|
Post by Arisa Ikina on Oct 31, 2009 10:37:36 GMT 1
Miután a szócsatának vége lett mindenki elindult az orájára.Én is felálltam majd elindultam GD-ék után.
//"C" tantermek//
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 31, 2009 23:49:00 GMT 1
Nem sokon múlt hogy össze ne találkozzak Harukával ő pont akkor fordult be az "A" folyosóra mikor én az udvarról jöttem be de szerencsére épp az egyik barátnőjével beszélgetett így megúsztam. ~ Ez nem sokon múlt ~ gondoltam majd leültem egy padra persze Chiét nem sikerült elkerülnöm. '- Szia - köszönt majd leült. - Áh szia hogy vagy ? - kérdeztem kedvesen. '- Jól ... ma egész nap téged kerestelek - mondta kedvesen. ~ És sajnos meg is találtál ~ mondtam magamban. - Hát pedig itt voltam szinte végig - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Oct 31, 2009 23:55:01 GMT 1
-Mikor a "C" folyosón voltam letámadtam egy fiút úgy, hogy a bicskám (amit mindig magamnál hordtam)odaszorítottam gyengéden ,de fenyegetően a nyakához.Ekkor el jött mellettünk Ichirou aki nagyon bámulta hogy mit csinálok a fiúval,de engem nem igazán érdekelt. -Add ide a cuccot.-suttogtam teljesen félre érthetően a fiú fülébe úgy hogy azt Ichirou is meghallotta.erre a fiú a kezembe nyújtott egy kis papírzacskót,majd én bele is néztem,de közben még hozzá szorítottam a nyakához a bicskát.-Nagyon helyes!-mondtam,majd elvettem a bicskát a nyakától.Mikor szabad lett a nyaka rögtön szaladt is kifelé.-Mit néztek?-kérdeztem Ichiroutól és egy lánytól akit ha jól tudtam Tsukinak hívtak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 23:58:08 GMT 1
Kisétáltam a folyosósra az első ami feltűnt Maya volt oda sétáltam és egy egyszerű mozdulattal elvettem a bicskát tőle. - Nem az utcán vagy ... ez egy iskola .. világos? - mondtam komolyan persze az hogy mit csináltam más nem igazán látta mivel elég közel álltam a lányhoz. - Nem szeretnéd hogy ezt valaki észre vegye ugye ? .. én meg baromira nem akarom hogy ennél is lejjebb süllyedjen az osztályunk miattad - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 0:00:23 GMT 1
Ahogy éppen besétáltam letámadott egy egész nagy tömeg és azzal nyaggattak,hogy énekeljek nekik. Persze nem akartam de másképp nem jutottam volna el a szekrényemhez. -Oké..legyen...-Mondtam nekik majd elkezdtem ritmusra csettinteni. Az egyik kedvenc számomat énekeltem el ami Amerikába hatalmas nagy sláger lett. Mikor körül belül a felénél tartottam már ritmusra tapsoltak a diákok és egyre többen gyűltek oda. És próbáltam kitörni a tömegből persze úgy tettem mintha ez az előadás része lenne. És ahogy szétvált előttem a tömeg mint Mózes előtt a Vörös tenger szemben megpillantottam egy hosszú hajú franciát 4 néger fickót és 1 néger csajt. El si felejtettem,hogy ma lesz a koncertem és mondták,hogy mindenképp eljönnek. Azonnal abba hagytam az éneklést és oda futottam az igencsak rendkívül furának tűnő csapathoz. Azonnal a francia nyakába ugrottam még jó, hogy enm döntöttem le a lábáról. '-Hello Ma cheri...-Mondta gyönyörű francia kiejtéssel. -Szia Jack...-Mondtam neki. Azért csak ők jöttek el mert amúgy is meccsük van Tokyoban. És csak ők tudnak Japánul. Persze inkább csak törögetik. "-Hello sárgabébi...kilométerekről kiszagoltuk a hangod...-Mondta elég szlengesen egy hatalmas izomkolosszus néger és felkapott. "-Elrabollak...-Mondta vigyorogva. -Hé..tegyél le! Különben akpni fogsz...-Mondtam neki mosolyogva majd adtam neki egy puszit és lerakott. '"-Szija szívi...-Mondta a néger lány. -Jenni...szia...-Mondtam neki majd átölelt. ""-Hello AJ! -mondta a fura csapat utolsó tagja. Egy rapper fickó. -Hát tessék ez az unalmas sulim. Az elvakult kicsinyes korlátolt diákságával. Hát nem édesek?! Képzeld kiakadtak azon,hogy lesmároltam egy fickót akinek csaja van...-Mondtam a szememet forgatva. Rögtön Amerikaiba kapcsoltam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 0:05:57 GMT 1
