|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 1:51:15 GMT 1
-Értelek. Valami azt súgta, hogy jobb ha nem kérdezgetem õt tovább. Valami miatt nem szivesen beszélt róla, talán valami bántotta õt legbelül. -Hogy mióta... igazából egész régóta ebbe a suliba járok, csak nem vagyok túl feltünõ egyéniség. Gondolom ezért tetted fel ezt a kérdést. Ha nem megyek neked, akkor valószínû, hogy nem beszélünk egymással soha. Adtam választ a kérdésére és visszanéztem rá. Ám ezúttál kicsit tovább néztem õt, végignéztem az arcát. Igazság szerint helyes srác volt, de mindig úgy véltem jobb nekem egyedül és különben is, rengeteg más lány járkál ebben a városban aki nálam sokkal szebb. Így továbbra is közömbös maradtam a felmérés ellenére is. -Különben soha nem gondolkoztál azon, hogy elhagyd azt a nagy tömeget?
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 1:54:26 GMT 1
-Áh. Sajnáltam volna.-Mondtam halvány mosollyal. -Nem. Soha. Ebbe születtem...szeretem a rajongóimat. Szeretem amit csinálok...elvonja a figyelmemet arról amiről inkább nem szeretnék tudomást venni.-Mondtam mosolyogva. -Hogy...hogy nem vettelek észre. Nem értem.-Mondtam elmélázva.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 2:00:09 GMT 1
-Aha. Szóval nem szeretnéd elhagyni a tömeget. Néztem ismét félre egy kicsit, érdekes volt ennyire még soha sem volt kihalva ez a rész. Igaz itt mindig csak egy-két ember sétálgatott, de most senki nem volt itt. -Sajnáltad volna... legalább ha valami izgalmasat mondanék neked, akkor valóban lenne mit sajnálnod, de így nincs mit. Néztem vissza, de most csak a mellkasát néztem. Mintha féltem volna attól, hogy valamiféle büntetést kapok ha az arcára pillantok. -Azt nem csodálom, hogy nem vettél észre. Általában senki nem vesz észre. De ezt már megszoktam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 2:04:15 GMT 1
-Pedig... én észre szoktam venni a szép nőket. Szégyen...-Mondtam leszólva magam. Közelebb léptem a lányhoz és az állára tettem a kezem majd óvatossan feljebb emeltem a fejét. És a szemébe néztem. -Hahó. Nem harapok.-Mondtam széles mosollyal. Tipikus sztár mosoly. Csak egy kicsit zavart,hogy már azt hittem fél tőlem. Mintha egy kölyök kutyus lenne, esküszöm.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 2:10:43 GMT 1
-Szerintem nem szégyen, csak túl sok szép nõ vesz már körül. Egy lány ide vagy oda, az már nem számít. Mondtam szép nyugodtan, ám a mondatom végén megpillantottam a kezét ami az arcom felé közeledett. Óvatosan megfogta az állam és felemelte a fejem. Nem tudtam többet szólni. A nyugodt természetem elillant és kezdett eluralkodni rajtam a pánik. Hiába élveztem, hogy egy fiú keze van az államon valami miatt féltem tõle. Egymás szemét néztük mintha válaszokat keresnénk benne, viszont én nem találtam benne semmit. Most a hátrálás sem segített a lábaim elnehezedtek és nem szándékoztak mozdulni.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 2:14:39 GMT 1
-Nagyon furcsa vagy.-Állapítottam meg. -Nem hinném,hogy talákozok még egy ilyen emberrel.-Mondtam elmosolyodva. Közel hajoltam a lányhoz. Illetve jobban mondva az ajkához. A másik kezem a derekára tettem majd szélesen elmosolyodtam. -Kaurogawa Satayu vagyok. Vagy GD. Ahogy tetszik.-Mutatkoztam be majd elengedtem a lányt és most én léptem hátrébb.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 2:23:47 GMT 1
Csak pislogni tudtam. Egyáltalán nem vagyok különleges, semmi értékem nincs sõt inkább úgy mondanám, hogy kár volt megszületnem. Vészesen közeledett felém, lenéztem az ajkára, de ekkor megfogta a derekam. Vettem egy nagy levegõt aztán végigszaladt rajtam a hideg. Végül csak a nevét árulta el és távolabb lépett. Nagyon megkönyebbültem, mikor nem volt olyan közel hozzám. Próbáltam összeszedni a gondolataimat és beszédre nyitni a számat. -Nagyon... örvendek. Nyögtem ki végre halkan. -Az én nevem Aiko Ninie. Furcsa volt, így az elmondása alapján más lányok már letámadták volna és akár az életüket is odaadták volna ezért a pillanatért én még is féltem. Talán így van rendjén.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 2:32:41 GMT 1
