|
Post by Tatsuya on Dec 26, 2009 17:09:18 GMT 1
-Jól van. Kimondom én. Soha nem csaltalak meg. És nem is állt szándékomban...az,hogy megjelent az exem nem sok mindenen változtat. Talán ha hamarabb jelent volna meg. Szeretem őt de azért téged most jobban szeretlek.-Mondtam halvány mosollyal. -Azt gondoltok amit akartok. De talán még a "rosszfiúk" is lehetnék jó fiúk. Ha vennétek a fáradtságot...csak egy aprócska lépés...csak egy szó...hogy megismerjetek bennünket rájönnétek,hogy mi is csak emberek vagyunk. A tetteinknek súlya van és azt hiszem mi is feltudjuk fogni,hogy másoknak érzései vannak. Jéé..micsoda? Talán még egy nyelvet is ebszélünk és van két lábunk. Hűha.-Mondtam majd legyintettem. -Soha nem fogjátok ezt megérteni.Ugye?-Kérdeztem halkan. -Miért is tennétek. Hiszen... már rég el könyveltetek mindent. -Ugye Ayaka ...szemét vagyok. Nagyon gonosz fickó. Pedig a mi sivatagunk homokszemcséiből még egyet sem láttál. Talán csak a sötétben. És ezt értsd ahogy akarod. Ha olyan akarok lenni mint ti csak azt mondnám,hogy úgysem értitek meg mert nem bírjátok felfogni. Úgy is az az igazság van amit elkönyveltetek magatokban még ha az másképp is van. Kár. Kár,hogy még te is elhiszed nekik Sacuky.-Mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 17:17:57 GMT 1
- Ha elhittem volna nem jöttem volna vissza ... - kezdtem de Ayaka közbe vágott és elengedett. '- Nem kéne mindent elhinned ! - mondta dühösen. - A bizalom a legfontosabb és még egyszer nem fogok elszúrni mert ti azt mondjátok ! - mondtam halkan. '- Nem vagy normális ! - mondta egyre dühösebben. - Igazad van Ayaka talán tényleg nem .... de szeretem Tatsuyát és hiszek neki .... bármit elhiszek amit mond mert bízok benne ....... és nem érdekel hogy mit mondotok ..... ha a barátaim lennétek nem mondanátok ilyeneket - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 26, 2009 17:25:29 GMT 1
- Inkább Ayakára kéne hallgatnod ..... legyen eszed - mondtam egyszerűn nem lepet meg hogy Sacuky így viselkedett tudtam hogy inkább Tatsuyának hisz. - Sacuky tudod Kaiji miért követ ? - kérdeztem tőle közben Kaijit figyeltem aki rögtön felénk figyelt. - Én már tudom - mondtam sunyi mosollyal. - Észre vettem hogy téged és Ayakát is figyeli és Arisát is bár mióta nem találkozok vele őt annyira nem .... - kezdtem közben Kaiji hozzánk sétált. '- Takeda ne beszélj hülyeségeket. - mondta komolyan. - A nővérem dolgaihoz semmi közöm sem nekem sem a barátaimnak - mondtam komolyan. '- Senki nem mondta hogy közöd van ...- mondta de közbe vágtam. - Akkor miért figyelsz .... pontosabban gyanúsítasz ? .... jó barátja vagy Sacukynak nem mondom te is csak kihasználod ..... de neki valyon mi köze lenne hozzám Kaiji ? ..... még ha Arisa után nyomozgatnál az értető lenne - mondtam. '- Azért lássuk be elég hamar rájöttél ..... nem gondolod hogy ezzel csak még gyanúsabb vagy Takeda ?... mellesleg nem használom ki Sacukyt ...... és ha azt nézünk igen is van közötök egymáshoz .... elég kicsit utánatok nézni pontosabban Sacuky után ....- mondta Kaiji egyszerűen. - Tényleg bizonyítsd be hogy van hozzá közöm .... rajta - mondtam sunyi mosollyal Kaiji tudta hogy ezzel leakarom buktatni Sacukyt legalábbis azt hogy ő nem az akinek mondja magát így inkább nem felelt. - Na mi az most mire vársz ? - kérdeztem egyszerűen. '- Nem vagyok olyan szemét mint te ...... nem mondok semmit - mondta egyszerűen.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 26, 2009 17:40:53 GMT 1
