|
Post by Jamamoto Niya on Dec 26, 2009 15:14:30 GMT 1
Amint kilépett egy lány az osztályteremből azonnal tudtam,hogy ő Sacuky. A tekintete szinte teljesen olyan volt mint a sajátom. Ez kicsit ijesztő volt. Másban nem igen hasonlítottunk. Alacsonyabb voltam nála... ezt abból állapítottam meg,hogy így magassarkúban voltam csak akkora mint ő. Szép lány volt...és így első látásra kedves.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 26, 2009 15:18:16 GMT 1
-Szia kicsim.-Mondtam mosolyogva. Közelebb léptem hozzá majd megsimogattam az arcát. -Sacuky ő Niya.-Mondtam Sacukynak. Olyan könnyedén viselkedtem normálisan mintha Niya csak a szomszédom lett volna. És ah tudja,hogy az exem akkor meg tudja... nem kell tőle hátast dobnom. -Niya ő Sacuky a barátnőm.-Mondtam Niyanak aki mosolyogva meghajolt Sacuky előtt. -Mond szívem. Miről maradtál le?-Kérdeztem kedves mosollyal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 15:29:19 GMT 1
-ahha örülök - mondtam halkan közben azon gondolkodtam hogy hátrébb lépek de egyszerűen nem tudtam. - Na ne szórakozz...ezt szeretném én is tudni - mondtam alig hallhatóan abban sem voltam biztos hogy meghallotta bár lehet nem is akartam hogy meghallja a földre néztem és semmit sem értettem mi van ha csak félre értem a bizalom a fontos de miért lett mérges mikor felhozták neki.... közben Ayaka bement az osztályterembe úgy hogy senki nem vette észre Kaiji valószinű elmondta mi történt mert Ayaka rögtön oda siettet. '- Sacuky gyere ... mert ha itt állsz soha nem végzünk - mondta komoylan.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 26, 2009 15:35:03 GMT 1
-Tessék?-Kérdeztem Sacukytól.Valamit motyogott de nem értettem.Ekkor megjött Ayaka és elhívta. -Szóval ti szervezitek a bált.Biztos csodás lesz ha benne van a szerelmem.-Mondtam mosolyogva majd adtam egy gyors csókot Sacukynak. -Majd találkozunk.-Mondtam Sacukynak kedvesen majd elengedtem őt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 15:46:06 GMT 1
- Nem számít - mondta majd viszonoztam Tatsuya csókját. - Sziasztok - köszöntem és Ayaka után sétáltam bár nem is volt más választásom mivel magával húzott tudtam hogy nem azért mert tényleg ennyire siett mikor már elég távol voltunk megálltunk Ayaka dühösen nézett rám. '- Mi a frászt csinálsz ?! - kérdezte dühösen. - Nem éretem .... miről beszélsz - kérdeztem vissza. '- Kaiji elmondta hogy mit hallottatok ... nyilván való hogy megcsal - mondta komolyan. - Nem hiszem - mondtam kedvesen. '- Persze mert ezt akarja elhitetni ..... Sacuky szakíts vele - mondta Ayaka komolyan. - Nem - mondtam határozottan. '- Inkább olyannal maradsz aki csak kihasznál .... és megjátssza azt hogy szeret ? - kérdezte Ayaka komolyan. - Nem játsza meg ..... vagyis nem hiszem - Ayakának hála kezdtem ismét elveszíteni a nem rég vissza nyert önbizalmam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 26, 2009 15:52:52 GMT 1
Egy ideje már a suliban voltam és Yuzuruval és pont akkor sétáltunk arra a folyosóra ahol a többiek voltak mikor Sacuky Tatsuyékhoz sétált szóval én inkább vissza fordultam Yuzuru kicsit későn vette észre hogy már nem vagyok mellet. '- Jó fej vagy .... kösz hogy szólsz hogy megfordulsz .... én meg neked beszélek - mondta Yuzuru. - Bocs .... máskor inkább figyelj - mondtam egyszerűen közben nem messze tőlünk hallottam ahogy épp Ayaka kiossza Sacukyt. '- A barátnőd elég durva - mondta Yuzuru nevetve. - De legalább igaza van - mondtam egyszerűen. '- Na gyere már - mondta mosolyogva Yuzuru. - Jól van - mondtam majd utána sétáltam közben Kaiji sétált szembe mindt mindig most is elég gyanusan nézett.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 26, 2009 16:08:02 GMT 1
-Ez szép volt...-Mondtam Tatsuyanak miután Sacuky elment. -Na és Niya? Láttam a közös munkátokat. Rohadt jók lettek azok a képek.-Mondtam elmosolyodva. '-Jajaa..Tisztatotálkirály. -Na ezt most ismételd meg. Hiába vagyok ilyen okos nekem ez már sok. Egy értelmes mondatot kérek csak Kay. '-Most mit csesztetsz?-Kérdezte Kay oldalba bökve engem. -Jól esik.-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 26, 2009 16:17:12 GMT 1
Akaratlanul is hallotam amit mondtak bár úgy tettem mintha nem érdekelne de Yuzuru megállt. '- Tatsuya ajánlom hogy ne szórakozz Sacukyval .... szeret téged mindennél jobban .... mikor múltkor megbántott téged napokig az hallgattam hogy mennyire szeret és hogy hibát követett el - mondta Yuzuru közben én is oda sétáltam persze észre vettem hogy Kaiji bár mással beszél végig figyel ezért is kerültem Sacukyt. - Sziasztok - köszöntem egyszerűen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 26, 2009 16:21:14 GMT 1
