|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 21:00:17 GMT 1
- Én ... nem tudom - mondtam halkan közben Yuzuru is megérkezett. '- Áh tudod mit hallottam ? - kérdezte vigyorogva. - Yuzuru ehhez most rohadtul nincs kedvem - mondtam komolyan. '- Még akkor sem ha Sacukyékról van szó ? - kérdezte vigyorogva de inkább nem folytatta mivel észre vette hogy tényleg nem vagyunk jó hangulatban. '- Szia Arisa .... mi a baj ? - kérdezte.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 21:05:23 GMT 1
- Szia Yuzu...semmi...nem fontos. - mondtam. - Mivan Sacukyékkal? - kérdeztem éredeklődve. ~ Vajon mi történhetett? ~
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 21:13:43 GMT 1
Yuzuru halványan elmosolyodott. '- Nem hiszem hogy igaz ..... csak valakitől hallottam de annak az eélye hogy ez tényleg igaz legyen elég csekély de úgy hallottam hogy terhes - mondta mosolyogva majd legyintett. '- De ez baromság tutira nem igaz - mondta Yuzuru. - Az kéne még hogy igaz legyen - elég halkan mondtam inkább csak magamnak majd sóhajtottam. '- Ha igaz Tatsu tuti ott hagyja ... nem hiszem hogy tönkre tenné az életét miatta ... egy csomó lány oda van érte bármikor találna mást - mondta elgondolkozva. '- De mostanában nem igazán láttam őket együtt - tette hozzá. - Mi az kémkedsz ? - kérdeztem hallkan közben Arisát figyeltem reméltem hogy Yuzuru hamar eltünnik na meg Sacukytól is megakartam most már tudni pár dolgot.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 21:25:27 GMT 1
Hirtelen felálltam a padról Ayaka rögtön rám nézett. '- Sacuky biztos jól vagy ? - kérdezte aggódva de én nem válaszoltam csak intettem hogy igen majd elindultam a folyosón. ~ Jobb lenne még is haza mennem ~ gondoltam közben elő vettem a telefonomat úgy döntöttem szólok Tatsunak bár nem hiszem hogy nagyon érdekelné így inkább sms-t írtam.
--- Majd ha lesz egy kis időd beszélni szeretnék veled ------
elkültem az üzenetett közben Ayaka mellém sietett. '- Haza mész ? - kérdezte. - Igen .... otthon felejtettem valamit ... majd vissza jövők - mondtam kedvesen. '- Miért van olyan érzésem hogy hazudsz nekem ? - kérdezte kicsit leverten. - Nem hazudok - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 16, 2010 21:29:36 GMT 1
- Szegény Sacu. - mondtam halkan. - Biztos rossz lehet most neki. - mondtam. ~ Tatsuya nagyon bunkó. Bár ahogy GD viselkedett az előbb. Nem esett messze az alma a fájától. Szerintem GD nem tud Sacuky terhességéről...márha ez az egész igaz. ~ - mélyültem el a gondolataimban.
|
|
|
Post by Tatsuya on Feb 16, 2010 21:30:24 GMT 1
Besétáltam a suliba majd felmentem a C folyosóra. A folyosó közepe felé megláttam Sacukyt. Vettem egy mély levegőt majd odamentem hozzá. -Sziasztok...-Köszöntem neki és a barátnőjének. Az egyik kiállított dolog üvegburkolatában megláttam magam és megigazítottam a hajam majd figyelmes lettem arra ahogy Sacuky barátnője néz rám. Halványan elmosolyodtam majd Sacukyra néztem bátorító mosollyal. Még sem akartam belőle egy lelki roncsot csinálni. És az egész suli furcsállná ha hirtelen rosszba lennénk. Ezért megfogtam Sacuky kezét és megcsókoltam. -Szóval mi az az égető fontosságú dolog?-Kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 21:37:58 GMT 1
- Hát öh .... - mivel Ayaka mellettem állt így nem akartam neki mondani hogy mi is a helyzet. '- Áh nem zavarlak titeket - mondta mosolyogva Ayaka majd gyorsan elment. - Már tudom - csak ennyit mondtam és reméltem érti mire gondolok kicsit hátrébb lépem mivel nem éreztem magam túl jól igazából ez is volt az oka hogy haza akartam menni. - De ne aggódj én nem ....... - de aztán abba is hagytam mivel túl sokan voltak és nem akartam hogy mindenki hallja.
|
|
|
Post by Tatsuya on Feb 16, 2010 21:41:19 GMT 1
-Tudod? És? Kié?-Kérdeztem. A szívem eléggé gyorsan kezdett verni a tudattól,hogy lehet,hogy az enyém. Közelebb húztam Sacukyt magamhoz. -Ne húzódj már el...elég feltűnő,hogy ilyen rövid időn belül így eltávolodtunk egymástól.Úgyhogy egyenlőre csak színlelj tudom,hogy már neked sem kényelmes velem lenned...de kitartás.És mindenek előtt válaszolj a kérdésemre.-Mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 21:48:30 GMT 1
Elégé zavart hogy sokan vannak. - A tiéd - mondtam alig halhatóan reméltem hogy meghallota mivel nem akartam megismételni.visszont amit Tatsuya mondott nagyon rosszul esett. - De ne aggodj nem tartom meg - tettem hozzá rögtön azért is mert nem akkartam hogy ez miatt aggodjon biztos van jobb dolga is. - Nem vagy normális .... honnan veszed ?...attól mert te már nem szeretsz én még szeretlek - mondtam halkan úgy hogy ne hallja más.
