|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 23:45:01 GMT 1
'- Bocs de én nem vagyok olyan mint Takeda .... én nem tudok valakit úgy szeretni mit ő nem igazán érdekelnek mások érzései.... főleg ha valaki szereti tönkre tenni mások boldogságát ... főleg ha valaki a haveromnak tesz keresztbe és ha jól emlékszem neked van barátod nem ? .... vagy megszeretnéd csalni ? - kérdeztem sunyi mosollyal. - Ichirou most már tényleg fejezd be. - mondta. '- Akkor mondj végre te is valamit - mondta Ichirou komolyan. - Mit mondjak nem fogok Arisának hazudni - mondtam közben észre vettem Geit. ~ Most jól kiszúrt velem ... de ez inkább az én hibám~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 23:53:16 GMT 1
~ Nem értek semmi ... ki tesz keresztbe kinek ? ... Arisa és Takeda össze vesztek ? .... vagy mi ... de Tsukinak mi köze van hozzá?~ gondoltam majd halványan elmosolyodtam mert elképzeltem az a helyzetet ahogy Tsuki lehúzza GD gatyáját. ~ Erről sem tudtam ~ gondoltam de nem szóltam semmit. - Valaki magyarázza már el mi folyik itt - mondtam .
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 23:55:44 GMT 1
-AJ...kérlek...hagyuk már a gatya témát...-Mondtam a húgomnak a szememet forgatva. -Hát mondjuk én se tudom miről van szó...-Mondtam felhúzva a szemöldökömet.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 30, 2009 23:56:55 GMT 1
- Ichirou azért ne legyél vele ilyen szemét...csak jót akart. - mondtam Ichirounak. - Nekem mindegy - mondtam Takedának. - Takeda smárolt vele. - mutattam Geire.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 0:00:08 GMT 1
-Ennél nyilvánvalóbb nem is lehettél volna mondtam megrántva a vállam. -Finom volt...-Mondtam mosolyogva majd mintha rájuk sem figyelnék a folyosón sétálókat kezdtem figyelni. Közben a nyelvpiercingemmel játszottam, a fogamon vagy az ajkamon húzogattam végig a kis fém golyócskát.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 0:03:23 GMT 1
'- Jah persze védd csak ... mivel akart jót ? .... frászt akart jót - mondta Ichirou egyszerűen. ~ Ez az most GD is kinyír ~ gondoltam. - Nem úgy értettem ...Arisa - mondtam halkan közben Nathali jött a folyosón de nem jött oda hozzánk hanem megállt beszélgetni a barátnőivel.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 0:03:48 GMT 1
~Ezt szépen megcsináltad Arisa..Most GD megöli Takedát~-gondoltam. -Nos nem teljesen így volt...Nen igazán ez történt...-mondtam,de azt nem mondtam hogy ki smárolt először mert mind a kettőjüket próbáltam megmenteni,mert tudtam milyen rossz GD bosszúja.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 0:09:51 GMT 1
-Mi?-Mondtam majd AJ-re néztem. -AJ baszki! A ku... Takeda...miért smároltál a húgommal?-Kérdeztem és nem kicsit voltam dühös. -Sacuky ne védd!! -Mi? Najó..Remélem,hogy ez valami vicc. Valaki kurvára magyarázza meg,hogy mi történt!!-Mondtam és ökölbe szorítottam a kezem. Az én szűzies gyönyörű érinthetetlen kishúgom.Takeda meg lerohanja. Megölöm!
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 0:11:41 GMT 1
//GD előtt csak véletlen töröltem // XD - Nem akarom védeni Takedát de nem hiszem hogy ezt ő kezdte volna....lehet hogy tényleg elég ellenséges de azt tényleg nem veri át akit tényleg szeret és ahogy néztem Arisát tényleg szereti ... - mondtam lehet hatott rám Matsu agymosása. ~ Végül is engem sem vert át soha vagyis így nem .... bár én sem örülnék ha Tatsuya mindenkit lekapna a folyosón ... nem is kellet volna beleszólnom ~ gondoltam már kicsit késsőn.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 31, 2009 0:13:05 GMT 1
- Hát...azt mondta Tsuki hogy a hugod kezdte... - mondtam GDnek. - Ugyhogy nem szent a hugod. - mondtam ridegen. - De az tény hogy nem tudhatta hogy Takedának van barátnője. - mondtam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 0:15:33 GMT 1
-Az úgy volt...hogy...Inkább csöndbe maradok mert ha elmondom mindenki meg fog engem utálni.-mondtam,majd próbáltam tartani a számat.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 0:19:14 GMT 1
'- Akkor kösd pórázra a húgodat GD .... mert inkább nem mondom ki mi jó ? .... ide jön és kelleti magát utána meg még ő a kis áldozat na ne már ... pontosan tudod milyen a húgod szóval ne játszd meg magad . - mondta Ichirou. - Ichirou nyugi van már - mondtam erre Nathali is felénk fordult és oda jött már egy ideje figyelte mit beszélünk. "- GD ... nem szeretném hogy ha a hugod még egyszer a bátyám közelébe menne világos ? - kérdezte ridegen. "- Nem a semmibe beszélek ... megkérdeztem pár embert hogy mi volt itt és mindenki egyértelműen válaszolt hogy a húgod kezdte ... mellesleg ha jól tudom a húgommal te is jól elszórakoztál igaz ? - kérdezte komolyan GD-től.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 0:26:36 GMT 1
-Nem tudtam,hogy barátnője van... Tényleg nem tudtam. ha tudtam volna akkor nem kezdek ki vele...-Mondtam és GD-re néztem. -You know it. I din't do anything. Please. Bro...His mistake.-Mondtam hadarva. Folyékony gyors amerikai angolul kiejtéssel beszéltem. Nekem így könnyebb volt és volt egy olyan jó irányú sejtésem,hogy más ezt nem érti. Mivel eléggé el szlengesedett Amerikaiul beszéltem. Inkább ezt tartottam anyanyelvemnek mint a Japán.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 0:35:22 GMT 1
-Igaza van.Ha tudja hogy van barátja nem tesz ilyet.És mint mondta...Ezt te is tudod.-mondtam.-És Takeda nem tehet róla hogy vissza csókolt AJ-nak.Olyan késztetést érzett ő is mint én mielőtt megcsókoltam Ichirout.-mondtam ,majd felálltam és a falnak dőltem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 0:35:26 GMT 1
-Takeda..kussolj!-Mondtam Takedanak elég fenyegető hangnemben majd jött Nathalia. -Igen igen igen...király vagy Nathalia.Tuti jó.Meghúztam ...élvezte... ennyi..megtapsoljunk?-Kérdeztem cinikusan majd AJ-hez fordultam. -You are a lier.-Mondtam neki elég hangosan fele annyira nem profi kiejtéssel de jól kellet tudnom az angolt a koncertjeim miatt is. -Nem Amerikában vagyunk AJ...nem nyalja itt ki a segged harminc tucat néger...nem viselkedhetsz így..itt nem menő a beszívott kurva style...úgyhogy állj le! Utoljára mondom! - Nem hiszem el,hogy neked az első nap ilyeneket kell csinálnod? Milyen ez után holnap lefekszel a tornatanárral? Ez az mutasd csak meg..Én vagyok a nagy sztár AJ de fikarcnyit nem érsz. Úgy viselkedsz mint egy utolsó kurva...-Mondtam dühösen. És nem fojtottam magamba kimondtam amit éreztem. Egyszerűen nem így emlékeztem rá.Ő nem lehet a húgom.
|
|