|
Studio
Aug 22, 2009 9:19:29 GMT 1
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:19:29 GMT 1
Itt válogatják össze az iskola rádióba kerülő zenéket, közleményeket. Ez egy kisebb helység és 4 ember dolgozik itt hogy teljesítsék a diákok kéréseit ha valamilyen zenét szeretnének kérni.
|
|
|
Studio
Oct 18, 2009 15:56:15 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 15:56:15 GMT 1
A rádió stúdió mellet volt található az a hatalmas terem ahol az előadásokat tartják.Többek között most a tájékoztatót és a gólyabált is holnap. Miután bementem a terembe szembe találtam magam az apámmal. -Áh pont téged kerestelek fiam.. hol van a lista?-Kérdezte apám. -Jah a táskámba...-Mondtam. -Akkor hajrá menny érte...-Mondta apám parancsoló hangnemben. -Hát jó..-Mondtam megrántva a vállam. -Na de csak ügyesen és gyorsan...-Mondta apám majd intett nekem,hogy mennyek már. Azt hittem,hogy nekiugrok olyan ideges voltam erre a lekezelő hangsúlyára. Ahogy elindultam vissza a "B" folyosóra összetalálkoztam Sacukyval, Tatsuyaval és Tyaval. Nem szóltam hozzájuk nem is igazán néztem rájuk. '-Gd..várj már...-Mondta Tya majd a kezem után kapott. Megfordultam és felvont szemöldökkel néztem rá. '-Veled megyek...-Mondta Tya. Egy darabig csak álltam ott azután bólintottam és visszaindultunk a "B" folyosóra. //B folyosó//
|
|
|
Studio
Oct 18, 2009 16:09:57 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 16:09:57 GMT 1
Mire utól értük volna GD már vissza fele jött és még mindig dühös volt talán most még jobban mint az előbb nem tudom de kicsit megkönnyebbülve láttam hogy most nem löki el magától Tyát. - Kövessük ? .... vagy most mi lesz ? - kérdeztem kedvesen Tatsuyától de eldöntöttem magam is és inkább vissza sétáltam a folyosóra. // B folyosó //
|
|
|
Studio
Oct 18, 2009 17:45:21 GMT 1
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 17:45:21 GMT 1
-Igen jobb lenne...-Mondtam Sacukynak majd visszaindultunk a folyosóra. És csak reménykedtem,hogy GD nem csinál semmi őrültséget. Márpedig most pont olyan passzban volt,hogy őrjöngött. //"B" folyosó//
|
|
|
Studio
Oct 19, 2009 17:55:25 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 19, 2009 17:55:25 GMT 1
Miután ép időben beértünk leültünk a maradék helyek egyikére. Kenjiék foglaltak nekünk helyet. És már el is kezdődött az útbaigazítás. '-Köszöntök mindenkit... az a megtiszteltetés ért engem,a férjem és a sógorom,hogy mint az iskola és a bál támogatói megnyithatjuk a bált..és aktívan részt is vehettünk a szervezésében. Nos akkor kezdeném is a pontos idő szerinti elosztást. Rengeteg programot biztosítunk délután 1 órától. Tehát igen...holnap aludhattok...és még egy reggeli is beleférhet..szóval 1-kor kezdődnek a programok...-Mondta Tatsuya anyukája kedves mosollyal. A továbbiakra már nem is figyeltem bár nagyon sokáig sorolhatta a programokat. Azt tudtam,hogy piszok jó programok lesznek mivel nem kis anyagi hátteret biztosítottunk a holnapi napnak. Ennyit épp elég volt tudnom.
|
|
|
Studio
Oct 19, 2009 18:14:56 GMT 1
Post by Ren on Oct 19, 2009 18:14:56 GMT 1
A telefonomat szorongatva törtem be a Studioba. Arra számítottam,hogy lehurrognak de Tatsuya anyukája csak rám mosolygott és intett nekem. Ismertem őt. Nagyon kedves nő volt, legalább annyira mint GD anyukája. És amint GD-re gondoltam összerándult a gyomrom. Kenji mellé ültem mert ott volt hely. '-Hello...-Súgta oda nekem Kenji kedves mosollyal. GD is intett ugyanolyan ártatlan tekintettel és mosollyal. A pokolba mindkettőjük neve kötődik az ügyhöz és kétlem,hogy azért lennének ebben az aktában mert ők hívták ki a rendőrséget vagy a mentőket. Összeszorult a gyomroma közelükben és úgy éreztem,hogy forog velem a világ. Mintha nem is ismerném őket. Emlékszem,hogy voltak balhék de ilyen messzire még nem mentek.Embert még nem öltek.Soha!Biztos vagyok benne... "-Jól vagy?-Kérdezte GD aggódó tekintettel. Tya is rám nézett és próbált bátorítóan mosolyogni azon kívül,hogy látszott rajta,hogy egyszerűen rühell. -Pe..pe..persze..igen...-Mondtam de a hangom épp olyan erőtlen és reszelős volt mint amire számítottam.És nem kicsit ijedt volt. GD csak felvonta a szemöldökét majd megpaskolta a kezem,hogy megnyugtasson. Ezután pedig figyeltük az előadást de én még írtam egy sms-t Sacukynak.
