|
Studio
Oct 27, 2009 16:07:42 GMT 1
Post by atake on Oct 27, 2009 16:07:42 GMT 1
~Nem tudom mi folfyik itt, de nagyon unalmas az egész. Ehez a témához nem tok megszólalni, úgyhogy én megyek is.
// Folytatás: A folyosó //
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 16:22:07 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 27, 2009 16:22:07 GMT 1
-Hát persze...csak nincs tollam..meg semmi lapom...-Mondtam erre viszont ha nem 10-en akkor egy ember se fordult felém és nyújtott oda egy tollat. Kicsit furán bámultam rájuk de azért elvettem. -Hát... Ryou...akkor...-Mondtam majd megfogtam Rya kezét.Kicsit közelebb húztam magamhoz őt.Persze csak gyengéden majd megfordítottam a kezét és az alkarja belső felét aláírtam. Plusz írtam egy rövidke idézetet a legújjabb számomból és odaírtam,hogy Ryounak. -Tessék...-Mondtam neki kedvesen. -Hát kösz Tsuki.... azért mi is elvetettük a sulykot...-Mondtam Tsukinak majd intettem neki.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 16:56:28 GMT 1
Post by Tatsuya on Oct 27, 2009 16:56:28 GMT 1
Elmosolyodtam majd megcsókoltam Sacukyt. Ekkor halottam meg a megváltó szót. "-Hát akkor nem is húznám sokáig az időt...-Na persze erre mindenki cinikusan nevethetett magába csak fél órája dumált...-Megnyitom az ide bált!-Mondta az igazgató és hatalmas robaj tört ki az örömtől. '-Még valami fiatalok..sor kerül majd a bálkirály és bálkirálynő választásra...ti szavazzátok meg az est királyi párját..döntsetek akár személiség, akár ebfolyás akár külső által... de döntsetek jól...hajrá!-Mondta az anyukám majd kisvártatva beindult a zene. Egy jó páran leültek.Mindenkinek volt saját asztala ami roskadásig volt pakolva kajával sé piával.Egy asztalnál ültünk Sacukyval, Takedaval, Arisaval, Tyaval, GD-vel, Kithaval, Ichirouval és még pár emberrel. Az asztalok összesen 10-12 személyesek voltak.Páran már táncoltak is, keringőt meg ilyesmit a tánc parketten de mint mondtam már a többség leült, beszélgetni és csipegetni kezdett a felszolgált ételből. -Nem tudom mire készül az igazgató..de eltúlozta ezt az erkölcsi beszédet...-Mondtam megrázva a fejem.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 18:08:24 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 27, 2009 18:08:24 GMT 1
Kis híján elaludtam a beszéden de hamar "felébredtem" mikor hatalmas hangzavarral szinte mindenki ki indult. ~ Minek kell mindig ordibálni ? ~ kérdeztem magamban majd leültünk egy asztalhoz a többiek beszélgetek én csak hallgattam és néztem azokat akik épp táncolnak.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 19:26:02 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 27, 2009 19:26:02 GMT 1
-Szerintem is...-Mondtam félrehúzva a számat. '-Áhh...újabb korona...-Mondta Tya mosolyogva. -Nem vagy egy kicsit túl biztos a dolgodban?-Kérdeztem Tyatól. '-Dehogy is... minden évben te vagy a bálkirály..és ha a párod vagyok akkor biztosan én leszek a bálkirálynő..ez így van...és egyébként is...-Mondta Tya de felemeltem a kezem és félbe szakítottam őt. -Nem vagyok kíváncsi most a sznob szövegedre...-Mondtam Tyanak. '-Jaj GD menny már...mintha te sose beszélnél így... -Chöö... azért az más..én megtehetem... '-Na tessék erről beszéltem...-Mondta Tya kedvetlenül és kortyolt a pezsgős poharából. Megigazítottam a szemüvegemet majd én is kortyoltam az előttem lévő pezsgős pohárból. A táncolókat néztük. -Figyeld Kaget...-Mondtam oldalba bökve Tatsuyat.Ő csak rosszallóan bámult rám. De utána azt hiszem őt is elkapta a röhöghetnék. '-Most mi bajotok? Nem is annyira gáz...-Mondta Tya. -Ja csak fél másodpercenként tapos a csaj lábán...-Mondtam széles mosollyal. Amire megint felfigyelt egy csomó lány de kit izgat.Had érezzem jól magam legalább ma.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 19:35:27 GMT 1
Post by Akira on Oct 27, 2009 19:35:27 GMT 1
Sokat késtem mire megérkeztem.Átverekedtem magam a táncolókon és odamentem egy asztalhoz ahol még volt hely. - Sziasztok.Kaito vagyok.Szabad ez a hely? - kérdeztem tőlük.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 19:40:47 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 27, 2009 19:40:47 GMT 1
Kaitora figyeltem elöszőr nem igazán esett le hogy hozzánk beszél. - Persze ülj le - mondtam kedvesen majd tovább néztem a táncoló embereket. ~ Fogadjunk Tya és GD győz .... bár ez már rég eldőlt ... szerintem ~ gondoltam.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 19:54:13 GMT 1
Post by Ren on Oct 27, 2009 19:54:13 GMT 1
