-mondtam nagy lelkesedéssel,majd leültem a padra, és a kis "Gézát" néztem. (XD) Ughyanis a Gésa címre nem volt méltó.
|
|