-Örvendek Aiko.-Mondtam.Ekkor viszont megérkeztek Kenjiék. "-Hé haver kihüll a kajád...már 15 perce várunk rád.-Mondta Kenji türelmetlenül. '-Így van GD úgyhogy gyere.-Mondta Saya és odajött hozzánk. Kedves mosolygós lány volt...és sokszor halálra idegesített. -Még találkozunk méghozzá minnél hamarabb. -Mondtam a lánynak majd Saya után mentem. "-Na akkor eljössz ma?-Kérdezte Tora. -Még nem tudom.-Mondtam miközben a következő órára indultunk. Ezután a nap többi része gyorsan eltelt. De valahogy folyton Aikora gondoltam. Talán csak azért érdekelt mert a kihívást láttam benne. Ez mindig is tetszett egy lányban.Mikor vége lett a tanításnak elindultunk hazafelé. Ekkor megpillantottam Aikot. Éppen a szekrényének kinyitásával bajlódott. Egy felső szekrényt kapott és úgy tűnt alig éri el a zárat. És ha ez még nem lenne elég ezek a szekrények elég öregek úgyhogy gyakran beragadnak. Intettem a többieknek,hogy menjenek tovább én pedig odaléptem Aiko mögé megfogtam a kezét és segítettem elfordítani a kúclsot. Utánna ő elrántotta a kezét..valószínűleg meg ilyedt. Ráütöttem a szekrényajtóra így végül az kinyílt. -Tavaly Kenjié volt. Folyton ütögettük.-Mondtam.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 2:42:32 GMT 1
A többiekre néztem mikor megérkeztek, aztán szépen szokásomhoz híven távolabb léptem tõlük. -Biztosan. Válaszoltam halkan még is magabiztosan, aztán szépen elindultam én is az órámra. Ugyan úgy telt a nap többi része mint akármelyik másik nap, csak azzal a különbséggel, hogy most párszor eszembe jutott az a pillanat mikor egy fiú keze volt az államon. Talán ha nem lennék ennyire félõs, akkor megtörtént volna életem elsõ csókja is. Végül aztán befejeztem a gondolkozást és inkább az órára koncentráltam. Nem is tudom miért de egy olyan szekrényt kaptam ami elég magas volt nekem. Még lábujjhegyen sem értem föl, de aztán kaptam segítséget, ami enyhén meglepõ volt. Így úgy reagáltam mint az összes többire. Elhúzódtam. -Értem. Vágtam rá elég gyorsan aztán matatni kezdtem a szekrényben.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 10:02:12 GMT 1
Közben már teljesen össze szedtem magam. - Tényleg sajnálom - mondtam halkan majd halványan elmosolyodtam. - Csak félek ettől az egésztől - mondtam halkan. - Kösz mindent - mondtam majd átöleltem. - Hiányozni fogsz - mondtam őszintén majd elengedtem és hátrébb léptem. - Majd beszélünk - mondtam alig halhatoan tovább in dultam. //Nakano házak //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 13:19:08 GMT 1
Aikora mosolyogtam...ugyan nem nézett rám de viccesnek tartottam,hogy folyton elhúzódik tőlem. Ekkor a kémi tanárnő odajött hozzánk. -Aiko Ninie? Nos tökéletes,hogy mindketten itt vannak. Az idei tanulópárja Satayu lesz. Kémiából. A többi tantárgyról még nem döntöttünk. Végül is egyenlőre ez az a tantárgy amivel nehézkessen bírkózik meg.-Mondta a tanárnő majd egy lapot adott a kezembe. -Még ma kezdjék el. Fakultatíve lehetőleg heti töbszöri alkalommal. Egy hónap múlva pedig esedékes egy szintfelmérőt. És ha jól haladnak akkor továbbra is ön lesz Satayu úrfi tanulópárja. Ne keljen csalódnom.-Mondta a tanárnő a végét kimondottan nekem szánva majd elsétált. Egy darabig nézegettem a papírt majd megszólaltam. -Hát ha még ma el kell kezdeni akkor neked kell hozzám jönnöd. Mert van egy kis dolgom amit csak otthon tudok elintézni. Mit szólsz? Elviszlek kocsival most, ha neked megfelel.-Mondtam de közben végig a papírt nézegettem. Csak az átnézendő anyagok voltak ráírva és a határidők a project munkákra amiket készítenünk kellett. Illetve egy kísérletet is be kell mutatni egy hónap múlva a szintfelmérőn.
