|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 13:46:35 GMT 1
Oda sétáltam Takedáékhoz majd leültem melléjük. - Maradjatok távol GD-éktől - mondtam halkan erre mind2-en kérdően néztem rám. - Valamire készülnek. - kezdetem majd elmondtam nekik amit hallottam. "- Megkeresem Sacukyt - mondta Matsu majd felállt. // D folyosó //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 13:57:49 GMT 1
A folyosón sétáltam és végre megláttam Nathalia barátnőjét. -Héé..-Mondtam neki és persze rögtön megfordult. -Szia... ismered Nathaliat? Ezt add oda neki.De csak ő olvashatja el...-Mondtam a lánynak majd megfogtam a kezét amire tisztára elvörösödött. A tenyerébe adtam egy aprócska kis papírtekercset. -Köszi...-Súgtam odahajolva a füléhez majd adtam neki egy puszit. Rá kacsintottam majd írtam egy sms-t Nathalia húgának,hogy találkozzunk a D folyosó 12-es számú társalgójában. A levél amit Nathalia barátnőjének adtam ennyit tartalmazott: "Rossz emberrel kezdtél ki Nathalia. Megpróbálhatsz megölni de nem fog menni. Kezdem a kishúgoddal. Siess ha vigyázni akartok még rá..Persze ha értéktelen....nekem jó lesz."
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 14:06:16 GMT 1
- Ha ez igaz ... elég nagy baj van - mondtam halkan. "- Ne foglalkozz Nathalival.. inkább próbálj kimaradni ebből - mondta Matsu. - Ne foglalkozzak vele Matsu te könnyen vagy ... lehet hogy utálom Nathalit de ... még is csak befogadtak ... segítenem kell neki - mondtam. "- De így Arisa is veszélyben lesz - mondta Matsu. - Igazad van ... lehet jobb lenne ha elkerülném - mondtam halkan közben Nathali sietett hozzám és odaadta a levelet. - Mi van ? - kérdeztem aggódva persze nem igazán hatott meg mivel az a lány nem a húgunk mivel csak egy csaj akit rávettünk hogy játssza el közelebb hajoltam Nathalihoz. - Tényleg jó ötlet volt - mondtam halkan közben Matsu is elolvasta a levelet. '- Most mit csináljunk ? - kérdezte. - Gyere - mondtam majd elindultunk a folyosón. // "C" folyosó //
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 14:07:31 GMT 1
Elsétáltam Ichirouék mellet amikor megláttam a bizonyos elintézni valót. Elő is vettem a "legszebb" énemet majd integetni kezdtem Kagenak. Látszott rajta,hogy valahogy nem hiszi el,hogy neki csápolok éppen. A mutató ujjammal mutattam neki,hogy jöjjön oda hozzám majd leültem egy társalgóba. Közben GD-t is megláttam. A velünk szemben lévő társalgóban ült és várt. Kage ekkor odajött hozzám és leült mellém. -Hello...-Mondtam neki halvány mosollyal. De az a mosoly olyan sejtető volt,hogy Kage tisztára be volt sózva. -Szia...-Nyögte ki végül. GD-re néztem aki minket figyelt majd elég ördögi mosollyal mosolyodott el. Biztos vagyok benne,hogy egy pillanatra olyan fejet vágtam mint aki éppen valami undorító dolgot csinálna. Kage helyes fiú volt de nem akartam tőle semmit. Nem akarnék ha nem kéne akarnom.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 14:13:57 GMT 1
Kaya ült le mellém majd közel hajolt hozzám és odasúgott nekem valamit. Elég ideges lettem az infóra és az asztalra csaptam. Persze mindenki rám nézett. -Mi van?-Kérdeztem egyszerűen majd felpattantam az asztaltól és Kaya után sétáltam. -Baszki...Tatsuya..szólunk Tatsuyanak... '-Megbuggyantál? Nem csinál semmi rosszat. Basszus szüzebb mint egy friss barack... -Hát persze...csak azt hiszed. Megvannak a módszereim. '-Óhhh..mi legyen a csajjal? -Az a te dolgod...-Mondtam megrántva a vállam. '-Köszíí...-Mondta Kaya elvigyorodva. -Helyette Nathalia barátnőjét.. '-Mi? De hát az a a csaj kinyír ha barátnőjére szállok... -Épp ezért kihívás.Old meg.-Mondtam egyszerűen Kayanak. Ő bólintott majd megfordult és elindult a velem ellenkező irányba. //C folyosó//
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 14:49:18 GMT 1
15 perc után már kenyérre kenhettem volna Kaget. -Nah én megyek édes...majd hívlak...-Mondtam neki mosolyogva majd adtam neki egy puszit és elsétáltam. Megkeresem Jack-et és tanácsot kérek tőle. Persze nem mondok el neki semmi fontosat csak körülírom mi van valakivel és valaki tanácsot kért tőlem és nem tudom mit mondjak neki.Tudom,hogy csúnya mese. De nem tudok mit tenni. //A tantermek//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 12:46:03 GMT 1
