|
Post by GD/G-Dragon on Nov 29, 2009 1:02:37 GMT 1
-Igen. Szerintem nem kérdés,hogy ki győz.-Mondtam halvány mosollyal. Igyekeztem nem közel kerülni a nőcihez. Még hátrébb is húzódtam tőle. Biztos észrevette de nem érdekel. Jobb ha tudja,hogy elővigyázatos fajta vagyok. És csupán a két szép mellével nem tud meghódítani akármilyen tenyérbemászóan vigyorog. Egy kicsit feszült voltam így a nyelvemet a fogam hátulján kezdtem húzogatni..így odakoccant az egyik nyelvpiercingem. Az egyik piercingem a nyelvem elején volt..egy kis karika kicsit bal oldalt és volt rajta egy pici golyó. Mindig ezzel kocogtattam a fogaimat. Beszéd közbe is előfordult már,hogy kocogott... eleinte pedig folyton. Mindenesetre mindig ezt csinálom ha unatkozok, gondolkodom,koncentrálok vagy feszült vagyok.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 1:22:41 GMT 1
A igazgatónő sunyin elmosolyodott majd közelebb lépet GDhez elég közel ahhoz hogy GD arra következtessen megakarja csókolni de ehelyett egy toll pihét vett le GD hajáról. '- Hát remélem is hogy ti győztök - mondta mosolyogva majd elsétált.Közben a kis csaj is nehezen kiszabadította magát és felállt de útközben ismét neki ment valakinek. "- Ez a csaj részeg vagy mi ? - kérdezte Yuuhi nevetve. - Akkor nem nevetél mikor rád esett - mondtam mosolyogva. ''- Pff mert az nem volt vicces - mondta.
|
|
|
Post by Ren on Nov 29, 2009 2:13:46 GMT 1
A folyosón sétáltam. A szekrényem számát keresve..közben félig belemélyedve az órarendbe plusz az iskola térképébe. Így észre sem vettem a nevetést. Mivel zenét hallgattam. Igen még a telefonomra is koncentráltam közben. Ám a nagy odafigyelésben egy nekem ütköző alak zavart meg. A földre estem. A telefonom azonnal a földre esett. A papírok szétrepültek a szemüvegemet viszont sikerült megtartanom. Annál kevésbé magam. Egyenesen fenékre érkeztem..és mondhatom eléggé fájt. Ahogy körbenéztem úgy vettem észre mindenki elhallgatott. Vagy a csaj miatt..vagy mert még sose láttak itt. Vagy csak levegőt vettek a röhögéshez. A csaj elég szétszórtnak tűnt...végül is ő jött nekem. Nem tudom..talán vak? Nem látja,hogy belemélyedtem egy halom papírba?!
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 13:22:20 GMT 1
Nem sokára ismét nevetésben tört ki az egész folyosó de nem az új lányon ha nem az előzőn nevettek még mindig.Én viszont már nem találtam viccesnek oda sétáltam fel segítettem a lányt majd segítettem az új lánynak össze szedni a papírjait és a telefonját. - Jól vagytok ? - kérdeztem kedvesen a másik csaj bólintott majd gyors tovább ment.
|
|
|
Post by Ren on Nov 29, 2009 13:41:04 GMT 1
Miután egy fiú segített nekem összeszedni a dolgokat meghajoltam és megköszöntem neki. Ekkor vettem észre,hogy a mobilom képernyője darabokra tört. -Óh nee...-Mondtam elég letörten. -Ezt nem hiszem el...-Mondtam és próbáltam beindítani a mobilt. Persze nem igazán sikerült.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 13:48:23 GMT 1
'- Elég sokat bénázik az a csaj - mondta nevetve Yuuhi miközben oda sétált hozzánk. '- Én a helyedben behajtanám rajta - mondta mosolyogva. - Biztos rossz napja van - mondtam. '- Nem téged gáncsolt ki és esett rád Takeda .... amúgy is most fáj a kezem miatta ..... micsoda vétek így nem tudok írni - mondta mosolyogva. - Nem kifogás ..... nem haltál bele - mondtam egyszerűen. '- Még jó .... nincs kedvem hogy egy ilyen két ballábas tyúk öljön meg .... még csak az kéne - mondta nevetve. - Pff hát akkor szerintem menj vissza a többiekhez mert jön vissza - mondtam erre Yuuhi gyorsa vissza ment röhögve, a lány megállt előttünk és odaadott Masaminak egy papírt amit elejtett persze megbotlott és ketté szakította én pedig a fejemhez csaptam. ~ Egek ilyen bénát ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Ren on Nov 29, 2009 19:03:01 GMT 1
