|
Studio
Oct 26, 2009 21:48:26 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 21:48:26 GMT 1
Miután már legalább 1 órája vártunk az igazgatóra előretörettem a tömegben kikaptam Tatsuya anyukájának a kezéből a mikrofont ledobtam a zakó felsőmet majd felugrottam a színpadra. Felvettem a szemüvegemet és gyors konzultálással elolvastam pár adatot a programról. -Okéé..Hello sziasztok...a diri valami dugóba keveredett..úgyhogy mivel zsúfolt a mi Tokyonk..azt hiszem addig eltolok nektek valamit..nézzük miről is? Mondjuk...-Mondtam és az államhoz raktam a kezem majd úgy tettem mintha gondolkoznék. Felemeltem mutató ujjam mintha eszembe jutott volna. Feltűrtem az ingem ujjait és elkezdtem rappelni. Az egész tömeg ritmusra tapsolt nekem. Spontán rappeltem minden féléről amit láttam. A bálról, a diriről ahogy ülhet a kocsiban és sok mindenről.Amit megláttam. Mikor még nagyon fiatal voltam és még nem futottam be abban a kávézóban ahol tegnap voltam mindig rappeltem a tulajdonosnak. Persze mindenről amit csak meglátok. Spontán gyártom a rímeket és a dallamot. Ez egy ég adta tehetség és pont ezért vagyok jó előadóművész...persze ezt nem tudták rólam,hogy spontán rapper vagyok. ÉS persze mindenki megőrült érte. Nagyon tetszett nekik. Majd mikor végre megjött az igazgató leugrottam a színpadról. Tatsuya anyukája odadobta nekem a zakó felső részét majd letűrtem az ingem ujjait. Persze ezt már mind út közben Tya felé. És mindenki tombolt meg gratulált a lányok meg olvadoztak. Én meg bevetettem a sármos gyöngyfogsoromat. A sztármosoly. Mikor végre odaértem Tyahoz megcsókoltam őt. '-Szupi voltál...-Mondta Tya mosolyogva majd átölelt. -Köszí... "-Nagyon durva...marha gyorsan jár a nyelve...totáljó..és spontán rappelt..rólam is... milyen jó már... "'-Pedig elvileg sok pc-je van...nyelvébe csak 2 nem semmi...-Mondta néhány lány sugdolózva miközben az igazgató elnézést kért és próbálta rövidre fogni a több 10 oldalas papírcsomóját.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 21:56:53 GMT 1
Post by Ren on Oct 26, 2009 21:56:53 GMT 1
-Shin ne mondj ilyeneket... mi lenen velünk nélküled...-Mondtam viccelődve. -Szívesen megmutatom...-Mondtam Tsukinak mosolyogva majd meghallottam GD hangját. És ez után a fél órás kis spontán előadásából újból ráébredtem,hogy ő tényleg előadóművésznek született. Nem kicsit volt tehetséges. és nagyon gyorsan vágott az agya mert század másodpercek alatt formált meg egy rímet arról amit maga előtt látott. Sokat nevettünk is a mondandóján.Miután vége lett és megjött az igazgató érezhető volt,hogy a diákok lehurrogják.Hiszen GD az ő nyelvükön beszélt ellenben az igazgató összeírt aktáival.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:02:40 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 22:02:40 GMT 1
- Fogd rám nyugodtan .... alap - mondtam nevetve. Majd mindenki GD-t figyelte és közben elég nagy lett a hang zavar is. - Egész jó volt - mondtam kedvesen és csak azért nem mondtam hogy nagyon jó volt mert nem szeretem volna ismételni a körülöttem álló ember tömeget. - És most jön az elalszunk rész - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:03:47 GMT 1
Post by Tatsuya on Oct 26, 2009 22:03:47 GMT 1
Miután GD rögtönzött egy előadást a közönség egyszerűen megőrült.A diákság imádta főleg,hogy most megcsillogtatta egy ujjabb tudását is. Király. Bár én tudtam róla de nagyon ritkán rappelt spontán. Akárhogy kértem. És igen is büszke voltam rá, hogy az unokatestvérem. Akárhogy is viselkedett néha. Bírtam, tényleg jófej volt. -Sziaasztok...-Köszöntem mindenkinek miután Sacuky odahívott a többiekkel.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:06:46 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 22:06:46 GMT 1
Hajrá GD!-kiáltottam,majd mikor vége lett a műsorának és következett az igazgató unalmamban nagyot sóhajtottam. ~Most legalább kialudhatom magam~-gondoltam magamban,majd hátradőltem a székben és mielőtt lehunytam volna odaszóltam Shinéknek.: -KELTSETEK FEL HA VÉGE!-aztán becsuktam a szemem.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:09:30 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 22:09:30 GMT 1