-Az attól függ.-mondtam,majd vissza vettem a bicskám. -De ha valaki nem adja vissza a gyémánt gyűrűd akkor se ha szépen kéred tőle és azt igéri ha megteszel neki valamit vissza adja és te meg teszed de akkor de adja vissza...akkor te mit csinálnál?-kérdeztem a lánytól.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 0:06:25 GMT 1
'- Bocs Ichirou mennem is kell - mondta a lány majd megcsókolt és elsietett közben észre vettem egy csajt aki épp kiakart nyírni valakit vagy kirabolni nem tudom nem is érdekelt. - Ugyan kiscicám zavar ? .... ne légy ilyen heves - mondtam mosolyogva közben Sacuky is megjelent. - Ejj ejj Sacuky Matsu mondott rólad pár dolgot .. lehet félre ismertelek ? - kérdeztem sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 0:09:46 GMT 1
- Tudod én ezt iskola után intézem el ... ha suliba tenném már rég kirúgtak volna - mondtam halkan. ~ Matsu képes volt ezt elmondani Ichirounak .... pont neki ? ... hát kösz Matsu ~ gondoltam majd Ichirouhoz sétáltam. - Jobb ha nem mondod el senkinek - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 0:10:23 GMT 1
-Ha tudnád milyen heves tudok lenni olykor...meglepődnél.-Mondtam a fiúnak egyszerűen mégis csábítóan.-Mellesleg ez a z ügy nem rád tartozik..-mondtam,majd rákacsintottam.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 0:20:34 GMT 1
- Milyen kár - mondtam mosolyogva közben Sacuky sétált hozzám. - Miért ne mondjam el ? ... hmm ? - kérdeztem tőle mosolyogva majd felálltam. - Én úgy elszeretném mondani ... amúgy is nem értem Matsu és Takeda mindig rejteget valamit - mondtam majd közelebb hajoltam Sacukyhoz. - Nem tudod mit ? ... én már rájöttem ... tudni akarod ? - kérdeztem sunyi mosollyal Mayához sétáltam. - Elmondod miért vagy ilyen kis heves ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 0:24:30 GMT 1
~ Már megint mit nem mondtak el ? .... vagy Ichirou átver ? .... kíváncsi vagyok de akkor sem kérdeztem meg Ichirout .... de anélkül meg nem fogom megtudni ~ gondoltam majd leültem a padra.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 0:26:19 GMT 1
-Talán...-mondtam majd Ichiroura mosolyogtam. -Elmondom neked...egy pusziért cserébe.-mondtam majd a számra mutattam.-Ide.-mondtam majd rákacsintottam és mosolyogni kezdtem.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 0:31:28 GMT 1
- Hmm te ennyivel beéred ? - kérdeztem mosolyogva majd megpusziltam a lányt majd gyengéden a falhoz löktem ami csak pár cm-re volt tőle és megcsókoltam. - Na hallgatlak - mondtam sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 0:35:38 GMT 1
-Mindössze azért....hogy az ilyen helyes fiúkat mint te.... megcsókolhassam.-mondtam,majd a fiú elé álltam,és én is gyengéden a falnak löktem,átkaroltam a nyakát majd viszonoztam a csókját.-Főleg azokat akiknek ilyen finom ajkuk van.-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 0:36:27 GMT 1
Ahogy Ichiroukra néztem elégé elment a bátorságom attól hogy megkérdezzem. ~ Nem leszek Ichirou egyik áldozata ~ gondoltam kicsit lemondóan.
|
|