-Uhh..oké..semmi gond...-Mondtam a csajnak és kezdtem kételkedni abban,hogy jól van. A papír amit széttépett az órarendem volt.Király. Ügyes... -Mind1 úgy is újat akartam venni...-Mondtam a telefonomra. Persze kamu volt...2 hete vettem ezt a mobilt. Jól kezdődik az első napom.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 29, 2009 19:09:31 GMT 1
Elég gyorsan folytak az események de odamentem Takedaékhoz majd a lányra mosolyogtam. Persze,hogy felismertem őt. -Hello Miyah..-Köszöntem neki mosolyogva. -Hát te? Csaknem ide fogsz járni?-Kérdeztem mosolyogva. A széttépett lap egyik felére az volt írva,hogy 11/E. -Méghozzá velem egy osztályba. Kiráály-Mondtam lelkesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 19:45:27 GMT 1
'- Bocs - mondta a lány majd elsétált közben GD sétált oda hozzánk. ~ GD mindenkit ismer ? ~ kérdeztem magamban. - Hát akkor minden jót - mondtam majd vissza sétáltam a többiekhez. '- Ez még talán az éneklő lánynál is gázabb - mondta az egyik. "- Te most viccelsz 1000 szer gázabb .... nem talán ha nem biztos - mondta Yuuhi. '- Szerintem inkább viccesebb kíváncsi vagyok ki lesz a következő áldozat - mondta nevetve ekkor Nathali jelent meg a folyosón. ~ Király már csak ez hiányzott ~ sóhajtottam. "'- Sziasztok - köszönt kedvesen persze mint mindig most is csak eljátszodta hogy kedves. - Hogy hogy ilyen hamar haza jöttél - kérdeztem nem túl lekesen. "'- Unatkoztam ... itt sokkal jobb - mondta mosolyogva ezzel azt probálta jelezni hogy figyelni fog. - Pazar - mondtam egyszerűen. ~ Gyanakszik .... más különben nem jött volna be ~ gondoltam
|
|
|
Post by Ren on Nov 29, 2009 20:01:41 GMT 1
-Óh ne...csak Masami.-Mondtam GD-nek mosolyogva. -Igazán? Huh az tökjó..bár azt halottam,hogy zsúfolt az osztály..úgyhogy meglehet átraknak. De hát..majd kiderül..és hát ilyen órarenddel...-mondtam majd a széttépett lapra néztem-nem igazán tudok mit kezdeni. '-Megtennél nekem valamit? Érdekelne miről beszélnek...csak tegyél úgy mintha hozzájuk tartoznál.Nekem midn1 hogy csak..azért azt ne mond,hogy én küldtelek... -Hát..oké. De utána nem kémkedek neked.-Mondtam GD-nek halvány mosollyal majd odasétáltam Takedáékhoz és belekaroltam Takedaba. -Sziasztok..-Köszöntem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 20:13:26 GMT 1
'- Ne légy ilyen lelkes mert a végén még azt hiszem nem szeretsz - mondta mosolyogva. - Lelkes vagyok - mondtam egyszerűen közben Masami köszönt. '- Szia - köszönt Nathali mosolyogva és a többiek is. ''- Inkább lelketlen vagy - mondta nevetve Yuuhi. - Hát kösz ... rendes vagy - mondtam kedvesen. ''- Téged eddig még nem láttalak .... gondolom új vagy - mondta Yuuhi. - Ezt a logikát ... briliáns elme vagy - mondtam mosolyogva. "- Hehe most azt hiszed vicces vagy hát nem vicces ? - kérdezte Yuuhi. - De vicces - mosolyogva. '- Hogy hívnak ? -kérdezte Nathali a lánytól.
|
|
|
Post by Ren on Nov 29, 2009 21:03:54 GMT 1
-Uhm..Masami vagyok...-Mondtam mosolyogva. -Igen ...igen új vagyok...-Mondtam külön Yuuhinak kiemelten. -Nah és te kivagy?-Kérdeztem Nathaliatól.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 21:11:46 GMT 1
'- Nathali vagyok - mondta. - Honnan ismered GD-t ? - kérdeztem kedvesen. "- Milyen béna volt már az a csaj nem ? - kérdezte Yuuhi rögtön utána hogy feltettem a kérdést. - Ne zavarjon hogy beszélek - mondtam neki. "- Hopsz bocs - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by Ren on Nov 29, 2009 21:23:37 GMT 1
-Én vagyok a korreográfusa. És többek között néha a styleisztja.-Mondtam őszintén Takedanak. -Hmm..Nathalia.Szép név. Nem egy szokásos Japán név...de nagyon szép.-Mondtam komolyan. Mert így is gondoltam. Tetszett. -Hát látom Yuuhi elég szétszórt ember vagy...-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 21:29:23 GMT 1
- Értem hát akkor jó munkát végzel - mondtam kedvesen. '- Köszönöm - mondta mosolyogva. "- Nem csak nincs itt Ichirou és utánozom persze ..... nem tudom - mondtam mosolyogva. - Meg ne haragudj de elég bénán - mondtam egyszerűen. '- Az nem kifejezés - mondta mosolyogva Nathali
|
|