A folyosón sétálva észre vettem Kaijit és oda sétáltam hozzá. - Szia - köszöntem kedvesen. '- Szia ... jobban vagy ? .... fedezlek a főnöknél nyugi - mondta lelkesen. - Kösz már jobban .. uh hát köszi .... azt hittem már ki is vagyok rúgva - mondtam kedvesen. '- Igazából azt sem tudja hogy nem jársz be ... ha keres kitalálok valamit és el is hiszi ... szóval nyugi - mondta mosolyogva. - Csak ne hogy bajba kerülj miattam - sóhajtottam. '- Nem kerülök bajba.... de elmondhatnád mi a baj és akkor talán tudnék segíteni is ..... de így nem tudok ennél többet tenni pedig szeretnék - mondta kedvesen. - Nem mondhatom el ne haragudj ..... legyen elég annyi hogy a barátaim nem igazán szeretik egymást - mondtam kedvesen. '- Tatsuya merre van ? - kérdezte Kaiji és etől rögtön elment a kedvem. - Nem tudom - mondtam halkan. '- Lehet nem jött még be - mondta kedvesen. - Am ma már bemegyek ... nem szeretnék ennyit lógni - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 21, 2009 15:22:59 GMT 1
Ayaka hozzám sétált. '- Miért vagy ilyen Arisával ? - kérdezte komolyan és mivel nem válaszoltam elém állt. '- Nathali megint ugráltat ? ... olvastam egy családi tragédiát .... ti voltatok igaz ?! - kérdezte. - Ne beszélj hülyeségeket ... mi közöm lenne egy gyilkossághoz ? - kérdeztem egyszerűen majd megpróbáltam kikerülni Ayakát aki elém állt ismét. '- Egy szóval sem mondtam hogy gyilkosság volt - mondta komolyan. - Én is olvastam ... szóval tudom .... jó lenne ha nem kombinálnál - mondtam ridegen. '- Igen ? .... tudod mi a vicces Takeda .... hogy olyan jól letudod magad buktatni .... mivel nem írtak róla az újságok hanem Kaijitól hallottam. - mondta komolyan ekkor félre löktem Ayakát az útból - Szerintem meg az a vicces hogy mások után kutatgatsz .... mi közöd van hozzá hogy mit csinálok ?! - kérdeztem dühösen közben Ayaka mellém sétált. '- Takeda szállj ebből ki még mielőtt késő lesz - mondta Ayaka halkan- - Chö tartsd meg a tanácsaidat annak akit érdekel ... jah és ha arra vagy kíváncsi ..... én senkit nem öltem meg - mondtam a végét pedig halkan. '- Tudom ... de ez nem változtat rajta hogy te is benne vagy - mondta. - Chö ... nem mondod ? .... akkora logikát - mondtam gúnyosan. '- Nem tudom mi ütött beléd ..... de elegem van abból hogy így beszélsz vele ! - mondta dühösen Ayaka. - Adok egy tippet nem beszélj velem - mondtam egyszerűen majd elsétáltam. /6 A folyosó //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 16:51:00 GMT 1
'- DE csak akkor gyere ha minden rendben mert nem szeretném hogy megint eltörd a fél tányér készletet - mondta Kaiji viccelődve. - Nem fogom ..... talán - mondtam mosolyogva. - Viszont megyek mert beszélnem kell valakivel - mondtam kedvesen. '- Hát akkor majd találkozunk - mondta Kaiji mosolyogva. // A folyosó //
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 17:44:01 GMT 1
Miután beértem az iskolába az egyik társalgóban leültem egy üres asztalhoz és inkább próbáltam a mobilomba mélyedni. Megnéztem a netre felrakott koncertfelvételt amit ma most adnak le először hivatalosan. És ahogy körbenéztem szinte mindenki csoportokba gyülekezve nézte a koncertfelvételt egy-egy mobilról az internethez vagy TV-hez kapcsolódva. Még szerencse,hogy a felvétellel voltak elfoglalva mert biztos voltam benne,hogy letámadnának ha észrevettek volna. Mellesleg a kapucni és szemüveg most is nagy segítség volt.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 19:16:40 GMT 1
