|
Post by Jamamoto Niya on Feb 18, 2010 22:54:38 GMT 1
-És már itt is vagyok. Nahát GD már le is lépett. Le merném fogadni,hogy megint nőzik...-Mondtam a fejemet rázva. -Néha már túl hiperaktív...-Mondtam végül is csak úgy magamnak. -Szóval nem szereted Takedat?!-Kérdeztem bár Ryota akár kijelentésnek is vehette.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 18, 2010 22:54:48 GMT 1
- Bocs az előbb aszem megzavartam valamit - mondtam kedvesen miközben GD leült vagyis lefeküdt. - Hát mint már mondtam össze törtem ma 2 méregdrága kocsit szóval ez nekem nem túl jó nap .- sóhajtottam. - Jah igen hát az az ember hívott meg akinek össze törtem a kocsiját és mondta hogy hívjak el mindenkit mivel új diák és megakar ismerkedni mindenkivel .... nekem múszáj lesz elmennem mivel nem fogadta el hogy kifizetem a kár - mondtam kedvesen közben GD hajával játszodtam de azért figyeltem hogy ne tegyem tönkre. - Am fáradt vagy ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 22:59:36 GMT 1
- Ezt azért nem mondanám csak már az agyamra megy hogy mindig azt hiszi valami tervezek ellene - mondta Ryota. - Amúgy meg most ezt megérdemelte - mondta hát tényleg nem volt szép tőle de hát így gondolta végül is meg is volt rá az oka valóban idegesítő lehet. - Am inkább ezt hagyjuk is - mondta végül. - Veled mizújs ? - kérdezte.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 20, 2010 12:06:22 GMT 1
Megszólalt a csengő és mindenki a termek felé indult elköszöntem Geitől és én is elindultam a terem felé csak közben észre vettem Arisát aki egyedül ült kint a kertben és mivel egy elég unalmas óra jött úgy döntöttem egy kis késés nem nagy gond inkább megnézem mi van vele . // Iskola kert //
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 20, 2010 23:39:41 GMT 1
Miután végigültem egy halál unalmas matek órát végre kicsengettek. Hála az égnek. Ichirou nem volt sehol így a szekrényemhez mentem. Ekkor odajött hozzám vagy 3 fiú. Nem ismertem őket valószínűelg végzősök voltak. Vagyis 4 évvel idősebbek nálam. "-Hali szivi.-Mondta az egyik vigyorogva. -Helo...-Köszöntem sóhajtva. '-Hm. Milyen jól nézel ki ma...-Mondta a fickó. Becsaptam a szekrényajtót de olyan hangosan,hogy a fickók hátrahőköltek. -Abba lehet hagyni.-Mondtam egyszerűen majd elindultam a kert felé. Vagy is elindultam volna ha nem állnak elém. "-Hová hová ilyen sietőssen?-Kérdezték. -Megyek sétálni.-Mondtam magamra eröltetve egy mosolyt majd az egyik fiú mellkasára tettem a kezem és odébb löktem őt. Így el tudtam indulni a kert felé. Persze azok a piócák követtek. "'-Nah nemár AJ. Énekelj nekünk...-Mondták röhögve. //Iskolakert//
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 0:49:55 GMT 1
Szokásos napnak indult ez is mint ahogy az összes többi is. Megcsináltam a szokásos teendõimet, összefogtam a hajamat felvettem a táskámat és lementem a szobámból. Körülnéztem, hogy ne hagyjak itthon semmit ezután szép nyugodtan kisétáltam az ajtón és becsuktam magam mögött és kulcsra zártam. Az iskola folyosóra érve kicsit furán éreztem magam, talán a nagy tömeg tette ezt velem. Minden reggel eljátszom ezt, de már megszoktam pár perc és elmúlik az egész. Egy fél pillanatra tekintettem félre, természetesen nekimentem valakinek és kiejtettem a kezembõl a telefonomat ami szépen darabokra hullott a földre érkezve. -Na bumm... Suttogtam magam elé halkan, aztán lehajoltam összeszedni a maradványokat. -Sajnálom! Hangzott el végre tõlem egy bocsánatkérés.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 0:54:31 GMT 1
-Majd beszélünk.-Mondtam Sayunak majd elindultam a hűséges kíséretemmel együtt a büfé felé. Ekkor viszont nekem jött egy lány. És mindenki elkezdett rajta nevetni. -Semmi gond.-Mondtam magabiztossan. '-Milyen béna.-Mondta egy lány a tömegből. A hanghordozásából ítélve féltékeny volt,hogy figyelmet szentelek a lányra.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 1:01:00 GMT 1
Próbáltam nem figyelni az aprócska megjegyzésre, de azért ez a nagy tömeg már valóban kezdett zavarni és a rosszullétem nem akart elmúlni. Próbáltam gyorsan összeszedni a dolgaimat, majd felálltam és egy pillanatra a srác szemébe néztem akinek szépen nekimentem. Érdekes tekintete volt, talán ezért volt körülötte ez a nagy tömeg, vagy talán mert sokkal magabiztosabb személyiség és egy vezér rejlik benne. Lenéztem a kezemben lévõ telefonnak nevezett romra és sóhajtottam egyet. -Tényleg nem akartam. Ismételtem meg magam csak más szavakkal. Aztán szépen elindultam, próbáltam kikerülni a nagy tömegbõl.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 1:09:10 GMT 1
