|
Post by kaita on Feb 21, 2010 14:50:04 GMT 1
Még egy lány jött oda hozzám . Kezdtem úgy érezni , hogy nem kéne nekem ennyire nyílvános helyen lennem, még a végén az összes csaj ide jön és a pasik meg szétvernek engem. - A 11/E-be.- mondtam.- Ti?- kérdeztem kedvesen, ekkor oda jött egy kigyúrt pasi. - Szivikék ahelyett, hogy ezzel a lúzerrel vagytok nem akartok inkább velem jönni?- kérdezte felvágósan.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 15:05:15 GMT 1
- De jó én is - mondtam mosolyogva. - Hát akkor majd tali az órákon .... persze ha megtalálom a termeket ... szívás hogy ilyen nagy ez a suli ráadásul épp hogy megjegyeztem i mere van .... óra rend változás - mondtam nevetve ekkor egy másik fiú jött oda. - Kaptam már ennél jobb ajánlatott is és vissza utasitotam ahogy most téged is ... és majd én eldőntöm ki lúzer és ki nem .... részemről te az vag y.... ez az én véleményen de talán a másik lány elmegy veled - mondtam egyszerűen. - Bár kötve hinném hogy ilyen lúzerekkel lógna mit te - mondtam mosolyogva. - Nah sziasztok ... á de hülye vagyok - mondtam majd vissza fordultam a padon ülő fiúhoz. // Iskola kert // - Terasima Sayu vagyok - mondtam kedvesen majd tovább indultam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 21, 2010 20:04:01 GMT 1
-Ugyan már. Nem szoktam csúfolódni.-Mondtam mosolyogva majd leültem. -Király egy osztályba járunk!-Mondtam örvendezve. -Szívike a helyett,hogy idejössz lúzerkedni a helyedbe inkább távolról nézném a kiszemelt csaj dekoltázsát ...ne ilyen feltűnően oké?-Kérdeztem felvont szemöldökkel. Erre a fickó eléggé elszégyelte magát és elhúzott. -Ne törődj velük.Sok bunkó van..kevés normális ember. Ez már csak így van. Jamamoto Niya Kaorin vagyok. De barátoknak csak Niya.-Mutatkoztam be. -Bocsi de most mennem kell.Majd találkozunk órán. Vigyázz magadra és ne figyelj a többiekre...-Mondtam majd intettem a fiúnak és elsétáltam. //Iskolakert//
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 20:14:59 GMT 1
Egy tanár közelített felénk valami papírral a kezében, de nem tartottam lényegesnek így inkább folytattam a matatást a szekrényben. Végül kiderült, hogy az a papír fontosabb volt mint gondoltam, csak azt nem értettem, hogy miért pont GD-vel osztottak be egy "csoportba" holott úgymond most találkoztam vele életemben elõször. -Majd mindent megteszek, hogy ne okozzak nagy csalódást. Zártam be végül a szekrényt, csak azt nem találtam meg benne amit kerestem. GD ötlete nekem elég érdekes volt, pont nála kellett kezdeni az "órát", de lényegében õ a fõnök úgyhogy nem mondhatok neki nemet. -Hát... ha csak otthon tudod megoldani akkor rendben van... Adtam meg magam elég nehezen, de továbbra is a szekrényhez lapulva figyeltem a papírt amit õ is elég szépen tanulmányozott.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 20:49:42 GMT 1
Odaadtam Aikonak a papírt majd a kertbe vezető ajtó felé mutattam. -Jobb ha indulunk..feltéve ha már eléggé átnézted azt a papírt. Csak azt ne mond,hogy ettől is félsz...-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by sora on Feb 21, 2010 20:51:15 GMT 1
~ Jehaaa!!! Itt van szinte az összes sztár, és csak úgy szálldosnak a pletykák... EZ nagyon jó nap lesz~- gondoltam , aztán oda mentem GD-ékhez. - Szia .. TE nyilván Satayu vagy , te meg az új barátnője Aiko..- Mondjátok csak... mióta jártok?- kérdeztem, de tudtam , hogy nem járnak , csak egy jó pletyka kellett.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 20:56:18 GMT 1
-Nem a barátnőm. A tanulópárom.-Mondtam a lánynak. De nem mosolyogtam. Nem tetszett nekem,hogy mindent tud. Az oké,hogy engem ismer..mivel piszok híres vagyok minden nő nemű lény ismer...de,hogy Aikot honnan ismeri fogalmam sem volt. -És te még is kivagy? Ha már így idepofátlankodtál?!-Kérdeztem felvonva a fél szemöldökömet.
|
|
|
Post by sora on Feb 21, 2010 21:01:32 GMT 1
-Ahaaa.- mondtam. - Én? Egy ember.. Ugyan olyan mint te... Semmivel sem különbözünk , úgyhogy légyszi normálisan.- mondtam. - Amúgy Sora Testarossa.- mondtam .