Haruka rögtön megtalált amint beléptem bár nem csak ő. - Nektek is Boldog karácsonyt meg minden mást is - mondtam mosolyogva majd tovább sétáltam persze mint a kiskutyák ők is jöttek velem közben észre vettem a kis össze jövetelt közben sikerült leráznom a csajokat. - Üdv újra itt ! - mondtam vidáman most már tiszta úgy viselkedtem mint rég persze a csajozást kerültem csak ők engem nem arról meg nem tehetek. - Uh mi ez a szobor csoport ... valaki meghalt ? - kérdeztem nevetve. - Hmm milyen szépek a hölgyek - mondtam kedvesen. - Mondanám hogy ti is azok vagytok - utaltam a fiúkra. - De akkor még félre értenétek meg nem csak ti szóval inkább nem mondom azért nincs harag ugye ? - kérdeztem mosolyogva közben már hallotam Harukát és a barátnőjét. '- Meg vagy Ichirou - mondták neketve majd ölelgetni kezdtek. - Basszus oké karácsony meg minden de lécci .... van barátnőm - mondtam kedvesen. "-Jaj régen is volt ..... nem mindegy ? - kérdezték nevetve. - Pff nem .... nem mindegy - sóhajtottam. "- Nekünk az - mondta nevetve Haruka. '"- Na kopjatok már le Ichirouról ! - szólt rájuk Yuzuru komolyan látszodt hogy nincs jó kedvében így a 2 lány rögtön elment. - Örök hála - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 26, 2009 20:15:19 GMT 1
- Niya elmagyaráznád ,hogy mi a fasz van Tatsuya , és közted? - kérdeztem. - Csak mert tudod kurvára nincs fogalmam semmiről....Ő most a pasid , jártok , szomszédod, vagy netán..... az exed?- kérdeztem , mert semmiről nem volt gőzöm sem, és nem azt vártam válasznak , hogy jópofizni kezdjen Niya, mert ahhoz baromira nem volt kedvem....
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 26, 2009 20:36:20 GMT 1
Mikor oda jött még egy ember nevetni kezdtem. - Mint egy sorozat .... komolyan ... ne vegyétek sértésnek - mondtam nevetve persze Yuzuru oldalba bökött hogy talán nem kéne. - Hát nem unalmas az élet - mondtam mosolygva majd a falnak dőltem. - Amúgy is miért van így kiakadva mindenki mindjárt karácsony .... inkább szeressétek egymást - mondtam kedvesen közben Haruka és még két barátnője vissza jöttek de csak Haruka mert oda jönni és odaadott egy levelet majd el is sietett én elolvastam és mosolyogva megcsóváltam a fejem majd elővettem a telefonomat és a papíron lévő számot beírtam a telefonomba. - Yasuo ha kell egy csaj csak szólj nekem szívesen bemutatlak párnak - mondtam kedvesen. '- Ichirou remélem nem szándékozol ismét vissza esni - mondta Yuzuru. - Nyugi ... nem fogok ... csak azért mentetem el a számát mert a papírt elfogom hagyni - mondtam de közbe vágot. '- És minek neked az a szám ha jól tudom van barátnőd ne kezd te is - mondta dühösen - Hűtsd le magad jó ? .... örülnék ha nem szólnál közbe ... azért mentettem el hogy esze felhívom és megmondom neki a frankót világos ? .... kösz hogy most nem ugattál közbe - mondtam egyszerűen Yuzuruval igazából soha nem voltam jobban így nem zavart hogy beszélek vele mert őt sem zavarja hogy velem hogy beszél. '- Persze biztos majd elhiszem - mondta egyszerűen. - Aztán kit érdekel hogy te mit hiszel ... amúgy is Takeda lesz a tanum rá hogy felhívom mert nála leszek- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 20:50:30 GMT 1
