|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 29, 2009 22:13:43 GMT 1
A folyosóra sétáltunk egy lány sétált felénk épp hátra felé nézett és nekem sétált én pedig kis híján hátra estem. - Figyelj már - mondtam egyszerűen. '- Bo-bo-csánat - mondta dadogva majd elsétált. ~ Remélem ma nem futok össze Mayával .... bár mindegy ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 30, 2009 18:17:32 GMT 1
Miközben figyeltem Masamit felhívott Gei orvosa majd az ügynököm is. Azt hiszem ma már ebből nem lesz tanulás. De legalább az igazolást be tudom adni Gei helyett. Intettem Masaminak meg a többieknek mondtam,hogy mennem kell...majd honlap találkozunk és elindultam az igazgatói felé. //Igazgatói iroda//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 5, 2009 19:05:54 GMT 1
Nathali egy ideig GD-éket figyelte majd Masamin és utána rán nézett halványan még is kicsit vészjóslóan elmosolyodott majd szó nélkül ki indult az iskolából én pedig az ellenkező irányba mentem ám hirtelen meg álltam. ~ Hova megy Nathali ? ....valami nem stimmel vele ~ gondoltam. ~ Rájött .... franca valaki biztos .... elmondta ~ gondoltam majd tovább sétáltam. ~ Arisát viszont most tényleg le kell ráznom ...... ha Nathali tényleg rájött nem GD lesz az elsődleges célpontja ~ gondoltam majd elégé meglepődtem mikor Nathali előttem állt. ~ Biztos hátulról jött be ~ gondoltam. '- Takeda remélem rosszul informált a drága barátod nővére ..... nagyon remélem ..... nem szívesen venném tudomásul hogy GD-éknek segítesz - mondta komolyan. - Te nem vagy normális már hogy segítenék nekik .. - kezdtem egyszerűen de közbe vágott ez nála már rég rossz volt így már tudtam hogy nem hisz nekem '- Elég meggyőző volt az a lány - mondta majd a falhoz lökött és elég közel hajolt. '- De persze nem ítéltedet egy idegen állítása alapján ..... mert gondolom nem vagy olyan hülye hogy ujjat húzz velünk - mondta halkan közben végig mosolygott még is érezni lehetett a hangján hogy ezt fenyegetésnek szánja. - Persze hogy nem .... hova gondolsz ? - kérdeztem egyszerűen. '- Csak megkérdeztem - mondta majd elengedett. - Nem bízol bennem ..... pedig elégszer bebizonyítottam hogy bízhatsz bennem - mondtam komolyan. '- Óvatosnak kell lennem de jól látod egyáltalán nem bízok benned..... de ha elárulsz ..... komolyan mondom hogy nem csak te szívod meg hanem Arisa és Sacuky is ..... jah és persze Ichirou és a drága barátnője is .... most elég kiszolgáltatott Gei .... te is tudod hogy én nem végzek fél munkát úgy mint Matsu - mondta halkan. - Akkor legalább a bizalom kölcsönös ..... honnan tudjam hogy nem szemeltél ki a következő célpontodnak ? .... mondhatom jól állunk hiszel egy idegennek ..... és mi van ha Matsu megölésében segédkeztem ? ...... Nathali te magad mondtad hogy mindegy hogy hogy de kerüljek közel hozzájuk ..... ezt teszem ..... de ha nem bízol bennem .... akkor hagy szálljak ki ebből - mondtam komolyan. '- Nyugi ..... nem tervezem még hogy megöljelek ..... ezt csak vedd úgy hogy figyelni foglak - mondta mosolyogva. - De megnyugtató .... hát kösz - mondtam komolyan majd elakartam sétálni Nathali mellet aki rögtön elém állt. '- Intézd el hogy ma GD menjen be a kórházba Geihez - mondta halkan majd elsétált. ~ Chö majd biztos ...... nem fogom oda csalni ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 5, 2009 19:30:32 GMT 1
Elköszöntem Tatsuyától egy csók kíséretében mivel volt egy kis dolgom észre vettem Nathalit ahogy az udvarról besétál de ő szerencsére nem vet észre elrejtőztem és figyeltem miről beszélnek mikor Nathali elment megpróbáltam észre vétlenül elmenni de feldöntöttem az egyik folyosón lévő kukát így Takeda észre vett és mielőtt elmehetem volna elkapott. '- Sacuky figyelj ezt kérlek ne mond el senkinek - mondta komolyan. - Miért ?! ..... miért nem mondjam el ? ..... és te miért nem szállsz ebből ki ?! ...... azt hittem ha már Arisa fontos neked .... bár már ez is kérdő jeles .... akkor ezt abba hagyod - mondtam mérgesen közben megpróbáltam elhúzni a kezem ő visszont magához rántott és átölelt. '- Nem szállhatok ki ..... segíts ...... Arisát valahogy megkell bántanom de hogy ? - kérdezte halkan erre értetlenül néztem rá láttam rajta hogy nem szeretné megbántani ezért nem is értettem. - Miért kéne megbántani ?! - kérdeztem értetlenül. '- Mert ha erre rájön tényleg utálni fog ..... és .... inkább ezért haragudjon meg .... mint hogy .