|
Post by Arisa Ikina on Oct 30, 2009 22:48:51 GMT 1
Ichirou is megjött majd kitudódótt az igazság. - Mi? - kérdeztem döbbenten és Takedára néztem. ~Miért?~ - kérdeztem magamban. - Miért? - néztem rá kérdőn.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 22:53:41 GMT 1
Odasétáltam GD-hez majd rámosolyogtam. -Olyan idióta emberek járnak ide.-Mondtam a szememet forgatva. -Hol a szekrényünk?-Kérdeztem GD-t. Közben a hajammal voltam elfoglalva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 22:58:39 GMT 1
Ichirou nevetni kezdett. - Arisa ... én ... sajnálom - mondtam halkan. ~ Tsuki megöllek ! ~ gondoltam közben meglepő de Ichirou is megszólalat. '- Igazából a csaj mászott rá Takedára - mondta Ichirou komolyan. - Ez igaz de nekem meg nem kellet volna hagynom - mondtam halkan mivel elégé bántott a dolog. '- Nem is hagytad .... csak a végén ..... Tsuki mellesleg gratulálok ... remélem büszke vagy magadra .. meg ha már AJ-t oltott jusson eszedbe hogy te is lesmároltál jó ? - kérdezte Ichirou.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 23:00:10 GMT 1
-Őhm... AJ. Nem tetszik ez nekem..nagyon virul a fejed..mit műveltél már megint ki?-Kérdeztem felvonva a szemöldökömet. De AJ csak békésen játszott a hajával mintha mi sem történt volna. -A szekrény..jó megmutatom..gyere...-Mondtam. -Gyere te is Sacuky.-Mondtam Sacukynak majd kisétáltunk a társalgóhoz és elindultunk a folyosón a szekrények felé. Közben arról társalogtunk,hogy tegnap Carl,hogy kiakadt. Azután meg Sacukyval a bálról AJ meg kérdezgetett.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 30, 2009 23:02:41 GMT 1
-Na igen csakhogy én be voltam rúgva ez a kis tűzről pattant szöcske viszont teljesen józan.-mondtam. -És az idegeimen balettozik...
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 30, 2009 23:04:34 GMT 1
Ichirou nevetni kezdett. - Aha. - mondtam. ~Valyon meddig titkolta volna?~ gondoltam közben Ichirou is megszólalat.Megvártam míg Takeda is mond rá valamit. - Ha nem akarsz velem lenni akkor nem gond. - mondtam Takedának. - Tényleg? - meresztettem nagy szemeket Tsukira és Ichiroura.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 30, 2009 23:08:46 GMT 1
-Ahha.És nem volt rossz.-mondtam nevetve. -Amúgy nem értem hogy hogy lehet hogy szinte minden egyes sztár aki ide jön akkora figyelmet kap mint egy repülő ,vagy mint egy Nindzsa meztelenül.-mondtam,majd csöndbe voltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 23:10:34 GMT 1
- Egoista - mondtam mosolyogva. - Hát remélem nem lesz semmi bajod - mondtam kedvesen bár nem igazán mertem semmit mondani mivel elég mérgesnek vettem észre. - Jól teszi ... jobb félni mint megijedni - mondtam kedvesen közben közben AJ is vissza jött. - Merre voltál ? - kérdeztem tőle kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 23:18:57 GMT 1
-Csak ismerkedtem...-Mondtam ártatlan mosollyal. Ekkor meghallottam azt amit egy elégedetlen lány mondott. -Baby..pont azért mert sztárok vagyunk...-Mondtam a lánynak mosolyogva majd intettem Ichirounak.Takedara rá se néztem. Mintha ott se lenne. -Sikerült elintézned Ichirou?-Kérdeztem tőle ártatlanul.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 23:19:59 GMT 1