Odaléptem Tatsuyához és átöleletem ekkor egy fiú jelent meg aki elégé ki volt akadva. - Csak az exbarátnője mert a barátnője én vagyok - mondtam Yasuonak komolyan. - És Tatsuval biztos nem csalt meg mert Tatsu engem nem csalna .... és mivel ezt ő mondta én hiszek neki - mondtam szelíd hangon majd elengedtem Tatsut arra pedig nem is figyeltem hogy Kaijiék mit mondanak mert mint már mondtam mostanába kicsit túl elvakult voltam és nem is érdekelt más csak Tatsuya. Oda sétáltam Yasouhoz. - Sacuky vagyok és te ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 26, 2009 21:33:07 GMT 1
- Yasuo vagyok.-mondtam , és kicsit elpirultam , mert elég jól nézett ki a csajszi. - Nagyon örülök. - mondtam.- Amúgy Tatsuyáékra.... ha te mondod biztos így van.- mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 21:36:54 GMT 1
Kedvesen rámosolyogtam. - yasuo bizz egy kicsit jobban a barátnődben - mondtam kedvesen. - Nah nekem mennem kell még sok dolgok van ... Tatsuya majd találkozunk ..... szeretlek - mondtam kedvesen majd elsétáltam.
// Iskola udvar //
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 26, 2009 21:49:06 GMT 1
Eléggé bele estem a lányba, de tudtam , hogy nem lenne helyes mivel Niya is ott van nekem , viszont Sacuky.....ő nagyon szexi volt. ( bocs a szóért XD xd ) Szóval követtem az udvarra. //Iskola Udvar //
|
|
|
Post by Hitomi-Ai Daishi on Dec 27, 2009 17:31:02 GMT 1
Miközben Hito kilépett az egyik tanteremből, fújt egy nagyot, s közben próbálta a kezében lévő hecetet kibogozni, ugyanis, mikor mindig a zsebébe teszi, összekuszálódnak a szálai. Minden szünetben zenét hallgat, mert a zene az élete...meg a dráma. Meghúzódott valahol a folyosó legtávolabbi zugában, ahol mondhatni, a legsötétebb volt, és ott hallgatta a zenéit. Közben figyelte az eseményeket, hogy mi zajlik a folyosón. Nem akart ő semmibe sem most belekeveredni, ugyanis még új a suliban... nem sok embert ismer, és amíg nem ismer senkit, hát addig jobb az egyedüllét, nemde? Majd idővel megismer mindenkit, aki az útjába téved. Habár van mersze mindenhez, hogy aki mellé téved, és neki kedve van hozzá, akkor simán leszólít bárkit, de most nem ez volt a helyzet. Mondtam: csak egyedüllét, és elmélyülés a zenében.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 27, 2009 17:42:54 GMT 1
- Na jó lépek mert elég lehangolok vagytok már bocs - mondtam mosolyogva majd elsétáltam persze Harukáék ezt rögtön kiszúrták és csatlakoztak hozzám. '- Ichirou ne légy már ilyen 1000 csajt csaltál már meg ne már hogy ezt a Geit ennyire isteníted - mondta az egyik lány én pedig meg álltam és a falhoz löktem gyengéden majd közel hajoltam hozzá. - Az régen volt .... megígértem neki hogy nem teszem .... mert szeretem - mondtam majd elengedtem látszott rajta hogy neki ennyi is bőven elég volt hogy még