|
|
|
Post by Tatsuya on Feb 16, 2010 21:53:38 GMT 1
-Rózsás. Majd adok pénzt,hogy elvetesd. Biztos találunk valami jó dokit aki a legkevesebb fájdalmat fogja okozni. És persze a leggyorsabb.-Mondtam tárgyilagossan. Hatalmas balhé lenne belőle ha a kurva sajtó megneszelné,hogy becsúszott egy gyerek. Nem beszélve arról,hogy a szüleim kitépnék a hajukat. Persze csak az én szétverésem után. -Hát persze... ezt mi sem bizonyítja jobban mint,hogy össze vissza csalsz. Micsoda szerelem.-Mondtam gúnyosan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 22:00:36 GMT 1
- Nem kell a pénzed ..... megoldom ! - mondtam dühösen és elkeseredetten. - Higyj amit akarsz nem érdekel ! .... mi az hogy össze vissza csaldoslak ?! .... ez nem igaz ! - mondtam kicsit túl hangosan. - Vigyázz ne hogy véletlenül folt essen az átkozott hírneveden uh .... csak tudnám miért kellet nekem beléd szeretnem- mondtam zokogva. ~ Szóval tényleg ennyi ....... jól elszúrtam mindent ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 22:07:58 GMT 1
- Ez baromság - mondtam ekkor viszont meghallotam Sacukyt elég dühös volt észre vettem hogy épp Tatsuyával beszél. ~ Remélem nem erről veszekednek ~ gondoltam. - Arisa ... mindjárt jövők - mondtam kedvesen majd oda sétáltam Tatsuyáékhoz. - Mi a baj Sacuky ? - kérdeztem komolyan de ő nem válaszolt csak a fejét rázta hogy semmi. - Akinek semmi baja az nem szokott sírni - mondtam közben Tatsuyára néztem és már sejtettem hogy talán még is igaz amit Yuzuru mondott.
|
|
|
Post by Tatsuya on Feb 16, 2010 22:15:19 GMT 1
-Áh ugyan dehogy. Úgy viselkedsz mint egy utolsó kurva. Félreismertelek basszameg.-Mondtam. Kezdtem én is eléggé felhúzódni. -Nem oldahatod meg egyedül...pont a drága hírnevem miatt. Ha ezt megtudja a média ezen fognak csámcsogni évekig. És lehet,hogy te híres leszel...de nem úgy fognak ismerni,hogy Sacuky hanem mint a lány aki bekapta...-Mondtam dühösen. És egyszerűen tudtam,hogy igazam van. Persze honnan is tudná. Az utolsó lépés legalább amivel megvédhetném erre nekiáll hisztizni. -Nem az én hírnevemről van itt szó. A családomról. És valjuk be te még nem tartozol bele.-Mondtam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 16, 2010 22:21:41 GMT 1
Meghallottam Tatsuyat és odamentem. Jeleztem neki,hogy egy kicsit hangos. Levette a hangerőt de attól függetlenül még mindig úgy beszélt Sacukyval mint egy darab ronggyal. Ritkán lehet felhúzni de ha sikerül akkor aztán porig alázza az embereket. Ő is egoista faszkalap csak nem mutatja mert alapvetően jókisfiú. Én meg mutatom mert megtehetem, így is imádnak. -Igaza van. Sajnos az ő pénze nélkül tönkreteszed az életed ezzel az egyetlen egy dologgal. Jobb ha rá hallgatsz Sacuky.-Mondtam. Szerencsére elég kevesen voltak a folyosón és az ájuldozásokat kivéve senki nem figyelt ránk. Csak nyálat folyattak szokásossan. Tatsuya mindig ésszerűen gondolkodott. Akárcska én, még akkor is ha hirtelen döntéseket kellet hoznia.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 22:31:15 GMT 1
- Egyszer fordult elő és azt megbeszéltünk ... - mondtam halkan közben GDis megjelent. - Megoldom .... máshogy .... nem fog kitudodni semmi .... soha - mondtam ez egy kicsit már betegessen hagzott de kezdtem tényleg kétségbe esni. - Nem kell a segítséged .... Tatsuya .... mellesleg ha igaz lenne hogy nem szeretnélek ..... vissza sem jöttem volna - mondtam halkan majd halványan elmosolyodtam. ~ Miért jöttem el otthonról ? ~ kérdeztem magamban. - Nem kellet volna elmennem a bál napján .... jobban kellet volna figyelnem ..... szánalmas .... hogy ennyire felelötlen voltam .... igazad van - mondtam halkan.
|
|