|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 15:06:08 GMT 1
-Neked meg nem kéne idejönnöd hozzánk..még a végén valami csúnya baleset fog érni Ichirou...-Mondta Ichirounak elmosolyodva. Ekkor láttam meg,hogy a folyosón egész nagy tömeg kezd lenni. Egy valakit álltak körbe főleg a fiúk de a lányok is nagy számba. Mivel kíváncsiak voltak. Valószínűleg az új lány volt. Ekkor Kenji a társalgó végében állt meg és odaordított nekünk.Persze így mindenki hallotta. Pedig ő csak a tömeget próbálta túlordítani. '-Beszarás..Gyerekek...Japán legszebb tinilánya..A Tv-be láttam! Mikor megnyerte..azt a mindenit..élőbe még szebb..Gyertek má!-Ordítozta Kenji lihegve. Tisztára pánikba volt.Mint mindenki. Ha Japán tini szépségkirálynőjét látja. Én meg lefagyva bámultam Tatsuyara. Aki intett a fejével. Én meg elindultam a tömeg felé és próbáltam odafurakodnia lányhoz.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 15:10:07 GMT 1
Épp meg akartam szólalni mikor GD beoltotta Ichirout szóval hagytam a fenébe. Átöleltem Sacukyt és simogatni kezdtem a hátát. Ekkor elég nagy tömeg lett a folyosón persze ide a társalkodóba nem áramoltak be mert a folyosón tolongtak. Kenji pedig elordította a hírt. Nekem meg majdnem leesett az állam. Igen is durva hír. De én szerelmes vagyok szóval a nő maga nem érdekelt, csak azért még is kíváncsi voltam én is ki lehet az a csodaszép lány ha már ezt a címet elnyerte.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 15:18:26 GMT 1
- Sziasztok. - köszöntem nekik. - Egyenlőre még nem zaklat. - mosolyogtam Takedára. - Nektek hol lesz órátok? - kérdeztem tőlük.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 15:30:37 GMT 1
Mindenki kíváncsi volt az új csajra engem nem igazán érdekelt persze mikor már észre vettem nem ez volt a véleményem. ~ Hmm nem semmi ez a csaj ~ gondoltam miközben a csajt figyeltem de aztán leültem Arisa mellé. - Mit csináltál tegnap ? - kérdeztem kedvesen. ~ Még láthatom eleget ezt a lány ~ gondoltam ezért inkább Arisával foglalkoztam persze Ichirou rögtön csatlakozott a tömeghez.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 15:35:51 GMT 1
Mindinki rögtön az új csaj körül lábatlankodott . - Menjél csak nyugodtan - mondtam kedvesen. ~ Biztos kiváncsi ő is ~ gondoltam majd elengedtem Tatsuyát közben Ayaka siettem vissza hozzám. '- Sacuky ma órák az utolsó órában gyűlés lesz a B folyoson az első terembe - mondta Ayaka kedvesen. - Okés kösz hogy szóltál - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 16:04:14 GMT 1
Mikor végre elértem a kör közepét megpillantottam azt a gyönyörű lányt. Igen. Nem hiába volt ő Japán Tini Szépségkirálynője. Megragadtam a lány kezét és próbáltam utat törni a tömegben húzva magam után a lányt. Persze mindenki utat nyitott olyan dühösen néztem rájuk. Miután sikerült kitörnöm a tömegből egyenesen Tatsuyaékhoz mentem. A tömeg meg csak úgy fordult utánam és döbbentem figyeltek. -Ülj le!-Mondtam dühösen és a lány le is ült. Persze a többiek a lány szépségének varázsa alatt bámulták őt. Utána meg rosszalóan engem. -Megzakkantál???-Kérdeztem dühösen. '-Nem...hiszen...megbeszéltük.. -Mi? De... de nem... most akkor a média..meg minden. Nem gondoltál bele ebbe? '-Dehát nekem Carl azt monda,hogy -Leszarom mit mondott Carl...tényleg nem érdekel.-Mondtam dühösen. A lány felpattant majd átölelt. '-Na haragudj...-Mondta halkan. -Istenem... jó mind1...megbeszélem vele...fasza ,hogy én sose tudok semmiről...-Mondtam kissé dühösen. Majd megfordultam mert mindenki minket bámult. -Mivan??? Mit néztek? -Kérdeztem dühösen. Erre mindenki már széledt is szét. Nehogy balhé legyen. '-Szia Tatsuya...-Mondta a lány Tatsuyanak. '-Ne haragudj már szívem...csak örültem,hogy befogadnak az osztálytársaim.. -Ja..király...-Mondtam majd leültem ő meg az ölembe ült. -Ja amúgy Sacuky ő Tya...Tya ő Sacuky...-Mondtam '-Szia...-Mondta Tya megvillantva tökéletes hófehér fogsorát.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 16:09:06 GMT 1
