|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 14:48:50 GMT 1
Miután elment lehajtottam a fejem majd pár perc mulva dühösen elindultam. ~Elegem van.Fogadjunk valami GD-vel kapcsolatban.Biztos megtudta.Csak oda kéne állnia GD elé és elmondani hogy neki ehhez semmi köze.De neeem neki ki kell nyiratnia magát.Végülis ennél könnyebb ugy sincs.~ - gondoltam.
//"A" termek//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 14:58:21 GMT 1
Nem igazán tudtam mit csináljak. - Semmi ... csak nem aludtam túl sokat - mondtam kedvesen közben észre vettem hogy Matsu figyel. - De ne haragudj .... van egy kis dolgom - mondtam kedvesen majd felálltam. - Szia majd később találkozunk - mondtam mosolyogva. ~ Legalábbis remélem ~ tettem hozzá magamban majd észre vettem Ayakát pont jókor jött. - Szia Ayaka akkor mehetünk ? - kérdeztem kedvesen ő nem igazán értettem de szerencsére mindig hamar kapcsolt. '- Persze - mondta mosolyogva majd elsétáltunk.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 1, 2009 15:03:39 GMT 1
-De..szívem...mind1..Szia...-Mondtam neki. -Szeretlek...-Mondtam amikor már kicsit messzebb volt. És őszintén mondtam. Tényleg nagyon szerettem őt. És az,hogy választanom kell a legpokolibb érzés. Már megint csőbe húzott az unokatesóm. Mint mindig. Bedugtam a füleseket majd beállítottam telómon a számot és utána netezni kezdtem a mobilomon.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 15:09:50 GMT 1
Egy pillanatra megálltam mikor Tatsuya azt mondta szeret egyszerűen nem tudtam elhinni hogy átverne de igaza van Matsunak egyelőre nem bízhatok benne. '- Mi történt - kérdezte Ayaka közben tovább sétáltunk. - Semmi - mondtam halkan közben a földet néztem. '- Most komolyan kérdeztem - mondta Ayaka. - Kérdezd Takedát ő biztos tudja - mondta egyszerűen. '- Ez nem hangzik jól ... eh - mondta.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 19:21:49 GMT 1
-Hol van már AJ legalább 15-ször felhívtam...kinyírom ha meglátom. Tudtam,hogy ez lesz.Beköpött valakinek...-Mondtam idegesen dobolva a körmeimmel az asztalon. '-Én láttam...Az A folyosó felé ment.Idehozom ha akarod...-Mondta Kaya elmosolyodva. -Óh nem...majd én beszélek vele! De azt nem köszöni meg.-Mondtam majd felpattantam az asztaltól. Tora jött velem meg Kenji. //A termek//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 2, 2009 21:06:26 GMT 1
Elindultam haza felé de mikor végig sétáltam a folyosón nem birtam ki hogy ne szóljak Tatsuyához. - Szia - köszöntem kedvesen majd leültem mellé de észre vettem hogy zenét hallgat így kivettem a fülest a füléből. - Szia - köszöntem ismét kedvesen. - Ne haragudj .... csak volt egy kis dolgom - mondtam mosolyogva. ~ Matsu bármikor vissza jöhet szóval mennem kellene 1 gondoltam majd felálltam. - Találkozunk holnap - mondtam kedvesen majd megcsókoltam Tatsuyát és átöleltem. - Szeretlek - mondtam kedvesen majd elsétáltam. // Katsushikai állomás Állomás //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 27, 2009 18:21:04 GMT 1
