|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 17:38:08 GMT 1
Haványan elmosolyodtam majd közelebb léptem Arisához és magam felé forditottam a fejét. - Arisa de hogy mondhatnák el bármit is ha egyszer így reagálsz ? .... hogy tehetném ha nem értesz meg ? .... túl fontos vagy nekem ahhoz hogy egy ilyen senki megöljön ... az sem érdekel ha ezután szakítasz ... csak az számít hogy élj .... érted ? - kérdeztem komolyan bár az nem volt igaz hogy nem érdekel mert érdekel csak még mindig jobb mintha megölnék. Gyengéden megsimogattam Arisa arcát és kedvesen rámosolyogtam. - Csak arra kérlek hogy ha így döntesz vigyázz magadra - mondtam szelíd hangon.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 17:48:28 GMT 1
- De nem csak a gyilkolás van a világon...máshogy is meg lehetett volna oldani. - mondtam. - Én szeretlek és szeretnék veled maradni...de nem így... - suttogtam. - Szeretnék időt kérni. - mondtam. - Ha átgondoltam mindent akkor majd tudok pontos választ adni, de addig nem. - mondtam határozottan. - Sok mindent kell átgondolnom. - suttogtam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 18:00:06 GMT 1
Halányan elmosolyodtam. - Látod ez a baj ... még mindig nem érted .... de nem fogok magyarázkodni. - mondtam nyugodtan majd elengedtem Arisát. - Én viszont el döntöttem .. ez tényleg nem lesz így jó - mondtam majd hátrébb léptem. - Bizalom nélkül ez már semmit sem ér ..... de tartom magam mindenhez amit mondtam ..... - mondtam kedvesen bár elégé nehezemre esett ezeket mondani és most nagyon utáltam magam ez miatt de tényleg csak jót akarok Arisának. - Alig hogy kibékültünk újra össze vesztünk ez már egy ideje ... sajnálom ... nem akartalak megbántani - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 18:07:13 GMT 1
- Nem te nem érted...azt hiszed hogy ha megtudom hogy valakit megöltél attól még a karjaidba omlok és gratulálok neked? - kérdeztem cinikusan. - Bizalom? - kérdeztem sírva - Az szerintem sose volt. Én bíztam benned...de kár volt mert te mindig hazudtál....most olyan hülyének érzem magam....hülyének mert hagytam magam becsapni. - mondtam és megtöröltem egy zsepivel a szemem. - Pedig sikerült. - suttogtam. - Még nem tudom hogy mi lesz....de ne aggódj....bármit is választok töled nem kell semmi. - mondtam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 18:25:24 GMT 1
- Ugyan már Arisa én nem ezt mondtam csak szimplán nem vagy elég információ tudatában hogy ítélkezz - mondtam mosolyogva bár nem igazán volt hangulatom hozzá. - Igen hazudtam ... mert nem értsz semmit ... soha nem is értenéd meg .... hogy is tudnád, túl elvakult vagy megbízol mindenkiben ... én is simát átvertelek volna tudod mekkora veszélyben voltál egyátalán ? .... nem mert nem mondtam el ha tudtad volna elkerültél volna meg sem próbáltad volna megérteni ..... az én családom nem olyan volt mit a többi .... rengeteg szabályt szegtem meg miattad így is .... és ezért le is buktak ... megölték őket ... bár az egész balesetnek lett beállítva - mondtam ridegen most már koránt sem voltam kedves. - Tudod örülök is hogy találkoztál Ryotával .... így legalább elmondta - mondtam cinikusan. '- Takeda ez már kicsit túlzás - szólt hallkan Ayaka.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 18:32:31 GMT 1
- Lehet hogy nem értek semmit...de te meg nem értesz engem. - mondtam, s ezzel lezártnak tekintettem az ügyet. ~Jobb ha hazamegyek. Semmihez sincs kedvem.~ - gondoltam, s elindultam a folyósó végefelé a lépcsőhöz. ~Nem érdekel hogy meghaltak...nem érdekel semmi...ha kezdettől fogva igazat mondott volna nekem biztos nem haltak volna meg.~
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 18:43:35 GMT 1
- Vigyáz magadra szívem - mondtam cinikusan Ayaka pedig oldalba bököt hogy hagyam abba majd méregesen rám nézett. '- Ez most mire volt jó ? - kérdezte. - Mindenre - mondtam halkan. '- Ez most nagyon nem volt szép tőled - mondta Ayaka de nem válaszoltam. "- Uh ez durva volt - Ryota Arisához sétált mivel látta hogy elég levert. "- Mondtam hogy egy köcsög .... de á ennyire...uh úgy de sajnállak csajszi... bármi kell csak szólj - mondta majd egy zsepit nyújtott Arisának.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 18:49:15 GMT 1
- Köszi de most inkább hazamegyek. Nincs kedvem semmihez. De azért köszi. - mondtam és elvettem tőle a zsepit, amivel megtöröltem ismét a szemem. - Majd szeretnék beszélni veled...valamikor. - mondtam mosolyogva majd elköszöntem és elindultam ki az épületből.