A folyosóra sétáltam és észre vettem Geit már kezdtem bánni hogy letámadtam hisz lehet tényleg félre értettem és ráadásul nem is mondtuk hogy járunk. '- Szia - köszönt az a lány akivel a parkban találkoztam közben Geihez oda sétált egy fiú és átölelte majd megcsókolta én ismét kicsit lesokkoltam. ~ Chö tessék .... nem ő volt az mi ? .... na persze ~ gondoltam majd az ablakhoz sétáltam a lány pedig követett. '- Mondtam hogy igazam volt - mondta a lány halkan közben a férfi felállt és kellően hangosan köszönt el Geitől. "- Szia kicsim majd találkozunk suli után szeretlek - mondta majd elsietett aszem nem kicsit voltam féltékeny és dühös. - Hát .... kösz hogy szóltál - mondtam ridegen majd a csaj közelebb jött és átölelt. '- Ha segítség kell csak szólj - mondta mosolyogva majd megpróbált megcsókolni de elhúzodtam tőle és eltoltam magamtól. - Ne haragudj de ehhez most nincs hangulatom - mondtam ridegen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 19:43:55 GMT 1
A fiú után néztem és már készültem utána dobni valamit..akármit de ekkor megláttam egy csajt meg azt akiről nemrég még azt hittem szeret. Erre átver. Gyorsan elkaptam a tekintetem és próbáltam nem rá figyelni. Utáltam..gyűlöltem az egész világot. Ekkor láttam meg a végzős osztály néhány fiúját. Ők éppen a koncertemről beszéltek..azt mondták,hogy ott voltak élőbe. Persze nem emlékeztem rájuk. Gyorsan összeszedtem magam..próbáltam minél jobban a fejembe húzni a kapucnit és elsétálni Ichirou és a csaj mellett. De persze hatalmas szerencsémre nekem jöttek azok a barom végzősök. És azonnal a földre estem. Először rám rivalltak és röhögni kezdtek. '-Nem tudsz vigyázni kislány?-Kérdezte az egyik elég bunkón de ahogy leesett rólam a szemüveg meg a kapucni felnéztem rájuk és mindegyik elhallgatott. -Bocsi AJ...-Mondta az egyik hátulról előre lépve. Legalább reagált. Odanyújtotta a kezét,hogy felsegítsen de én figyelembe se vettem és a könyveimet próbáltam összeszedegetni. Mire végre észbe kaptak mindannyian azonnal siettek segíteni.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 19:56:49 GMT 1
Csak figyeltem ahogy AJ a könyveit szedegeti a többiekkel és eszem ágában sem volt segíteni neki, na jó ez nem igaz mert tényleg szerettem volna neki segíteni de még mindig dühös voltam rá és aszem ez érthető ellenkező esetbe ő sem viselkedne máshogy nem szoktam hozzá hogy átvernek Kimy pont ekkor sétált a folyosón és elégé furálta hogy nem AJ al vagyok így oda jött hozzám. '- Mi van a barátnőddel ? ... Geivel ? - kérdezte kedvesen. - AJ-al ? .... semmi látod jól van - mondtam egyszerűen. '- Valami baj van ? - kérdezte. - Ugyan mi baj lenne ? .... átvert ... és ? ... túl élem ..... hisz akit akarok megszerzem .... miért érdekelne ? - kérdeztem keserűen. '- Igaz - mondta kedvesen Kimy. - Látod ennyi ... akkor meg miért kérdezed hogy mi a baj ? - kérdeztem undokul pont mint egy kisgyerek akitől elvették a játékát. '- Ichirou.... ne törődj vele - mondta kedvesen Kimy.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 20:08:55 GMT 1
Miután sikerült felszedegetnem a könyveket beraktam a táskámba. Felkeltem a földről és az egyik fickó csak bámult rám. -Odaadnád?-Kérdeztem erőltetett kedvességgel. '-Jah igen persze...-Mondta a fiú feleszmélve majd odaadta a könyveket nekem. Azoka tis elraktam és ekkor vettem észre,hogy nincs meg a napszemüvegem. Amint megfordultam megtalálta..összetörve. -Ne...neee...-Mondtam. Szívesen elsírtam volna magam. Ekkor halottam meg az Ichirouval előbb enyelgő csaj hangját. És röhögött rajtam. Azonal megfordultam és a szemébe néztem. -Mi olyan vicces coloskám? Huh?-Kérdeztem dühösen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 20:22:44 GMT 1
A lány oda sétált AJ-hoz és gúnyosan rámosolygott. '- Milyen vicces .... könnyebb volt Ichirou átverni mint hittem - mondta halkan és cinikusan. '- Olyan édes és még is mindenkit elutasított miattad de ennek vége ... most már nem fog elutasítani így hogy te nem vagy neki ... majd én megvigasztalom - mondta nevetve. Kimyre néztem. - Hogy a frászba ne törődjek vele ? ... soha senki nem vert át .... kivéve őt - mondtam komolyan. "- De az előbb mondtad hogy nem érdekel - mondta Kimy. - Nem is érdekel .... vagyis de .... csak ezzel nem tudok mit kezdeni - sóhajtottam majd a falnak dőltem. '- Hát szerintem még mindig van elég csaj aki szeret - mondta mosolyogva Kimy ezt inkább meg sem hallatom vagyis úgy tettem mert ha erre válaszoltam volna biztos megbántottam volna Kimyt.
|
|