|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 16:31:59 GMT 1
Hétfőn már kora reggel a suliban voltam Ayakával mi voltunk az elsők az épületben mivel én Ayaka reggel meggyőzött arról hogy elfogunk késni és az én órám jár rosszul pedig pont ellenkezőleg. - Hát igazán kösz .. minden vágyam volt hogy ahelyett hogy még aludjak itt üljek - mondtam álmosan. '- Bocs nem tudom mi történhetett ... jaj meg van ... Ei-t akartuk lerázni és én átállíttattam telefonomon és mindenhol az órát. - mondta nevetve. - Kelts fel ha már végre van rajtunk kívül egy ember az iskolában. - mondtam erre Ayaka nevetni kezdett. '- Bocs nem direkt volt - mondta kedvesen. - Ugyan mondtam már minden vágyam ez volt ... gondolat olvasó vagy - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 30, 2009 17:21:54 GMT 1
-Elmentem Sacuék mellett és odanyomtam gyengéden a kezébe egy iskolaújságot.-Olvasd el a 3. oldalt.Ez neked csak jó hír lehet. -mondtam,majd tovább sétáltam.Ott rátaláltam Shinre is.a 3- oldalon lévő hír testszeni fog neked.-mondtam kedvesen.-Az a lány a főszereplője aki kikezdett a bálon Sacuval.-mondtam majd osztogattam tovább az újságokat.
//Iskola/Iskola udvar//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 17:41:13 GMT 1
Odaadtam az újságot Ayakának mivel engem nem igazán érdekelt vagy csak túl fáradt voltam ahhoz hogy elolvassam Ayaka viszont kicsit kiakadt mikor elolvasta. '- Azt a csajt akit mondtál autóbaleset érte - mondta komolyan. - Megérdemelte ... miért nem vett olyan kocsit ha olyan gazdag ami nem törik szét jah bocs olyan nincs hát akkor csináltathatott volna magának - mondtam egyszerűen. '- Ne mondj ilyet attól mert bunkó volt nem érdemelte meg - mondta Ayaka. - Oké akkor nem mondom csak gondolom ... amúgy neked milyen órád lesz ? - kérdeztem kedvesen. '- Aszem Matek - mondta közben Tsuki már megint elment. ( XD )
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 19:30:51 GMT 1
A folyosón össze találkoztam Tsukival aki az újságot osztogatta. '- Ez a csaj oltogata a népet tegnap ... aszem láttam is hogy bele megy a kamion pont arra sétáltam de azért örülök hogy jó messze voltam - mondta. - Jó hogy nem voltam ott - mondtam. '- Mert te Arisával mászkáltál előtte meg Nathalival jó haver vagy jól egyedül hagytál - sóhajtott Ichirou. - Miért nem jöttél ? - kérdeztem egyszerűen. '- Mert nem volt kedvem .... amúgy mi ez a nagy vissza esés ? ... hol marad a vidámság ? - kérdezte Ichirou nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 19:33:05 GMT 1
Mikor be értem a suliba elég sokan bent voltak már. Szerdán lesz az iskolai "Ki mit tud?" biztos vagyok benne,hogy tele rakják az órarendünket mozgáskultúra és zene órákkal. És még a tanárok panasza is meglesz a bál miatt. Remek...remek.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 19:48:20 GMT 1
Már elég sokan voltak az iskolában így úgy döntöttem meg keresem hol lesz órám de mielőtt még elindultam volna észre vettem GD-t. ~ Vajon jobban van már ? .... elég ijesztő volt mielőtt elment ~ gondoltam. '- Na én megyek .. majd találkozunk - mondta majd felállt és elindult az egyik terem felé. - Okés szia - köszöntem el Ayakától.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 19:56:19 GMT 1
'- Milyen volt a hétvégéd ? - kérdezte de ezzel csak azt akarta hogy én is kérdezem meg az övet. - Békés - mondtam tömören. '- Az enyém állati jó volt ... kár hogy nem jöttél - mondta mosolyogva. - Nem igazán volt kedvem bocs - mondtam majd leültem és Ichirou is ekkor egy lány jött oda hozzánk. "- Ichirou ráérsz holnap ? - kérdezte mosolyogva. '- Persze én mindig ráérek - mondta nevetve majd a lány intette és elment pár perc múlva viszont az a csaj jelent meg aki a parkban letámadott. "'- Sziasztok ... Ichirou ... holnap mit csinálsz ? - kérdezte kedvesen. '- Holnap ? .... ööö semmit - mondta kényszer nevetés közben. "'- Jó akkor velem jössz - mondta majd elsétált én pedig nevetni kezdtem. '- Jaj most végem - mondta. - Megérdemelted - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 19:56:52 GMT 1