- be se tudta fejezni rögtön közbe vágtam. - Akkor miért ? .... miért nem mondod el neki ..... biztos megérti ..... - mondtam komolyan ő pedig megcsókolt és elengedett én nem tudtam reagálni sem erre így viszonoztam majd rögtön hátrébb léptem tőle de mire megtudtam volna szólalni ő már megtette. '- Nem fogja el nézni - mondta halkan. - De én hogy tudnák segíteni ? - kérdeztem. '- Ha velem jössz elég annyi - mondta.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 7, 2009 21:09:21 GMT 1
Miután végeztem az órámon az igazgatóiba hívtak. Ott töltöttem a fél szünetet majd mikor végre kiszabadultam megtaláltam Sacukyt. Csak hát nem örültem a látványnak éppen Takeda csókolta meg. De nem játszottam a hisztist egyszerűen odasétáltam és hátulról átöleltem Sacukyt. -Szia kicsim...-Mondtam neki mosolyogva majd megpusziltam a nyakát. -Hello...Takeda.-Mondtam neki. Már kevésbé kedvesen. Még szép,h kicsit elszakadt a cérna...csókolgasson más nőt. Tudtommal még mindig járunk.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 7, 2009 21:24:58 GMT 1
Aszem nem túlzónak ha azt mondanám hogy még levegőt is alig mertem venni mikor Tatsuya átölelt mert tudtam hogy látta. - Szia - köszöntem neki kedvesen majd megfordultam és átöleltem Tatsuyát. '- He te is mindig jókor tudsz megjelenni - mondta Takeda egyszerűen. - Szeretlek - mondtam őszintén majd megcsókoltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 7, 2009 21:27:26 GMT 1
-Fogd be...-Mondtam Takedanak kedves mosollyal, persze a mosolyom leplezte azt,hogy legszívesebben most meg fojtanám. -Nah siess kutyuli Nathaliahoz. Sacuky most nem ér rád...-Mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 7, 2009 21:46:27 GMT 1
'- Nem úgy tűnt az előbb hogy nem ér rá - mondta Takeda cinikusan erre elengedtem Tatsuyát mivel elég dühös lettem. - Fulladj meg !..... Arra sem volt időm hogy reagáljak ! .... Te az élvezed ha tönkre teszed az életem ?! - kérdeztem dühösen. '- De dühös lettél hirtelen - mondta mosolyogva én pedig egyre jobban féltem hogy Tatsuya komolyan veszi hogy élveztem ezt a helyzetet így már alig bírtam vissza fojtani a könnyeimet. - Utállak Takeda ! .... Nem értem hogy Arisa hogy tud szeretni ! .... Tudod mit ... vajon mit fog szólni ha ezt megtudja ? - kérdeztem elég feszülten. '- Hát rajta mond el neki - mondta nevetve így már rögtön le esett miért csinálta és még idegesebb lettem de próbáltam most nem ezzel foglalkozni inkább átöleltem Tatsuyát és hozzá bújtam majd közel hajoltam hozzá. - Nem is köszöntem meg - mondtam kedvesen majd megcsókoltam és folytattam. - Köszönöm ..... nagyon jó volt veled aludni - mondtam mosolyogva majd a mellkasára tettem a fejem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 7, 2009 21:55:40 GMT 1
- Ügyes vagy Sacuky .... most csábítsd el hogy el ne hidje a dolgokat - mondtam nevetve észre vettem hogy Sacuky kezd kicsit lenyugodni Tatsuya miatt. ~ Hát ez nem igazán jöt be de ha Tatsuya nem jött volna sikerült volna ... de hát mind1 ~ gondoltam majd elsétáltam. // A folyosó //
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 8, 2009 17:28:10 GMT 1
-Nyomi.-Mondtam egy eléggé sznob lenéző tekintet kíséretében. Gáz a fickó...ennyi. És néha még énis tudok ilyen kiállhatatlanul viselkedni...főleg ha ilyen barmokkal kerülök össze.Az ilyeneknek semmi se szent. -Részemről az öröm kicsim. Főleg,hogy nagyon későn végeztünk a forgatással és felébresztettelek..-Mondtam mosolyogva majd Sacuky hátát kezdtem simogatni. A másik kezemet a derekára tettem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 8, 2009 19:06:04 GMT 1
- Tényleg bocs hogy zavartalak - mondtam kedvesen majd a szemébe néztem mint mindig most is lenyűgözött hogy lehet valakinek ilyen kivételes, csodálatos szeme, egyszerűen nem tudtam máshova nézni sem másra gondolni egyre inkább féltem attól hogy véletlenül megsértem és elveszítem ha ez így lenne biztos nem tudnák tovább lépni a történtek után.Kint az eddigi napsütés megszűnt az ég a ragyogó kékből bús szürke lett ahogy a fák élénk zöld lombkoronája víg színekbe váltott ám most már az is a földre hullt persze ez mind nem pár perc esetleg óra leforgással alatt ha nem napok hetek elmúlása áltat. A levegő már-már fagyossá vált és az eső is már napok óta esett. - Úgy örülök hogy mellettem vagy ..... hiányoztál - mondtam kedvesen majd átkaroltam Tatsuya nyakát és hosszan megcsókoltam.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 9, 2009 15:58:59 GMT 1