Beléptem a folyosóra mindenhol a Geivel történt balesetről beszéltek sőt valaki már azt mondta Gei öngyilkos akart lenni ezért ment ma haza szinte már mindenkinek megvolt a saját kis története/elmélete Geivel kapcsolatosan de amikor az egyik ember azt mondta hogy szerinte GD csinált valamit Geivel oda sétáltam hozzá. - És ezt honnan veszed ? - kérdeztem komolyan. '- Ki tudja neki úgyis elnézi mindenki biztos féltékeny volt valamiért - mondta a lány. - Ez baromság .... jobb ha nem terjesztesz ilyesmit - mondtam komolyan. '- Mert ? ..... szerintem ez az igazság - mondta egyszerűen erre neki löktem a falnak. - Nem kellene - mondtam mosolyogva közben az embereim is megjelentek a lány pedig gyorsan elsietett. - Ichirou hol van ? - kérdeztem erre oda lépet mellém az egyik emberem. "- Ichirou a kórházba ment AJ-hoz - mondta. - Áh értem .. kösz ... gondolhattam volna - mondtam
|
|
|
Post by Hitomi-Ai Daishi on Nov 27, 2009 23:43:48 GMT 1
Talán most jót tesz ez a kis szünet a fejemnek, elvégre azért jöttem most ki ide, zenelejátszóval együtt, ami hangosan szólt a fülemben. Nagy valószínűséggel meg se hallhattam, ha valaki hozzám szólt, vagy valami, elvégre nem csak a fülemben szólt a zene... hanem én is énekeltem mellé, és ki tudja, hogyan. Csak a merészek képesek erre, hogy ilyen hangos ricsajt keltsenek a folyosón, de most csak hozom a formám. Minden bizonnyal az összes szem rám téved, de ez engem egyáltalán nem zavar, azt mondom, hogy nyugodtan. Én megtehetem, akkor ők is megtehetik. Legalább nem unatkozom. Aztán, majd ha látok valami érdekes dolgot, fejleményeket, akkor csatlakozok egy kis beszélgetéshez.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 27, 2009 23:48:24 GMT 1
Éppen a telefonommal voltam elfoglalva elnyúltam a padon. Jobban mondva feküdtem rajta,a kapucni a fejemen volt és az alsó ajkamba harapva próbáltam megdönteni a rekordot. Arra lettem figyelmes,hogy körülöttem nem beszélgetnek a fiúk hanem röhögnek. '-Nézd már azt a csajt! "-Nem rossz. '-Tiszta lüke... "-Miért nem táncolsz csibém? '-Szerintem eltévesztette a sulit. Valahova a hülyék közé való...-Mondták egymást felváltva. Elkapott a késztetés,hogy azért odanézzek de nem akartam elveszteni az esélyt a rekord megdöntésére. Igen már csak pár másodperc....
|
|
|
Post by Hitomi-Ai Daishi on Nov 28, 2009 0:04:26 GMT 1
A zenének persze lassan vége volt. Kááár, pedig ezt sose tudnám megunni. Imádok énekelni, szóval semmi sem fog abban megakadályozni, hogy ne tegyem azt, amit szeretek. Az a sok lenéző arc meg kit érdekel, gondoljanak akármit, rosszabb már nem lehet. Mindegy. Ahogy a zene véget ért, s következett a másik, inkább elővettem a telefonomat, s egy sms-t írtam... amit nem küldtem el, mert az egyik ujjam sajnos lusta volt arra, hogy megnyomja az elküld gombot. Meg egyébként is...értelme nem sok volna. Inkább ezt hanyagolva játszottam, mindig is szerettem az ügyességi, logikai játékokat, s ez alól most sem tettem kivételt. *Nézd mááár... hát csak nem a GD van ott? Mindegy is. Fel vagyok mentve!* A kérdés, hogy mi alól is?