//Iskola kert//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 18:58:58 GMT 1
'- Rendben amikor csak akarsz csajszi - mondta majd visszasátál Niyához. '- Itt minden nap ilyen izgi ? - kérdezte. "- és most hogy tovább ? - kérdezte Ayaka. - úgy ahogy eddig - mondtam majd leültem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 18, 2010 22:13:56 GMT 1
-Hé kislány jobb ha ránk hallgatsz. El lesz simítva.Ahhoz,hogy hallgassanak az orvosok kurva sok pénz kell... De nyugi nem fog fájni...csak kicsit lelkileg de az alap. Izéke... majd szólok az én dokimnak...-Mondtam de úgy néztek rám mint valami hülyére. -Úgy értem nem az én nőgyógyászom csak maradjunk annyiban, hogy ez nem sajátos eset...ugyebár.-Mondtam Tatsuyara nézve. Ekkor valaki kétszer is elég sértően elkáromkodta magát. Nem mintha ettől most depresszióba esnék de azért kíváncsi voltam. Megfordultam majd odasétáltam Takedaékhoz. -Na mi a téma?-Kérdeztem felvonva a fél szemöldökömet majd Niyara kacsintottam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 18, 2010 22:23:39 GMT 1
-Nem kéne így beszélned. GD-nek biztosan meg volt az oka,hogy ezt csinálta. És kérdezd csak AJ-t, hogy mekkora idióta volt az a Matsu. Vagy akár Takedat is. Én nem beszélnék így.-Mondtam ekkor jött oda GD. Megint kicsit hiperaktív volt reggelre de ezt betudom annak,hogy bizonyára jó éjszakája volt. -Hát. Majd Takeda vagy Ryota elmeséli. Úgy is úgy belejött a mesélésbe.-Mondtam halvány mosollyal. Jó tudom,hogy egy kicsit szemét volt de nekem úgy tűnt,hogy Takedanak tetszett ez az aprócska burkolt oltás.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 22:30:14 GMT 1
- Semmi - mondtam egyszerűen most legkevésbé sem volt kedvem hozzá. '- Hát ha az semmi hogy épp most dobtad a csajszit akkor gratulálok - mondta Ryota. - Minek kellet .... elmondani neki ? - kérdeztem hallkan. '- Nem tudtam hogy ilyen érzékeny szegény - mondta én pedig inkább elsétáltam tőlük. '- Előbb utóbb úgyis megtudta volna - szólt utánam Ryota.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 18, 2010 22:39:37 GMT 1
-Ryota olyan szemét vagy....-Mondtam viccelődve majd oldalba böktem és rámosolyogtam. -Nah itt hagylak a mosolykirállyal. Mindjárt vissza jövök.-Mondtam Ryotanak majd Takeda után sétáltam. Mikor utolértem megfogtam a kezét,hogy meg állítsam. -Takeda. Nem tudom miért választottad ezt a lányt..biztos aranyos meg minden. De sosem fogja megérteni amit teszel. Ő egy másik világban él. Ártatlan és gyerek világba...-Mondtam neki. Elengedtem a kezét majd lehajtottam a fejem. -Bocs...nem akartam beleszólni.-Mondtam halkan majd megfordultam,hogy vissza menjek a többiekhez.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 18, 2010 22:44:21 GMT 1
-Hey Ryota. Óvatosan a kislánnyal...-Mondtam Niyara utalva. -És sok szerencsét. Ne mondj semmit..mindenki gerjed rá tudod ez már csak ilyen kan dolog.-Mondtam a rossz fiús vigyorommal majd intettem és odasétáltam Sayuhoz. -Hali...-Mondtam majd egyszerűen ellökve magam elől a fiúkat levágódtam a padra. Persze majdnem összelapítottam egy csávót de végül is mind felkelt,hogy helyet adjon nekem. Pont időben. Elfeküdtem a padon a fejemet meg Sayu ölébe tettem. -Mi újságod van e szép napon?-Kérdeztem Sayutol. -Szóval milyen buli?-Kérdeztem széles mosollyal.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 22:49:08 GMT 1
- Tudom talán épp ezért .... csak hogy ez így valóban nem működik - mondtam halkan majd halányan elmosolyodtam. - Semmi baj - mondtam majd tovább indultam. '- Miért most jobb ha végig hazudságban él ? .... meg amúgy sem illetek össze csak segítettem rajtuk - mondta. '- Rendben kösz - mondta.
|
|