-Ülj csak le...-Mondtam annak a fiúnak aki oda jött hozzánk. -Jajj már..hagyjátok szegény Kaget...-Mondtam GD-nek és Tatsuyanak rosszalóan. Azután odanéztem Kagera és én is ön kétlenül nevettem. -Nem egy táncoslábú...-Mondtam nevetve de aztán a szám elé raktam a a kezem és el is szégyelltem magam,hogy kinevettem őt.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 20:22:41 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 20:22:41 GMT 1
~Szerintem Tya meg GD lesznek azok.~ - gondoltam majd leültem a többiekkel.Körbenéztem hogy kik táncolnak.Odajött hozzánk egy srác. - Szia.Én Arisa vagyok. - mondtam majd megfogtam az egyik pezsgõs poharat és ittam belõle. ~Ahhoz képest hogy ez egy bál elég sokan ülnek inkább.~
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 20:46:13 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 20:46:13 GMT 1
Én nem mentem oda a többiekhez mivel Nathalival és Ichirouval beszéltem. ~ Nathali leléphetne már ~ gondoltam. "- Takeda beszélni akarok veled ... még ma - mondta Nathali majd elment. '- Ez a csaj egyre furább ... most miért ilyen mérges ? .... csináltál valamit ? - kérdezte Ichirou. - Semmit .... mindig ilyen - mondtam egyszerűen. '- Te tudod én nem ismerem annyira - mondta Ichirou majd a többiekhez sétált én visszont megint ott maradtam most Ayaka miatt. "'- Szia .... látom Nathali nincs jó kedvében - mondta mosolyogva. - Miért te már láttad hogy valaha jó kedve lenne ? - kérdeztem kedvesen. '"- Igen ... mikor kis híján kinyírt jó kedve volt - mondta nevetve. - Azt nem direkt csinálta ... szerintem nem vett észre- mondtam. "'- Igaz ... és véletlenül eset majd nem rám az a pár kés - mondta kedvesen Ayaka. - Ki tudja - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 20:54:30 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 27, 2009 20:54:30 GMT 1
-Na jó..szétunom az agyam...-Mondtam Tatsuya meg rám nézett azzaal bizonyos ez hülye hiszen edig egész jót röhögött tekintetel. -Hé haver..lazíts..am is zsibbad már a seggem...egész nap rajta üllök...-Mondtam amire láttam,hogy Tatsuya legszívesebben le tagadna. Elmosolyodtam majd felkeltem a székről. -Tyűűű... na gyere Tya...téncoljunk ha már msát nem lehet csinálni...majd feldobom én ezt abulit...-Mondtam mosoylogva. És láttam a körülöttem lévk szeméből,hogy azt gondolják csak azt ne. És,hogy ó jaj. Kacsintottam egyet majd elemntünk tyaval táncolni. //4 óra múlva// Semmi rend nem volt már a környéken.És Kb. senki nem talált senkit. Na és persze a társaság háromnegyede hulla részeg volt. Néhány asztalt felborítottak vagy azon táncoltak. A padok alatt néhányan smároltak. A felnőttek meg mind elhúztak.Eléggé eldurvult a buli.De nekem bejött. Főleg,hogy Tya-t sem láttam sehol.Persze a bálkirályos választás megvolt már.Megkaptuk a koronánkat és címünket és ezután elhúztak a felnőttek.És elszabadult a pokol, vagy inkább mennyország. Nemsokára kivonultam egy lány társaságában meg egy pohár pezsgővel persze. //Iskola kert//
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 21:02:00 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 21:02:00 GMT 1
Leültem Arisáékhoz és átkaroltam Arisát. - Bocs kicsit feltartottak - mondtam kedvesen. //4 óra múlva// Nathali ismét megtalált és egyáltalán nem volt jó kedve. "- Gyere velem - mondta ridegen majd kisétált a teremből. ~ Most meg mit akar ? ~ kérdeztem magamban majd követtem. // Iskola kert //
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 21:31:14 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 21:31:14 GMT 1
Vissza siettem Arisához. - Arisa beszélnünk kell - mondtam komolyan. ~ Csak higgyen nekem ... á nem jó ... ha Nathali megtudja Arisa bajba lesz ... bár így is már elég nagy bajban van ~ gondoltam majd megfogtam Arisa kezét és magammal húztam távolabb a többiektől. - Rá érsz most ? - kérdeztem komolyan.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 21:43:20 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 21:43:20 GMT 1
Takeda végre megjelent.Leült majd átkarolt. ~Vajon hol volt?~ - gondoltam de nem kérdeztem rá, az õ dolga. - Semmi gond. - mondtam neki. //4 óra múlva// Már teljesen összekuszálódott minden.GD és Tya lett a bálkirálynõ és bálkirály.Miután a felnõttek elmentek minden a fejetetejére állt. ~Még Takeda is eltünt.Nagyszerû.Amint visszajön mondom neki hogy hazamegyek.~ Mikor Takeda visszért kicsit feszültnek tûnt. - Rendben. - mondta neki. ~Vajon mi lehet az ami ilyen fontos?~ - gondoltam majd hagytam hogy távolabb húzzon. - Persze.Történt valami? - kérdeztem aggódva.
|
|
|
Studio
Oct 27, 2009 21:52:27 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 21:52:27 GMT 1
- Ne itt beszéljük meg jó ? - kérdeztem. - itt kicsit sokan vannak - tettem hozzá majd kiindultam Arisával. //Iskolaudvar //
|
|