|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 22:45:08 GMT 1
Nem igazán csodálkoztam Shin kérésén , mivel számítottam erre. - Hát jó.. - mondtam. - Menjünk. - mondtam mosolyogva, majd megcsókoltam. - Nem félek sem ettől a kihívástól ,sem a tanártól. - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 22:53:27 GMT 1
Halványan elmosolyodtam. - Biztos ?- kérdeztem majd megcsókoltam. - Ha akarod suli után vissza jövök és elmehetünk valahova ... találd ki hova.....de most inkább maradj órán - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 23:02:46 GMT 1
- Biztos. - mondtam mosolyogva. - Hát nem tudom... Döntsd el te, hogy melyik lenne szerinted a jobb... nekem nincs kedvem dönteni - mondtam sunyin,majd viszonoztam a csókját.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 23:09:40 GMT 1
Megfogtam Cho kezét és magammal húztam. - Akkor ma nem mész be órára ha a tanár bampog majd lerendezem - mondtam kedvesen majd kiindultunk az iskolából. // Sumida házak 2 //
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 23:13:50 GMT 1
Azt gittem , hogy majd Shin azt monda ,hogy maradjak itt órán, de ez most meglepett. - hát jó. - mondtam , majd elindultunk. // Sumida / házak 2 //
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 16, 2010 18:06:24 GMT 1
A folyosón elég nagy volt a tömeg nyomor Yuzuruval sétáltam mikor pár csaj rögtön körbe vett tisztára mintha amnéziájuk lett volna nem rég adtam a tudtukra hogy kopjanak le erre ismét itt tartunk ám mire megbírtam volna szólalni az egyik csaj a szó szoros értelmében rám mászott és mivel a faltúl közel volt nagyon már nem is bírtam hátrébb menni Yuzuru meg volt kedves gyorsan eliszkolni. '- Ichirou rá érsz ma ? - kérdezte hát nem volt nehéz kitalálni miért. - Bocs ma más dolgom van ... de ha lennél kedves lemászni rólam igazán megköszöném - mondtam nem épp kedvesen erre a lány sunyin elmosolyodott és elég közel hajolt. '- Hogy köszönéd meg ? - kérdezte mosolyogva. - Mondjuk úgy hogy .... - kezdtem dühösen ám inkább nem fejeztem be mondjuk úgy túl közel volt a bátyja aki nem épp kis ember volt. - Mit szeretenél ? - kérdeztem végül sóhajtva és összintén reméltem hogy semmi olyat nem kér visszont így sem akartam maradni mert Gei bármelyik percben beléphetett az iskolba. '- Egyenlőre elég egy csók - mondta mosolyogva. - Na azt el is felejtheted ... mondtam már hogy van barátnőm ... és nem sokára itt is lesz - mondtam egyszerűen. '- Jaj Ichirou te is megszívatál .... ebbe nem halsz bele - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 16, 2010 18:17:19 GMT 1
Mivel az szekrényemnél dekkoltam épp és szenvedtem a bezárásával messziről végignézhettem a jelenetet. Persze láttam,hogy ez megint a csajok nyomulása. Egyszerűen a lány mögé sétáltam megragadtam a haját és lerántottam Ichirouról. -Hali...-Köszöntem egyszerűen majd megcsókoltam Ichirout. -Hogy vagy szívem?-Kérdeztem tudomást sem véve a többi lányról és a bosszúéhes meghúzott hajúról. Persze én nem nyomódtam úgy rá,hogy levegőt se kapjon. Sőtt hátrébb is léptem,hogy ne keljen a szó szoros értelmében a falon állnia.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 18:23:52 GMT 1
Mikor Ayaka észre vettem rögtön a nyakamba ugrott mivel elég rég találkoztunk. '- Sacuky végre .. jaj úgy unatkoztam - mondta lelkesen majd észre vette hogy valami nincs velem rendben. '- Sacuky jól vagy ? - kérdezte aggódva. - Persze .... csak keveset aludtam - mondtam mosolyogva. '- Jaj már azt hittem valami baj van ... hmm de ha nem aludtál mit csináltál ? - kérdezte érdeklődve. - Többnyire tanultam ... ma írunk történelemből igaz ? - kérdeztem kedvesen. '- Igen de csak akik nem írtam .. ja tényleg te sem írtál múltkor .. hát ez esetben megusztad - mondta vigyorogva majd leültünk az egyik padra olyan fáradt voltam hogy ott rögtön eltudtam volna aludni lehet tényleg aludnom kellet volna vagyis megpróbálni aludni.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 16, 2010 18:39:20 GMT 1