- Hát most hogy mondod elveszetek lennétek - mondtam viccelõdve közben a szinpadott figyeltem Ryou mivel elég alacsony volt nem igazán látott semmit egy ideig de aztán mint mindig hamar feltalálta magát és rám támaszkodott hogy lássa GD-t. - Így már láttom ... kösz Shin- mondta mosolyogva egy biztos ritkán volt ilyen boldog mint most. - Kitha szerintem elég jól ismeri - mondtam épp hogy befejeztem Ryou már Kitha elõtt állt. - Szerez nekem egy autogrammot léci ! - mondta hát most tényleg olyan volt mint egy kisgyerek aki valamilyen játékért könyörög. - Jó majd ha vége a bálnak felkeltünk- mondtam viccelödve.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:17:42 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 22:17:42 GMT 1
-Ajánlom neked hogy az igazgató dumájának a végén kelts fel ne a bál végén.-mondtam fenyegetőzve.Persze csak viccből.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:19:47 GMT 1
Post by Ren on Oct 26, 2009 22:19:47 GMT 1
-Hát nem is tudom..még jó,hogy szólok az érdekedben..mindjárt ide hívom...-Mondtam Ryou-nak majd odatörettem GD-hez. -GD légyszi..egy pillanatra elrabolhatlak?-Kérdeztem tőle mosolyogva. Persze Tya úgy nézett rám mint aki mindjárt megfolyt egy kanál vízben. Miután GD velem jött Ryou elé állítottam. -Ő Ryou...-Mutattam be GD-nek. Most jó kedvében volt úgy látom.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:21:59 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 22:21:59 GMT 1
-Hát jó...-Mondtam Kithanak.Bár Tya meg se szólalt.Tuti vissza tartott volna így a lehető leghamarabb elindultunk Kithaék csoportosulása felé. -Sziasztok...-Köszöntem mindenkinek. -Hello Ryou...-Mondtam neki külön köszönve és mosolyogva. -Hogy tetszett??-Kérdeztem tőle.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:24:39 GMT 1
Post by Tatsuya on Oct 26, 2009 22:24:39 GMT 1
Átöleltem Sacukyt hátúlról és a nyakához emeltem az ajkam. -Hmmm... micsoda illatod van...-Mondtam Sacukynak majd végighúztam az ajkam a nyakán azután megpusziltam a nyakát. -Szeretleek...-Súgtam a fülébe.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:26:58 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 22:26:58 GMT 1
-Nos én most elmegyek haza. -Amúgy tudom hogy nem engem kérdeztél GD,de szerintem jó voltál. És mond meg Tyának hogy bocsánatot kérek tőle.Eléggé bunkó voltam veletek de ti sem voltatok túlzottan kedvesek.Na mindegy. -Sziasztok.-köszöntem el Shinéktől és elmentem gyalog haza. //Adachi/Házak//
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:30:09 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 22:30:09 GMT 1
Láthatoan Ryou elég nagy zavarban volt mikor GD hozzá szólt. - Szia ... fantasztikus vagy! - mondta vidáman. - Öh ... GD... - Ryou nem igazán merte megkérdezni amit akkart én csak mosolyogtam rajta majd mellé sétáltak. - Hello - köszöntem GDnek közben kicsit össze szedte magát Ryou majd GD-re nézett. - Adsz egy autogrammot ? - kérdezte végül de amilyen hamar megjött az önbizalma olyan hamar el is ment. - Ryou nem szoktál te ilyen félénk lenni- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Studio
Oct 26, 2009 22:44:56 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 22:44:56 GMT 1
Jól esett hogy Tatsuya ilyen kedves volt velem és ha lehet még jobban bele szeretem mint előtte megfordultam és átöleltem. - Neked sokkal jobb illatod van - mondtam mosolyogva majd Tatsuyához bújtam. - Én is szeretlek - mondtam szelíd hangon. ~ Tatsuya olyan helyes nem is tudok másra figyelni ~ gondoltam Tsukihoz nem szóltam mivel gondoltam hogy elégé haragszik de ő sem döntött volna máshogy persze hogy Tatsuya fontosabb bár attól még nem szabadna a barátságunk útjába állnia már mint tényleg elég bunkó voltam és nem segítettem Tsukinak mikor kellet volna egy ideig gondolkoztam ezen de aztán ismét inkább Tatsuyára figyeltem.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 9:36:32 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 9:36:32 GMT 1
~GD nagyon jól csinálja.~ - gondoltam majd odabújtam Takedához.Az igazgató szonoklata elég unalmas volt igy becsuktam a szemem.Nem aludtam hanem hallgattam a körülöttem lévőket.Majd kinyitottam a szemem és Takedára néztem. - Szerinted még ma vége lesz az igazgató beszédének? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 10:37:20 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 10:37:20 GMT 1
- Nem tudom de vége lehetne már - válaszoltam kedvesen Arisának. ~ Kicsit zavar hogy Sacuky és Tatsuya együtt vannak ... na jó nem kicsit ..... de mind1 ~ gondoltam miközben Arisa hátát simogattam közben Nathali is megjelent épp kifelé sétált. ''- Sziasztok - köszönt mikor elsétált mellettünk de csak kényszerből köszönt és ezt észre lehetett venni. ~ Nathali egyre jobban elfelejti a szerepét ... lefog bukni ha így folytatja ~ gondoltam.
|
|