-Szia Tya...-Mondtam visszamosolyogva Tyara. Mindig elámultam rajta milyen gyönyörű lány. De már 1 hónapja sikerült titokban tartaniuk a kapcsolatukat. Éppenséggel most ezzel nyilvánosságra hozzák.Azért megyünk a TV Tokyoba ma. Bár azt nem tudtam,hogy Tya ma iratkozik be a sulinkba. Ezért elég ideges lett GD. Valószínűleg ő sem tudta. Ők lesznek az év párja. Eléggé hasonlítanak. És mind a ketten sztárok, tökéletesek, csillognak mint a csillagok. Ahogy azt kell.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 16:12:20 GMT 1
- Nem is olyan nagy szám - mondtam kedvesen . - Itt szemben lesz órán és neked ?- kérdeztem mosolyogva közben pedig Ichirou vissza jött és az új csajról áradozott. - Ichirou nem érdekel - mondtam egyszerűen. '- Ne mond már hogy nem érdekel. - mondta Ichirou hitettlenkedve. - Betűzem ? .... N...E..M ..É..R..D..E..K..E..L.. - mondtam egyszerűen. - Mellesleg ha nem vetted volna észre pont most ment oda GD-hez - mondtam de láthatoan nem hatott rá csak elsétált.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 16:20:12 GMT 1
- Takarítottam. - mondtam. - Te? - kérdeztem tőle. - Nem tudom hogy hol lesz.GD-t akarom megkérdezni de viszont nem akarom zavarni.Majd ha becsöngetnek megkérdezem vagy utána megyek. - mosolyogtam. - Ichirou ne legyél ennyire idegesítő. - néztem Ichirou-ra.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 16:20:22 GMT 1
'- Jól vagy ? - kérdezte Ayaka. - Igen miért ? - kérdeztem kedvesen. '-Csak kérdeztem - mondta kedvesen majd elment még mielőtt Tya és GD vissza jött volna. - Szia - köszöntem neki kedven. ~ Tényleg tökéletesen össze illenek ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 16:26:52 GMT 1
Ekkor becsengettek. Megfogtam Sacuky kezét majd GD-hez fordultam. -Nah mi megyünk következő szünetbe találkozunk...-Mondtam GD-nek és Tyanak majd Sacukyval elsétáltunk a Matek terem felé. -Nem tetszik ez nekem...-Mondtam megcsóválva a fejem. -Valami nem stimmel a körül a Takeda gyerek körül.-Mondtam Sacukynak és mikor odaértünk a terem elé kinyitottam az ajtót Sacukynak. Majd miután ő bement én is utána. Nem Sacuky mellé ültem mert nem volt hely. Hanem egészen előre.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 16:35:23 GMT 1
-Oké...-Mondtam Tatsuyanak majd felálltam a padról. Elindultam a terem felé. Megálltam Arisáék előtt bár nem pont miattuk csak Tyat vártam aki a táskáját kapta fel az oldalára. -Arisa... Töri lesz... eggyel a szemben lévő terem mellet...-Mondtam Arisanak majd rá mosolyogtam. Ekkor érkezett meg Tya és megfogta a kezem majd egy puszit nyomott az arcomra. '-Majd találkozunk szívem...-Súgta a fülembe és bement a szemben lévő terembe. Láttam ahogy utána néznek az osztálytársai. Tetőtől talpig átvizsgálták. Egy testhez simuló V kivágásos kék mini ruha volt rajta. meg magassarkú. Persze minden a lehető legmárkásabb. A magasságához képest hosszú lábai voltak ami elég ritka a Japán lányoknál. Nem volt teljesen átlagos Japán lány. Egyszerűen bombázó volt. Engem is letaglózott mikor megláttam őt. Így hát nem csodálom, hogy a többi férfira is így hat. Egyszerűen ő a csillogásra született. Megvártam amíg Arisa feltápászkodik majd én bementem a szemben lévő terem melletti ajtón. Leültem a helyemre és előpakoltam a füzetemet meg egy tollat. //"C" Termek//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 16:36:56 GMT 1
- Nekem sem - mondtam halkan. ~ Aj Satayu is túl tette magát azon hogy meghalt az anyja és ráadásul nekem Tomoyo nem volt a rokonom ~ gondoltam miközben besétáltunk a terembe // "C" termek //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 16:42:19 GMT 1
Mikor becsöngedtek felálltam. - Hát légy ügyes - mondtam kedvesen Arisának majd elindultam a terem felé. // C tantermek//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 16:53:32 GMT 1
Miután GD megmondta hol leszünk elköszöntem Takedától és elindultam a terem felé.
//"C" tantermek//
|
|