jobban belém essen közben Yuzuru oda jött. "- Jól van fogadjunk Ichirou ott az a lány a padon látod ? - kérdezte sunyi mosollyal. - Látom mi van vele ? - kérdeztem. "- Fogadjuk hogy nem bírod levenni a lábáról 3 napom belül - mondta nevetve. - Hát veszítettem mert nem fogom nem csalom meg Geit - mondtam mosolyogva. "- Vajon Gei őrölne ha megtudná hogy .... - kezdte én pedig rögtön közbe vágtam. - Nem örülne ... jaj Yuzuru kérlek ne fenyegess - sóhajtottam. "- Ha ügyes vagy erre rá sem jön Gei... és ez neked gyerek játék nem ? - kérdezte Yuzuru nevetve. - Jah nagyon .... azért nem vagyok olyan jó hogy mindenkit levegyek a lábáról - sóhajtottam Yuzuru arra a lányra nézett akivel az előbb beszéltem. "- Nekem nem úgy tűnik a csaj totál kész van pedig csak beszéltél vele nem igaz ? - kérdezte. - De ha ez kiderül Gei ... - most Yuzuru nem hagyta hogy befejezem. "- Gei ... Gei .. Gei ... szerintem annak sem örülne jobban amit elmondok neki ha nem teszed meg - mondta sunyi mosollyal én pedig egyszerűen elsétáltam mellette és oda mentem Hitohoz és leültem mellé. - Ha ho hallasz ? - kérdeztem kedvesen tőle.
|
|
|
Post by Hitomi-Ai Daishi on Dec 27, 2009 17:51:37 GMT 1
Csak nyugisan nézett maga elé, mintha nem történt volna semmi...eléggé belemerült a zenébe, még azt se vette észre, hogy az a srác felé közeledik... na persze, mivel egyáltalán nem is arra nézett. Csak akkor, mikor megszólították, nagyon megijedt, szinte megugrott. De azonnal ki is vette a füléből a fülhallgatót, aztán nagyokat sóhajtott. - Hú, anyám... ne ijesztgess, kérlek, a frászt hoztad rám. - rázta meg lassan a fejét. Valóban eléggé megijedt. - Egyébként most már igen, hallak. Mondd, mit szeretnél... - csak úgy lereagálta, gyorsan el akart intézni mindent.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 27, 2009 18:01:49 GMT 1
Most tényleg nem volt semmi ötletem nem csoda mert ehhez az egészhez nem kedvem nem volt mert ha ezt mondanám az nem lenne igaz. Sokkal inkább nem akartam Geit átverni na nem mintha ezt nem tettem volna meg hála Yuzurunak mivel direkt le itatott. - Semmi érdekeset csak eddig még nem láttalak és furcsálltam hogy egy ilyen szép hölgy egyedül ül itt a sötétben. - Ichirou vagyok - mondtam kedvesen mint mindig. - Melyik osztályba jársz ? - kérdeztem barátságosan persze nehéz lett volna nem észre venni Harukát aki az ablaknál állt és bár azt színlelte hogy kifelé néz elégé levágos volt hogy kémkedik.
|
|
|
Post by Hitomi-Ai Daishi on Dec 27, 2009 18:13:06 GMT 1
Úgy tűnt Hitonak, hogy a fiú próbálja magát benyalizni...vagy csak szimpla bókolgatás. Hát, ki tudja. Mindenesetre Hito nem híve az ilyeneknek, ezért csak egyik szemöldökét felhúzta... 2 másodpercre. - Azért nem láttál, mivel még új vagyok. És 11/F. - válaszolt a kérdésekre. Persze még lenne egy dolog, amit meg kellene válaszolni, és pofátlanság, hogy ő pedig még nem mutatkozott be. De majd annak is eljön az ideje. - És egyébként azért ülök egyedül, mert jobban szeretek egyedül lenni. Persze mindezt addig, amíg meg nem ismerem majd a... az itt lévőeket. Továbbá a nevem Hitomi. Hitomi-Ai Daishi. De csak simán Hito. -végre...egy szép bemutatkozás.
|
|