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 21:03:28 GMT 1
Épp elindultam volna az ajtó felé, de egy lány leszólított minket. Én természetesen nem akartam szólni egy szót sem. Nem az én stílusom, hogy beszélgetek az idegenekkel így inkább GD-re hagytam a beszédet. Egy kis párbeszéd után némi szünet kerekedett engem meg kezdett zavarni ez a nagy csönd, meg talán zavartam is egy kicsit. -Azt hiszem... jobb ha megyek, majd késõbb ... találkozunk és mehetünk hozzád ... Mondtam halkan és kikerültem a párost lehajtott fejjel. Lehet, hogy hülyeséget csináltam, de valami azt súgta inkább mennem kellene.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 21, 2010 21:04:47 GMT 1
-Aha oké. Bocs de nincs hangulatom ismeretlenekkel beszélgetni.-Mondtam megrántva a vállam. Egyszerűen nem volt szimpi a csaj. Attól függetlenül persze kib.szott jó nő volt de akkor is. Najó kicsit kedvesebbre veszem. Kitudja mi lesz. -Engem ismersz úgyhogy...inkább nem mutatkozom be. Mióta jársz a sulinkba?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by sora on Feb 21, 2010 21:11:17 GMT 1
- Máris jobb.- mondtam , aztán én is kedvesebb lettem egy fokkal. - Tulajdonképp mától...- mondtam, aztán zsebre tettem a kezemet, és lazán álltam. ~ Nem is rossz. Egész helyes.~- gondoltam.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Feb 21, 2010 21:36:54 GMT 1
Mivel választ nem kaptam mentem szépen elõrre ahogy elterveztem. A nevét hallottam a lánynak, de nem ismertem bizonyára ez az elsõ napja ebben a suliban. Mikor kiértem az ajtón megkönyebbültem egy kicsit. Végre normálisan kaptam levegõt és élveztem a "szabadságot". Elõvettem a telefonom és megnéztem kaptam-e valami üzenetet, de szerencsére senki nem keresett. Talán majd holnap kezdem el a külön órát GD-vel, addigra meg is szokom nagyjából a helyzetet.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 22, 2010 19:08:54 GMT 1
-Értem. Nos ez esetben holnap találkozunk az órán. Úgy is kémia lesz az első és van egy olyan érzésem,hogy mivel új vagy bizonyára mellém tesznek. Laborgyakorlat lesz.-Mondtam majd elmosolyodtam és kisétáltam. Illetve inkább siettem Aiko után. Mikor végre utolértem megragadtam a karját és visszarántottam őt. -Sikerült elszabadulnom. Elnézésedet kérem.-Mondtam udvariassan madj a parkoló felé mutattam. -Gyere... már elvileg itt van a kocsi.-Mondtam és reménykedtem,hogy nem a limuzin az. De amint megtettünk pár lépést és az épülettől már látszódott a parkoló rájöttem,hogy ezt a fogadást is elvesztettem volna. A fekete limuzin állt a parkolóban. A sofőr mikor meglátott kiszállt és kinyitotta nekünk az ajtót. Előbb megvártam amíg Aiko beszáll majd én is beszálltam. Láttam rajta,hogy eléggé meglepődött. Azthiszem tényleg nem tudja ki vagyok. És talán kicsit meg is rémítette ez a pompa. Úgyhogy inkább nem kínáltam meg üdítővel,pezsgővel vagy kajával. És nem kezdtem el filmet nézni a bépített tévén. Csak reménykedtem,hogy nem kap szívrohamot ha megtudja,hogy az anyám az ő imádott énekesnője. //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Sayaka on Apr 3, 2010 13:44:19 GMT 1
Han bejött velem a suliba amíg elintéztem a papírokat. - Holnap este ? - kérdeztem tőle komolyan. '- Ja - válaszolt tömören. - Remek remélem Zen is eljön - mondtam feltűzzelve. '- Ha jön te maradsz - mondta majd maga felé fordított. '- Nem szeretnélek megint égő kocsiból kirángatni - mondta hallkan. - Senki nem kért meg rá eltudtam volna jönni onnan - mondtam egyszerűen majd a szája elé tettem az ujjan. - Tudok magamra vigyázni Han ... balesetek előfordulnak .... következőleg figyelek de értsd meg miután így elbánt velem Zen nem hagyom hogy újra megtegye - mondtam határozottan. '- Makacs vagy - sóhajtott. - Tudod hogy nem beszélhetsz le semmiről amit akarok és rá beszélni sem tudtsz semmire amit nem akarok -mondtam sejtő mosollyal. '- Pff jól van jegyez ám meg mindent -mondta nevetve.
|
|
|
Post by Dina on Apr 3, 2010 14:12:50 GMT 1
A suliban rögtön megláttam Saya-t, de nem nagyon akartam megzavarni, csak beszélgetni akartam. ~ Milyen jó, hogy nincsen itt GD, sem a többi éretlen sztár~- gondoltam, majd leültem egy padra, ekkor Sally sétált oda hozzám. - Szia D.A.- köszönt mosolyogva. - Szia Sally.- mondtam. - Láttad GD-t? Olyan cuki volt.- mondta, hát erre kicsit felkaptam a vizet, mert tudja, hogy utálom amikor róla beszél... - Nem tudnál leszállni erről a témáról?.. Utálom GD-t, és nem, nem cuki.- mondtam. - De ha nem utálnád, ugye járnál vele?- kérdezte. Na ebben a percben akár egy kanál vízbe is bele tudtam volna fojtani. - Nem, mert amúgy is éretlen hozzám,és épp ezért nem is értem, hogy mi tetszik neked benne.- mondtam. - Ajj ne csináld már, tudom, hogy bejön neked.- mondta. - Nem jön be, hanem kimegy.... De piszkálj valaki mást , például azt az új kiscsajt, aki most ott teszi magát GD-nek- mondtam,és erre hál istennek el is ment.
|
|