"Besz kell. SOS... várj meg az elig után. kissu "
Miután bepötyögtem az sms-t zsebre vágtam a telefonomat és próbáltam figyelni. Nem túl nagy sikerrel. Egyszerűen nem tudtam másra gondolni. Folyton az időt néztem és még Sacukyt sem láttam sehol.Késik.Remélem még nem ment haza.
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 8:53:41 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 20, 2009 8:53:41 GMT 1
Miközben az elõadást hallgadtam meg kaptam Kitha sms-t nem igazán értettem mi lehet a baj így kicsit aggódni kezdetem épp hogy véget ért az elõadást próbáltam ki sietni de a nagy tömeg miatt nem igazán tudtam közben Ayaka is lefoglalt azzal hogy tájékozatott még pár dologról így kicsit késve értem Kithához. - Szia bocs elég nagy volt a tömeg és Ayaka is lefoglalt ... mi a baj ? - kérdeztem kicsit aggodva mivel láttam hogy elég ideges.
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 11:06:48 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 11:06:48 GMT 1
Figyeltem az elõadást de elég unalmasnak találtam és alig vártam hogy vége legyen. '- Takeda te ismered Ayakát ? - kérdezte Ichirou hallkan. -Nem ismerem - feleltem neki egyszerüen Nathali gyilkos tekintettel figyelt minket nem hiába Nathali nem sok ember gyülöl de Akayát nagyon is. Mikor végre vége lett mindenki szinte egyszerre indult ki a studioból így inkább vártam még elmennek. - Tényleg .... Arisa gondolom a bálra kell valami oda illõ ruha is ? - kérdeztem kedvesen Nathali ismét elég idegesen nézett rám. - Ha ráérsz valamikor szívesen veszek neked egy olyat ami tetszik neked - mondtam mosolyogva Nathali pedig kiindult kicsit dühösen a terembõl.
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 11:22:51 GMT 1
Post by atake on Oct 20, 2009 11:22:51 GMT 1
Kiyoko éppen a studió felé ment mikor meghallotta, hogy valakik vannak a studioban és bebent. ~ Vajon miért van itt a sok ember? -kérdezte magában Kiyoko. - Elnézést, bocsánat hogy elkéstem. mondta Kiyoko. Odament egy székhez, majd leûlt. ~ Nem tom, hogy milyen elõadás lehet itt, de majd valaki remélem, hogy elmondja. - Héj te, nem te jõttél nekem? Ha igen akkor kérj bocsánatot. -mondta dühösen Kiyoko.
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 11:31:12 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 20, 2009 11:31:12 GMT 1
~Elég uncsi volt.Meg milyen sok minden lesz.~ Mikor vége lett mindenki egyszerre indult meg kifelé. - Hát ha van idõd rá akkor rendben.De én fizetem.Rendben? - néztem rá Takedára.
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 11:39:32 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 11:39:32 GMT 1
- Persze ... hogy nem - mondtam neveteve. - Én fizetem és kész - mondtam kedvesen ekkor az a csaj jött oda hozzánk akinek a folyosón mentem. - Hát drágám szerintem te amnéziás vagy .... mivel bocsánatott kértem és nem fogok még egyszer bocsánatott kérni - mondtam kicsit cinikusan majd Arisához fordultam. - Mikor érsz rá ? - kérdeztem kedvesen közben Ichirou is felébredt mivel elaludt. '- Hé ki ez a csaj ? - kérdezte majd Kiyokohoz sétált. '- Kicsit hangos vagy - mondta álmosan közben átöleltem Arisát. - Mondtam már hogy jól nézel ki ? - kérdeztem kedvesen majd megcsókoltam Arisát de nem engedtem el.
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 15:25:26 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 20, 2009 15:25:26 GMT 1
- Jó de akkor valami olcso legyen. - mondtam Takedának. - Délután bármikor. - mosolyogtam rá. ~Ezt a csajt még nem láttam. ~Komásan milyen nevetséges Ichirou.~ - Nem, nem mondtad eddig. - mondtam. ~Megcsókolt.Már megint.~ - Járni akarsz velem? - kérdeztem Takedát piros arcal.