-Hát azt sejtettem. Álltalában nem így próbálnak felszedni.-Mondtam felvonva az egyik szemöldökömet. Nem mintha ez a lány olyannak tűnt volna mint azok akik segriszálva óbégatnak nekem. Az arca túl szelíd volt hozzá. De kitudja a külső megtévesztő. Megláttam,hogy a földön hagyott valamit. Egy papír volt. Felvettem majd elmosolyodtam. Egy már halott énekesnő képe volt a papírra nyomtatva. Biztos szerette. Én is.. hiszen az anyám. Vagyis csak volt. Valami szöveg volt rá írva amit nem akartam elolvasni. Hiszen semmi közöm hozzá. Megfordultam,hogy a lány után szóljak de ő már el is tűnt a tömegben. -Kenji hozzatok nekem is kaját. Találkozunk a 12BF-nél.-Mondtam majd a lány után indultam. Szándékossan nem köszöntem meg...nem szokásom. Persze nekem nem kellet utat törnöm úgy nyílt meg előtem a tömeg mint Mózes előtt a tenger. Nemsokára megpillantottam a lányt. Egy pihenő ligetbe ment be. Elig 1-2 ember lézengett arra. Odasétáltam hozzá és odanyújtottam neki a lapot. -Ezt ott felejtetted.-Mondtam neki.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 1:16:00 GMT 1
Menet közben erõteljesen próbáltam összerakni a kütyümet, de valami mindig kimaradt. Végre egy nyugodt légkörbe érkeztem ahol tiszta fejjel tudtam gondolkozni és végre összeraktam azt a szemétbe való telefont. Kisvártatva ugyan az a hang ütötte meg a fülemet ami az elõbb is. Odafordultam hozzá és a kezére néztem. -Köszönöm. Vettem ki a kezébõl a fotót ami a kedvenc énekesnõmrõl készült, sajnos már õ sem volt az élõk sorában. Halkan megköszörültem a torkom és visszanéztem a fiúra. -Igazán nem kellett volna ezért utánnam jönnöd, gondolom van jobb dolgod is mint utánnam hurcolni a cuccaimat amiket széthagyok. Közöltem vele halkan, aztán betettem a táskámba a képet, de arra ügyeltem, hogy ugyan ilyen jó állapotban legyen a kép.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 1:20:58 GMT 1
-Ugyanmár. Mi lenne jobb elfoglaltság mint szép nők után rohangászni?-Kérdeztem féloldalas mosollyal. Nem mintha ez jellemző lenne rám..ez fordítva szokott történni. -Szereted?-Kérdeztem a képen szereplő énekesnőre értve. Nagyon szép nő volt...és amíg élt őt nevezték Japán legsexibb énekesnőjének. Az tény,hogy szép volt...de egyáltalán nem volt olyan erős mint amilyennek tűnik.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 1:27:28 GMT 1
-Szép nõk? Voltak a tömegben szebb lányok is mint én. Válaszoltam a hozzám megszokott hangnemben, kissé félve ugyan akkor nyíltan is. -Igen szeretem. Nagyon szép hangja van, és az alkata is tökéletes. Sajnálom, hogy már nincs közöttünk. Sóhajtottam, mintha magamat hibáztatnám, hogy meghalt. Pedig egyáltalán nem volt közünk egymáshoz, csak valami miatt mindig aszivemen hordoztam azoknak a halálát akiket szeretek. -Talán te is szereted? Vagy neked más oka van, hogy érdeklõdsz felõle?
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 1:31:10 GMT 1
-Szerettem. És szeretem...de sajnos amikor élt nem mutattam ezt ki neki. A mai napig bánom.-Mondtam halkan. Furcsa volt ez a lány mert egyáltalán nem is hallott rólam. Pedig minden 250 méteren megtalálható rólam egy plakát, reklám vagy akármilyen hülyeség. Legalább is úgy tűnt,hogy nem tartozik a vérünket is adjuk GD pillantásáért csoportba..de a bepisilek mert eszik csoportba sem.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 1:39:18 GMT 1
-Értem. Attól mert te nem mutattad, hogy szereted õt... õ szerintem legbelül jól tudta, hogy tiszteled és szereted. Néztem fel rá, mivel magasabb volt nálam egy kicsivel. Ám ekkor tûnt fel az a dolog is, hogy közel van hozzám. Vagy is lényegében annyira nem, de nekem ez már túlságosan közel volt így szolidan hátra léptem egyet és lenéztem a földre. Ilyenkor elgondolkoztam magamban, hogy mit érezhet a többi ember mikor hátrálok tõle. Volt már olyan, hogy megszagolták a pulcsijukat. -Vagy talán odafentrõl nézi az embereket és azokat akik fontosak voltak a számára az életében.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 1:43:44 GMT 1
-Tulajdonképpen szolidan fejeztem ki magam,hogy nem mutattam ki.-Mondtam. Aznap amikor meghalt..jól emlékszem úgy mentem el hazúlról,hogy még jól összevesztem vele. Szörnyűségeket vágtam a fejéhez..azt mondta gyűlölöm és azok voltak az utolsó szavaim hozzá. Amikor a lány hátrálni kezdett összeráncoltam a homlokomat de nem igazán zavart. Hiszen tudom jól,hogy a külsőségeimmel semmi gond úgyhogy nincs miért aggódnom. Mindig csúcsformában vagyok...és egyébként is úgy hírlik még reggel kócosan is szívdöglesztő vagyok akkor meg nincs mitől félni. Volt kitől örökölni a jó géneket. -Mióta jársz ebbe a suliba?-Kérdeztem.
|
|