- Nem erről van szó ... én nem tudom miért visszonoztam .... - kezdetm de Ichirou közbe szólt. '- Arisa figyelj ha Takeda nem szeretne szerinted most itt lenne meg amikor mondom hogy nem ő volt kiegészítené hogy de benne volt ? ... hülye lenne ... ennyi erővel le is tagadhat volna végül is Tsuki bármit kitalálhat nem ? - kérdezte Ichirou. '- Még valami Tsuki .. az ne beszéljen aki sötétben lerángatja mások gatyáját .... aztán még Takedára is rámászik a sötétben ... rémlik ? .... akkor nem tűntél még részegnek csak utána ... és elég hamar ki is józanodtál ugye ? ... akkor hogy van ez ? ... szinlelés ?! - kérdezte kicsit dühösen. - Ichirou nyugi! - mondtam komolyan. '- Nincs nyugi hogy lehet ilyen köcsög ? .... játssza itt a szentet egy folytában de egy cseppet sem jobb senkinél ! .... milyen már hogy beköpi a haverjait ? - kérdezte. - Nyugi Ichirou - mondtam kissé feszülten. - Arisa .. te tényleg jobbat érdemelsz ... nem olyat aki átver .... és megcsal . - mondtam halkan. '- Mi van ? .... nem csaltad meg .... most miért mondod ? - kérdezte értetlenül Ichirou közben AJ is megjelent. '- Persze - mondta kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 23:23:58 GMT 1
Kicsit furcsán néztem AJ-re de jó hiszeműen reméltem nem csinált hülyeséget én csak intettem a többieknek.Pont Tsuki mellet álltam meg. Tsuki másik oldalán meg AJ állt meg. Sacuky meg mellettem. Had barátkozzon, de ahogy ismerem elég balhés csaj. Sőtt...az biztos,hogy nem átlagos Japán lány. Tényleg néger volt az apukája és az egyik testvére. És mivel Jazz szakra járt tele volt négerekkel az iskolája. Azért én megértem,hogy ilyen szúrós.Több oka is van rá. Nehezen fogadtatta el magát ott. De valójában...nem lehetett az másképp halálra volt ítélve annyi sötét bőrű ember között.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 23:27:54 GMT 1
- Sziasztok - köszöntem kedvesen bár úgy vettem észre nem túl jó a hangulat. - Történt valami ? - kérdeztem kedvesen. ~ Ez hülye kérdés látszik rajtuk ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 30, 2009 23:29:26 GMT 1
-Takeda ne mondj ilyet.Nem csaltad meg Arisát.-mondtam,majd Ichiroura néztem.-Igazad van Ichirou.Tényleg nem vagyok én se szent. Sajnálom.Amúgy mikor lehúztam GD nadrágját az azért volt mert áttestem 3 asztalon és 5 széken és GD gatyájába kapaszkodtam meg....És eltört alattam a szék ezért estem Takedára.... De téged nem azért csókoltalak meg mert be voltam rúgva.mondtam,majd leültem a padra és folytattam... -Hanem azért mert szeretlek.-mondtam majd levettem a tekintetem Ichirouról és másfele néztem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 23:34:09 GMT 1
Köszködtem,hogy visszatartsam a nevetésemet a lány vallomásán de végül kitört belőlem és nevetni kezdtem. De annyira,hogy még a könnyeim is kijöttek. -Milyen ...romantikus...-Mondtam levegő után kapkodva de nem bírtam abbahagyni a nevetést. A hasam fogtam tőle. -Szee..szeretleeek...-Mondtam a szempilláimat rebegtetve majd már a combomat ütögetve nevettem és GD-nek dőltem. -Degááz...arc vagy Ichirou. -Mondtam majd végre sikerült abbahagynom a nevetést és Ichiroura mosolyogtam. -Lehúzta a gatyád?-Kérdeztem GD-től oldalba bökve őt. Persze ettől is röhöghetnékem támadt.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 30, 2009 23:34:46 GMT 1
- Hát...nem tudom... - mondtam Ichirounak megszepenve. ~Van benne valami amit Ichirou mond Tsukirol de mér találta volna ki?!Azt hiszem elvesztettem a fonalat.~ - gondoltam. - Öm Tsuki nem akarok belezavarni a vallomásodba...de rajtad nem lehet kiigazodni. - néztem furán Tsukira, közbe odajöttek hozzánk GD-ék is. - Sziasztok. - köszöntem nekik. - Semmi érdekes. - mondtam Sacukynak.
|
|