|
Post by Ichirou on Feb 16, 2010 19:14:08 GMT 1
- Hát szerencséje volt a csajnak hogy jöttél .... na meg hogy a bátyja egy óriás - mondtam nevetve majd leültem és Geit az ölembe húztam majd megcsókoltam. - Nem szeretem az iskolát ... hmm korlátoz mindig - mondtam sunyi mosollyal közben Gei nyakát csokolgattam. - Na jó lehet jobb lenne leállnom - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 19:22:38 GMT 1
- Ugyan semmi baj Niya- mondtam kedvesen. '- Takedának kellet volna figyelnie ... ha már egyszer egy ilyen szépség itt van - mondta Ryota mosolyogva szerencse hogy nem volt nálam semmi mert leütöttem volna ekkor Arisa jött oda hozzánk. - Szia kicsim - mondtam mosolyogva örültem hogy végre látom így kicsit meg is feledkezdtem Ryotáról, átöleltem Arisát. - Persze ... mikor ? ... ha akarod most is beszélhetünk - mondtam kedvesen Ryota rögtön közelebb jött. '- Aszem mi még nem találkoztunk Ryota vagyok - mondta udvarisan Arisának én pedig rögtön gyilkos pillanát vetetem rá. '- Uh Takeda ennyire nem utálhatsz - sóhajtott. '- Mellesleg tényleg sajnálom a múltkorit Niya .... nem tudom miért voltam olyan köcsög - mondta kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 19:32:44 GMT 1
- Hát...ráér később is...vagy hogy szeretnéd...akkor most is megbeszélhetjük...de egy kicsit rázós lesz. - mondtam. - Arisa vagyok. - mosolyogtam Ryotára, majd újra Takedára emeltem kérdőn a tekintetem.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 16, 2010 19:34:21 GMT 1
-Oh.Hát oké. Semmi gond...-Mondtam halvány mosollyal.Csak épp felfedte,hogy szuper modell vagyok.Csak reméltem,hogy eddig még senkinek nem köptek. Mert akkor vége a normális életnek. -Szia...-Köszöntem széles mosollyal. Megigazítottam a ruhám pántját mivel az esés közben az is lecsúszott. -Hogy telt a szünetetek?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 19:39:32 GMT 1
Megcsókoltam Arisát majd rámosolyogtam. - Beszéljük meg most - mondtam kedvesen mivel most már kíváncsi lettem miről is van szó. - Jah Ryotával ne foglalkozz és kerüld is el léccives - mondtam komolyan. - Szerintem Ryota tudna mesélni igaz ? - kérdeztem ridegen. '- Ne kezd megint attól mert az a csaj nem normális nem az én hibám - mondta unottan.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 16, 2010 20:09:32 GMT 1
-Hogy? Mi?-Kérdeztem. -Oh persze nem kell elmondanod.Végül is semmi közöm hozzá.-Mondtam mentegetőzve. Ez a Ryota iszonyat helyes fickó. De mikor elősször találkoztunk nagyon furcsa volt. Mondjuk nem szeretem ha túl kedves egy pasi. Persze anyámék előtt minta gyerek vagyok...de úgy vágyom már a szabadságra amikor már nem kell a komoly, összeszedett, elérhetetlen nőt játszanom.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 20:16:03 GMT 1
- Hát oké...akkor most. - mondtam bizonytalanul. - Lehetne négyszemközt? - kérdeztem zavartan és elkezdtem hátrálni a többiektől.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 20:21:34 GMT 1
'- Csak Takeda paranoiás kicsit a zakant barátnője kiakart ugrani a metró elé és azzal vádol hogy valamit beadtam neki .... mert hogy lefogtam hogy ne menjen oda a csajhoz de istenem amilyen hülye volt az a csaj magával rántotta volna - magyarázta a helyzetet Ryota de most valahogy nem érdekelt kezdett kicsit zavarni hogy Arisa kicsit furcsán viselkedik megfogtam a kezét és elindultam vele majd elvittem egy olyan helyre ahol senki sem volt. - Na mi a baj kicsim ? - kérdeztem aggódva hirtelen nem is tudtam mire gondoljak kicsit zaklatotnak tűnt.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 20:28:28 GMT 1