A suliban tök jó volt azt leszámítva , hogy be volt kötve a fejem és fájt ,d e Shin ott volt szóval nem nagyon zavart. Neki dőltem a falnak , és nézelődtzem
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 16:08:28 GMT 1
Ahogy beléptem az új iskolámba valahogy úgy éreztem, hogy tökéletes választás volt... tudjátok amikor az emberbe a villám csap olyan hirtelen történt...és feltöltődtem azzal a bizonyos jó érzéssel. Úgy halottam kemény iskola és jópár tudós került ki innen. Így hát még egy okkal több, hogy ide járjak. A papírt olvasgattam amit kaptam. Egy térképet és egy órarendet kaptam, meg néhány kitöltendő nyomtatványt.Csak formaság. A térképen be volt karikázva ez a szint és a szekrényem helye. Egy elég hosszú falba mélyesztett szekrénysor előtt álltam meg. Fémajtók.... lakatok. Hát...legalább a biztonságra adnak. Megálltam az előtt a szekrény előtt ami a térkép szerint az enyém volt. Felső szekrény volt aminek több okból nem örültem. Először is ugyan átlagos magasságú vagyok de ezek a szekrények elég magasan vannak...lehet,hogy ez valami szívassuk az új lányt fél e dolog. Lábujj hegyre álltam és körül belül 4 perces szenvedés után sikerült beküzdenem a kulcsot a lakat zárjába. Nos már csak ki kellett volna nyitni. De a zár beragadt és úgy festett a szekrény előző tulajdonosa se nagyon használta a lakatot...valószínűleg ez már nála is beragadt. Remek...vajon,hogy nyitom ki. Legalább ne rakták volna bele a tankönyveimet. Hát...ez csúcs. Amíg szenvedtem inkább leraktam a táskámat a földre és újból nekigyürkőztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 16:24:32 GMT 1
"A" folyosón Egy elég ijesztő kinézetű ember (Waku ) lépet be az iskolába haverjaival akik szintén nem tűntek túl barátságosnak egy kis csoport pont őket beszélte ki Waku oda sétált majd a neki háttal álló lány karját elkapta és hátra csavarta ezzel térdre kényszerítve a lányt. 1- Még mindig olyan viccesnek találsz minket szívem ? - kérdezte dühösen majd hirtelen mindenki hátrálni kezdett mikor a fiú elő vett egy pisztolyt és a lány fejéhez fogta. 2- Sajnálom ! - mondta zokogva a lány láthatóan ez tetszett a férfinak. 1 - Fogd be ! ... ha csak megnyekkensz lelőlek- mondta gúnyosan közben még jobban hátra csavarta a lány kezét aki fájdalmasan felkiáltott. 2 - Sajnálom ! ..... Kérem hagyja abba ! - mondta a férfi elengedte a lány kezét és elmosolyodott majd meghúzta a ravaszt pár másodperc alatt káosz lett a folyosón mindenki sikítva rohant el 1- Pofa be és senki ne mozduljon meg ! - mondta dühösen Waku és mivel nem hallgattak rá társaival lövöldözni kezdtek pár embert el is találtak. Pont a lépcsőnél voltam mikor ezt történt de nem vettek észre. ~ Király .... jobb ha szólok a többieknek ..... ááá nem jó ha ez is Nathali ötlete ..... akkor csak baj lesz belőle ~ gondoltam közben egy lány Sacuky osztálytársa tőlem nem messze a földön ült a keze elégé vérzett észre vétlenül oda mentem hozzá és magammal húztam. - Szólj Tatsuyáéknak hogy minél hamarabb menjenek ki innen.... ha a tetőre felmentek onnan letudok menni ..... de ha lehet azt ne mondtam hogy ezt én mondtam mert még azt hiszik csapda....a C folyosón vannak - mondtam neki halkan a lány egy szó nélkül elindult fel a lépcsőn és oda sietett Tatsuyáékhoz. 3- Gyertek .... lent le lőttek pár embert .... nem tudom kik ..... de a tetőn át kimehetünk .... - mondta a lány kicsit sokkosan.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 18:39:16 GMT 1
Ahogy épp küszködtem nagy zsibajra lettem figyelmes és amikor eldördült egy lövés elvesztettem az egyensúlyom és a földre estem. Szerencsére engem nem találtak el de fogalmam se volt merre mehetnék.Csak reménykedtem,hogy senki nem vesz észre. Azt leszámítva,hogy a folyosó kellős közepén voltam és ahol elbújhatnék elég messze van és tuti észrevennének, jók az esélyeim. Vagy csak túl pozitív vagyok.
|
|