Már tényleg nagyon arra felé hajlottam hogy leötöm a csajt de Gei megmentette. - Kösz szívem - mondtam mosolyogva majd átöletem hosszan megcsókoltam Geit közben kicsit hátra is döntöttem. - Szeretlek - mondtam elég hangosan ahhoz hogy a körül vevő lányok meghallják majd egy pillanatra rájuk néztem elég viccesnek találtam hogy menyire féltékenyek. '- Gei úgy nem veszed komolyan hogy Ichirou valóban szeret ?! - kérdezte dühösen az előző lány ezzen nevetni kezdtem. - Aszem tényleg férle értettél .... nem vertelek át bárkit megkérdeztél volna megmondta volna hogy ez lesz és még ha engem kérdeztél volna is megmondtam volna .... nem vagyok olyan köcsög mint azt hiszed - mondtam a lánynak cinikusan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 16, 2010 18:47:34 GMT 1
-Nos te szépség bizonyította már egy párszor,hogy többet jelentek neki mint te vagy a többi lány valaha is jelentett. Ha nem így lenne nem utasítana folyton vissza benneteket nem?-Kérdeztem gúnyosan. -Okoska...-Mondtam nevetve. -Egyébként meg ajánlom,hogy hamar elhúzz mielőtt még kitépem azt a pár szál megmaradt hajad is.-Mondtam felvonva a fél szemöldökömet.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 18:49:03 GMT 1
Ryota az utobbi időben elég furcsán viselkedett biztos voltam benne hogy tervez valamit de hogy mit nem tudtam így próbáltam mindig figyelemmel tartani. '- Igazán nem szükséges követned nem tévedek el Takeda - mondta mosolyogva erre inkább nem válaszoltam. '- Ha már követsz legalább mondj valamit - mondta sóhajtva majd folytatta. '- Vagy talán még mindig dühös vagy rám Ayaka miatt ? .... már mondtam nem tudom mit vett be ... én nem adtam neki semmit - probált meggyőzni. - Azért fogtál le mikor majd nem kiugrott a metró elé ?! - kérdeztem dühösen. '- Nem akartam hogy bajod essen magával ránthatott volna - mondta össtintén. - Persze hitteges mást - mondtam ridegen. '- Miért nem vagy képes hinni nekem ? - kérdezte majd szembe fordult velem. - Hagy ne soroljam léccivel - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 16, 2010 18:59:50 GMT 1
'- Le ne törjön a körmöd .... fogadni mernék hogy úgy is vissza szerzem - mondta a lány magabiztosan én pedig ezen nevetni kezdtem. - Szerintem meg nem - mondtam mosolyogva majd erősebben öleltem Geit mert nem akartam hogy kinyírja a csajt inkább ismét megcsókoltam láttam hogy a csaj majd nem felrobban dühében majd félre lökve mindenkit elsiett. - Ez egész vicces - mondtam halkan. - Hmm de sexy vagy ma szerelmem - mondtam mikor jobban megnéztem Geit.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 16, 2010 19:05:10 GMT 1
-Lehet próbálkozni.-Mondtam magabiztossan. -Köszönöm. Ha már ilyen jó pasim van nem maradhatok le melletted. Haladni kell a korral...-Mondtam mosolyogva. -De csak jól aludtam ennyi az egész.-Mondtam majd átöleltem Ichirout. A vállára hajtottam a fejem és a nyakához hajoltam. Isteni illata volt..imádtam. Adtam egy puszit a nyakára majd megfogtam a kezét és egy pad felé intettem a fejemmel. -Üljünk le mielőtt még valaki a falhoz szorít téged...-Javasoltam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 16, 2010 19:08:43 GMT 1
Épp a mobilommal voltam elfoglalva mikor neki mentem valakinek. Egyenesen a fenekemre huppantam. Felnéztem és rájöttem,hogy egy ismerős arcba botlottam. Szó szerint. -Áh.. Hello Takeda. Sajnálom... már megint bénázik a mobilom és...nem figyeltem.-Mondtam majd gyorsan felálltam és hátradobtam a hajam. Modell szokás azt hiszem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 19:11:46 GMT 1
A "C" folyósón leültem az egyik padhoz és olvasni kezdtem a könyvemet. De nem igazán tudtam a könyvre koncentrálni. Állandóan csak ő járt a fejemben. De már kezdtem megbarátkozni a dolgokkal. Néhány perc múlva kiszúrtam Takedát, így bátorságot szedve odamentem hozzájuk. - Sziasztok. - köszöntem nekik mikor odaértem. - Késöbb beszélhetnénk valami fontosról? - kérdeztem kedvesen.
|
|