Miközben sétáltam Sacukyval ütköztem össze.Éppen a mobilomon néztem a mai híreket és valami lökött csaj könnyfakasztó dolgokról beszélt, a nagy bocsánatkérés. Csak éppen azt nem tudja,hogy csak mellékszereplő ként szerepel a hírekben. Fene tudja. Szerintem senki nem tudja ki ő de hát ő tudja. Ha úgy akar a köztudatba kerülni mint a lány aki hülyét csinált magából a világ előtt. Hát hajrá. Látszik,hogy nem volt még dolga paparazikkal vagy interjúkkal. -Áh bocsi Scauky..néztem a híreket és elbambultam...-Mondtam Sacukynak majd összecsuktam a telefonomat. -Hogy vagy? Sikerült kiheverni a bált?-Kérdeztem Sacukytól.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 20:02:10 GMT 1
- Te ne haragudj nem figyeltem - mondtam kedvesen. - Hát igen minden teli van ezzel a csajjal elég idegesítő - mondtam igazából nem is zavart volna ha nem bunkózott volna. - Hát igen bár a barátnőm kicsit korábban jött ma reggel szóval már 2 órája itt vagyok... amúgy jobban vagy ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 20:04:35 GMT 1
-Mi? Ja persze.... semmi bajom...-Mondta halvány mosollyal. -Tiszta gáz ez a csaj. Szerintem az emberek 99,99%-t nem érdekelné ha ott is halna meg. -mondtam megrántva a vállam. -Szegény kislány..a média kegyetlen..egy hét múlva ezt a felvételt fogja kiröhögni valami TV-s pasi egy talkshow-ban..az biztos...-Mondtam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 20:13:23 GMT 1
Miután besétáltam az iskolába körülöttem mindenki lefagyott. Amint felértem a "C" foylosóra már hatalmas susogás ment. "-Ez AJ!!! -mondta egy fiú izgatottan. Én ránéztem majd rákacsintottam. '-Sose volt még Japánba... képzeld el.. Jazz-es hangja van... sose halottam még ilyen erős hangú Japán csaj..azt mondják négerek voltak a nevelő szülei ezért ilyen a hangja...de amúgy Japán..örökbe fogadták vagy mi...-Mondta egy lány, éppen Ichirouék mellet állt. Minden pasi lefagyott a közelemben. De ezt már több okból is megszoktam. Örököltem a szüleim génjeit, másrészt egy "tökéletes" sztár voltam. GD mögé léptem majd letakartam a szemét a kezeimmel. -Na ki az?-Kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 30, 2009 20:25:04 GMT 1
- Örülök hogy jobban vagy - mondtam mosolyogva. - Hát igen ... de szerintem megérdemelte az a balesetet még ha ez bunkósság is de én így gondolom legalább nem leszáll a földre bár nem hiszem hogy megjön az esze - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 30, 2009 20:34:54 GMT 1
Ichirou végig Geit figyelte amíg meg nem löktem és lenem esett a padról. ~ Ennyire hogy lehet elbambulni ? ~ kérdeztem magamban. '- Ez nem volt kedves tőled - mondta majd vissza ült. - Neked ott a többi barátnőd így is elég nagy bajban vagy már nem ? - kérdeztem nevetve. '- Nem baj - mondtam álmodozva. - És mit szólsz ahhoz ha elmondom ezt neki ? - kérdeztem. '- Azt hogy nem élsz sokáig Takeda - mondta nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 30, 2009 21:05:32 GMT 1
-Hát..lehet...Tatsuya mesélt a balhéról. Bár én nem halottam de tőlem megkapta volna magáét...-Mondtam megrántva a vállam ekkor valaki hátulról eltakarta a szemem. -Hugi ne feszítsd túl a húrt...-Mondtam neki komolyan majd leszedtem a kezeit a szememről. Hát igen amikor megfordultam azt láttam amire gondoltam. A fiúk 99%-a úgy bámult rá mint a megváltó istennőre. A többiek pedig egyszerűen eldöbbentek,hogy "AJ itt? Japánban?!"
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 30, 2009 21:09:44 GMT 1
-Bátyuus..lelőtted a poént...-Mondtam a sértődöttet téve majd szélesen elmosolyodtam. -Szia...-Néztem Sacukyra majd megkerültem GD-t és megöleltem Sacukyt. -G... AJ vagyok.-Mondtam mosolyogva miután elengedtem Sacukyt. Elővettem a táskámból az órarendet és megnézetem milyen óránk lesz. -Őh..ja tényleg Hétő...szerdán a ki mit tud? lesz... fura órarend..De hát. Biztos.. mozgáskultúra ének. Jajdejó..őőő...Itt szokott házi lenni?-Kérdeztem felváltva Sacukyra és GD-re nézve.
|
|