|
|
|
Post by kaita on Feb 21, 2010 13:36:18 GMT 1
A folyosón nem kevesen tettek rám lenéző pillantást, de nem érdekelt. ~ Mintha ők jobbak lennének. Remek és még sztárok is vannak.. - gondoltam , aztán leültem a padra, és zenét hallgattam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 21, 2010 14:06:34 GMT 1
Láttam,hogy a folyosón zsivaly támad. Mindenki egy emberről sugdolódzott. Egy fiú aki nem volt átlagos. De nem értettem miért kell mindenkit bántani azért mert más. Ezért úgy gondoltam odamegyek hozzá. -Szia. Nem gond ha leüllök?-Kérdeztem mosolyogva. Persze azonnal elkezdődött a sugdolódzás de ez engem cseppet sem zavart.
|
|
|
Post by kaita on Feb 21, 2010 14:14:23 GMT 1
Oda jött hozzám egy lány ,és kedvesnek tűnt. - Szia... Piszkálni jöttél?- kérdeztem kicsit letörten , mert az még oké, hogy távolról ,de közelről nem kösz. - Bár gondolom nem. AZ ilyen kedves lányok általában nem szoktak, de gondoltam megkérdezem.- mondtam mosolyogva. - Igen leülhetsz.- mondtam kedvesen. ~ Végre valaki , aki normális.~- gondoltam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 14:29:16 GMT 1
Miután GD elment felálltam és és az iskola kert felé indultam persze koránt sem volt egyszerű eljutni odáig pláne ha egy nagydarab ember állja az ember útját úgy döntöttem kikerűlöm ám ő elém állt. '- Tartsd magad távol GD-től világos ? - kérdezte fenyegetően. - Mert ha nem .... mi lesz ? - kérdeztem bár elégé megbántam ezt a hangnemet tekintve hogy az előttem állni 5 szőr nagyobb volt mint én és ha az egyik fiú elnem kapja a kezét még kórházba is jutottam volna az ütésétől. "- Megütnél egy lányt ... szánalmas vagy - mondta a fiú a nagydababb pedig valamit motyogott az ór aalatt majd elment. - Köszönöm - mondtam meglepődve. "- Ha lehet kövire ne húzd fel ... a húga teljesen bele van esve GD-be és hát védi ez érthető csak kicsit túlzásba esik néha - mondta mosolyogva a fiú. - Áhá értem bár teljesen félre érti mert csak barátok vagyunk sőt még annyi sem - mondtam kedvesen. "- Na hát én nem ezt halotam - mondta a fiú. - Na bocs nekem mennem kell - mondtam majd tovább sétáltam közben észre vettem egy kicsit furcsa fiút akit eddig még nem láttam íg yod asétáltam. - Öh szia ... melyik osztályba jársz ? - kérdeztem és hát lehet most kicsit hülyének néz de most már mindegy.
|
|