|
Post by Sayaka on Apr 3, 2010 14:55:00 GMT 1
Észre vettem Dinát már egy ideje nem találkoztunk és úgy hallottam most már modell. - Han van egy papírod ? - kérdeztem tőle ő pedig oda nyújtott egy papírt és oda sétáltam Dinához majd a kezébe nyomtam a holnap estéről szólt persze elég zavarosan volt írva de akik versenyeznek azok tudják miről van szó most igazából csak kíváncsi voltam tudja e még hogy kell értelmezni. Nem köszöntem nem igazán volt szokásom.
|
|
|
Post by Dina on Apr 3, 2010 15:04:39 GMT 1
Örültem, hogy Saya észre vett, és mikor oda nyújtott egy papírt először még nem, de az után már értettem miről van szó. - Szóval holnap este?- kérdeztem kedvesen. - Amúgy hogy megy a versenyzés?- kérdeztem mosolyogva. - Lehet, hogy egyszer majd kipróbálom én is.- mondtam mosolyogva. - Amúgy hogy vagy? Már rég nem láttalak.- kérdeztem.
|
|
|
Post by Sayaka on Apr 3, 2010 15:37:41 GMT 1
- Jah...Azt szeretném hogy indulj te is ha kell kölcsönzök kocsit is - mondtam halkan mivel ezek a versenyek illegálisak voltak közben Han is hozzánk sétált. '- Hagyd Saya majd én adok kocsit ha a barátnőd jönni akar - mondta kedvesen. - Meg vagyok - mondtam persze nem volt kedvem dicsekedni a nem olyan régi balesetemmel. - És te ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Dina on Apr 3, 2010 16:01:17 GMT 1
- Szívesen indulok, úgyis rég volt az utolsó futam.- mondtam nevetve,de mégis halkan, nehogy mások meghallják. - Egész jól , főleg most, hogy modellnek is felvettek. Így minden tök jó,d e hiányzik a versenyzés.- mondtam kedvesen. - Nos kéne egy autó, mert az enyém összetört.- mondtam-
|
|
|
Post by Sayaka on Apr 3, 2010 19:20:09 GMT 1
- Nos ezt örömmel hallom - mondtam majd leültem. - És mit csináltál a kocsiddal ? - kérdeztem érdeklődve. '- Mondom nem gond ha veresenyzni akarsz én adok kocsit - mondta Han kedvesen.
|
|
|
Post by Dina on Apr 3, 2010 19:39:57 GMT 1
- Hát.... Az autópályán belém jött egy köcsög,és az autóm totál összetört.- mondtam - Amúgy mi jót csinálsz mostanság a versenyeket kívül?- kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sayaka on Apr 3, 2010 19:48:36 GMT 1
- Pár ismerősöm megkért hogy egy koreográfiával felszeretnének lépni az egyik tehetség kutatóban és abban segítek nekik - mondtam egyszerűen. - Hát remek én Han kocsiát törtem össze - mondtam halkan. '- Elég durván - tette hozzá Han. - De szereztem új kocsit ... persze nem azzal jöttem mivel a rendőrők rögtön lecsapnának mivel nem egyszer látták már a kocsit- mondtam mosolyogva.
|
|