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 28, 2009 8:42:51 GMT 1
Mikor észre vették GD-t rögtön abba hagyták a pletykálkodást, legalábbis már nem beszéltek erről olyan hangosan. egy csapat lány sétált oda GD-hez. '- Szia GD .... hogy van a húgod ? - kérdezték persze nem mintha annyira érdekelte volna őket csak így volt miért oda menniük.Közben a folyosón egy elég fura lány sétált végig persze a folyosón rögtön röhögni kezdtek ahogy pár emberem is. '- Ezt ki bántotta ? - kérdezte nevetve ez egyik. "- Nem tudom .... de elég vicces nem ? - kérdezte a másik pár héttel ezelőtt én is nevetettem volna ezen de most nem találtam viccesnek. - Szerintem nincs semmi vicces benne - mondtam egyszerűen persze a többiek nem értettek velem egyet.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 28, 2009 23:37:34 GMT 1
-Jól...-Mormogtam oda a csajnak a nagy koncentrálás közepette. Persze nem mentek el csak bámultak rám. Sikerült megdöntenem a rekordot így a lányokra néztem. -Mi van? '-Az a helyzet,hogy.. még meg akartalak hívni a házibulimra.A hétvégén lesz...-Mondta a lány a fajta csábos mosollyal. A suli legnagyobb kurvái közé tartozott, nem volt csúnya lány...de neki is csak a teste volt mert egyébként sötét volt mint az éjszaka. Felkeltem az asztalról majd elraktam a telefonomat és megigazítottam a kapucnimat. -Nem érek rá...-Mondtam neki megrántva a vállam és az asztalnak dőltem. '-Ne máááár!-Mondta kérlelő tekintettel majd közel lépett hozzám..vészesen közel. Az ajkaink már majdnem összeértek de az amit mondtam megállította őt. -De már.-Mondtam ugyanolyan hülye hangsúllyal mint ő. Ez épp eléggé kizökkentette az egyensúlyából a kis csábító hadjáratát. Diadalmasan elmosolyodtam...nem haragudott meg érte inkább csak ájulás közelébe került. Remek... egyszerűen remek. Miután a fiúk leálltak vele beszélgetni sikerült kikerülnöm a lányok gyűrűjéből. Kenji és Tora persze csatlakoztak hozzám. Ők szerettek minden hova követni engem.Kis élősködők.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 0:20:06 GMT 1
'- Mi van Arisával ? - kérdezte Yuuhi. - Honnan tudjam ? - kérdeztem egyszerűen. '- Hamar meguntad - mondta nevetve majd hátrébb lépett és pont neki egy csajnak aki véletlenül ki is gáncsolta majd ráesett ez egész folyosó röhögni kezdett. - Ügyes - jegyeztem meg nevetve közben Yuuhi felállt és felsegítette a lány. '- Nem vicces - mondta nevetve majd azt a csajt figyelte aki véletlenül kigáncsolta a lány GD-ék felé sétált elég két bal lábasnak látszott de ez kiderült mikor saját lábában megbotlott és neki esett GD-nek. ''- Bocs ne haragudj - mondta majd tovább ment de a lába elakadt Tora lábával akit magával rántott a földre ismét röhögni kezdett az egész folyosó. ~ Ez iszonyat béna ~ gondoltam nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 29, 2009 0:39:40 GMT 1
Amikor a csaj nekem esett nem tudtam mi van. Azután bocsánatot kért..épp mondani akartam,hogy semmi de erre elvágódott Toraban.És még magával is rántotta. Volt bennem annyi tapintat,hogy nem röhögöm ki...azonnal. Két másodpercnél nem bírtam tovább. Elkezdtem röhögni rajta. Nem kicsit hanem nagyon. -Láttad a fejét?-Kérdeztem szakadva a nevetéstől és leutánoztam a csaj elesését.Persze mindenki szegény csajon szakadt.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 29, 2009 0:49:21 GMT 1
A lány felállt de bele akadt a sála Tora ruhájába így nem tudott. ~ Na jó ez már tényleg elég gáz ~ gondoltam de szerintem ezzel nem csak én voltam így ekkor az igazgató nő jelent meg szokás szerint kivivó ruhában és oda sétált GD-hez. '- Látom ellepnek a rajongóid - mondta mosolyogva. ~ Nem tudom ez csaj milyen szerepet játszik ebben az egészben de biztos nem jót 1 gondoltam közben az igazgatónő aki 1-2 évvel lehetett csak idősebb nálunk elég közel hajolt GD-hez. '- Hallom ti nyertétek a Ki Mit tudott tavaly .... remélem idén is győztők - mondta mosolyogva.
|
|