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 18:01:06 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 20, 2009 18:01:06 GMT 1
Mikor már majdnem kiürültünk Kenji oldalba bökött és Takedara meg Arisara mutatott. '-Húúú...-Mondta majd elröhögte magát. "-Egyet értek...-Mondta Sato a szemét forgatva. "'-Fiúk ugye nem valami hülyeségen töritek az agyatokat?Mind1 kint találkozunk...beszélek Carlal...-Mondta Tya majd kisétált. Én csak elmosolyodtam majd Kenji odaugrált Takedaékhoz és vigyorogva megszólalt. '-Milllllyen édes...-Mondta Kenji Takedanak. Én megragadtam Arisa karját és magamhoz húztam őt. "-Vigyázz elég kényes...-Szólt oda nekem Sato én megcsókoltam Arisa kézfejét és hirtelen elengedtem őt. És ettől majdnem elesett de még pont időben elkaptam a kezét. Visszarántottam magamhoz és a derekánál átkaroltam majd előredöntöttem őt. -Hello...-Súgtam Arisanak majd megnyaltam a felső ajkam. És sóhajtva elengedtem őt amitől valóban a földre esett. -Micsoda kár...-Mondtam. "-Hogy e lány nem látja,hogy átvágják..akárcsak most te...-Mondta Sato sóhajtva. '-Milyen kár,hogy nem látja Takeda játékát..hogy ő is csak úgy gondolkodik mint mi...férfi... és valójában agyában...-Mondta Kenji. -Sacuky jááárrrr...-Mondtam majd elvigyorodtam. "-Hmmm... szegény kicsi, ártatlan és butus lány...-Mondta Sato. Úgy fejeztük be egymás mondatait mintha csak szavalnánk.Pedig ez csak olyan rutinszerűen jött. -Milyen nyálas...-Mondtam majd kiöltöttem a nyelvem de inkább undorodva mint viccelődve. '-Gázz...-Mondta Kenji majd elsétáltunk. -Na csók hercegnőm...-Mondtam Arisanak majd kacsintottam egyet és kisétáltunk.Mindent olyan gyorsan tettünk,hogy még csak reagálni sem volt idejük így teljes 1:0-al távozhattunk. Egy szó sem hangozott el a szájukból. Még a ledöbbent Ichirounak se...csoda.A többiek meg úgy röhögtek Takedan és a földön üllő Arisán mint valami bohócon. //Parkoló//
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 18:11:47 GMT 1
Post by Ren on Oct 20, 2009 18:11:47 GMT 1
Miután vége lett az előadásnak az előtérben vártam meg Sacukyt de tiszta ideg voltam.Mikor végre ideért átöleltem őt. -Jaj Sacuky...valami olyasmi derült ki...ami...-Halkabbra vettem a hangom. -Amit sosem gondoltam volna..el kell velem jönnöd egy kávézóba ahol van gép...oda fel tudjuk tölteni a képet és nagyítva elolvashatjuk.Én ... menjünk a parkolóba ott elmondom..itt túl sokan vannak...-Mondtam Sacukynak majd megragadtam a csuklóját és magammal rántottam a folyosón a parkoló felé. // Parkoló//
|
|
|
Studio
Oct 20, 2009 18:18:43 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 18:18:43 GMT 1
Mielőtt bármit tehetem volna Nathali elkapott hogy ne menjek oda csak azután engedett el hogy elmentek felsegítettem Arisát. - Na várj csak Satuya - mondtam dühösen közben Ichirou is hozzánk sietett. '- Halljátok ennek elment az esze - mondta ledöbenve. - Majd vissza hozzom neki - mondtam dühösen majd kiindultam de Nathali elém állt. "- Takeda semmi értelme túl erőben vannak - mondta egyszerűen. - Mit érdekel az téged ?.. amúgy is mi a frászért nem hagytad hogy segítsek Arisának ?! - kérdeztem dühösen majd odébb löktem de ekkor Ichirou állt elém. '- Hallod Nathalinak igaza van .... ne legyél meggondolatlan. - mondta komolyan ritka hogy Ichirou ilyen komoly mint most. - Persze csak álljak mi ? .... hát kösz nem - mondtam még mindig elég dühösen. '- Miért az jobb ha az az elmebeteg kinyír ? - kérdezte Ichirou és lehetett hallani a hangján hogy kezd ő is dühös lenni. ~ Nem jobb de ez sem .... mindegy ami késik nem múlik Satayu ... most rossz emberrel kezdtél ~ gondoltam közben a bandából páran oda jöttek. "'- Takeda ... mi történt ? - kérdezték. - Semmi érdekes - mondtam egyszerűen majd vissza sétáltam Arisához. - Ne haragudj - mondtam halkan. - Jól vagy ? - kérdeztem kedvesen Nathali ismét elég dühösen nézett.
|
|