- Hát...én...én...nem is tudom hol kezdjem.... - keztem össze-vissza hadoválni. ~ Talán mégse kellene elmondanom neki.....Mivan ha a kapcsolatunk ettől teljesen megromlik?!....De most már el kell mondanom. ~ - vitatkoztam magammal. - Lehet...lehet hogy ezt mégse...mégse most kellene el-elmondanom. - dadogtam. ~ Össze kell szednem magam~ - Ömmm...meggondoltam magam...nem lehetne hogy máskor mondjam el? - kérdeztem összeszedve magam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 20:35:35 GMT 1
- Arisa nyugodtan elmondhatsz nekem bármit .... kérlek ha elkezdted most már mond végig ... mi a baj ? - kérleltem Arisát mivel kezdtem komolyan aggódni miatta. - Igérem bár mi is az nem leszek mérges jó ? - mondtam halkan. - Van valakid ? ....vagy beteg vagy ? ...vagy mi a baj ?.... valaki bántott ? ..... mindegy mi a baj csak kérlek szépen ne hallgasd el előlem.. jó ? - kérdeztem kicsit türelmetlenül de nem voltam dühös.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 16, 2010 20:35:55 GMT 1
-Értem...-Mondtam bólintva. -Érdekes baráti társaságotok van. De Takeda dolga...ha ő is szeretne ugrani akkor ne tartsd vissza. Lehet, hogy új élményeket akart szerezni.-Mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 20:39:55 GMT 1
- Jó...de ez nem ilyen egyszerű...- mondtam. - Nem bántott senki...és nem is vagyok beteg....tudod mi...én...izé...terhes vagyok. - mondtam lehajtott fejjel, nagyon halkan. ~ Remélem nem hallotta meg. ~
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 20:44:51 GMT 1
'- Nem igazán bízik bennem ez a baj - mondtam egyszerűen. '- Persze hogy ne és a végén még a haverjai rám fogják ... meg milyen rokon lennék ha hagynám leugrani - kérdeztem de láthatoan nem igazán érdekelt a dolog.
Csak álltam és nem bírtam mit mondani mindenre fel voltam készülve még a legrosszabbra is de erre nem. - Ez .. biztos ? - kérdeztem komolyan nem voltam mérges csak elégé lesokkolt a hír. - Engem kinyírnak a szüleid .... - sóhajtottam. - Jól van ..... kezdek magamhoz térni ... uh ne haragudj ... csak adj egy percet - mondtam mivel nem is fogtam fel hogy mi van pár perc múlva újra megszólaltam . - És mit szeretnél ? - kérdeztem most már sikerült vissza térnem a sokkból , megfogtam Arisa kezét és magamhoz húztam. - Mindegy hogy döntesz melledet vagyok okés ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 20:49:28 GMT 1
- Nem kell tudniuk. - mondtam halkan. - Nem tudom...én szeretném megtartani...de még fiatal vagyok...meg mivan ha évek múlva nem leszünk együtt?! Nem szeretném, hogy így nőjjön fel. - mondtam zaklatottan. - Nem tudom hogy mit tegyek. Szerinted most mi legyen? - kérdeztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 16, 2010 20:52:15 GMT 1
Épp Kenjiékkel sétáltam a folyosón amikor elcsíptem egy aprócska monológot. Elmosolyodtam majd megtorpantam és Takedara néztem. -Haver gratulálok.Biztos szép kölyök lesz...-Mondtam kedvesen. Kenjiék meg bámultak rám mint a hülyére. Ezután elnevettem magam. -Ugye nem gondoltátok,hogy komolyan gratulálnék ezeknek. Fuj. Még egy ilyen senkivel több...-Mondtam gúnyolódva majd elsétáltam. Nem messze, Niyahoz. -Áh Niya Niya Niya. Hello Baby! Hmm... milyen sexi vagy ma.-Mondtam széles mosollyal.
|
|