|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 0:40:23 GMT 1
- Ne védjem ? - kérdeztem halkan majd nem szóltam semmit. ~ Ha tudnám mi történt ... tudnák segíteni de nem tudom kinek van igaza ~ gondoltam de nem szeretem ha körülöttem mindenki ordibál - Fejezétek már végre be ! ..... Miért nem lehet ez rendesen megbeszélni mindenki minket bámult ! .... nem hiszem el - mondtam dühösen. - Miért kell állat módjára viselkedni ? - kérdeztem halkan. - Tudom most egyszerre fogtok velem ordibálni és bunkózni ... de utálom ha egymással veszekedtek ... miért nem tudok jobban lenni ? - kérdeztem miközben a földet néztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 0:49:36 GMT 1
''- Akkor te meg kopj le a bátyámról világos ? .... akkor pattoghatnál GD ha más történt volna de akkor sem mert te is jól elvoltál a húgommal.... most vedd úgy idézlek .. élvezte .... megtapsoljuk ? - kérdezte egyszerűen. - Ez egy jó kérdés - mondtam kedvesen Sacukynak. '- Jah úgy sem jutunk előrébb - mondta Ichirou egyszerűen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 1:19:57 GMT 1
-I hate you!Poor myself...But...-Mondtam és Nathaliahoz léptem. Nem akárhogy ugyanis váratlanul akkora pofont adtam neki, hogy nekiesett a falnak. -Hagyd a bátyám. Because.You're only a whore!And suck my Brothers dick! -Mondtam neki egyszerűen majd visszasétáltam GD mellé. -Nem mondom,hogy bocsánat... mert. Nem csináltam semmi rosszat. -Mondtam megrántva a vállam.És nem érdekelt,hogy GD mit mond.Megszoktam,hogy amit ő mond arra nekem kurvára halgatnom kell.És nagyon is nyelnem kell akármit is mond nekem. Csak tűrjek.Legalább a csajon levezethettem a dühöm. Mire nem jó, ha minden áldott nap megvernek a suli WC-be a feka csajok. Csak mert nem vagyok odavaló...tessék. Erre: egész jól elsajátítottam a hogy üsd, vagy pofozd meg erősen a másik csajt úgy,hogy garantáltan megmaradjon az emlékezetében az élmény .
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 1:30:12 GMT 1
Nathali mosolyogva felállt. '- Ez az ütés szánalmas és gyenge volt - mondta nevetve neki ilyesmi nem igazán hatott hiszen suli kívül elég sokszor verekedik ami nem csoda tekintve a családját elkapta AJ karját kigáncsolta majd hátra szorította a kezét. '- Jól figyelj velem egy ilyen pláza korcs ne szórakozzon mert megbánja - mondta mosolyogva. ~ Ha Nathali őt is felveszi a fekete listájára nem lesz jó vége ~ gondoltam majd elhúztam Nathalit AJ-tól aki közel hajolt hozzám. '- Imádkozz hogy ne támadjon meg ismét - mondta hogy csak én halljam így elé álltam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 1:34:49 GMT 1
-Odamentem AJ-hoz és segítettem neki felállni.-Jól vagy?-kérdeztem kedvesen.-Tudom hogy durva voltam veled de eléggé rossz volt nézni ahogy lesmárolod az osztálytársam akinek csaj is van.-mondtam kedvesen,majd megfogtam AJ kezét és talpraállítottam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 1:40:08 GMT 1
-You stupid whore!-Mondtam neki dühösen. Épp eleget vertek már és még viseljem el őt is. -Nevezhetsz akárminek de ha nekem ilyen fejem lenne nem hordanám...-Mondtam Nathalianak egyszerűen. -Vagy majd szerzek neked egy papírzacskót mielőtt meghányatod az egész iskolát...-Mondtam és persze mindenki aki hallotta ki is röhögte Nathaliat annak ellenére,hogy éppen az előbb vert laposra.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 1:47:11 GMT 1
-Totál kemény vagy Nathalia...szétvertél egy tőled legalább 4 évvel fiatalabb, és 2 súlycsoporttal lejjebb lévő lányt... Remélem büszke vagy magadra.Nagyon király vagy. Szánalmas...-Mondtam Nathalianak majd odanyújtottam a kezem AJ-nek de ő csak ellökött magától. Valamit megint káromkodott angolul. Nem is keveset.Egyfolytában azt csinálta még jó,hogy Nathalia nem érti. -Most azért vagy így kibukva mert meghúztam a húgod? Vagy mert szegény Takeda engedett a kísértésnek? Figyelj ha még rá is mászott a húgom Takeda állt rá... amit ugye a húgom már kifejtet,hogy sajnos te soha nem élhetsz meg..amilyen egy extrémül ronda fejed van.Na ennyit rólad..-Mondtam egyszerűen ekkor Kenji és a bandám fele gyűlt oda. Nem hívtam őket csak odajöttek.Gondolom látták,hogy elég ideges vagyok. '-Na mi a pálya? Kit verjünk szét? Mutass rá? Szétverem.. "-Én is én is...-Mondták még egy jó páran. -Felesleges ne roszabítsuk a helyzetét...így is elég ronda szegény...