Elnevettem magam Yuzuru mondókáján. -Jól van vicces vagy. Szerintem ehhez először is semmi közöd...másodszor fogalmad sincs mit beszélsz. Harmadszor ki kérdezett?-Kérdeztem egyszerűen. A sznobokra jellemző,hogy nagyon le tudjuk nézni az embereket de talán csak mert belénk nevelték.Ez ilyenkor duplán sértővé tudja tenni a mondókánkat.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 16:28:02 GMT 1
Miután elegem lett abból hogy Ayaka ossza az észt egyszerűen hátat fordítottam neki és vissza indultam de pont rosszkor mert hallottam amit Yuzuru mond és azt is amit Tatsuya. Csak álltam mivel nem tudtam mit csináljak Yuzuru észre vett és rám nézett én pedig a földre elég szarul éreztem magam mindenkinek igaza volt mind végig én pedig soha nem hittem nekik közben Ayaka is utol ért nem is vettem észre hogy mögöttem áll csak mikor megszólalt. - Látod még is igazam volt - mondta komolyan tudtam hogy dühös bár most nem rám én még mindig nem tudtam semmit mondani.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 26, 2009 16:33:43 GMT 1
- Gratulálok legalább ezt Sacuky is hallotta .... elég félre érthető hogy ilyen hirtelen reagáltál persze lehet nincs mit félre érteni .... ugye ? .... Amugyis szerintem a világért sem szeretnénk hogy Sacuky az utadba álljon ha már annyira hiányzott neked Niya - mondtam egyszerűen bár ebbe nem akartam bele szólni de persze annak örültem volna a legjobban ha véglet össze vesznek de hát Sacukyt ismerve nem hiszem hogy ez lesz amilyen hülye mindent elhisz Tatsuyának.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 26, 2009 16:47:58 GMT 1
-Miben volt igazad Ayaka?-Kérdeztem komolyan. -Nah mondja már ki valaki ha ennyire tudjátok. -Kíméljetek már meg a felesleges fáradtságtól,hogy én közöljem vele. Vagy egyenesen talán te is mondhatod Sacuky...-Mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 16:53:09 GMT 1
Mind végig arra vártam hogy Tatsuya mondjon valamit aszem most is bármit elhittem volna neki hisz a bizalom a fontos nem ? valószínű még ha rajta kaptam volna Niyával Tatsuyát és valami kifogást talált volna akár milyen gyenge lett volna elhittem volna talán ennek az volt az oka hogy mostanában túl sok mindent történt és hiába voltak mellettem a barátaim nem vettem észre és féltem elveszíteni Tatsuyát mert úgy éreztem nincs senkim rajta kívül és ez az érzés szörnyű volt és azóta mióta együtt voltam vele tényleg senki és semmi más nem érdekelt. De mikor Tatsuya megszólat igazából még mindig nem szólta semmit nem is reagáltam rá Ayaka átölelet. '- Hogy te mekkora szemét vagy - mondta dühösen Ayaka én pedig felsem fogtam igazából már azt sem tudtam hogy hol vagyok elégé lesokkolt az az egész végül halkan megszólaltam. - Tőled akarom hallani - mondtam halkan de nem annyira hogy ne hallja meg.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 26, 2009 16:58:47 GMT 1
Tagadnám ha azt mondanám nem örültem a fejleményeknek de ezt azért nem mutattam ki viszont elégé bántott az hogy Sacukyt így átverte főleg mikor Sacukyra néztem láttam rajta hogy elégé szenved. Yuzurut elhúztam mivel elég feszült volt és nem akartam hogy Tatsuyának menjen persze rendes körülmények között simán hagytam volna de mivel Kaiji figyelt így inkább nem. ~ Remélem egy ideig még nem tudja meg hogy Matsu meghalt mert nem hiszem hogy most azt elviselné ~ gondoltam mikor Sacukyra néztem.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 26, 2009 17:01:42 GMT 1
Halványan elmosolyodtam majd oldalba böktem Tatsuyat aki csak mosolygott. '-Hát ez kész.-Halottam ahogy lemondóan mondta ezt a pár szót. A mosolya szinte már cinikusnak látszott.Valószínűleg az volt. -Már bocsi de ti még is miről beszéltek?-Kérdeztem a szememet forgatva. -Hogy lehettek ennyire bizalmatlanok és kishitűek. Csak örül,hogy lát de ez nem azt jelenti,hogy történt is valami köztünk.-Mondtam. Végignézve a társaságon mindenki össze volt zavarodva. -Hacsak nem számít megcsalásnak,hogy 3-4 hónapja amikor is Tatsuya még csak ide sem járt és életében nem látta még Sacukyt , akkor volt valami.De tudtommal akkor mi jártunk és hát...akárhogy is nézzük ez nem megcsalás. Hihetetlen, hogy kiforgatjátok itt az ember szavait. Talán ha most megölelném Tatsuyát azt mondanátok rá,hogy megcsalta Sacukyt. Úristen.Röhejes.-Mondtam komolyan. De mégis elég nagy lemondással a hangomban. -Gondoljatok amit akartok az igazság általában csak a jó emberek erénye.-Mondtam halkan.
|
|