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 1:53:28 GMT 1
- Fejezétek már be ... GD legalább neked legyen eszed ! - mondtam komolyan és elégé meglepődtem mikor valaki hátra rántott és arrébb húzott. '- Hülye ... nem meg mondtam hogy nyughas ?- kérdezte mosolyogva Matsu persze el is felejtettem hogy ők is ide járnak mostantól persze nem mindenki. - Bocs - mondtam de nem maradtam ott visza sétáltam de már nem egyedül. - Miért nem figyel rám senki ? .... olyan mintha itt sem lennék .... tiszta rendesek vagyok nem mondom ... égetitek magatokat az egész folyosó rátok bámul. - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 1:57:22 GMT 1
'- Gei én is erre gondoltam mikor megláttalak .... nem csoda hogy így nyomulsz .... ha már nem vagy a világ szépe legalább a testedért szeressenek ugye ? - kérdezte nevetve Nathali. '- GD hozzád meg igazán nem szólt senki ... maradnák még de sajnos más dolgom van- mondta nevetve majd besétált a tanáriba mivel az egyik tanárnőnek segített ma. - Látod Sacuky ... a drága barátaid akiket úgy védesz .... egyátalán nem törődnek veled ... de látom megtaláltak Matsuék - mondtam kedvesen. //"B" folyosó //
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 31, 2009 2:01:38 GMT 1
Mikor beértem a suliba nagy veszekedésre lettem figyelmes. Csak azt a részt halottam amikor Sacuky kiborul. Odamentem és megláttam Sacukyt de valami fickók álltak mögötte úgyhogy inkább nem zavartam. GD-hez mentem és ekkor megláttam AJ-t. -AJ! What the...-Mondta automatikusan angolra kapcsolva de utána eszembe jutott,hogy nem kéne hiszen úgy halottam itt fog lakni velünk.Theát mradunk az alapnál. -AJ kis hugi szia...-Mondtam neki. De láttam rajta,hogy nagyon szarul érzi itt agát. Még ha mások nem is. Én rögtön megláttam,hogy vissza akar menni Amerikába azonnal. Valahogy úgy érezhette magát mintha én most ízig vérig Japán ként becsöppennék Afrikába. Pedig elvileg ez az otthona. -Hé mi történt?-Kérdeztem. Mindenkitől. Csak vártam a választ.
//C tantermek//
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 2:08:09 GMT 1
-Ehhez én már hozzá sem szólnék.-mondtam halkan magamnak,majd megjött Tatsuya,majd csöngettek.-Majd óra után elmondom jó?-kérdeztem,majd elindultam órára. //"C" tantermek//
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 2:24:26 GMT 1
-Semmi...én történtem meg ez az egész rohadt ország... gyűlölöm...-Mondtam és tényleg így is éreztem. Zsebre vágtam a kezemet majd elsétáltam. Keresztül a Sacukys Masus csapaton. Mozgáskultúra...tényleg igazán van kedvem most énekelni és táncolni.Amikor minden kezd szétomlani és most olyan mintha mindent elölről kezdenék. //C Tantermek//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 2:28:06 GMT 1
-Gei...nee...-Mondtam megrázva a fejem. -Bazdd...nem hiszem el.Tudtam,hogy ez lesz! Valaki majd játssza a nagymenőt holott tudja,hogy ha velem kikezd kinyírom... persze muszáj menőzni...-Mondtam és ahogy így morogtam magamnak közben el is indultunk a tanterem felé. És biztos voltam benne ha legközelebb látom Nathaliat szétverem. Bár...kezdett valami olyasmi megfogalmazódni az agyamban ami sokkal jobbnak tűnt. Kage-t is taktikával intéztem el. Hát miért ne tenném ezt Nathaliaval is. //C tantermek//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 2:30:27 GMT 1
Miután elmondtam amit mondtam Matsu elhúzott a többiektől. '- Szerintem ha így folytatod nem fogsz sokáig élni - mondta kedvesen. - Legalább nem leszek útban - mondtam halkan. '- Hülye ! ... nem vagy útban csak kicsi ... csak egy kicsit légy óvatosabb jó ? - kérdezte. - Jó - mondtam közben be is csöngettek. - Jaj de kár .. pedig még úgy szeretem volna hogy bölcselkedj nekem bátyus - mondtam nevetve. '- Nem úszod meg - mondta mosolyogva majd elsétált pont az ellenkező irányba. // "C" Tantermek //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 2:36:08 GMT 1
'- Ez egyre bonyolultabb... már mindenki össze veszik mindenkivel - mondta Ichirou. "- Takeda már megint mit csináltál ? - kérdezte nevetve Matsu. - Hosszú - mondtam de azért Ichirou elmondta Matsu viszont nevetni kezdett. "- Ehj ... Takeda te keresed a baj ... de előre szólok ha esetleg Sacuky megbántod .... azt megbánod - mondta nevetve. - Nem állt szándékomban. - mondtam Ichirouval és Matsuval mi is elindultunk órára. //Iskola udvar //
|
|